Faʻafefea ona teuteuina se potumoe i se masani sitaili? (35 ata)

Pin
Send
Share
Send

Vaega o le vasega

O le faʻatonuga ei ai ona uiga taua:

  • Totogi e totogi i auiliiliga uma i totonu. Uma elemeni ua fuafuaina ma le faʻaeteete ma tuʻufaʻatasi lelei faʻatasi ma isi aitema.
  • Ina ia fausia ma tausia le siosiomaga tuai o taimi ua tuanaʻi, e talafeagai le faʻaaogaina o fualaʻau puipui, meaafale, lamepa ma isi mea i totonu o se potumoe masani-faiga.
  • Symmetry manatu. O elemene tutusa o loʻo tu i le tutusa mamao mai le tasi ma le isi.
  • O mea masani ma taugata e maua ii.
  • O le potu e teuteuina i lanu malu ma mafanafana pupuni paolo. O le faʻavae lanu masani o le potumoe masani-sitaili ua faʻavaivaia i pupula pupula o burgundy, Vaioleti po o auro.
  • I teuteuga o le potumoe, o mea eseese o faatufugaga, atavali, faʻatagata ma fagu e faʻaaogaina tele. O puipui e teuteuina i uluaʻi tapoleni; i potu mautotogi o tagata ogatotonu, e taliaina le faʻaaogaina o kopi, e ave ai le fiafia i tagata tusiata taʻutaʻua.

O a lanu e sili ai le faʻavasega?

Aristocratic taofiofi e iloga o le originality o le masani faiga. O le sili atu o malu, lanu masani ma lanu, susulu ma le pupula o maa taua, e talafeagai iinei. E le faʻaaogaina se tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasi.

Mo le fuafuaina o se potumoe i se masani sitaili, paepae filifilia e avea ma tua. E seasea lava se palakalafa mama alabaster. I se tulaga lautele, e ave le fiafia i le mafanafana pastel fusi o alaleo.

O faʻamalieina o moli, lilac ma lanu piniki ma le sologa lelei o fesuiaʻiga o le a faʻaopoopoina ai le agamalu, ea ma le mafanafana i le ea. O ia tapulaʻa e taua mo le teuteuina o se potumoe masani mo se teine.

O se tamaʻi potu-masani potu moe e mafai ona faʻatumuina i le beige, vanilla, caramel poʻo kulimi lanu, ia e le pei o pogisa, e foliga faigofie atu. Lenei laina e mafai ona mitiia le malamalama ma o le mea lea e le faia ai ni paolo faigata, avatu i totonu o se faʻafiafia faʻapitoa.

I le ata, o totonu totonu o le potumoe o loʻo i totonu o se ituaiga sitaili, fuafuaina i pale lilac leo i le tuʻufaʻatasia ma le paolo o le beige.

Lanu o laʻau taugata ituaiga ei ai a ese foliga vaaia. Coated ma lacquer, sukalati, oketi, uoleni poʻo le apamemea-enaena lanu ma se tulaga ese faʻanatura mamanu faʻaopoopo maoae taugata i le potumoe mamanu i se masani sitaili.

O tala masani e faʻapea foi ona faʻaalia e le faʻaopopoina o faʻamatalaga o loʻo taua o le siliva poʻo le auro lanu, e mafai ona avea ma tulimanu, 'au o faitotoʻa, faʻamalama ma faʻamaumauga i luga o pepa puipui poʻo elemeni eletise. O ia faʻaaliga e tatau ona i ai i le feololo ina ia le potu foliga foliga gaogaosa.

E i ai potu moe atoatoa teuteuina i le auro lanu. Ina ia faia sea totonu, e sili atu le sailia fesoasoani mai tagata mamanu, a leai o loʻo i ai le maualuga avanoa o le mauaina o se le maua fua faʻaiuga.

I teuteuga o le potumoe, e oʻo lava ma lamolemole mea e faʻaaogaina, lea e iloga mai i se le atoatoa foliga. Naʻo se talaaga lelei e mafai ai ona mamanuina se potu moe matagofie i se ituaiga sitaili. O le pito i luga lelei cladding ua filifilia ma le maualuga tau vaega, lea e faʻamaonia atoatoa lona umi tautua olaga ma sili ona matagofie aulelei uiga. Lalo o ata ma se faʻamatalaga o sili ona manuia filifiliga toe faaleleia.

O puipui e tatau ona maeʻa maeʻa i foliga o taugata ie, vali Venetian poʻo silika pepa puipui. O ie tuʻufaʻatasia e fetaui ile paolo ma mea e talafeagai. Eseʻese teuteuga e masani ona maua i luga o pa puipui; vaʻalele teuteuina i stucco, tuaʻoi poʻo falala

Toetoe lava o se vaega taua o le potu masani-faiga potu potumoe o le fola laupapa. O le foloa ua faʻataʻoto ma faigofie poloka pe suia i laminate. O lenei mea e i ai se foliga laʻititi laʻititi, ae i le taimi lava e tasi e faigofie ona faʻapipiʻi ma e umi lava le umi. O le faʻamaeʻaina o le a avea ma kapeta ma faʻaeteete mamanu, faʻavaʻa e le taniko poʻo teuteu teuteu.

I le ata, o le foloa ua faʻafolaina i potu ma monophonic vali puipui, teuteuina i le sima stucco i totonu o le potumoe i se masani sitaili.

I totonu o se tamaʻi potu moe, o le vaʻalele e faʻalaugatasia, valivali i lanu malamalama ma faʻafesoʻotaʻi i baseboards mama. Mo se potu vateatea i le faiga masani, o le faʻapipiʻiina o le lua-tier faʻamaʻitaʻiga poloka laupapa faʻamalolo e talafeagai. O se matte stretch canvas poʻo se ata lolomi faia i lalo o le fresco o le a foliga lelei atoatoa foi. I pito o le fogafale, atonu e i ai ni vali vali poʻo ni ata auro.

Filifilia o meaafale ma mea faʻaaoga

O laʻau masani e faʻaaogaina i le gaosiga o meaafale meaafale.

O le faiga masani a tagata e le faʻapea e vaevaeina. O meaafale uma e mafaufau loloto ma mafanafana, ma foliga tutusa o teuteuga. O le moega, teuteuina i se ulu ulu vaneina i luga o le ie malamalama poʻo se veloveta, o le ogatotonu ma e tele sona sao i le potumoe. I le mamanuina o le moega moe, o le faʻaaogaina o aulelei forged elemeni poʻo gilding e talafeagai foi.

O vae o nofoa, nofoa faʻaletino, nofoa faʻataʻavalevale ma isi meaafale e ono iai ni pefu efuefu auro, se penina poʻo se penina poʻo ni au.

I le ata o loʻo i ai se potu moe masani ma sitaili i susu pupuni ma teuteuga ma se moega manaia ma se ulu ulu vaneina faʻafoliga i ie veloveta.

O le mea e momoe ai e faʻatumuina i itu uma e lua i autafa o moega. Faʻatasi ma le lava avanoa, o se potumoe masani-sika potu e mafai ona faʻatumuina ma se pusa o drawers ma se laei laʻei ma se faʻata ma se ottoman ma matagofie lalaga. A faʻapipiʻi le kapeneta, e taua le faʻavae e le tu matilatila ese mai le aotelega manatu. Mo se ituaiga sitaili, e fautuaina le filifilia o se tuai taupega faʻataʻitaʻiga poʻo se ofu faʻaofuofu ma se opaque frosty tioata faafoliga ma faigata laʻititi mamanu.

O potu moe o onapo nei e toeititi lava a iai se TV poʻo se tech workspace. Talu ai o tu ma aga masani faʻatonuga faʻatatauina ai na mea o ni tagata ese, e sili ai le nanaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se lelei sili fofo mamanu o le a avea ma se sone ma se masini TV natia i totonu o le kapeneta faʻapipiʻi faitotoʻa, ma se ofisa ma se faʻapipiʻi tapuni o le a talafeagai mo se komepiuta feaveaʻi.

Ina ia faʻamaeʻaina totonu o se potumoe i se ituaiga sitaili, o le faʻaaogaina o mea faʻaaoga i foliga o tuʻugalamepa apamemea, faʻatagata, uati taugata, moligaʻo, tuʻugamau matagofie ma isi mea tuai poʻo teuteuga faʻataʻitaʻi o aso anamua e talafeagai.

Faʻafefea ona faʻatulaga moli?

I le avea ai o moli autu o le potumoe, o le lapoʻa moli moli teuteuina i tioata asoa ma teuteuina filifili e mafai ona tuʻuina i luga o le taualuga. O moli po mo le faitauga ae e te leʻi moe, o le a foliga lelei i luga o laulau i tafatafa o le moega, o le foloa moli e mafai ona faʻapipiʻi i totonu o se nofoaga mafanafana ma se nofoa faʻaletino, sconces ma faʻasologa tuai uʻamea faʻamatalaga auiliili lelei mo puipui.

Apamemea ma tioata taua o loʻo faʻaaogaina mo le gaosiaina o moli uila. O le teuteuina o teuteuina poʻo ni maa taua translucent.

Faʻapitoa lauiloa mo le masani sitaili, lamepa ma paolo e foliga pei o moligaʻo. Ona o nei elemeni, soʻo se moli masani e faia luga o se foliga tuai ma anamua.

I le ata o loʻo i ai le faʻalo pupuni ma potu i tafatafa o moega ma se tino ma gilding i totonu o se potumoe i se masani sitaili.

O a ie e filifili i le potumoe?

Ina ia mafai ona teuteuina se faʻamalama i totonu o se potumoe masani, filifili pupuni e lua-vaega ma pupuni mama pupuni ma pupuni mamafa. O pupuni e teuteuina i lambrequins ma tiebacks ma tassels. A faʻatulagaina se potu i lenei sitaili, ie moega e matua faʻaeteete filifilia. Moega e faia mai ie lelei e pei o silika, percale poʻo satin. O le mea e faʻatumuina e matagofie teuteuina teuteu i le leo e le faʻatusatusaina ma le autu lanu.

E teuteuina foi le moega i aluga o ituaiga eseese ma foliga e faia i ie mautu ma se mea manaia. O aluga e mafai ona teuteuina i filo siliva poʻo auro, ia e tatau ona ogatasi ma meaafale meaafale.

I totonu o le potumoe i totonu o se ituaiga sitaili i moli malamalama poʻo mo se potu ma le maeʻa maeʻa, ie ma se faʻataʻitaʻiga i le tulaga o curls, monograms, aʻea rosa, vine lala ma isi ituaiga e talafeagai.

I le ata, o totonu o le potumoe o loʻo i totonu o se masani sitaili ma se faʻamalama teuteuina i le tele-layer pupuni ensemble, fetaui i le lanu ma teuteu teuteu o le moega.

Mo le fausiaina o se siʻosiʻomaga fiafia i totonu o se potu masani-faiga, o le mea e moe ai mafai ona vavaeʻeseina e se pupuni faia i manifinifi ie poʻo mafiafia mea faʻamau i le cornice.

Faletusi o ata

O le masani potu moe mamanu e faʻaalia e symmetry ma matagofie anamua. O se potu ma teuteuga le lelei, o elemene uma o le vaega sili ona taua o le aotelega o faʻafiafiaga, e le masalomia o le a avea ma potu matagofie ma teuteuina matagofie.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Cách vẽ hình cute đơn giản - Vẽ hình icon trang trí chậu cây từ 30s handmade (Mae 2024).