Fuafuaina o se susulu lua-potu mautotogi 44 sq m i totonu o le laulau fale

Pin
Send
Share
Send

Faamatalaga lautele

O tagata e ana le potu e lua potu - o se ulugaliʻi talavou - na manaʻo i se umukuka tuufua, o se potu malolo ma se TV tele, o se potu moe eseʻese ma se potu faigaluega atoa. O tagata faʻapitoa o le Yu design studio na faʻatautaia ma le manuia galuega.

Faatulagaga

Ina ia malo le potu mo se masini fufulu, na tuʻufaʻatasia e le au mamanu le faletaele ma le faleuila. O le alasavali na faʻalauteleina ma se fausia-i teuina polokalama. O le faitotoʻa i le potu malolo na siitia latalata i le potu, ma le faitotoʻa i le potumoe na siitia i le isi tulimanu.

Faapaologa

E feiloaʻi le vaega e ulufale ai ma se faitotoʻa malamalama ma le lanu tele o puipui, e faʻatutu ai le leo mo totonu atoa o le fale mautotogi. I le agavale o le faitotoʻa o lo o tapunia ofu mo ofu i fafo, i se isi itu, o loʻo i ai se fausia-i faiga mo tele mea ma seevae. I le itu taumatau o le faitotoʻa o se moli faʻamafanafana mo le teuteuina ma le teuina o nai mea laiti, ma luga aʻe o ia ose ata e tusia e N. Pavlov "Autumn. Puddle".

Laʻititi Greene puipui puipui, Faʻamafanafana Filifiliga Filifilia. O le foloa e faʻapipiʻiina i le Italon porcelain stoneware: o le umukuka ua teuteuina i le tutusa mea e fausia ai se tuʻufaʻatasia avanoa.

Umukuka

O faʻamalama o potu mautotogi e faʻasaga i saute, o lea na faʻataga ai e le au mamanu latou te faʻaaogaina ni lanu malulu, aua e masani ona tilotilo le la i totonu o le fale. I totonu o le umukuka ono mita, o se tulimanu seti ma malamalama pito i luga kapoti o loʻo maua lelei.

O foliga pupula, pupuni papaʻe laconic ma paʻu efuefu vaʻai faʻalauteleina le potu, faʻaopopo le malamalama. O le laulau lapoʻa ma le aofai afa o nofoa e le faʻaleagaina le avanoa, ma o le eseʻesega keramika mamanu i luga o le foloa faʻatosina mafaufau mai le laʻititi o le umukuka.

O le umukuka seti na faia e oka e le kamupani "Kitchen-City", o nofoa na faʻatau mai le Stool Group, ma mea faigaluega a le aiga na aumai mai Kuppersberg. O le ata "7 ma le afa" na tusia e le tusiata o N. Pavlov. Pendant moli mai Arte Lamepa.

Potu malolo ma falefaigaluega

O le potu malolo o loʻo i ai se sofa tele moli, ua avea ma totonugalemu o le potu. O le faʻafitauli o le falefaigaluega na foia i le fesoasoani a le lautele faʻamalama sill ma fausia-i shelving.

I luga o le puipui faʻafesagai ma le faʻamalama, o loʻo i ai se potu tele paʻepaʻe papaʻe, o le lanu e soʻosoʻo faʻatasi ma le siʻosiʻomaga siosiomaga.

Na maeʻa le foloa ile alloc laminate. O le auala laupapa na faʻatau mai i tagata gaosi Rusia o le Idea, o se kapeta mai le Ami Carpets. Pupuni ma aluga - mai le tisaini Valenitina Terentyeva, taualuga moli mai i le Mea e Sili ona fiafia i ai, laulau kofe - Barcelona Design.

Potumoe

Ina ia fausia le mafanafana i le teuteuga o le potumoe, latou faʻaaogaina e le gata vali, ae faʻapea foi ma pepa puipui. Mo le mafuaʻaga lava e tasi, o le ulu ulu na teuteuina i ie, ma faʻamalama - ma pupuni mafiafia. O faʻata maualuga na faʻamau i luga ole laulau na tuʻu i tua atu o laulau i tafatafa ole moega - o se metotia lauiloa e faʻaopopoina le loloto ile avanoa.

Faʻauma ma vali ma Pepa Faletusi vali ma York pepa puipui. Moega mai Nuvola, ie mai IKEA, laulau e moe mai Parra. Lamepa taualuga Eglo.

Faletaele

O le fale taele ua faʻateleina ona o le faʻafetai i le tuʻufaʻatasia o le paolo o atavali o vali ma paʻe papaʻe. O le aitia e lagolagoina e se eseʻese pa-tautau faleuila, iila meaafale ma se tutusa fufuluina masini. Lenei mamanu faʻalavelave mai le laʻititi tele o le faletaele, faia ia matagofie ma muamua.

Geotiles porcelain stoneware na faʻaaoga mo le fola ma MEI tile mo puipui. Faagoto ma le niche mai le Color & Style, Timo bathtub, BOCCHI faleuila, RGW taele pupuni.

Vaʻai foʻi i le poloketi o le tamaʻi faletaele 3 sq. m

Faʻafetai i le toefausiaina, o le foafoaina o lelei-mafaufauina-teuina faʻamaumauga ma manuia lanu tuʻufaʻatasia, o le laʻititi-tele kopeck fasi ua mauaina lona tulaga taʻitasi ma foliga sili atu lautele.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Pastele Stew (Mae 2024).