Potu malulu i totonu e iai faʻamalama

Pin
Send
Share
Send

O le faga faʻamalama o le a fesoasoani ia te oe faia se tulaga ese foliga i totonu o lou potu malolo ma faʻaopoopo avanoa avanoa. O le faga faʻamalama o se vaega protruding mai le faatafafā contour o le potu. Bay faʻamalama mafai ona faʻavalea, mafai ona avea ma fomu o le tafatolu ma le sikuea. O le tele o taimi, faga faʻamalama e maeʻa pupula ma faʻaopoopo le malamalama i le potu.

O se vaega aoga o le faga faʻamalama o le faʻaopopoina o avanoa i le potu, o le mea lea, tele taimi, aunoa ma se faga faʻamalama i le fausaga, o le fale mauaina e ala i taumafaiga a le e ona o fale tumaoti. O se tulaga lauiloa ua avea ma tuʻufaʻatasia tamaʻi poletito ma potu ma fausia potu malolo totonu ma faga faʻamalama.

O le a le mea e ofa atu potu potu mamanu ma faga faʻamalama - o le avanoa o le faʻapipiʻiina o se isi nofo nofo i le potu, fausiaina se mafanafana tulimanu o le le faalauaʻiteleina ma le toʻafilemu. I totonu o le faga faʻalama faʻapitoa, e mafai ona e tuʻuina e le gata o le sofa masani i luga o vae, ae faʻatupuina foi le le masani ai potu potu mamanu ma faga faʻamalama.

E pei ona taʻua i luga, ua avea ma lauiloa tele le tuʻufaʻatasia o se polotito ma se potu; o sea tali e maua ai tele lava avanoa tisaini. O le susulu i luga o polotini ma se pa e ala atu i le pa e mafai ona faʻalautele atu i le foloa, lea o le a aumaia ai le falani i totonu.

O le faga faʻalama faʻapitoa mafai ona avea uma o se nofoaga nofoia ma se nofoaga mo se laulau laititi ma ni nai nofoa, ni nai moligaʻo, o se laufanua afiafi o se tele taulaga i fafo atu o le faʻamalama ma potu malolo totonu ma faga faʻamalama liliu i se tulimanu o se sauniga agamalu mo le lua.

O le faga faʻamalama e mafai foi ona avea ma nofoaga mo taʻaloga mo se talavou nofo mautotogi i se fale mautotogi, se sofa ma se nofoaga mo le teuina o meataʻalo poʻo se faʻamau ua faʻapipiʻi i totonu o se nofoaga, ma se eseʻese "malo-malo" ua sauni.
E i ai le tele o filifiliga mo le faʻaaogaina faʻaopopo avanoa, faʻamoemoeina i le faʻamoemoe o le faʻaaogaina o le faga faʻamalama niche, e taua le mafaufauina o le talafeagai teuteuga.

I LE potu potu mamanu ma faga faʻamalama o le tele o taimi latou te faʻaogaina pupuni faʻamalama ma airy organza poʻo tulle, latou te molimoli lelei moli. Afai e te manaʻo e faʻaopopo le lanu i totonu o le potu, ona pupuni lea ma le lanu samasama o se tali lelei lea, o le susulu o le la e faʻatumuina le potu i se paolo mafanafana o lanu e ogatusa lelei ma totonu o lou loto.

I se faʻaopopoga i pupuni, e masani lava ona faʻaaogaina pupuni mafiafia, e masani lava ona tu i autafa i luga o uu. Lenei faʻaaogaina o ie tufatufaina potu malolo totonu ma faga faʻamalama e mamalu ma matagofie le vaʻai.

E le aoga lava le faʻaaogaina o ie pupuni, faʻatonutonu uma ma faʻataʻoto, i se nofoaga e nonofo ai. Afai o totonu e faia i le sitaili o minimalism poʻo hi-tech, e sili atu le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga o pupuni, pupuni pupuni poʻo roller blinds. O le a latou "tipiina" mata laiti ma o le a avatu i totonu le sili atu matagofie ma le malamalama.

Ata o le potu malolo ma se faʻamalama faga ma se faʻatafafata i faga semicircular bay.

Ata o le potu malolo ma se faʻamalama faga ma se nofoaga e malolo ai.

Ata o le potu malolo ma se faʻamalama faga ma se nofoaga mo le faitauina o tusi.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Zaproszenie na webinar 6 kwietnia 2017 o reklamacjach i nowym module RMA w IAI (Mae 2024).