Faʻavae fou o se potu e lua potu 52 mita mo se aiga e toʻalua lana fanau

Pin
Send
Share
Send

Faatulagaga

Ina ia faʻalelei le fale pe a mafai, o le umukuka ma le potu malolo na tuʻufaʻatasia i se avanoa e tasi. O le potumoe sa faʻaopoopoina ma se tamaʻi vaega o galuega, ma le tamaititi vasega na fuafuaina i se auala e mafai ai ona lelei mo le lua tamaiti i le taimi e tasi.

O le vaega na nofoia le umukuka na faʻateleina faʻateleina i le aveina o le avanoa mai le potumoe. Ina ia faia lenei mea, sa manaʻomia le aveese o le puipui, lea na mafai ai ona le gata i le faʻalauteleina o le potu autu i le fale mautotogi, ae ia faʻafaigofie atili foi: o se niche mo se sofa na aliali mai i le potu malolo, ma se niche mo se teuina potu i le potumoe, lea e tatau ona i ai le tele i totonu o le lua-potu potu mautotogi mo se aiga ma le fanau e toʻalua ... O le mea e ulufale ai e leʻi puipuiina mai le potu malolo ina ia mafai ona faʻasaoina le tele o avanoa e mafai ai ma faʻamalamalama le auala savali.

Potu-umukuka potu 14.4 sq. m

O le paʻepaʻe lanu o pa, uiga o le sitaili Scandinavian, e faʻatumuina i totonu e se laumei lanumoana ma lanumeamata lanu. Lanumoana laʻau "pupula" i luga o le teuina polokalama faʻalogoina le lanu moana backsplash o le umukuka eria, faʻaopopoina o se taʻaloga o ie i le taʻaloga o lanu.

O nofoa 'ai e faʻafefeteina i le lanumoana lanumoana, aʻo le lanumoana pupula o loʻo faʻataʻamilomilo i luga o pupulu aulagi faʻaopoopoina le paʻi i le vaʻaiga a le sami. O le ata o le fale mautotogi e le foliga malulu, e ui lava i le tele o lanumoana tone. Latou e faʻamaluluina e le malu malu beige paʻu o le sofa mea i luga ma le mafanafana kulimi foliga o le umukuka seti. O se laulau laupapa e le valiina ma vae tutusa o nofoa e faʻaopoopo ai le mafanafana i le fale.

I luga o le foloa i le potu malolo, lea e tuʻufaʻatasia ma le umukuka, o loʻo i ai se mea e tulaga ese lava ana meatotino - quartz vinyl. O maa e faia mai ai, e matua teteʻe lava i le maama, talu ai toetoe lava 70% e aofia ai le oneone, ae le faigofie, ae o le quartz. O lenei tile e foliga mai e matua matagofie lava pei o fafie, ae e umi atu lona umi.

O pa ua maeʻa ma fufuluaʻi vali vali, pei ona fuafuaina e le au mamanu mai lava i le amataga e naʻo mea aoga e faʻauma ai mea e faʻaaoga i le fale mo se aiga e toʻalua tamaiti.

O se paepae paʻepaʻe na sau mai le falealuga i le fale. O se sofa na tuu i ona autafa, ma o se moli i tua na fausia i le pito i lalo o le teuina masini taofia i luga ae mo le faigofie faitau.

E leʻi mafai ona tuʻuina atu se avanoa mo se potu e fai ai ofu, ae nai lo lea, na tuʻuina e le au mamanu ni potu tetele i potu taʻitasi, faʻapea foʻi ma isi avanoa e teu ai. Toetoe lava uma potu teu ofu ua fausia-i totonu ma aapa i luga o le taualuga - sili atu ona tele mea e mafai ona ofi i totonu. E ui lava i le taua o latou itu, e le faʻaleagaina potu i kapoti - o mea teuteu ua teuteuina ua avea ma mea teuteu totonu.

Potumoe 13 sq. m

O le faʻaumaina o le potumoe o loʻo lagolagoina i se siosiomaga faiga: o lanu ia o le natura, eseʻese paolo o greenery, ma se lolomiga i luga o le pepa puipui e aumaia ai oe i le siosiomaga o se faʻiry vaomatua, ma e oʻo lava i se teuteuga elemeni - o le sinasina tia o le ulu i luga aʻe o le ulu o le moega.

O maa pito i luga o itu uma o le moega galue i luga o le aitia lautele - o mea nei hemp laupapa, e pei na faatoa aumaia mai le togavao. Latou teuteuina uma le potumoe ma avatu ia te ia se lalelei faʻalelei, ma faia se lelei galuega ma galuega a le moega i tafatafa o laulau. O le isi teuteuga o se nofoa. O le faʻatusa lea o le ata a le Eames.

O le potu moe e faʻamalamalamaina e moli i le faʻalo, ma e iai foʻi isi sconce i le ulu o le moega. O le foloa na ufitia i fafie - laupapa fale.

Potu o tamaiti 9.5 sq. m

O se nofoaga taua i totonu o le potu e lua potu mo se aiga e toʻalua lana fanau o le vasega pepe. E le o le lapoʻa, ae masalo o le potu sili ona malamalama. Lenei, o pupuni masani e maua ai ni lanu mumu ma lanumoana. O lenei lanu o le a manaia mo tama uma ma le teine. Ae o le faʻaaliga manino lanumoana ma mumu faʻaopoopo e leʻi aunoa ma faʻamatalaga o siʻosiʻomaga: lulu-aluga i luga o le sofa, teuteuina ata i luga o puipui faʻamaluluina nisi o le saua o lanu pupula.

Mo le vasega pepe, na matou filifilia ni ie e faia i fiva alava, ma se laupapa fale na faataatia i luga o le foloa. O le vasega pepe ua faʻamalamalamaina e moli malamalama na fausia i luga o le faʻalo.

O le ata o le fale e 52 sq. e tele nofoaga e teu ai i potu uma, ma e le o tuʻusaunoa le vasega pepe. I se faʻaopopoga i se kapoti lavalava, o loʻo i ai se mea e faʻatu ai mea, ma, i se faʻaopopoga, o ni ato tetele e faʻatulagaina i lalo o le moega, lea e mafai ona faigofie ona taʻavale i fafo.

Faletaele 3.2 sq. + faletaele 1 sq. m

O le faletaele ua fuafuaina i se tuʻufaʻatasia o le paʻepaʻe ma le oneone - o le tuʻufaʻatasia atoatoa e faʻaosofia ai le lagona o le mama ma le mafanafana. I le tamaʻi potu o le faleuila, sa i ai se nofoaga mo se taʻele gafatia ae umi. O le vaega autu o meaafale e tatau ona faia e tusa ai ma ata a le au mamanu e okaina, talu ai o le tele o le potu e le faʻatagaina le filifilia o seti saunia.

Design Studio: Massimos

Atunuʻu: Lusia, Moscow itulagi

Nofoaga: 51.8 + 2.2 m2

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Stealing photos is LEGAL? Fair Use Law in Action (Mae 2024).