Potumoe i papaʻe leo: ata i totonu, faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻiga

Pin
Send
Share
Send

Foliga foliga

E ui lava i lona faigofie, paʻepaʻe ei ai se uiga faapitoa ma mamanu subtleties:

  • Faʻafetai i le papaʻe papaʻe, o le potu vaʻaia foliga sili atu lapoʻa nai lo lona tino tino. O le mea lea, o ia paolo e masani ona faʻaaogaina i totonu o se tamaʻi potumoe i se fale Khrushchev.
  • O leo paʻepaʻe-sinasina e fealofani faʻatasi ma toeititi lava, uma pastel ma masani, faʻapea foi ma susulu ma mauoa lanu.
  • Uamea ma laupapa vaega foliga sili ona lelei faʻasaga i le aristocratic papaʻe talaʻaga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu moe mamanu i se faiga faʻaonapo nei, faia i lanu paʻepaʻe.

Faafouina ma le faamaeʻaina

Talu ai o le paʻepaʻe lanu lanu e tuʻufaʻatasia lelei ma laʻau masani, o le foloa i totonu o le potumoe o loʻo tuʻuina i le poletito poʻo le laminate ma faʻataʻitaʻiga o tamalii laʻau. I totonu o le kiona-paʻepaʻe totonu, foloa mea i se malamalama mamanu o le a foliga sili ona lelei.

Paepae paʻepaʻe poʻo le puipui puipui faʻataʻitaʻi brickwork o loʻo faʻaaogaina o se le masani ai pa teuteuina. Lona uiga masani, o lenei metotia faʻapitoa e faʻaaogaina naʻo le tasi le pa puipui, o loʻo tu i tua o le ulu o le moega. Faʻasaʻo puipui, volumetric gypsum poʻo laupapa laupapa teuteuina e le itiiti ifo i le uluaʻi ufiufi.

Ata o se potu paepae paʻepaʻe papaʻe ma se pa piliki.

Ina ia faʻateleina le faʻalauteleina o le avanoa, matte paʻepaʻe paʻu po o ie aliali tapoleni faʻatasi ai ma puipui puipui i se tutusa tutusa e talafeagai. Penina ma penina lanu i totonu o le potumoe mafai mafai ona faʻamalosia e le laconic faʻamalolo fausia ma utupoto.

I le ata o loʻo i ai se faʻapaʻepaʻe sinasina i luga o le potu moe.

Filifiliga o meaafale

Ina ia fausia se potu potumoe mamanu, latou te faʻaaogaina uma faigofie, susulu ma matagofie meaafale paʻepaʻe faia i laupapa, mdf poʻo le palasitika. Ina ia aua neʻi tuʻufaʻatasia meaafale mama ma mea o loʻo i totonu, e filifilia elemeni ole susu, kulimi, penina poʻo se nifo o nifo elefane. Meaafale ma se eseʻesega foliga poʻo le amataga ituaiga o le a avatua ai se faʻapitoa tulaga ese i le monotaga monochromatic.

O se moega laupapa poʻo le uʻamea e iai le ulu ulu teuteuina i le mdf poʻo le faʻamamaina i ie malulu o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le potu. O le pito i tua e mafai ona avea ma autu taua o le potu ma i le taimi lava e tasi e faʻatino ai le aoga o laulau i tafatafa o le moega po o fata o loʻo faʻatutuina ai moli uila ma teuteuga eseese.

Faʻatasi ma le tele o itu, o le potumoe e faʻatumuina ma le pusa o drawers, lavalava poʻo laei laei o se mafanafana paolo. Meaafale ma tioata faʻaofi poʻo se faʻata ofu faʻapipiʻi faʻafesagaʻi faʻafuaseʻi le faʻamalama tatalaina o le a matua fesoasoani faʻalauteleina le eria ma faʻatumu totonu totonu ma airiness.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se potumoe paʻepaʻe mafanafana, faʻafouina i meaafale laupapa mama.

O se laʻei laʻei ma se faʻata i totonu o se aulelei papaʻe paʻepaʻe matagofie o le a faʻaopopo atili sili atu sophistication ma agamalu i le potumoe. O se sofa tuʻufaʻatasia poʻo ni nai pou vaivai o le a foliga matagofie lava.

O se potumoe paʻepaʻe e masani ona faʻatumuina i ni foliga pupula e iai se pupula matagofie. O luga ole laiga e le gata o le a matagofie ai le ata, ae faʻapea foi ona faʻateleina le vaʻaia o le tamaʻi potu ona o meatotino e faʻaata mai ai.

Ituaiga ie ma teuteuga

Ina ia mafai e le potumoe paʻepaʻe ona mafanafana ma mafanafana, o le potu teuteuina i ie e faia i le cotton masani, ie lino poʻo le fulufulu mamoe. Ina ia faia totonu o le tutasi ma faʻaopopo iila lanu i ai, oe mafai ona faʻaaoga eseesega aluga, palanikeke poʻo spreads.

O paʻe papaʻe papaʻe ua teuteuina i lauolaʻoloa o ata tetele, atavali poʻo ata puʻe o le a foliga mai e matuaʻi lava. Faʻafetai i eseʻese laupapa faʻatagata, porcelain figurines, siliva faʻatagata, tioata poʻo vavae keramika ma isi mea faʻaaoga, monochromatic meaafale o le a mauaina se uiga faʻapitoa ma sili atu ona manaia.

O se faʻata e avea ma se mea e manaʻomia mo teuteuina mo le potu moe. Lenei elemeni mafai ona faia i le tulaga o se laʻititi mosaic panel poʻo se masani faʻapitoa ie i se mamanu faʻavae.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se ata o le potumoe papaʻe ma se teuteuga i luga o le puipui.

O pupuni o se tasi lea fesoasoani taua. O pupuni aulelei i se beige lautele poʻo se lanu efuefu o le a faʻavaivaia le paʻepaʻe mamanu, ma mumu, lanumoana ma isi pupuni susulu o le a suia atoa foliga o se potumoe i le paʻepaʻe. O pupuni sinasina o le kiona ma ni mea teuteuina o le a foliga matagofie mai i faʻamalama.

O le ata o loʻo faʻaali mai ai ni ie sinasina i le ata o le potu moe papaʻe i se sitaili faʻaonapo nei.

Moli

I totonu o le potu moe i le paʻepaʻe, e sili atu le faʻaauupegaina o moli faʻasolo, mafanafana ma malu. Ina ia faia lenei mea, oe mafai ona piki ni moli moli poʻo ni moli ma ni moli tuʻu faʻapitoa.

Ata o se potumoe i paʻepaʻe paolo, teuteuina ma uliuli sconces tafa o le moega.

Oe mafai ona faʻaopopoina se ituaiga o le-tulaga faʻavae mamanu i lau ata e ala i le faʻataʻitaʻi ma moli natia. Ina ia ausia le manaʻoga aoga, o le LED fasi o loʻo nana i lalo o le faʻalo, ma o le moega poʻo le pulou ua teuteuina i totonu-i totonu moli.

Tuʻufaʻatasia ma isi lanu

Faʻafetai i le manaia o lanu lanu tuʻufaʻatasia, e foliga mai e matua eseʻese eseese totonu o se potu paʻepaʻe.

Lanumoana ma papaʻe totonu

Ole lanu uliuli masani e fetaui lelei ma palasi sinasina. O lenei tuʻufaʻatasiga faʻatasi e matua lauiloa. O ie pogisa poʻo pupuni uli ma papaʻe e lelei mo lenei mamanu.

Potumoe papaʻe ma efuefu

O lanu siliva lanu e mafai ona ofi i ona po nei, masani, falefaigaluega poʻo seisi lava filifiliga filifilia. Grey blotches mafai ona aliali mai i puipui puipui, ofu ie, poʻo teuteuga. O meaafale ma isi auiliiliga o uʻamea e masani ona maua i totonu o se potu moe papaʻe.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se tamaʻi potu moe i totonu, fuafua i lanu papaʻe ma efuefu.

Tuʻufaʻatasiga o paʻepaʻe papaʻe ma enaena

Lenei duet e sili ona feololo, lalelei ma sili ona lelei. O le avanoa enaena aoga faʻatagaina oe e aveese le sili pupula o le kiona-paʻepaʻe lanu ma faʻaopopo malu ma malu o le mafanafana i le siosiomaga siosiomaga.

O loʻo faʻaalia i le ata le tuʻufaʻatasia o paʻepaʻe papaʻe ma enaena laupapa i le fausiaina o se potumoe fou.

Potumoe paʻepaʻe ma faʻaaliga susulu

Ogaoga lanu o lanu i nisi nofoaga e maua ai le sinasina totonu totonu ma faʻateleina ona manaia.

O le potumoe o le a foliga matagofie ma le masani ai faʻatasi ai ma le faʻaopopoina o mumu faʻamau, lea e le masalomia lava e avea ma autu autu elemeni. O se siosiomaga sili ona matagofie ma malamalama e iloga i le potu i lanu paʻepaʻe ma lanu viole. O le lanumoana ma papaʻe mamanu e le itiiti ifo manatuaina. Loloto, pogisa azure, cobalt poʻo safaira leo o le a maua ai lou potumoe se fou ma a oe lava paʻi.

Tele tagata mamanu latou te le fautuaina le faʻaaogaina o faʻatusatusaina ma felanulanuaʻi lanu i totonu o se tamaʻi potu. Pastel piniki, peach, lanu viole poʻo le mint malu e atoatoa e pei o leo.

I le ata o loʻo i ai se potumoe i paʻepaʻe ma se puipui teuteuina ma se pupula samasama laulau ma ata.

O le a le sitaili e sili ai le faʻavasega?

Susu, penina poʻo nifo nifo o nifo elefane e masani ona faʻaaoga mo totonu totonu. O meaafale e teuteuina i efuefu, oketi, beige poʻo auro paolo, o loʻo faʻaalia i auiliiliga teuteuga ma taugata veloveta poʻo ie silika. O tala faʻatusa e faʻaalia ai le i ai o meaafale vaneina, o ata vali poʻo koluma, e sili ona ogatasi ma le paʻepaʻe matagofie.

Faʻataʻitaʻiga Provence faʻatasi ai ma mea e faʻaaoga i laupapa poʻo laʻau, o ie pupuni, o mea ola ma mamanu fugalaʻau, teuteuina i paʻepaʻe papaʻe papaʻe faatasi ai ma lanu moana, lanu piniki, lanumeamata poʻo le samasama lanu. Eseese lalaga elemeni, lace or embroidery mafai ona sili atu le agamalu i le ea.

I le ata o loʻo i ai le paʻepaʻe lanu i totonu o le potu moe i se Scandinavian style.

Paʻepaʻe o le fofo sili ona lelei mo le Scandinavian potumoe mamanu. O le aofaʻi silisili o lenei lanu ua faʻavaivaia i brickwork, natura laupapa ma le matua aafiaga, cotton poʻo ie lino ma lalaga kapeta ma kapeta.

O totonu o le potumoe i le ituaiga o minimalism, ona o le kiona-paʻepaʻe atagia, foliga sili atu ona malamalama ma sili atu ea. Paʻepaʻe e leai se mea e mafai ona faʻatumuina i le kofe poʻo le uliuli mo faʻamau leo ​​poʻo ata. O se potu i totonu o se paʻepaʻe paʻepaʻe-beige poʻo sinasina-efuefu o le a foliga sili atu ona taofiofia ma maaleale.

O loʻo faʻaalia i le ata se potu moe i le pito i luga o le potu Provence, e fai i paʻe papaʻe.

Faletusi o ata

O totonu papaʻe e faʻaopoopoina le lalelei ma le matagofie i le potumoe. O lenei filifiliga filifiliga e faʻatagaina oe e fausia se siosiomaga malolo i totonu o le potu ma aumai se lagona o le toʻafilemu i ai.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Come Spirit of God - Bo Ruach Elohim - Adonai (Mae 2024).