Faʻata i totonu: ituaiga, nofoaga filifiliga, foliga, tisaini, ata, fausaga teuteuga

Pin
Send
Share
Send

Feng Shui filifiliga filifilia ma faʻatulagaina

Filifiliga ma filifiliga faʻatulagaina:

  • I Feng Shui, e le o se mea manaʻomia le tuʻu faʻata faʻafesagaʻi ma le moe ma le nofoaga faigaluega. Faʻapea foi, aua le tuʻu ma faʻatautau oloa i luma o le faʻamalama poʻo le faitotoʻa, aua o lenei mea e mafai ona saofaga i se sese le atagia mai o le malosi tafe.
  • I totonu o le umukuka poʻo le potu 'ai, o se mea lelei le tuʻuina o se laualuga i luga atu o le laʻoʻai.
  • E talitonuina o totonu o se fale mautotogi poʻo se fale, e tatau ona i ai ia le itiiti ifo ma le tasi le tele faʻata faʻata ma atoa-umi atagia.

Ituaiga faʻata

E tele ituaiga o oloa faʻata.

Fafo

O nei faʻataʻitaʻiga, e le gata o se sili lelei teuteuga elemeni, lea e taulaʻi uma mafaufau ia latou lava, ae maua ai foi se sili lelei atagia i le atoa tuputupu aʻe. O le sili ona aoga ma lauiloa o fola-tu faʻata faʻavae ma vae, ona o latou e sili ona toʻafimalie ma mausali.

I le ata o loʻo i ai se faʻata fola i totonu o se lautele uliuli faʻavaʻa i totonu o le potumoe.

Faʻafa

Faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻi, laei, manaia, taʻutaʻua ma umiaina le tele o tulaga le mafaafitia, faʻamalosia le faʻatamaʻia o fuafuaga ma ni faaletonu laiti o le pa. O ia faʻata faʻaaoga le laʻititi o avanoa faʻaaogaina, e faʻatagaina ai ona faʻaaogaina e oʻo lava i totonu o tamaʻi potu.

Tanu i totonu

Ituaiga o faʻata faʻaaoga i totonu:

  • O meaafale. O meaafale lelei tuʻu iai ma se mea e faʻaata mai ai luga o le a atagia mai ai le susulu o le malamalama poʻo le malamalama masani, ma maua ai le potu faʻaopoopo malamalama ma se malamalama vaʻaia.
  • I totonu o le puipui. O lenei filifiliga e sili ona fetaui ma ergonomic.

O loʻo faʻaalia i le ata se tamaʻi potu o loʻo iai faʻata e faʻataʻoto i totonu o ofu.

Faʻata nofoaga

O filifiliga e sili ona lauiloa e nonofo ai o:

  • Taualuga. O le faʻata o le faʻalo e faʻatagaina ai oe e suia atoa le geometry o le potu, faʻatamala i le vateatea, aumai le malamalama ma le 'ea ma fausia se siosiomaga faʻapitoa faʻapitoa.
  • Pa. O le tuʻuina i puipui o le a avatu ai le potu i le loloto o loʻo misi, fetuʻunaʻi ona vaevaega ma sefe tele avanoa.
  • Faitotoa O le faitotoʻa lau ma se faʻata e manatu o se sili ona manuia tisaini fofo e faʻatagaina ai oe e seti le siʻosiʻomaga o se faʻaaloalo sauniga.
  • Meafale Eseese meaafale ma faʻata tioata e lelei atoatoa mo i latou e mananaʻo e teuteu totonu totonu i se faʻata tele ma i le taimi e tasi e sefe ai avanoa faʻaaoga i totonu o se tamaʻi potu.

O le foliga mai o le atoa avanoa ma totonu o le atoa o le a faʻamoemoe i le sao nofoaga.

Foliga ma lapoa o faʻata

Fesuiaʻiga o siepi ma lapoʻa o ata faʻaalia.

Lapoʻa

O le lapotopoto foliga vaʻaia faʻamaluluina le angularity o le potu ma avea ma ona autu faʻaleogafale, tuʻuina i le avanoa lalelei, maualuga teuteuina ma maualuga faʻamafanafanaga.

Oval

Atoatoa fefiloi i le ea ma fealofani atoatoa ma elemene totonu uma, aunoa ma mafua ai se lagona o le dissonance.

Ata o se fale taele chic shabby ma se oval faata teuteuina ma stucco.

Tafafa

Faʻamoemoeina i le faʻataʻoto poʻo le faʻatulagaina faʻatulagaina, faʻataʻitaʻi oloa e le gata e mafai ai ona avatua i le potu se foliga sili atu matagofie, ae faʻapea foi ona vaʻaia i luga o le faʻalo pe matua fesoasoani i le faʻalauteleina o le avanoa.

Tele

Panoramic models tuu i luga o le puipui atoa o le a maua ai le potu se faʻapitoa vaʻaiga ma o le a mautinoa suia lona foliga vaaia, ma ona o le tele o atagia mea, o le a latou faia le siosiomaga sili atu le mafanafana.

Migimigi

Faatasi ai ma le fesoasoani a sea teuteuga, e iu ina alu i tala atu o le masani ma masani ai mamanu tulafono ma ona suia ai le avanoa i tala atu o le amanaiaina.

Melikerio

Pe a tuʻufaʻatasia, o hexagons fausia se amataga, matagofie ma matagofie foliga e faʻaopoopoina ai se faʻapitoa malosi i totonu.

Semi liʻo

O le curved, streamline semicircular foliga, ma lemu ma matagofie laina, o le a avea ma lelei atoatoa teuteu fofo o le a fausia ai le tasi-fasi ma monolithic mamanu.

Tisaini ma teuteuga o faʻata i teuteuga fale mautotogi

Manatu muamua mo le ata ma teuteuga o faʻata oloa.

Leai se faʻavaʻa

E ui lava i le mea moni e aunoa ma se faʻavaʻa, foliga foliga faigofie tele ma gaogao, latou te le faatupuina le faʻaletonu i totonu o le potu, ae, i se isi itu, faʻatumu i tusi o tala fou ma se futurism mautinoa.

Matua

O nei semi-antique atagia luga, ona o lo latou faʻapitoa taugata ma vaʻaia, faʻapitoa i totonu ma faʻaeeina le ea i mea lilo.

Beveled

O fasi vaega, faʻafetai i luga o le laufanua, o le a faʻatumuina le potu i le salalau o faʻamaoniga taimane.

Backlit

Ona o le eseese malamalamaaga, o le oloa faia i luga o se mama ma leai se mamafa foliga ma avea ma aulelei ma sili ona matagofie faʻamatalaga auiliili o le potu atoa.

Ata o se lapoʻa atoa-umi luminous faʻata i totonu o se auala masani.

Vaega mai faʻata

O le faʻamalama faʻata ei ai se ea faʻapitoa ma le le masani ai. O se teuteuga sili ona matagofie e mafai ona liua ma teuteuina e oʻo lava i le pito i lalo faigofie.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le potu malolo ma le paepae paepae pa, teuteuina i teuteuga faʻata o faʻata.

La foliga

O se mea moni faatufugaga mea e le gata e aoga uiga, ae faʻatagaina foi oe e faʻatumu le siʻosiʻomaga ma atoa fou lanu.

Ma le patina

E ala i le faʻamaluluina o le malulu faʻata faʻaata, patina canvases i ai matua eseʻese atagia atagia tomai, lea e faʻaopopoina i le siosiomaga o le lilo ma faʻasolopito.

Tuufaatasiga o faʻata

O se faʻatasiga e le masalomia lava le avea ma sili aulelei elemene o teuteuina ma se tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasia e tosina uma ai tagata.

I le ata o loʻo i ai se faʻavasega o faʻata i luga o le puipui i totonu o le Scandinavian-style potu 'ai.

Venetian

O se auivi faʻalelei tele, e masani ona fai ma se faʻataʻitaʻi, faia i se faʻata, o se uiga taua o le ie Venetian. Lenei teuteuga maua ai le siosiomaga faʻaaliga faʻaalia, tele ma le masani ai taʻaloga o le malamalama.

Tusi i luga ma togitogiga

Faatasi ai ma le fesoasoani a matagofie laina ma multivariate ata, e foliga mai e teuteuina moni le tapoleni i se amataga auala.

  • Rhombus. Latou fausia foliga le masani ai i totonu o le potu ma, talu ai o le toe faʻamalamalamaina o moli, avatu ia i ai se atoa foliga fou.
  • Sikuea Tele vaega faʻaopopo vaʻaiga vaaiga ma matagofie taimane susulu i le atagia foliga luga.
  • Tusi fua. Faigofie ona suia le faʻata ma avea ai ma se moni sili ona atisi ata meafale.

Ata i totonu o potu

Ata faʻataʻitaʻi o le ata o potu eseese.

Potumoe

O se ata lelei mafaufauina ma tuʻuina o le tapoleni faʻatagaina le gata i le vaʻaia lautele le potumoe, ae faʻapea foi ona avatu ia te ia se faʻamanatuga faʻapitoa, faʻaalia ai le totonu totonu mamanu i se atoatoa fou auala.

Umukuka

O le faʻata o le a avatua ai le ea o le umukuka o se lagona lelei ma faʻatumuina i isi malamalama.

Potu malolo

O le tapoleni faʻaata, e tuʻufaʻatasia ma isi mea faʻaaoga, o le a avea ma teuteuga sili ona aoga ma aoga o le potu malolo.

Faapaologa

Faʻafetai i se mea taua pei o se faʻata, oe mafai ona faʻaletonu le mafaufau mai le fuafuaina ma le le atoatoa o le ata o le alatele ma faia mo le le malamalama moli e ala i le faʻaali ma faʻateleina le malamalama e mafua mai i moli moli.

Faletaele

O le faʻata o se teuteuga atoa o le faletaele e fetaui lelei ma le ata ma sili ona faʻamamafaina ona elemeni.

Kapeneta

O le faʻatulagaina tatau o le faʻata e le tatau ona faʻalavelaveina mai le galuega, ma o le ata o lenei mea faʻaopoopo e tatau ona faʻamamafaina ai le tagata, tulaga ma le amio a le ofisa.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu o le ofisa masani ma se faʻata faʻaata o loʻo faʻamau i totonu o le puipui.

Tamaiti

O aso nei faʻasao saogalemu o se foliga le masani ai poʻo ni oloa ma se faʻavae faʻavae o le a avatua ai foliga o se tamaititi tulaga ese ma faʻaopopo le malamalama, susulu ma le lalelei i le potu.

Lavalava

O le faʻata o le iʻuga mulimuli lea i le potu e fai ai lavalava, e le mafai ona faʻaleagaina e le tele o mea e faʻaata mai i luga. O teuteuga i foliga o ofu mafanafana mafanafana ma fata ma faʻata faitotoʻa poʻo ni lapoʻa ata atoa o le a talafeagai iinei.

Fale poletito

Faatasi ai ma le fesoasoani a sea elemeni atypical mo se loggia, oe mafai ona aumaia se manaia ituaiga i le ea ma faʻalauteleina lelei le avanoa, lea o le a sili ona taua mo se tamai poletito.

I le ata o loʻo i ai se loggia ma se faʻata faatafafa faʻataʻoto o loʻo tu i se eria e laina i piliki.

Faiga i totonu

Faʻata faʻata i le ata o ituaiga sikaili.

Maualuga

Lotoa, faʻataʻamilomilo, faʻata faʻata faʻaata poʻo tapoleni o isi foliga ma eseesega tele fesuiaʻiga, teuteuina i laupapa, uʻamea faʻamau po o laconic uʻamea baguettes, vali i le leai-taua lanu, o le a faʻamamafaina atoatoa le saua ma le faiga o le loft.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai se faʻataʻititia o le fola faʻata i totonu o se potu uliuli manifinifi i totonu o le potumoe, faia i le faiga loft

Masani

Mo lenei matagofie totonu, sikuea faʻatolu ma tolu faʻasologa ato i teuila, siliva poʻo apamemea ato, foliga foliga poʻo oloa teuteuina i stucco o le a talafeagai. O lenei teuteuga o le a avea ma atoatoa maeʻa pa i le masani faiga.

Provence

O le lautele ata o le Farani sitaili o le a atoatoa faʻaopoopoina e laupepa atagia foliga luga, i mamanu faʻavaʻa ma le aʻafiaga o le faʻasolosolo matua ma scuffs, oloa teuteuina i forged elemeni ma fugalaʻau vali, po o faʻata ma faʻava e fetaui ma le natura lanu fuafuaga o totonu totonu mamanu.

Scandinavian

Nordic design faʻailoa mai le lalelei, malamalama ma le faʻafaigofie, o lea o le soona faʻaaluina o mea taugata ma faʻaosofia e le talafeagai iinei. O se sili lelei fofo mo se malulu, ae i le taimi lava e tasi sili ona mafanafana scandi totonu o le a faataamilo, faatafafa, faatafafa faata, tinted tapoleni poʻo ni faʻataʻitaʻiga i se faamalolo lē tumau ma se minimalistic mamanu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu malolo tele i le sitaili a Scandinavian ma se faʻata lapoʻa o loʻo tu i luga aʻe o le sofa.

Aso nei

I se aristocratic ma fatufatuga faʻaonapo nei sitaili, o se tele numera o atagia ata faʻapitoa e sili ona faʻafeiloaʻi, teuteuina i ni teuteuga faʻavaʻa poʻo le faʻapipiʻi, mafolafola, faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi faʻata, ia o le a avea ma vaega taua o lenei teʻi asymmetrical mamanu.

Baroque

Tele poʻo faʻata faʻata faʻata i lapopoʻa faʻafanua, teuteuina i stucco, vaneina, gilding poʻo ni faʻataʻitaʻiga laʻasaga ma tala faʻafagogo poʻo ni mea totino, e masani ona faʻaaogaina iinei.

Aso nei

Faʻataʻitaʻiga ma le sili ona faigofie ma le tele uʻamea, palasitika, laupapa faʻavae poʻo le chrome elemeni, i soʻo se lanu lanu, o le a faʻamamafaina lelei faigofie ma aoga i totonu elemeni o se tulaga faʻaonapo nei.

O le ata o loʻo faʻaata mai ai se faʻata fola ma se ata laconic beige i totonu o le potumoe i se ona po nei.

Sasaʻe

O le faʻata e taua tele lea e faʻaaoga ai foliga o foliga mai i le itu i sasaʻe. O mea faʻataʻotoʻe, faʻatafaʻe, faʻapipiʻi pe faʻapipiʻi oloa i laupapa, uʻamea faʻamalama poʻo ponaivi-faʻapipiʻi faʻafuaseʻi o le a matua suia ai foliga vaaia o le potu, faʻaopopo i ai ni tusitusiga maaleale ma o le a matua fetaui lelei ma lenei itu.

Art Deco

Lenei sitaili foliga mai o se ituaiga o taʻaloga o ata; faʻata ma le masani ai ituaiga, i apamemea, apamemea po o faʻamau auro, o le a talafeagai iinei. Ole faʻailoga ole Art Deco ole faʻata e foliga ile la.

Faiga faasao

Natura mafuaʻaga ma siosiomaga autu o le taimi nei lauiloa faasao-tisaini o le a faʻaopoopoina atoa, lapisi tapuni i laupapa, ofe ma jute faʻavae poʻo oloa ma se manaia streamlines foliga, faʻavasegaina ma mea masani.

Minimalism

Ina ia faʻaopopo atili sili atu aulelei, aoga ma fealofani i se minimalist totonu, faʻata teuteuina i faigofie ma laconic, pei o palasitika faʻavaʻa po o paʻu e aunoa ma ni faʻavaʻa, o le a fesoasoani.

Ata o faʻata i faʻalelei matagofie

Filifiliga ata mo le uluaʻi faʻavaa.

Laupapa

O le laupapa laupapa o se fofo agavaʻa e fetaui fealofani i soʻo se totonu. E tele filifiliga eseʻese mo teuteuga, mo se faʻataʻitaʻiga, le faʻafoligaina o le matua poʻo le vaneina o ata, o le a maua ai le faʻavaʻa o se faʻapitoa taugata ma faʻafaigata.

Uamea

Faʻaputuga foliga lalelei i foliga foliga o curls poʻo fugalaʻau foliga eseʻese, e le gata i le maualuga le malosi, faʻatuatuaina ma le anagata, ae faʻafuaseʻi foi ona suia le siosiomaga, maua ai le lalelei ma le aristocracy.

Baguette

Baguettes ma sitaili eseese sitaili faʻatagaina oe e faia se moni aulelei faʻavaa o le a foliga sili atu ona lelei i soʻo se tulaga.

O le ata o loʻo faʻaata mai ai se faʻata sikuea, teuteuina ma se taga i totonu o le fale taele.

Faavaa filemu

Faʻafetai i eseese lanu ma tisaini fofo, o se ie malulu poʻo se paʻu tino faʻaopoopoina a faʻapitoa taugofie i le potu ma faia le siosiomaga sili atu faʻafaigofie ma faʻamamaina.

Fausaga teuteu

Faatasi ai ma le fesoasoani a eseese o teuteuga, mea faigaluega i le lima ma le faʻaaogaina o metotia eseese, e mafai ona e fausiaina se tulaga ese tulaga pe faʻafouina ai se faʻavaʻa o i ai. O le decoupage metotia, maʻa teuteuina, mosaic, lala, rhinestones, lopa ma sili atu e masani ona faʻaaogaina.

Faʻa faʻata

Ona o le pupula pupula pito, e foliga mai e toe faaolaola le faʻata laupepa ma avea ai o se tuʻufaʻatasi, sitaili ma taʻitasi elemeni o le atoa siosiomaga.

Ma stucco

O le stucco teuteuga e maua ai le faʻata sili atu ona aoga ma loloto ma faʻatumu totonu totonu i le mea lilo, mamalu ma tusi tautupu.

Faletusi o ata

O le faʻata e tele lona teuteuga gafatia, e mafai ai e le gata vaʻaiga faʻalauteleina le avanoa, ae faʻapea foi ona tuʻuina i totonu totonu fou semantic avega, aumaia faʻapitoa mea lilo ma le alofa i le ea.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Learn Swahili While You Sleep Most Important Swahili Phrases and Words EnglishSwahili (Mae 2024).