Lavalava mo le fale ma totonu - 30 ata faʻataʻitaʻi

Pin
Send
Share
Send

O le manaʻo ia avea faʻapitoa ma tulaga ese e masani lava i tagata i lo latou natura. O gaioiga a le tagata e masani ona faʻamoemoe e fausia o ia lava o se le mafai ona suia uiga. Lenei uiga lelei o loʻo faʻaalia foi i le manaʻo e suia le siʻosiʻomaga i se mea taʻitasi. Faʻamamasani i totonu o se tasi o auala sili ona faʻaonapo nei e faia ai lou fale mamanu tulaga ese.

E le pei o le lalagaina, e mafai ona suia gofie i le lalagaina o le masini, faʻatauga e naʻo lima e mafai ai ona fai, e faʻatauaina ai lenei ituaiga o galuega suʻi. I le auala, o loʻo i ai ni metotia e faʻataʻitaʻia le lalagaina. E i ai auala mananaia e faʻaaoga ai lima nai lo le matau, o lenei metotia e faigofie lava, e mafai e tagata uma ona faʻataʻitaʻia.
O se togafiti i totonu e sili ona taʻutaʻua, aua o ia e mafai ai ona e fausiaina i ou lava lima meaafale e le masani ai, kapeta, aluga, ie afu, ie pupuni, ma mea laiti eseese e teuteuina ai se fale mautotogi.

Meafale lalagaina, aisea e leai

O le faigofie mea e mafai ona faia mai upholstered meaafale o se pouf. E mafai ona eseese ituaiga, lanu, ituaiga. O sea mea e faia e le lima o le a mautinoa lava le avea ma uiga taua i le teuteuga.

Afai e te lalagaina se poufutu faigofie mai le vulu mafiafia masani, oe maua se muamua mea mo se aso nei totonu i le sitaili o minimalism. O le suiina o filo i le manifinifi ma sili atu ona felanulanuaʻi o le a o mai ma se fesoasoani talafeagai mo boho.

Mo se potu talenia-faʻatulagaina, nonoa nofoa, o nofoa o le a talafeagai, pe a fai o ni mea e le masani ai, foliga mananaia, susulu lanu.

I ai o se manaʻo tele, e mafai ona e lalagaina se ato atoa mo se sofa vaivai, liliuina e avea ma taugata meafale meafale. O se elemeni i totonu o le a mautinoa lava fuafua le lagona o le atoa ata ata. O le sofa "lalagaina" e fetaui lelei mo se fale mautotogi.

Moega, aluga, kapeta

E i ai sitaili e mafai ona e gafatia e uta ai lou fale i le tele o lalaga. O ia faʻatonuga o le a avea, mo se faʻataʻitaʻiga, faasao poʻo le ethno. O iinei e faʻatagaina i totonu o le potu e tasi le tuʻu faʻatasi i ni fulufulu mamoe, o se palanikeke volumetric, o se kapeta na faia i se mea teuteu laupapa. E mafai ona e fausiaina seti ma se masani masani, poʻo elemene e tutoʻatasi mai le tasi i le tasi. Ae ui i lea, i mea uma e tatau ona e iloa le taimi e taofi ai ma le le aveina ese, taumafai e nonoa mea uma e te vaʻaia.


E mafai foi ona e faʻaogaina le ituaiga atunuʻu ma le tele o lanu o ituaiga aluga, o mea e momoe ai ma ala fufusi.


Masalo, e toʻatele e manatuaina pea lapisi fala felanulanuaʻi na faʻaaoga e ufiufi ai foloa o le nuʻu i le fale o loʻu tinamatua, ma o lea na latou togitogia foʻi. E le gata i lea, o ia galuega taulima ua le toe mafai ona suia, ua o lea ua faʻataʻatia i luga o foloa, ufiufi nofoa, ma o loʻo tautau foʻi ile puipui.


O le mea moni, o le lalagaina o se ato atoa moega poʻo isi mea tele e tele se taimi e alu ai, o le gaioiga e mafai ona faʻafaigofieina i le na o le faʻaopopoina o mea na lalaga i se ie lalaga vavae ua uma ona fai, o se patchwork ofu, etc.

Lace

E matua le mafai lava ona vaai faalemafaufau i le chabby chic e aunoa ma ni ie ie afifi, solo, solo. O na lava mea taulima a tinamatua masani e faigofie lava ona faia mo lenei laʻei faigata faiga. O le Romantic Provence o le a faʻatumuina foi i le mafanafana faʻapitoa pe a fai e te faʻaopoopoina i le lace Irish.


O fugalaʻau fugalaʻau e masani lava ona maua ai totonu o le fale i se lagona lelei. I le taufaʻamataʻuina, e mafai ona e sau ma le tele o nai mea o le a faʻalauteleina ai le aotelega foliga. O le mea lea, e mafai ona e faia se uluaʻi moli lamepa o le a fausiaina matagofie ai paolo i le tauafiafi poʻo le lalagaina o se seti o mataupu mo lau pele ti seti e faʻafiafia ai malo ma lona amataga.
E matua uiga ese lava le faʻatutuina o openwork cover mo tusi, i lenei faiga latou te tosina mai ai ma le naunautai vaʻaiga, fausiaina o le le mafai ona taofia le fiafia ia latou mataupu.

Talosaga i sitaili eseese

E aliali mai, o mea ua taua i luga, o lalagaina oloa e talafeagai i soʻo se totonu. I tua atu i na mea uma, e le manaʻomia le faia naʻo ni solo solo ma ie solo. O le agavaʻa o lenei lima-lima faʻatonuga taʻoto i le agavaʻa e tuʻufaʻatasia eseʻese metotia ma ituaiga o vulu. Afai e te mafaufau i sina mea itiiti, e le gata e mafai ona e faia mai le valu, ae faʻapea foi ona toe fesuiaʻi toeititi lava o mea teuteu.


E masani ona faʻaaogaina e le au mamanuina le lalagaina i totonu e faʻaopoopo ai le mafanafana ma le mafanafana. E oʻo lava i se itu vaapiapi e pei o le cubism, e mafai ona e pikiina i luga ni mamanu lalaga faʻasolosolo cubes e mafai ona e nofo ai.

O nisi ituaiga faiga, i le faʻavae, e le mafai ona faia e aunoa ma ni mea lalaga, mo se faʻataʻitaʻiga, shabby chic poʻo le atunuʻu.

Lavalava i potu uma

O mea teuteu lalagaina e aoga tele pe a tuʻuina i ni potu.


Mo se faʻataʻitaʻiga, o mea uma lava e vaivai ma malulu e tatau ona siosiomia le tamaititi. O le a matua tina e faia tele-lanu aluga mai le sili ona maaleale acrylic ma ou lava lima, e lalagaina se kapeta mafanafana mo taalo i luga o le foloa, e faia ai se lapoʻa lapoʻa poʻo se tamaʻi elefane lea o le a moe ai le pepe. O nei mea uma o le a avea o se tuʻufaʻatasia vaega o totonu o le potu o tamaiti, maua ai le lagona o le faʻaauau pea ona mataala ma uaʻi.


I le tuʻuina o aitema tutusa i le potu malolo, o le a fausiaina se mafanafana teuteuina mo le mauaina o malo, faʻaaluina afiafi faaleaiga.
I totonu o le potumoe, o le lalagaina teuteuina o le a maua ai se lagona alofa, o faʻasolosolo tafe i totonu o le tasi o le a fesoasoani i le malologa.

Fausia se lagona

Crocheted decor mafai ona i ai se eseʻese amio, ma o lea ia tuʻuina mai ai se eseʻese lagona i totonu.


Faʻaletino, tamaʻi tamaʻi amio, o le a faʻaalia e ni aitema e matua tele lava lalaga, lalaga na o luma poʻo le lalaga suʻi, e aunoa ma le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga mamanu. Ina ia faʻamamafaina le lalolagi, oe manaʻomia le faʻaaogaina o fua alava i lanu oʻona. O lenei teuteuga faia ai le aotelega lagona mamafa.

Ina ia fausia se mafanafana mafanafana alofa faaleuo, i se isi itu, latou te faaaogaina lace motifs, lalagaina ituaiga uma o voluminous flounces, ma filifili mafaufauga teu fugalaʻau.


I se tulaga lautele, i soʻo se ituaiga, lalaga elemeni faʻaopopo malosi i totonu. Faatasi ai ma le latou fesoasoani, eseese textures ua fausiaina, mafai ai ona faʻalautele le mamanu.


Ia faʻateleina le aʻafiaga o galuega taulima ma faʻataunuuina o latou faʻamoemoe, tuʻu i luga o mea taua. Afai e te le mulimulitaʻi i lenei fautuaga, o lona uiga o taumafaiga o le a le aoga, aua o le a le mafaamatalaina, lona lua faʻamatalaga.

Saolotoga o mafaufauga

E mafai ona e fausiaina se lautele lautele o ituaiga matagofie mea teuteu e faʻaaogaina le kolose ma le filo.


I le faʻafesoʻotaʻiina o ni ato eseese o lapopoʻa eseese ma foliga mananaia, e mafai ona e faʻapipiʻiina i ni faʻataʻitaʻiga faigofie ma tuʻu nei panels i luga o se puipui fua i le auala savali. E manaia le faʻalauteleina o ia mea taulima ma le fesoasoani a fugalaʻau mago, faʻasaʻo saʻo fugalaʻau luga o le lalaga.


O ie lalaga lima e mafai ona faʻaaoga e teuteu ai le faʻavaʻa o se ata poʻo se ata e faʻatautaia. Ina ia faia lenei mea, muamua faʻasusu le mea faʻamau faʻamau i le masoa poʻo le kelu ofisa, ona faʻapipiʻi ai lea i tafatafa o le ato, o le mea autu o le mautinoa o le lace lace faʻatumau lona foliga.
Uma lauiloa miti puʻeina ei ai le "cobweb" o le a fetaui lelei fausiaina i se tasi o le togafiti togafiti. O sea mea e talafeagai mo boho ma atunuʻu sitaili.


O le ipu malamalama tioata faigofie e faigofie ona liua i se atisi ata. I le taimi muamua na ufiufi ai i se vaega o le vali acrylic o soʻo se lanu e te manaʻo ai, e tatau ona e nonoa se mafiafia pe, i se isi itu, o se pupuni malamalama e toe faʻatonuina le foliga ma faʻapipiʻi i le tuʻamea. O sea elemene e matua lava lava ia, e le tau manaʻomia le faʻatumuina o le vaʻa i fugalaʻau. I le auala lava e tasi, oe mafai ona fausiaina se faʻasologa o tulaga ese ipu mo totonu totō fale.


Nonoa, mo se faʻataʻitaʻiga, tioata fagu, palasitika koneteina, laupapa laupapa, oe maua se ituaiga o faʻatulagaina mo laiti mea.

Mo tagata fatufatuaʻi, e le faigata ona aumaia ni manatu taua i le olaga. Uunaia e manatu mai lenei tusitusiga, oe mafai ona gaosia sili atu ma sili atu fou poloketi, fausiaina o sau oe tulaga tulaga ese.

Mo i latou e mamao mai galuega suʻisuʻi, aua le faʻavaivai, aua e i ai faigofie faigofie togafiti metotia e faigofie ona puʻupuʻu mai vitio vasega vasega avanoa i luga o le Initaneti, ma i luga o le faʻavae o nei tomai e le o toe mamao ona mafai ona oʻo i se maualuga tulaga e fausia ai mea faigata. Pau lava le mea e aunoa ma lea o le lalagaina gaioiga o le a le mafai o le tumau ma le onosaʻi. E ui lava e i ai i taimi uma se avanoa e okaina ai soʻo se oloa mai poto masani knitters.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Penzi Jipyaa La Msanii Lavalava na Jimama Lenye Pesa Kutoka Kenya (Mae 2024).