Manatu sili ona manaia o le faʻata

Pin
Send
Share
Send

Eseese o teuteuga teuteu

E lua ituaiga o teuteuga:

  • Teuteuga faavaa O fausaga mamanu, fuafua e tusa ma le lautele fofo faiga, o le a le fausia resonance ma le siosiomaga avanoa, ae, i se isi itu, o le a avea ma ana mea teuteu teuteuina.
  • O le teuteuina o le faʻata lava ia. O teuteuga e faʻatatau saʻo lava i luga o le faʻata lava ia, ma mafua ai le matua matagofie o le tatalaina o le ata.

Faatasi ai ma le fesoasoani a mafaufauga ma mafaufauga, e mafai ona e faia se teuteuga i ou lava lima o le a tuʻufaʻatasia ma soʻo se itu totonu ma sitaili faʻasinoga.

Manatu teuteu faavaa

O aitia teuteu sili ona manaia e mafai ona faʻatinoina ile fesoasoani mai o mea e fai.

Rhinestones

O le faʻata faʻatulagaina, teuteuina i faʻataʻitaʻiga laʻitiiti, o faʻasologa poʻo le salalau solo o rhinestones, susulu manaia i le malamalama ma mafua ai ona le masani ai aʻafiaga ma volumetric faʻaaliga i totonu o le potu.

Fugalaʻau

O teuteuga o le faʻata faʻatasi ai ma le fesoasoani a fugalaʻau ma fugalaʻau fugalaʻau o le a aumaia ai le lalelei faʻapitoa, faʻamafanafanaga, mafanafana i le ea, faʻamalosia ma toe faʻafouina le avanoa, atoatoa faʻaopoopoina totonu mea ua uma ona i ai.

Mea masani

O se saʻo filifilia tandem o le a faʻaaogaina ai le sili atu le sauniuniga potu,

Maa

Faʻafetai i le teuteuina i maʻa, oe mafai ona liua lenei inconspicuous mea faʻaaoga i se ofoofogia iloga, lea o le a avea ma moni galuega o faatufugaga i soʻo se potu.

Seashells

O le faʻata teuteuina i figota sami e sili ona lelei lona foliga mai. O teuteuga atigi e le gata o se teuteuga matagofie, ae faʻatupuina ai foʻi se atemosifia faʻapitoa i le vanimonimo.

Laau laʻau

O se laʻitiiti faʻapitoa ma eseʻese laʻau laʻau masani i lana ia lava ala, faʻatagaina oe e fausia se tagata taʻitasi, fatufatuaʻi ma atoa le ata o se faʻata faʻata.

Tipiina laupapa

Lenei mamanu e le gata o se le masani ai foliga vaaia, ae e masani foi ma siosiomaga agalelei. Ina ia maua se sili voluminous ma tulaga ese tuʻufaʻatasiga, o le tipiina o le mautu fafie mafai ona faʻaopoopoina ma laʻitiiti lala, laʻau poʻo laʻau.

I le ata o loʻo i ai se faʻata i luga o se puipui ma se teuteuga i foliga o fasi laupapa.

Vali teuteu

Faatasi ai ma le fesoasoani a vali teuteu, oe mafai ona fausiaina se faʻautauta poʻo le matagofie, austere pe maaleale tisaini i le taimi e tasi ma liliu le faʻata i totonu o se susulu teuteuina iunite.

Fausaga a Mose

Faʻafetai i lenei ituaiga ofoofogia o galuega taulima, e foliga mai e teuteuina le faʻavaʻa ma se matagofie, tulaga ese ma faʻapitoa lava mamanu poʻo se ata e atagia ai lau oe lava sitaili tofo ma mea e fiafia i ai.

Ata o se faletaele ma se faʻata faʻata lapoʻa ma le mosaic decor.

Paʻu

O le paʻu paʻu vaivai o se sili ona manaia ma faʻavae mamanu vaifofo e mafai ona aumaia toe faʻaleleia taugata i le potu. Lenei mamanu mafai ona lapoʻa, faia i le aoga faasao-paʻu, leatherette poʻo le paʻu masani, ma e masani ona latou faʻaaogaina le auala nofoaafi auala faʻaaogaina o faʻamau ma rhinestones.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻata faatafafa faʻata oloa ma se faʻavaʻa o loʻo ufiufi i le ie soosoo.

Disks

Mautu pe olopalaina tisiki faia se sili aulelei, faʻaonapo nei ma le masani ai faʻata foliga. O oloa e susulu i le malamalama o le a faʻalauteleina soʻo se le manaia le mamanu.

Ata o se faʻata faatafafa teuteuina ma nutipalaina elemeni mai CD tuai.

Faamau

I le faʻaaogaina o faʻamau o lanu eseese, lanu poʻo foliga, e mafai ai ona faigofie ona e fausia se faʻata atasi ma susulu faʻata o le a foliga sili ona matagofie ma muamua.

Mai toega o mea maeʻa

O se fasi pepa puipui poʻo ni fasi laupapa o loʻo tuʻua ina ua maeʻa ona toe faʻaleleia e mafai foi ona faʻaaoga e teuteu ai. Faatasi ai ma le fesoasoani a ia mea, o le a mafai ai ona tino mai le tele o sili lelei tisaini manatu ma faia se felanulanuaʻi, matagofie ma le teuteuga fale i ou lava lima.

Faʻamamaina

O lenei metotia e le manaʻomia ai ni tomai faʻapitoa ma agavaʻa e tusia ai ni ata, faʻaaoga ni napkin faapitoa, pulumu, omomi omomi, stencil ma varnish, e mafai ona e faia ni ata matagofie i luga o se teuteuga teuteu ma faʻamamafaina ai le atoa totonu totonu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻata faata faatafafa ma se faʻavaʻa, teuteuina i le faʻaaogaina o le decoupage technique.

Ipu masaesae

Lanu, tioata, poselane, 'eleʻele shards poʻo isi ituaiga o momomo tioata o sili lelei filifiliga mo teuteu teuteu. Lenei metotia faʻavae o le a aumaia ai nisi fou ma tulaga ese lanu i le potu.

Maea

Natura, fetuʻutuʻunaʻi ma fusifusia maea poʻo filo, e ui lava i o latou foliga faigofie, o le a maua ai se faʻata oloa ni lalelei ma o le a avea ma sili lelei filifiliga mo le fausiaina o se atoa fou faʻavaa.

Sipuni palasitika

O le sipuni o sipuni faʻateʻa, valiina i se tasi pe eseʻese lanu, o le a teuteuina le faʻavaʻa ma liliuina i se lanumeamata teuteuina fugalaʻau, o le faʻataʻitaʻiga o le chrysanthemum.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se tamaʻi faʻata, teuteuina i le mumu scoops mai sipuni sipuni.

Ua pisi taavale

Pepa atoa pia pe tipi i le afa, i liʻo, faʻatulaga umi, faʻasaga poʻo le foliga o le herringbone, uaina corks e le gata o se ofoofogia teuteuga, ae e matua aoga foi.

Faʻataʻitaʻiga o le faʻata teuteuina luga

Faʻataʻitaʻiga teuteuga muamua:

  • Pepa pipii. Matagofie, o mea masani ma lapoʻa o mea faapipii, i foliga o pepe, fugalaʻau poʻo isi ata, matua suia le siosiomaga ma liliu le faʻata mai se nondescript mea i se moni susulu mea ata.
  • Atavali. O le faʻata luga e mafai ona teuteuina i ni mamanu eseese e faʻaaogaina ai ni stencil saunia poʻo se lima-vali. E masani lava, ata o manulele, manu, fugalaʻau, faʻapea foʻi togi, vali-tioata poʻo le Kudrin vali e faʻaaogaina mo teuteuga.
  • Pulu, lopa Glass lopa poʻo fatu lopa faʻaliliuina atoatoa moli ma, mafua ai i lenei, aua le faʻaletonu le faʻata vaʻalele. Ona o le teuteuina o tamaʻi pito, o lenei mea teuteu foliga manaia ma e mautinoa e tosina mai i ai le mafaufau.

I le ata o loʻo i ai se faʻata faʻataʻamilomilo ma faʻapipiʻi i foliga o pepe o loʻo tu i le itu.

Eseese teuteuga mafai ai ona faʻamamafaina lenei oloa ma faʻamalosia ma toe faʻaolaola le faʻavasega fanua o totonu o loʻo faʻaalia i le faʻata.

Ata i totonu o potu

Filifiliga filifiliga i potu eseese i le fale.

Faletaele

Faatasi ai ma le fesoasoani a se tagata teuteuina faʻata, e foliga mai e maua ai le faletaele maeʻa, mafaufau loloto ma faʻapitoa lanu. Oe mafai ona suia lenei oloa ma lopa, manino lopa, teuteuina faʻamau, maamaʻa, atigi, pe faʻaaogaina le decoupage metotia.

Faapaologa

O se lelei filifilia mamanu o le a faʻaopopo moni laʻau i le auala savali. Ina ia faʻalauteleina le teuteuga aafiaga, faʻaaoga le tele o ituaiga mamanu, ofe poʻo lala laupapa, maea maea poʻo maʻa.

O le ata o loʻo faʻaata mai ai se faʻata lapata lapata ua teuteuina i se maea maea i luga o le puipui i le auala savali.

Potumoe

Ina ia fausia se matagofie ma mafanafana totonu i totonu o le potumoe, oe mafai ona faia se manaia logoleleia i totonu ma le fesoasoani o se faʻata faʻaata teuteuga. E mafai ona e faʻaopopoina le faʻaaloalo ma le agamalu i le potu ma le fesoasoani a le aulelei rhinestones i luga o le pipiʻi faʻavae, tioata elemeni, teuteuga, tioata lopa poʻo pa. Eseese pepa faʻapipiʻi, soʻose, valivali poʻo teuteu teuteu e lelei atoatoa foi.

Potu malolo

Faʻata teuteuina i ie poʻo elemeni pepa, fugalaʻau, lala, laupapa laupapa poʻo isi mea teuteu i lanu monochrome o le a aumaia le toʻafilemu, toʻafilemu, ma i le taimi lava e tasi tutasi ma le ata a le tusitala i le potu malolo.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le potu malolo ma se tamaʻi faʻata e iai teuteuga i foliga o laupapa oti.

Filifiliga i sitaili eseese

Teuteuina o manatu e faʻaaogaina i sitaili lauiloa.

Provence

Mo lenei sitaili, teuteuina vavae i foliga o lopa, lace, embroidery, herbsarium, burlap, ie ie elemeni, cones, atigi poʻo fatuga i pastel lanu ma le faʻaopopoina o fugalaʻau poʻo fualaʻau o le a talafeagai.

Faʻavae

O le teuteuina o laʻau i laʻau masani, valiina o le sima poʻo le tele o faʻamatalaga o galuega i auro, apamemea poʻo lanu siliva o le a ofi lelei i totonu o le fale.

Art Deco

Art Deco e iloga i le foliga o se faʻata i foliga o le la, o lenei iʻuga e mafai ona maua faʻafetai i paipa o pepa lanu, lavalava, palasitika sipuni poʻo susulu na faia mai CD tuai, tuʻufaʻatasia le malamalama ma le faʻatusatusaga, e fetaui ma le maaleale faatufugaga aulelei o lenei faiga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le teuteuina o le faʻata i foliga o le la i totonu o le potu 'ai, na faia i le art deco style.

Faiga faasao

O se faʻata faʻata, teuteuina i vaomago, fugalaʻau mago, limu, laʻau manifinifi ofe poʻo laʻau ma maʻa elemeni, o le a faʻamamafaina le natura ma naturalness o le siʻosiomaga-faiga.

O ituaiga eseese o teuteuga muamua, i le tulaga o taugata ma taua mea poʻo ni mea faʻalelei, e faʻatagaina ai oe ona liliu le faʻata i se galuega o faatufugaga e mafai ona faia ai soʻo se ituaiga i totonu ma sili atu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Aisea ua tatau ona aveese le LTRA 2008 (Mae 2024).