Lanu piniki i totonu - 25 aitia

Pin
Send
Share
Send

Mo i latou ua uma ona aveʻesea stereotypes e uiga i le lanu piniki ma faʻatagaina a latou faʻaaoga mo totonu o le latou fale, e tatau ona manatuaina o lana palette aofia sili atu paolo nai lo foliga mai. E le pei o foliga mai o le rose ma le fuchsia, bubblegum ma le samani, cyclamen ma le piniki-peach, atonu e le gata e tuʻufaʻatasia ma le tasi, ae faʻaalia foʻi a latou amio taʻitasi. Lanumoana lanu e faʻaaogaina i totonu o matua o soʻo se potu e faia ai ia le gata i teuga, ae ia faʻaopopo le mafanafana ma le agamalu poʻo le malosi ma le lelei. O le filifilia o le lagona e te manatu o le a oʻo i ai i le iʻuga, faatasi ai ma le fesoasoani a lenei lanu e mafai ai ona iloa mea uma e ala i le tatalaina o le faitotoʻa i le potu: oso i totonu o le aura o malamalama moli poʻo totonu o le matagofie lalolagi o pupula piniki.

Le tuʻufaʻatasiga sili ona taʻutaʻua

O le tuʻufaʻatasia ma efuefu i totonu totonu mamanu ua avea ma masani o le ituaiga, motusia stereotypes, faʻaalia o ia lava ma le le mafaufauina matagofie. O le mea lilo o le taʻutaʻua o le agavaʻa:

  1. talafeagai mo le tele o sitaili totonu;
  2. tuufaatasia atoatoa o alii ma tamaitai: o le mamanu e talafeagai mo ulugalii.
  3. talafeagai i potu uma, mai le umukuka i le potumoe o le aiga.

E aoga Grey mo lona achromaticity, le agavaʻa e faʻamamafa vavalalata lanu; soʻo se paolo o piniki e tuʻufaʻatasia ma ia. O le tuʻufaʻatasia e faʻatagaina ai oe ona tuʻuina atu i le potu le tagata, ma faʻamoemoe i le malosi - tala fiafia ma le fiafia. O le faʻaaogaina o ie veloveta, silika ma fola faʻata e foliga matagofie ai le avanoa. O le faʻaopopoina o siliva, pei o uʻamea faletaele totoga, faʻatagaina le lanu efuefu talaaga e feʻilafi ma fou lanu. E oʻo lava i mea e sili ona faigofie, faʻatupeina, o le efuefu-piniki totonu e foliga manaia ma taugata.

O se tasi o le lototetele manuia faʻataʻitaʻiga e mafai ona mafaufauina o le lanu o le puipui i le efuefu, ma le faʻafeagai - ma susulu fuchsia poʻo se isi piniki mataʻutia, faʻatasi ai ma le ata ma papaʻe, uliuli, lanumoana. O se duet o malu malu - e sili atu le tausisi i le laconism i le faʻalauiloaina o auiliiliga ma isi lanu. Malamalama leo: paʻepaʻe, kulimi, moli malamalama, lanumeamata lanumeamata, lanumoana sesega o le a faia. Meaafale o foliga lavelave, tulaga ese teuteuina mea, o le a le faʻatagaina le mata ona lelava i totonu o le efuefu-piniki potu.

Faʻasologa tuʻufaʻatasia

Piniki, mauaina o le lauiloa, faʻatagaina ai tagata tuʻufaʻatasia e tuʻuina atu le tele o vaʻaiga fofo faʻavae i luga o le eseesega poʻo le fealofani. Faʻatasiga ma lanu na amata ona avea ma sili ona alualu i luma:

  • Kulimi O se tasi e sili ona taʻutaʻua e le o se mea na tupu fua - o se agamalu faʻapitoa, e maua le lalelei i le tulaga o le faʻaaogaina o le asu piniki, o le pauta faʻatasi ma moli mama uma. Filifiliga: naʻo puipui piniki, o isi e faia i le kulimi.
  • Lanu paʻepaʻe. O le a faʻalauteleina ai le pupula o pupuni mafiafia, avatu airness i pastel paolo piniki, avatu i le potu a foliga "marshmallow" foliga.
  • Lanu meamata. Faʻaleaogaina le le taua tatau, faʻaopopo le fou, faʻamalosi i luga. Lelei tele mo le 'aiga' ai, potu malolo. Maʻa, pastel pupuni o lanu paʻaga ma paʻepaʻe sinasina-sisina o le a fausia ai se malamalama, mafanafana siosiomaga.
  • Lanu enaena. Paolo sukalati, kofe e talafeagai mo le potu malolo, faamamafa meaafale, faʻaaoga i se lanu piniki. Beige, kulimi, lagi lanumoana, lanumeamata lanumeamata fesoasoani e lagolago le taʻaloga o faʻafeagai.
  • Lanu samasama. Susulu, mama - lelei mo le teuteuina o se vasega pepe, potumoe. Naʻo lanu ole pastel e mafai ona faʻamalulu ma malolo ai totonu. O filifiliga pupula o le a aumaia ai foliga, mo se faʻataʻitaʻiga, pop art i le potu malolo.
  • Lanu viole. Le a aumaia le agamalu ma le alofa i le tulaga o pastel lanu; mea lilo ma le maofa, pe a latalata i le viole.

Faufautua fautua e faʻaeteete pe a tuʻufaʻatasia ia lanu nei oe lava:

  • Lanu mumu. E oʻo lava i se aofaʻiga tele o paʻepaʻe o le a le sefeina le tulaga i le tulaga o sese sese filifilia.
  • Lanu moaga. O se fou tuufaatasiga ma pupula pupula, pei o le turquoise, e fatufatu. Ae o le iʻuga mulimuli o le mamanu ono mafua ai le le mautonu, seʻi vagana o se vasega pepe mo se tama ma se teine.
  • O le uliuli. Mataʻutia nofoaga mo le teuteuina o potu. E taua le amanaʻia o faʻavasega, a le o lea, o le a avea le a le fefe manatu, liliu, mo se faʻataʻitaʻiga, o se potumoe i se crypt mo Barbie. O le faʻaopopoina o fasi papaʻe, o laupapa uliuli e fesoasoani e aloese ai mai le faʻapalapala.
  • Lanu moli. O le tuʻufaʻatasiga e taatele i sitaili sitaili, ae o le tuʻufaʻatasia o nei vavalalata pupuni o le papeti faʻafefe ma le fusion aʻafiaga ma le le manino iʻuga mulimuli.
  • Lanu moaga. O le tandem foliga malulu ma faanoanoa, e fai lava si faʻafitauli o le mauaina o soʻoga soʻofaʻatasi.

Sitaili talafeagai

Lanumoana i ana faʻaaliga eseese uma ma fetaui lelei aofaʻi o le a talafeagai i toetoe lava o sitaili uma. Agaalofa i lenei lanu: o lona i ai e sili ona uiga:

  • Ethno: Arapi, Moroccan, Initia. O le piniki e faʻaalia mai se itu eseʻese lava: leai se lole suamalie, tamaʻitaʻi, faʻaofuofu. Naʻo le faʻasauā ma le naunautaʻiga o ituaiga tagata, ma le susulu o le a tosina i ai le tele o tamaloloa.
  • Masani Pink-peach, salmon shade e faʻaaogaina, e matua feololo faʻatasi ma le teuteuina o moli, laualuga o le malamalama, uiga masani o tala masani.
  • Baroque. Afai e te fiafia i mea taugata, matagofie, lona uiga o le sili atu o le a le talafeagai i lenei faiga.
  • Pop Art. O lenei o se moni pisi o lagona, ma o le a se mea e mafai ona faʻateʻia sili atu nai lo le faʻaaogaina malosi o le piniki, vaseina e se le masani ai, lototele mamanu.
  • Failaila O se sitaili lalelei e mafai ona avea ma aulelei, aemaise lava i moli malulu paolo, o se aofaʻi talafeagai o auiliiliga.
  • Shabby chic. O se sitaili ofoofogia na faia e se fafine mo fafine, o se tasi o lanu autu o le paleti faʻaaoga e lanu piniki - maaleale, ea, lollipop.

Mamanu foliga: lautele tulafono

O le mea sili ona taua o le taofi i le taimi saʻo. I le sailia o tuinanau, agamalu e mafai ona foaʻi piniki, e faigofie ona aveʻesea ma faalataina se potu, aemaise lava se laʻititi, lapisi ma malie foliga. Fuchsia ma isi lanu susulu e sili ona mataʻutia: pe a fuafuaina, o mea manaʻomia mo fomu ma mea o loʻo maualuga tele. O se manumalo-manumalo filifiliga: o se tamaʻi vaega mai le potu atoa pe faʻaaogaina i mea teuteu e sili ona lelei.

O teuteuga faʻaonapo nei e le faʻapea o le aofai: e tele isi lanu i le lalolagi e o gatasi ma ia. Le isi e le o le sili ona alualu i luma faʻaalia o le "aofaʻi piniki": banal piniki rosa, na o pe a le o se maaleale vine poʻo talafeagai taualoa. O le tele numera o auiliiliga o le a le sefeina oe mai le monotony o totonu, e oʻo lava i se kamupani ma paʻepaʻe, pe a tasi le paolo e faʻaaogaina, a faʻapea e tatau ona matua malamalama.

Faʻailoaina e faʻaalia i se taumafaiga e tuʻufaʻatasi pupuni o mafanafana ma malulu lanu: o le polar o le a matua feteʻenaʻi. E sili le faʻaaogaga o le tasi piniki, ae fausia le ata i luga o le malosi: o le moli e sili ona malamalama - i luga o puipui o le fale, o le mea silisili ona tele - o mea lapopoʻa, o le pogisa ma le mafiafia - o faʻamatalaga laʻititi. Lanumoana ofoofogia faʻaalia o ia lava i luga o mea teuteu - velvet, velor.

A teuteuina soʻo se potu, tasi e tatau ona taulaʻi atu i moli: malamalama o le ao ma faʻasolosolo (ae maise o le malulu) e eseʻese aʻafiaga i le tele o pupuni o le piniki ma e mafai ona faʻaali atu i le malamalama sili.

Potu autu

O lanu piniki e le tutusa le vaʻaia e tagata eseʻese, o lea ia mautinoa faʻamalieina se tamaloa, faʻaaoga le tasi e le liliu le potu autu o le fale i se teineititi potumoe. O isi lanu e mafai ona faʻamalieina e oʻo i mea e sili ona manaʻomia: ti rosa, piniki-peach, samani. Ina ia aloese mai le lelava, tagata faufautua fautua e faʻaaoga filifiliga nei mo le potu malolo:

  • leo ua le magagana;
  • faʻavaivaia e isi;
  • naʻo leo.

A oʻo mai i le faʻatulagaina, faʻaogaina tatau, potu teuteuina potu ofaina le tulafono auro: 6: 3: 1. E mafai ona maua se mea lelei i totonu pe a fai o le piniki le mea mulimuli i lenei polokalame, faʻaopopo papaʻe, ma o le vaega autu o le a auai i le masani lanu faʻaaogaina mo le potu malolo:

  • beige;
  • sukalati;
  • lanu meamata;
  • lanu moaga.

O totonu o le potu malolo, o se tulafono, aofia ai le tele o fafie: fola, teuteuina panels i luga o puipui, utupoto luga o le faʻalo, meaafale. Pastel paolo matagofie ofoofogia ma nei matagofie masani uma. E naʻo le tatau ona amanaʻia o se tuʻufaʻatasia faʻaopoopoina sinasina o le efuefu ma le piniki mo le potu malolo e le faʻapea o le meli, lanu enaena o fafie, ae o ituaiga o lefulefu paʻepaʻe, oak susu.

Lanumoana ofoofogia faʻaalia o ia lava i luga o mea teuteu - velvet, velor. O le mea lea, o se sili ona lelei filifiliga mo i latou i masalosalo o le taumafai faʻafeiloaʻi ia totonu totonu e ala i le sofa tapuni ma mea faʻaaoga. I le tulaga o le le lelei le poto masani, e faigofie ona sui e aunoa ma le faia fou toe faaleleia.

Miti talimalo

Lanu piniki ua amata ona faʻaaogaina mo le umukuka-'ai potu. Masalo e le o le mea taua na faia e faʻatasiga ma keke, lole laʻau, pe atonu o le mea moni o le umukuka, o se tulafono, o se fafine malo. Potu ma lanu eseʻese lagona e faia:

  • Lanumoana pupula - o le mafai faʻateleina le manaʻo;
  • Smoky piniki, pastel - o le faʻafiafiaga o le toʻafilemu, faʻatasiga o lagona.

O tali lata mai nei e faʻasino i taimi ua tuanaʻi: o le tele ma tele o taimi e fai ai umukuka i ituaiga sitaili tuai. Uma ituaiga o malamalama piniki paolo o loʻo ofaina e tagata gaosiina o mea faigaluega a le fale e mafai ona ofi faʻatasi i lenei faiga.


Mo se faiga faʻa umukuka faʻaonapo nei - cyclamen, fuchsia ma isi suiga mataʻutia piniki. Afai e te manaʻo e faʻamalulu le aʻafiaga, suia le paʻepaʻe ma le kulimi, susu.

O le mea moni o se vaʻaia faʻateleina va avanoa e oʻo mai i le puipuiga o le le-masani paʻu. O le aofaʻi e mafai ona tuʻuina atu e faʻaaoga ai tulaga masani polokalama regimens:

  • talaʻaga - puipui;
  • countertop, tali faʻamau;
  • facades kapeneta;
  • ie, mea faʻaaoga, umukuka mea faigaluega.

Miti piniki

O se potumoe i le teuteuga lea o le autu lanu o le piniki e matua lototele ma tulaga ese, ae ina ia mafai ai e se tamaloa ona faʻamautu i sea, tele tuutuuga tatau ona faʻamalieina:

  1. Faʻaaoga piniki-peach, soʻo se lafulefu-pastel paolo.
  2. Tuʻufaʻatasia ma sukalati pouliuli. E mafai foi ona faʻaaoga pepa puipui piniki: meaafale, teuteuga o le a maua ai le potu mautu, o isi sauaga.
  3. Matau le faʻalelei i mea teuteu.

Faatasi ai ma le fesoasoani o le piniki, e mafai ona faia le potumoe atoatoa, le auala e te vaʻaia ai oe lava ia. Afai e te manaʻo i se taeao galue - faʻaaoga papaʻe o se soa ma lona tonic aafiaga. Taliaina mo faifeau ma aso nei sitaili. O le tuʻufaʻatasia o pauta paolo ma laʻei laʻau, olive o le a maua ai le tulaga masani, fou, faʻamafanafanaina. O le faʻaopopoina o lanu moana ma papaʻe i le taimi e tasi o le a atili ai ona lautele le potu. E talafeagai pe a fai o le potumoe, i le faʻaopopoga i le nofoaga faʻafiafiaina, maua ai faʻaopoopo galuega, mo se faʻataʻitaʻiga, o se nofoaga galue. Malamalama, avanoa o le a aumaia ai le faʻaaliga lanu o aluga, afifi moega, pupuni:

  • turquoise;
  • lanumeamata malamalama;
  • emerald malamalama

Afai o le potumoe e masani ona lolovaia i le malamalama (faʻamalama faʻasaga i sautesasaʻe), purplish piniki ma isi malu paolo o Vaioleti-piniki mamanu o le a avea ma sui o le maluluina galuega. O le faʻafeagai manaʻoga o le faʻaopopo atili mafanafana, mafai ma le faʻaopopoina o se lanu auro. Filifiliga: potumoe i totonu ma piniki pepa puipui ma lanu auro-lanu ie - aluga, nofoa faʻamau, pulou.

Faʻaiuga piniki

E le masalomia, o nisi o le a faʻafesoʻotaʻia le piniki ma le tamaʻitaʻi, le taua, ae e iai i latou o le a vaʻaia le mafanafana moni ma le mafanafana i totonu o totonu. I tua atu i na mea uma, e oʻo lava i tagata teteʻe i lenei lanu e le mafai ona faʻafitia - e fesoasoani e aveʻese le faʻamaʻi, faʻaleleia atili ai lagona, lea e faʻamaonia e lanu fomaʻi.

E matua faigata lava ona finau e faapea, i le vaitau o le piniki i totonu o potu o loʻo fai pea ma masani. I le pito i luga sefulu o le filifiliga: "piniki yarrow", lea i totonu o le tele o ituaiga o lanu o se ogaoga tagi mo nisi manuia. Faʻatasi ai ma tisaini laʻei, e le gata totonu, o loʻo iai se faʻateleina tulaga: ua amata ona avea ma lautele lautele lanu, suia lanu lanu tapulaʻa i itupa vaega. Faʻataʻitaʻiga o tali i totonu mo vaega masani: potu malolo, potu malolo avea ma se faʻamaoniga. O le a sou manatu i le piniki? Sauni e ave se fana?

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: siva mai lalo mai (Mae 2024).