Faʻafefea vaʻaiga pupuni beige vaʻai totonu?

Pin
Send
Share
Send

Fautuaina o le ata i totonu

  1. I le vaitau malulu, o le lanu beige i totonu o le a "mafanafana" le fale.
  2. A teuteuina totonu, e aoga le filifilia o paolo eseese o le beige, ina ia le potu foliga mai ua paʻepaʻe, ae, i se isi itu, mafanafana ma lona agavaʻa o malamalama pupula beige.
  3. O leo beige i taimi uma e foliga talafeagai ma soona fai.
  4. A teuteuina totonu, e taua le mafaufau i le mea moni o le beige e le mafai ona mitiia le tele o moli mai le auala.

I le ata o se potumoe neoclassical ma se beige bedspread i le lanu o pupuni.

Ituaiga

Lola

O tauaso e sili ona lauiloa: e aoga ma faʻalelei. Fetaui mo toetoe lava o potu uma.

Roma

Roma blinds o le a ofi i totonu o soʻo se potu: i totonu o le umukuka po o le potumoe, vasega pepe poʻo le potu malolo. Latou te tuʻufaʻatasia lelei ma tulles, pupuni ma e talafeagai mo toetoe lava o soʻo se totonu.

I le ata, o tauaso Roma i totonu o le falealuga.

Ie puipui masani

O pupuni i taimi uma e foliga matagofie ma mamalu. Latou faia i le sili ona lelei, mafiafia ie ie, o se tulafono, ma teuteuina elemeni ma magafagafa, taofi faʻatasi lanu.

Ie pupuni

Ina ia fausia se alofa, ultra-po nei poʻo se siʻosiʻomaga fiafia, oe mafai ona faʻaaogaina muslin, e sili mo teuteuina soʻo se potu.

Ie pupuni (ie)

Tulle pupuni maua maualuga malamalama masani i le fale. Tulles e faia mai uma masani ma mea gaosia. O mea masani e faʻamamafaina ai le ea o le potu faʻa-Provence, aemaise pe a fai o le ie e fai.

I le ata o loʻo i ai se potu 'ai ma panoramic faʻamalama i beige tone.

Jalousie

Vertical blinds i beige tone o le a faʻamalieina atoatoa totonu o le potumoe poʻo le potu malolo i se masani sitaili. Vaʻaia vavalalata foliga fealofani i le umukuka, fausiaina se mafanafana ma mafanafana siosiomaga.

Falani

O le eseʻesega autu mai isi ituaiga o le alofa tunoa o pupuni, lamolemole laina ma vaivai foliga. O le foliga mai e faʻalagolago tele i le ituaiga o ie; e mautinoa vaivai ma faigofie faapipiiina.

Tele pupuni

Umi

Uumi pupuni i leo beige, tuʻufaʻatasia lelei ma masani masani, atunuʻu ma e oʻo lava i le fale maualuga. Latou te le tosina mai le mafaufau, e ui lava latou te aumaia le mafanafana ma le atoatoa i le siosiomaga o le potu.

Puʻupuʻu

O pupuni pupuʻu e tautau e le gata i faʻamalama umukuka, ae faʻapea foi i le potu malolo poʻo le potumoe. Latou te mafanafana ma aoga, tuʻufaʻatasia ma pupuni poʻo pupuni.

Eaves mounting filifiliga

Eyelets

Eyelets o se fofo lelei mo le teuteuina o pupuni poʻo pupuni. Eseese ie ma ie faia latou tulaga ese. Ina ia foliga pupuni foliga manaia, naʻo lou manaʻomia le filifilia o le ie saʻo ma mea e faʻaaoga: tulaga ese, lapopoʻa mata mata i lanu susulu ma uluaʻi mea na puʻeina foliga, fausiaina o se tagata lava sitaili.

Mama

Le masani masani ma faigofie faʻaaogaina metotia. Faʻafetai i le tele o mamanu ma lanu o mama, oe mafai ona teuteuina soʻo se totonu.

Faʻamau

Lenei ituaiga teuteuina o faʻamau o le a atoatoa faʻaopoopoina le atoa vaʻaiga o le pupuni mamanu. Latou i ai le tele o ituaiga o lanu ma lapoʻa. E masani ona faʻaaogaina i ona po nei.

Eseese o mea

Ie tulle

Veli

Voile pupuni foliga sili ona faigata: lamolemole, translucent ie, malamalama ma manaia i le paʻi i ai. O se potu ma pupuni pupuni foliga matagofie ma mafanafana, o le ai ai i taimi uma lava lava malamalama masani i totonu o le potu.

I le ata o loʻo i ai se potu lautele-umukuka potu malolo ma pupuni beige

Organza

Organza pupuni e manaia ma aoga. Latou te teuteuina soʻo se potu ma o le a le faʻalavelave i le faamemelo i manatu mai faʻamalama, e matua malamalama atoatoa. Organza e avanoa i mautu lanu, matte, susulu ma ma eseese ata.

Ie ie pupuni

Uliuli

Ie mafiafia, aofia ai o le tolu faaputuga, faafetai i lenei, le malamalama mai faamalama e le ulu atu i le potu. O le taofiofi ma le matagofie o le ie e mafai ai ona e faʻaaogaina i totonu o soʻo se ituaiga: po nei, loft, po nei, masani poʻo le Provence.

Jacquard

Ie matagofie ma mamalu. O le autu faʻaaliga o le i ai o se laʻititi mamanu ma laiti auiliiliga. I le avea ai o se tulafono, o le maamora na faia mai i filo masani poʻo filo, ma o le faʻavae e lalagaina mai le silika.

Faʻafanua

O le ie e faia mai le natura pe gaosia mea masani. Satin pupuni foliga faʻaonapo nei ma faigata. Latou te o lelei ma teuteuga i totonu o se potu e faia i se ie tutusa (ie moega, ie malolo, aluga).

Lino ma le vavae

O mea masani e aumaia ai le mafanafana ma le toʻafilemu i le potu, faʻatupu lelei ai le potu ile faʻamalulu ma le mafanafana. O mea masani o le a fetaui lelei i totonu o soʻo totonu.

Velor ma veloveta

O veli poʻo velvet veli o le a faʻamamafaina ai le tamaloa o totonu, aumaia se siosiomaga o le taugata ma le tamaoaiga i totonu o le potu. Ole velvet ma velour ei ai le maualuga tele ie e puipuia le malamalama mai fafo pe a le talafeagai.

I le ata, pupuni veloveta maua ai le potu se foliga faʻafaigofie.

Mat

Ie mafiafia faia mai fibre masani ma le faʻaopopoina o filo gaosia. O lenei mea mafiafia e faigofie ona fufuluina ma o se matua aoga mea.

Tuufaatasiga lanu

Grey beige

E fautuaina e le au mamanu le filifiliina o pupula mama o le efuefu. O le iʻuga o se toʻafilemu, mafanafana o le ea i totonu o le potu.

Brown ma le beige

O pupuni beige e alu lelei ma lanu enaena. Ua tumu le potu i le mafanafana ma le toafilemu.

Turquoise beige

O le tuʻufaʻatasiga turquoise-beige o le a faʻaopopoina le malulu ma le malosi i totonu. O lenei tuʻufaʻatasiga e faʻafouina ai le potu: pei o le foam i luga o le galu o se galu galu. O le iʻuga o le faʻatoʻilaloina, malu i totonu, e fesoasoani e faʻamalieina ai.

Beige ma paʻepaʻe

O le tuʻufaʻatasia o lanu paʻepaʻe ma beige i totonu e foliga filemu ma mafanafana.

Piniki beige

Pink e alu lelei ma le beige, e malu ma faʻananau i totonu o sea potu. E masani lava, o ia tuʻufaʻatasiga e faʻaaogaina e teuteu ai potu malolo ma potu o tamaiti.

Beige-blue

Malulu lanumoana e faʻamaluluina e beige tone, avea mafanafana ma lemu. O le siʻosiʻomaga i totonu o sea potu avea mafanafana ma psychologically malu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se beige ma lanumoana tuʻufaʻatasiga o pupuni i le umukuka-potu malolo.

Lanumoana ma le beige

O le beige-lanumoana tuʻufaʻatasiga o pupuni o le a maua ai le malamalama i le potu ma le ea, aua o le malulu lanu moana laina o le a faʻapaleniina e le mafanafana o le beige. O sea potu o le a foliga pupula ma susulu-la, e oʻo lava i ao puaoa.

Lilac beige

O le lilac lanu e malamalama tele ma ola. A o lilac mamanu e faʻaopopoina i le lanu beige, foliga mai o le lotogatasi.

Mūmū-beige

O le mumu-beige tuʻufaʻatasiga o le sili ona totoa, tagata atamamai o le a talisapaia se soʻotaga o paolo. O lenei lanu lanu e fetaui lelei mo potu potu: o se pupula lanu o le a faʻatumuina le avanoa i le malosi.

Lanumeamata ma le beige

Greens faʻaopopo fou i le le mautonu leo ​​beige. O le lanu meamata ma beige tuʻufaʻatasiga e talafeagai mo soʻo se potu: mai le potumoe i le auala savali.

Uliuli-beige

O le lanu uliuli ma le beige tuʻufaʻatasiga e foliga mai e faʻamamaina ma matagofie. Lanu lanu uliuli e faʻatumuina atoatoa le le faʻalelei o pupuni beige.

Beige samasama

O le tuufaatasiga o le beige ma le samasama e foliga fou ma susulu. O le beige shade e faʻavaivaia le susulu lanu o le samasama, fausia le paleni atoatoa.

Beige ma burgundy

O le beige ma burgundy tuʻufaʻatasiga foliga matagofie ma matua. O totonu i totonu o ia paolo e foliga faigata ma manaia, fausia ai se tulaga ese atemosifia.

Mamanu mamanu ma mamanu

Laugatasi

Latou foliga vaʻaia i soʻo se sitaili totonu, e faigofie ona filifili e tusa lava e aunoa ma le fesoasoani a se tisaini.

Ata o se potu malolo ma se laulau 'ai ma pupuni beige.

Faalua

Latou foliga matagofie ma tulaga ese, latou aofia ai le tele o ituaiga o ie, puipuia le ulu atu o le susulu o le la i totonu o le potu.

Valivali

O pupuni valivali vaʻaia faʻalauteleina le potu, faʻatumuina i le susulu, malosi ma faʻavae.

Mamanu

O mamanu faʻataʻitaʻi i luga o se beige tapoleni o le a fausia ai lavelave ma faʻamafanafanaina.

Ma fugalaʻau

O se ata fugalaʻau mafai ona faʻamamafaina totonu o se potu pe a fai e te filifilia le mea sao talafeagai. Fugalaʻau lapoʻa e fetaui lelei mo se potu tele.

Teuteuga mo pupuni

Umia

Tagata e uuina suia le foliga o le faʻamalama i le tutusa auala e pei o pupuni latou lava. Latou tatau ona filifilia faʻavae i luga o le sitaili o totonu.

Togafiti

Latou te faʻaaogaina e le gata mo le lipeaina o pupuni, ae faʻapena foi mo faʻaopopo teuteuina ma le tuʻuina atu o le amataga i le ata.

Pikiapu

Latou te le gata faʻaopopoina originality ma fatufatuga i le potu, ae avea foi o se faʻaopopo aoga i pupuni.

Pulumu ma taniko

O le a latou faʻaopopoina se lagona o le mafanafana ma le mafanafana i le potu. Fringe mafai ona faʻaaogaina mo pupuni o se puʻeina mo ie pe na o se teuteuga.

Lambrequins

Lambrequin o se teuteuina pupuni o loʻo tu i le pito i luga o pupuni. E masani ona latou teuteuina e le gata o le potu malolo poʻo le potumoe.

Manatu i sitaili eseese

Masani

O pupuni masani masani, faia i mafiafia, mamafa ie, foliga atoatoa ma lavelave.

Aso nei (hi-tech, fusion, ma isi)

O pupuni e faia e aunoa ma le faʻaaogaina o teuteuga elemeni, faʻatumuina le avanoa i ona po nei ma sitaili.

Provence

Pupuni i leo beige, lauusiusi ma teuteuina elemeni ma uiga fugalaʻau foliga. O ia pupuni o le a faʻatumuina le fale i le fou, mama ma mafanafana mafanafana.

Maualuga

E mafai ona e faʻaopopoina le mafanafana i le falealuga ma le fesoasoani a pupuni, o le mea lea, o se potu le faʻatamala o le a vaʻaia foliga matagofie.

E sili ona lelei le faʻaogaina o pupuni vaapiapi pupuni, roman ma roller blinds, foloa-umi pupuni e aunoa ma mea faʻaaoga ma uamea eyelets.

I le ata, pupuni beige e fetaui lelei ma lanu uliuli.

Atunuʻu

Faigofie faiga atunuʻu faʻatumuina le avanoa ma faigofie, mafanafana faigofie ma se lagona o le mautu. O pupuni masani a le Atunuʻu e faia i ie masani, soʻo se umi e talia. Fugalaʻau, polka togitogi poʻo se uiga fasimea poʻo siaki mafai ona tuʻuina i luga o se beige tapoleni.

Scandinavian

O le autu autu mo le filifilia o ie o pupuni mo se Scandinavian-style potu o vaega masani e pei o ie lino, cotton, muslin poʻo satin. O mea masani e fausia fua ai le malamalama i le potu, fausia ai le mafanafana ma le vaivai moli i totonu o le potu. Mamanu fetaui lelei ma lanu mafanafana e mafai ona faʻaaogaina o ni ata.

Pupuni i totonu o potu

Potu malolo

Pupuni i totonu o le potu malolo ua fuafuaina e faʻafesoʻotaʻi uma elemeni teuteuina i le potu. Beige shade o le a faapaleniina le potu, fausiaina le gata i le mafanafana ma le mafanafana, ae ia faia foi totonu ia atoa.

Potumoe

O pupuni beige i totonu o le potumoe e tatau ona faia i mea mafiafia, aua le tuʻuina le malamalama mai le auala i totonu o le potu. Pupuni e tatau ona faia i le sitaili o le potu atoa, palu fealofani ma faʻaopopo le fiafia.

I le ata o loʻo faʻalua pupuni i totonu o le potumoe beige.

Umukuka

O pupuni i le umukuka i totonu o se paolo beige e le masani ona aoga, o lea e sili ai le faia i Roma poʻo faʻaseʻe pupuni, o lenei fofo o le a sili atu ona ola lelei ma aoga.

Tamaiti

O pupuni i totonu o le potu a tamaiti e tatau ona faia i malu malu o le beige, faia i ie mafiafia, ina ia le faʻalavelave le moli mai le auala i le moe lelei o le tamaititi. Pupuni e mafai ona faia i soʻo se sitaili talafeagai o totonu o le potu.

I le ata o loʻo i ai pupuni mama beige i luga o mata mata ma se galu mamanu.

Faletusi o ata

O pupuni beige e mafai ona faia mai le natura poʻo le ie lavalava. E mafai ona tuʻufaʻatasia ma soʻo se mamanu, talafeagai i soʻo se potu. O le lanu beige o se sili lelei faʻavae e avea o se fesoʻotaʻiga elemeni o le atoa totonu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Fika Mai Le PeseReggaeRemix2018 (Mae 2024).