Faletaele a le atunuu: foliga vaaia, ata

Pin
Send
Share
Send

Tafaoga o taumafanafana i le fale o tinamatua i le nuu, latalata i le natura, o se kapeta-tamoʻe lalaga mai fasi i luga o le foloa ... O nei matagofie matagofie manatuaina o le a fesoasoani e toe fafagu ai se atunuʻu-faʻataʻeleele faletaele, e le manaʻomia matuia faʻafaigaluegaina, ae o le a maua ai le fiafia ma le mafanafana o le mapu mo se taimi umi.

Faʻaumaina mea

O se faletaele e pei o se atunuʻu e teuteuina faʻapitoa i mea masani, poʻo a latou faʻataʻitaʻiga lelei. Aloʻese mai palasitika elemeni, tioata, aua le faʻaaogaina fola fola, aua le faʻaloʻo faʻalo.

Afai e te manaʻo e faʻaaoga tile mo teuteuga puipui ma le foloa, e le tatau ona i ai se faʻavae faʻaonapo nei ma lanu pupula, e sili pe a fai o tile e faigofie, le faʻapaleni pupuni maua i le natura.

Wood e masani ona faʻaaogaina i le faletaele tisaini i le atunuʻu ituaiga. E mafai ona faʻaaogaina mo le faʻalo, foloa poʻo le teuteuina o pa. Afai o le maualuga o le faʻalo faʻatagaina e mafai, oe mafai ona faʻaloaloa laupapa laʻau i totonu, o lenei filifiliga e sili ona talafeagai mo potu i le Farani faiga masani.

O maa e faia i maa, e masani ai pe faʻasolosolo, e fetaui lelei mo le foloa. E mafai foi ona faʻaaogaina e teuteu ai puipui. Piliki, sima, faʻaletonu le iloa lelei, laupapa faʻataʻitaʻi masonry - o mea lelei ia e faʻauma ai mea mo puipui.

O pepa puipui ma se "chintz" mamanu e taliaina foi - tamaʻi fugalaʻau poʻo ni teufugalaʻau i luga o le malu pastel talaaga, po o panels ufiufi i ie.

Faipaipa

Faletaele, tapu, bidet, faletaele pusa tatau tatau masani, sili ona lelei uma - oval. Leai saʻo tulimanu, ia mautinoa ia i ai tagata osooso. O le sili atu masani i le fomu, o le sili atu. E mafai ona tu ese le pesini faletaele, i luga o vae matagofie, lafo i le uʻamea lafo. I se faʻaopopoga i mea faʻamaonia, o lenei sitaili e faʻapea foi ona amanaʻia ai maʻa taele maʻa ma laupapa - o le sili lea ona taugata, ae o le filifiliga sili ona aoga foi.

Filifili faucets faia i le 'apamemea poʻo le apamemea, ma o latou foliga e tatau ona faʻaleaganuʻu, pe sili atu ona lelei - ma sina faʻaaliga o aso anamua. Afai e mafai, faʻamau tumau le taʻele i luga o le puipui, ala atu i se paipa maumaututū - o lenei mamanu e sili atu i le laina ma le sitaili nai lo le faʻainu mafai ma se fetuʻunaʻi faʻagaau.

Meafale

O se faletaele e pei o se atunuʻu e mafai ona teuteuina i ni meaafale fou e fetaui ma le sitaili. E lelei pe a fai e faigofie ona faʻafoliga, laupapa poʻo le faʻataʻitaʻi o fafie. Ae o le filifiliga pito sili ona lelei o le faʻaaoga o meaafale tuai - nofoa, pusa o drawers, ofu e mafai ona toe faʻaleleia ma faia e ola ai i se olaga fou. O sea totonu o le a sili atu ona olaola ma muamua nai lo le tasi na faʻaaogaina i le fausiaina o ona po nei MDF meaafale.

E mafai foi ona e tuʻufaʻatasia nei tali e lua: mo se faʻataʻitaʻiga, teuteu le potu i ni meaafale fou, ma faʻaopopo se tasi pe lua ni aitema e tuai.

I le mamanuina o se atunuʻu-faʻataʻeleele fale, multifunctionality o meaafale e faʻatagaina, ae o le fiafia e ave i mea faigofie, le mafaamatalaina mea: o lavalava tatau ona foliga o se ofu tuʻu, se nofoa - pei o se nofoa. Gloss ma susulu o ni manaʻoga le manaʻomia, ae ofuina, maosiosi poʻo tipiina mea, i se isi itu, o le a vaʻai i o latou tulaga.

O meaafale e mafai foi ona i ai elemeni o lalaga ma tuiina. Faʻavae vae o laulau ma nofoa, fata faʻataʻoto o le a ofi atoatoa i totonu o le sitaili. Nofoa nofoa ma ato ato e mafai ona avea wicker.

Ituaiga ie ma mea faʻaaoga

I le mamanuina o se atunuʻu-ituaiga fale taele, masani, mama ie o loʻo faʻaaogaina, pei o chintz, satin, ie, calico. Afai e i ai se faʻamalama, atunuʻu pupuni tatau ona puʻupuʻu, i ai ruffles poʻo ruffles. O le lanu e sili atu le malamalama, pastel, ma se susulu fugalaʻau faigofie poʻo se mea teuteu faigofie - o se siaki, o se fasi, polka togi. O solo e mafai ona 'ieʻofu poʻo faʻafefe pe teuteuina i lima teuteuina.

O se nofoaga faʻapitoa i totonu o le atunuʻu-o le fale taele o loʻo nofoia e kapeta na faia e tagata na lalagaina mai fasi ma fasi ie. E mafai ona faʻataʻamilomilo, faʻatafafā, tafatolu poʻo ni foliga o tamaʻi "ala". I tuluʻiga o ia ala, e masani ona fai tassels mai filo.

Nai lo faʻaata faʻaonapo nei, e sili atu le faʻaoga o se aso tuai, lapoʻa tele, ma faʻatulaga i se laupapa laupapa. Afai e le mafai ona e mauaina le faʻata tuai, e mafai ona e "matua" foʻi le faʻata fou. Tautau i le faiga o se atavali, o le a suia le potu ma faʻaopopo i ai le le mafaamatalaina atemosifia o se nuʻu fale.

Atunuʻu o le sitaili atoatoa mo tagata foafoa. O le faʻatonutonu faʻatonuga e le taua i totonu, e mafai ona tatalia le tele numera o mea faʻaaoga. O se atunuʻu-faʻataʻele fale masani e masani ona mafanafana, o le mafanafana o le mapu ma manatuaina suamalie.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Dua Before entering toilet and after leaving toilet (Mae 2024).