7 mea e faʻaleagaina ai se tamaʻi fale mautotogi

Pin
Send
Share
Send

Fausiaina o seevae ma lavalava

E amata le fale ile auala savali. O ia lea e feiloaʻi ma matou mai le faitotoʻa ma teu ofu ma seevae i le auala. A o filifili i le va o matala ma tapunia teuina polokalama, matou te fautuaina le faʻatauaina o le mulimuli. O seevae ma lavalava o loʻo nanaina i totonu ole pusa tu e faʻatamaia ai le ala savali. Afai ua uma ona faʻatau se tautau tatala, e aoga le teuina naʻo aitema e sili ona manaʻomia i luga, ma tuʻu se ato faʻasee poʻo se atigipusa matagofie i luga o le fata mo pulou - o le ulufale atu o le a foliga sili atu ona mama.

O le filifiliga pito sili ona lelei mo se tamaʻi faapaologa o se kapoti maualuga i le faʻalo ma faʻata faʻata. Tele mea o le a ofi iina, ma o le faʻata o le a optically faʻalauteleina le vaapiapi avanoa ma faʻaopopo le malamalama.

Fagu ma paipa

O le a le eseesega i le va o le faletaele i se faletalimalo taugata ma le faletaele i totonu o se fale mautotogi? Tele taimi - numera o mea tumama. O le ulufale atu i totonu o le faletaele, tatou te uaʻi atu e le gata i lona mama ma le maeʻa, ae faʻapea foi i le tulaga o le gasu. Afai o vaʻaiga fagu eseese o shampoos, gel ma kulimi o loʻo vaʻaia, o le matagofie o totonu e mou atu i tua. O igoa e tele felanulanuaʻi ma lanu pupula e afifi ai foliga leo, e lagona ai e le potu le toʻamalie. E sili le teuina o le tumama oloa i totonu o pusa tapuni ma kapoti, ae tuʻu naʻo mea taua i luga o fata.

O se tali lelei mo se tamaʻi faletaele o se tapu ma se kapeneta mo le teuina o faletaele. Luga o le tapu, e mafai ona e tautau e le gata o se faʻata, ae o se kapeneta ma se faʻata faʻata, o le a avea ma se faʻaopoopo nofoaga.

Faamama oloa

Afai e laʻititi le faletaele, e leai se mafuaʻaga e faʻatupu ai. O puipui-lanu pepa puipui, tile poʻo le vali o le a faʻalauteleina ai le avanoa, ma suʻi-i paipa faʻafesoʻotaʻiga o le a maua ai se atoa foliga. Ae o fata tatala o faʻamamaina sapalai i tua atu o le faletaele ma le iai o se pakete ma solo e mafai ona faʻaleagaina ai le poto masani. O le auala pito sili ona faigofie e faʻafoliga ai fata faʻatumu o le ufiufi lea o latou ie i ie pupuni poʻo pupuni, ma tuʻu le solo ma le pakete i totonu o se pusatu poʻo se pusatu.

Mea umukuka

E talitonuina ole masani ona faaaoga fagu, meaʻai ma ipu e tatau ona teuina ile umi ole lima. Ae i totonu o se tamai umukuka, o le tele o mea e tupu ai le lagona o le vevesi, o le vaʻai nei ona oso ai lea i totonu o mea e faʻatalata atili ai le potu. E oʻo lava i fale mautotogi latou te fiafia e kuka ai, e mafai ona e tiaʻia ni ipu le manaʻomia e tuʻu ai avanoa i totonu o kapoti.

I le toe suʻesuʻeina o le teuina o mea, e mafai ai ona e mauaina ni iʻuga ofoofogia: o le a faʻamamaina le potu ma o le umukuka o le a liua i se avanoa lelei e manaia ai le kuka ma 'ai. Oe mafai ona faitau e uiga i le mea e teu i luga o le countertop iinei.

Tusi, pepa, uaea

O se potu vaapiapi e tumu i meaafale e faigata ai ona faʻamalolo lelei. O lapisi laumea enaena ma tatala fola i luga o puipui e mafai ona faʻanoanoa tusa lava pe le o vaʻaia e le e ona. Afai o le fata e tumu i tusi e le faitauina e le aiga, mekasini tuai ma nusipepa, trinket ma atigipusa ma ua le manaʻomia uaea, o lona uiga o lenei o se maumau moni o avanoa avanoa. Tasi le tusi e le faʻaaluina tele avanoa, pei o le tasi aoga le manatuaina. Ae afai e tele o nei mea, o le faʻateʻaina o na mea e sili atu ona faigata.

Faʻafefea pe a fai ua leva ona e moemiti i se nofoa faʻalelei nofo ai poʻo se ofisa o le fale, ae le maua se nofoaga mo latou ona o le tele "pa"? Masalo ua oʻo mai le taimi e ave ai tusi i le faletusi, ae totoe na o kopi taua mo oe lava, ma aveese isi mea o loʻo taoto ma le mamafa mamafa, ona pikiina lea o isi meafale "le mamafa". Mo se tamaʻi potu mautotogi, puipui e faʻapipiʻiina i puipui mo le faʻalo ma ni lamolemole foliga poʻo ni pusatu e tuʻufaʻatasia i le lanu puipui e talafeagai.

O mea laiti

E manaia le i ai i totonu o le potumoe pe a fai o le siʻosiʻomaga fesoasoani ia te oe e malolo ma fusi i totonu e moe. Ae o ofu na salalau solo i luga o nofoa, teuteuga i luga o le laulau e fai ai ofu, ma le anoanoaʻi o teuteuga ua faʻamamaina ai le potu. Aisea ua tupu ai lenei mea? Atonu o le faʻafitauli o le le mafaufauina o le faʻatumuina o le pusatu, lea e faigata ai ona teu ni lavalava, pe o totonu o totonu. Afai e tele mea, e faigata ona taofia i latou io latou nofoaga. Ina ia foliga lelei le laei e fai ai lavalava, e aoga le tuʻuina o au mea teuteu i totonu o se atigipusa matagofie poʻo se pusaoti: naʻo le pau lava lea o le a faʻaata mai i le faʻata, ae le o se fuifui o gizmos laiti.

Fesoasoani Fesoasoani: Ave se ata o lou potu. I totonu, tatou te ono le maitauina le gaogaosa. Ae o le ata o le a faʻaalia uma sese ma o le a faigofie ona faʻamama.

Meataalo

O manu lapopoʻa, tusi solo, penitala moto, taʻavale ma vaega o Lego na faʻataʻapeʻapeina i totonu o le vasega pepe o se ata e matua mamao ese mai ata lelei o mekasini. E mafai ona e onosaʻi pe a fai o loʻo faʻagasolo pea taʻaloga, ae le tatau ona e onosaia le gaogaosa faifai pea. O le vevesi i mea taalo e naʻo le leaga ma faʻalavelave ai le mafaufau o le tamaititi. O faleoloa o loʻo i ai le tele filifiliga o mafaufau loloto teuina ma faʻavasega faiga mo soʻo se tofo ma atotupe. Taga, koneteina, atigipusa ma taga e mafai ona tuʻu faʻatasia ma faigofie e oʻo lava i se tamaʻi fale mautotogi.

O le fale mautotogi o se ata o le ana. O se tagata na te tausia le filemu i lona fale e masani ona fealofani ma ia. Ma le isi, totogi le fale ma le faʻafetai - e maua ai le mafanafana, manaʻomia le itiiti ifo o le taimi mo le faʻamamaina, fesoasoani e malolo ai ma e faʻaleleia atili ai le soifua maloloina.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: فال با پاستور (Mae 2024).