Toe mafanafana toefausiaina o le 3-potu Khrushchev 54 sq m

Pin
Send
Share
Send

Faamatalaga lautele

E toatolu tagata e nonofo i se fale mautotogi i Moscow: o se aiga talavou ma se tamaititi. Na latou faʻafesoʻotaʻi le Buro Brainstorm e faʻatau ni pepa faʻapitoa mo se tasi o poloketi na latou manaʻomia. O le iʻuga, na atiaʻe e tagata tomai faʻapitoa se ata fou i luga o lona faʻavae, aveʻese uma faʻaletonu ma fausia ai totonu e sili atu ona atoatoa.

Faatulagaga

Ina ia faʻatinoina lenei poloketi, e tatau i le au mamanu ona faʻaaoga se auupega atoa o mea faigaluega ina ia sefe ai avanoa aoga ma faʻaaoga ai le tagata muamua o le Khrushchev.

O se fale mautotogi masani na i ai se tamai umukuka: o lenei le lelei na aveʻesea e ala i le talepeina o le vaeluaina. O le iʻuga o le umukuka-potu malolo amata nofoia 14 sikuea mita, ma le potu moe ma le vasega pepe na tuʻuina atu 9 sikuea mita taʻitasi.

O foliga taua o lenei fale mautotogi o le fausiaina potu lavalava ma se potu malolo potu faʻapitoa.

Potu-umukuka

Ina ua maeʻa ona faʻaleagaina le puipui, na mama ma malulu le vaega na kuka ma 'ai. O le lua sone e vaʻaia vaʻaia e le fola: tile keramika ma poloka. O le seti tulimanu tulimanu faʻapipiʻia totonu asu totonu, e pei o le faataapeina agai i tua o le brickwork.

I le agavale, o le faitotoʻa i le faletaele faia, lea e nana i tua o se le vaʻaia faitotoʻa. O le pusaaisa ua fausia i totonu o le seti, ua aveese le tapu i le faamalama, ma o le ogaumu siitia 120 cm mai le foloa ma o nisi taimi e avea o se isi laulau.

O le 'aiga' ai o loʻo iai se laulau lapoʻai i luga o le tasi vae, nofoa maualuga lagolagoina ma se sofa mafanafana. E i ai le faʻamalama i le va o le umukuka ma le faletaele, faʻafetai i le malamalama masani e ulufale i le faletaele. E faʻatumuina e se pupuni e tapunia i le taimi e faʻagasolo ai le vai.

Potumoe

O le vaega autu o le potu o matua o se nofoaga e nonofo ai luga o le windowsill. Na tuʻuina i lalo ma suia le vaega faʻalua-glazed i le faʻatulagaina auro. I luga o le malifa, e mafai ai ona e vaʻai i moli, e faʻatagaina ai oe ona faʻamalama le faʻamalama e fai ma tulimanu faitau.

O le ulu o le moega e teuteuina i ata mananaia ma teuteuga e faʻafetauia puipui, valivali ma le palu Tiffanny Blue. O le protrusion mafua mai le toefausiaina o le vasega pepe na taina ma se atoa-umi faʻata.

Tamaiti

O le potu o le ataliʻi ua mamanuina i leo lanu efuefu mafanafana mafanafana. O totonu e mafai ona suia aʻo tuputupu aʻe le tama, faʻaopopo i ai lanu lanu.

O fata paʻepaʻe tusi e faʻamatagofie tamaiti aʻo faʻaali mai ni ufiufi, ae le o ni vale. O se tamai sofa gaugau i fafo ma avea o se faʻaopopo nofoaga e moe ai.

O le moega i foliga o se fale ua faʻatumuina i drawers mo le teuina o meataʻalo - o lenei metotia faʻapitoa sefe avanoa i totonu o se tamai potu.

Faapaologa

O puipui o le auala savali, pei o totonu o le umukuka, o loʻo feagai ma poloka tile i foliga o piliki. I le mea e ulufale ai, o laei Sipaniolo o loʻo faʻataʻatia luga o le foloa, ae o isi e iai le laupapa faʻainisinia. I le agavale o le faitotoʻa o loʻo avanoa fata mo ofu i fafo.

O se auala umi e amata i se faitotoʻa ulufale ma faʻaiʻu i se potu laʻei. E puipui i se ie pupuni - faʻafetai ia te ia, e le tu le ea i totonu o se potu tapunia.

Nai lo o se kapeneta umi i le puipui, na fausiaina e le au mamanu se seti o kapoti o loloto eseese - o aso uma mea e teu ai iina. O foliga manino e avea o se tulaga e le masani ai mo ata eseese e mafai ona suia, ma faʻaopopo ai le eseesega i le siosiomaga.

Faletaele

O puipui o le faletaele e faʻapipiʻiina i ma papaʻe papaʻe pupula, e faʻalauteleina ai le avanoa. O fesoʻotaʻiga na faʻaleagaina ai foliga o le faletaele o loʻo nanaina i totonu o se atigipusa pusa - e avea foʻi ma fata mo le teuina o mea.

O le faletaele o loʻo faʻatumuina i le faletaele faʻalua - o se tali sili lea mo se aiga, lea e o ai i le galuega i le taimi e tasi. O le masini ta lavalava o loʻo tu i luga atu o le foloa ma toe faʻaalu i totonu o se faʻailoga.

O le faʻamalama matala na teuteuina muamua i faʻata faʻaata. I totonu o le faletaele malo, i le faʻaopopoga i le faletaele, o loʻo i ai se tamaʻi tapu. O puipui e faʻataʻitaʻi i laʻau ua leva ona varnished e puipuia ai siama.

E tutu moli moli ma le minoi lafo, o lona uiga o le fale taele e faigofie ona faaaoga ile po.

O le Buro Brainstorm tagata faʻataʻitaʻi na faʻaalia ma faʻatinoina le tele o togafiti aoga ma le taugofie, faʻaliliuina se potu le faʻalelei i se nofoaga manaia ma aoga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: The Sino Soviet Split: Explained (Mae 2024).