Pa piliki i totonu - faʻaoga aitia

Pin
Send
Share
Send

O poloketi mamanu ua atili ai le lototetele mai lea tausaga i lea tausaga. O le sitaili loft ua faʻateleina le faʻateleina o le lauiloa ma o lona autu foliga o le piliki pa i totonu o soʻo se ituaiga o nofoaga nofomau. O le agavaʻa e fesuiaʻi i itu eseʻese, le mafaatusalia le fetaui lelei ma meaafale, mea faʻaonapo nei, o mea teuteuina faʻapitoa, faʻatagaina oe e liua se ata masani i se galuega sili ona lelei. Ole eseesega o fesuiaʻiga e faʻatagaina ai oe ona fausia ni poloketi faʻataʻitaʻi ma faʻataʻitaʻi, e mafai ona musuia, e suʻe lou auala i le suia o le tuai pe fausiaina se totonu fou, ua lava e mafaufau ai i ni itu taua.

Faʻatinoina

O nisi taimi e faigata ai ona faʻaaogaina le auala masani e faʻauma ai peʻa faʻaaogaina se pa piliki moni.

O mea faʻaonapo nei o le a o mai e laveaʻi, faʻatagaina oe e toe fausia se faʻatuatuaina faʻataʻitaʻi saʻo i le nofoaga na saunia e le poloketi.

  • Wallpaper - paketi O tekonolosi faʻaonapo nei e maua ai le agavaʻa e faʻataʻitaʻi ai foliga vaaia, foliga, pao o le masonry, ae le o le leo, o le laugatasi luga. O le faʻaaogaina e matua taʻuamiotonuina pe a fai o le vaega i luga o loʻo i ai se semicircular foliga (o se foliga foliga o le nofoaga malolo) Masalosalo: e faigofie ona suia photowall-pepa ma isi, pe a fai e te matua le manaʻo i ai, e aunoa ma le faʻaituau i le lipeaina ua maeʻa.
  • Styrofoam. O se auala sili ona lelei mai le tulaga pe a fai e le mafai ona faʻaaogaina le mamafa o le keli piliki o le faʻamaeʻaina o le valavala vaega.
  • Tile O ipu omea e matuaʻi faʻamaonia. Faigofie, faigofie tausiga o le autu faʻaopoopoina o le mamanu o le umukuka, ala savali, faletaele.
  • Taimane pepelo. Malamalama lava, faʻafoliga talatala foliga, anagata. O le sili ona taugata o le tao tao kiliki.

Faʻafesagai ma clinker, i le faʻaopopoina i le vaʻaia faʻalelei foliga, manino o le auai, ei ai le tele o tulaga lelei mo le tagata faʻamafanafanaga:

  • hypoallergenic;
  • agalelei i le siosiomaga;
  • saogalemu i le afi;
  • faigofie le tausiga;
  • susu tetee;
  • leai se pefu;
  • puipuiga i ultraviolet malamalama.

50 ata o le "piliki" (Lanu lanu)

O le piliki i totonu o le fale e mafai ona avea ma se mea, i le iʻuga, e mafai ona valivali, ae naʻo le uiga o le a tumau.

O matai o le faatufugaga lelei o le "tuʻufaʻatasia o mea le talafeagai" faʻafetaia le natura, amataga filifiliga:

  • Paʻepaʻe o se uiga o Scandinavian faiga, minimalism. Valivali e mafai mo atoatoa malamalamaaga o le mama aʻiaʻi, ma faʻaopoopoina voluma.
  • Beige, efuefu e manatu le tutoʻatasi, ogatasi atoatoa ma le masani sitaili.
  • Matua mumu, mai le leʻo faʻapipiʻi omea, masani o le masani, Gothic.

Filifilia filifilia faʻapipiʻiina o maʻa faʻavae e le mafua ai masalosaloga o lenei mea moni mea. O vaega pogisa e tatau ona tuʻuina i le loloto e mafai ai, aunoa ma le faʻalavelaveina o le fealofani. Faʻataʻatiaga metotia: ala, poloka, koluse, gothic, brandenburg, savage. O kamupani gaosi clinker Europa e sili ona lelei, faʻatasi ai ma tagata lauiloa taʻutaʻua, latou te atiaʻe ni aoina fou i tausaga uma, faʻatagaina ai tuʻufaʻatasiga o lanu eseʻese i luga o le mea e tasi.

Teuteuina piliki mo le potu malolo

O le auala e sili ona taʻatele e faʻaaoga ai piliki i totonu o le potu malolo o le fuafuaina lea o se puipui e tasi e masani ona vaʻaia, mo se faʻataʻitaʻiga, o le TV. E mafai ona avea ma seisi auala - o le teritori o le sofa, ona faʻamalieina ai lea o le ie faamalu malu e ese mai i le "sauā" maeʻa. Paradox: matagofie tioata moli, pupuni masani foliga talafeagai. Lelei sone sulu o le a faʻamamafaina le tino.

Paepae paʻepaʻe i totonu o le potu malolo o se mea ofoofogia o loʻo maua polarity, pei o le siʻosiʻomaga sitaili i le lautele. Faʻatasi latou te mafai ona tuʻuina i le potu avanoa, mama. Tulaga o loʻo i ai nei: loft, minimalism, hi-tech.
I le mataupu mulimuli, o le faʻaopopoina o le aitia ma le faʻapipiʻiina o laupapa, o se nofoaga faʻapitoa o le paoa o mea faigaluega a le ofisa maualuga ua fausia.

O pa piliki mumu e sili ona masani ai teuteu potu malolo. O lenei suiga e aoga tele i le paʻepaʻe sima. E tatau ona maitauina: meaafale faʻasaga i latou talaʻaga e tatau ona foliga malamalama lelei, faʻatusatusa. O le tuʻufaʻatasia ma fafie o se masani tuʻufaʻatasia mo le potu malolo, lagolagoina e mea faʻaaoga faia i tioata, uʻamea.

O le tele o taimi, o foliga vaʻaiga o nofoaga ma fale e le faʻamalosi ona tuleia mo ni faʻaiuga lototetele. I fale o monolithic fausiaina, o le i ai o lagolago pou o se foaʻi, mai lea e leai se mea e alu i ai ma tatau ona sasa. O le faʻaluaina teuteuina o pou ma piliki ua na o se auala i fafo atu, o se susulu faʻaaliga. Afai o le tele o le potu (potu malolo o se atunuʻu fale) faʻatagaina, o le aʻafiaga mafai ona faʻateleina e se faʻalo e faia i le tali tutusa. O laupapa laupapa ma faʻalo e sili ona faʻaopopoga i le sitaili Metitirani. Faʻatinoina: potu potu, pe a manaʻomia le vavaeʻese o tafatafa o totonu o se faʻamuamua.

Faigata ma malu: teuteuina le potumoe

Mo le sili atu ma le seneturi o le i ai o le loft style, piliki i le potumoe ua faamutaina e foliga mai sili atu teteʻe, saua ma "faigata" mea mamanu. E tuʻuina atu e le au mamanu lenei ituaiga teuteuga tele i aliʻi talavou. Ina ia aloese mai le taua o le itupa, ulugalii faaipoipo e fetaui lelei fetaui lelei le fuafuaina o se tasi tulaga vaalele, masani lava ona tu i le ulu o le moega. Tala talafeagai: masani, minimalism, vine.

O le toʻafilemu, o le malologa e sili ona momoli atu i paolo malu, ona avea ai lea o le piliki pouliuli ma lanu lanu, faʻaopopo se vaega e faʻaaoga lelei. O se paepae paepae pa i totonu o le Scandinavian-style potumoe i totonu o le a faʻaopoopoina lalelei ma faʻafaigata. O se paolo mumu malu o le a faamamafaina ai le fatu masani o le fola ma meaafale. Valivali i le tutusa leo ma le isi o le tūsaʻo luga o le potu o le a fesoasoani aveʻesea le le manaʻomia dissonance. Valivali o le a fesoasoani mai i se aoga manatu o manatu - leai se pefu, faigofie o le faʻamamaina.

O le tele o ituaiga ie o loʻo i totonu o potumoe: aluga, ie afu, kapeta i autafa o ie, ie pupuni e leai ni avanoa, e le faʻatagaina ai le tulimanu o le fale e soʻona soona, le toʻafimalie, tusa lava pe filifilia le ituaiga piliki e sili ona faʻavasega.


O piliki teuteu i totonu o le potu moe o loʻo taua i lalo:

  • Leai se feteʻenaʻi ma le anoanoaʻi o ie;
  • Faʻalauteleina o avanoa ona o le eseesega;
  • Lotogatasi ma moli.

Faʻatasi ai ma le le lava o le nofo ai, e mafai ona faʻasoasoa se vaega e galue ai i le potumoe. O le masonry o le a faia se sili lelei galuega o zoning.

Manatu mo le umukuka

O le umukuka o se faʻaonapo nei faʻaopopoga o le aiga. O le faʻaaogaina o masonry e sili ona talafeagai iinei. Ae o tagata atamamai lapatai: o le filifilia meaafale, masini ma teuteuina elemeni tatau ona avea ma vaega o lenei sitaili.

Faʻamanuiaga o le faʻaaogaina:

  • Faʻamatalaga manino;
  • Leai manaʻomia mo faʻaopopoga faʻauma;
  • O le sili ona lelei foliga vaaia o umukuka meafaigaluega faia i palasitika, uʻamea, tioata.

Piliki i totonu o le umukuka e faigofie ona tuʻufaʻatasia ma isi mea: laupapa laupapa, tile o soʻo se sitaili auala - masani, onapo nei, atunuʻu. O le avanoa umukuka faʻatagaina oe e faʻamalamalama le faʻamalama matala ma se pisinisi alamanuia, faia o se faʻaali manino leo. E lelei le lagolagoina o le i ai o le piliki pa ma le tutusa faʻamaeʻaina mo le talieleele, umukuka motu, pa counter. E mafai ona e faʻamamafaina le tulaga o le laulau 'ai, ma afai e faʻatagaina e le eria, o le vaevaega faʻaofuofu o le a vaeluaina le avanoa i ni sone se lua, faʻateleina le tikeri o le tulaga ese.

O le piliki luga, latalata i le mea e mafai ai, e tatau ona puipuia mai gaʻo ma palapala - togafitia ma se varnish faʻapitoa puipuia.

I totonu o le umukuka, o lanu e sili ona eseese e talafeagai: o lanu mumu karoti e fagua ai le manaʻo; lanu efuefu fetaui lelei i le maualuga-tech faiga. Paepae paʻepaʻe i totonu o le umukuka o le a faʻaavanoaina le avanoa i luga o le ea, faʻaopopo le malamalama, lea e taua tele mo laiti voluma. E oʻo lava i meaafale paʻepaʻe o le a le leiloa vaʻaiga ona o le tele o totoga o drawers, masini umukuka eseese, ma faʻapipiʻi sooga i se lanu eseʻese.

Faaleleia le auala savali

Mo le vaega o le auala savali, e matua talafeagai le aumaia o se "auala" faaleoga. Fofo aoga: o faʻataʻitaʻi e filifilia o le mea lona lua. O maa faʻamaonia e faigata ona faʻaleagaina, o le matagofie o le maota o le a tumau ai i lona tulaga faʻavae mo se taimi umi, e oʻo lava i le faʻaaogaina o le tino.

Ina ia puipuia le potu mai le foliga le fiafia tele (o le tele o fale mautotogi e leai ni faʻamalama), faʻaaoga moli faʻaopopo poʻo lanu paʻepaʻe. I le avea ai o se paketi filifiliga, nai lo clinker, faʻaaoga vali ie: faʻaleagaina e le maalofia i le gaioiga o le loloto faʻaaogaina mafai ona faigofie ona aveʻesea.


Matau le fuataga: e oʻo lava i foliga faʻasolosolo malamalama, faʻataʻatia mai le foloa i le faʻalo i le atoa leo, o le a faia mamafa le alatele. Lauiloa mamanu metotia:

  • teuina avanoa avanoa;
  • arched space design;
  • teuteuina faʻasolosolo ona faia koluma i se auala umi ma piliki o se auala e faʻapaleni ai le avanoa;
  • o se tuʻufaʻatasia o le "matua" piliki ma Venetian sima.

O le faitotoʻa i luma e mafai ona tetete puipui. O le faʻaaogaina o le maualuga o le tulaga lelei polyurethane pipiʻi faʻavae faavae o le a puipuia oe mai le faʻalavelave faʻalavelave o le paʻu o maa.

Le masani ai: Filifiliga Fuafua Filifiliga

O le suʻesuʻeina o tali fou fou, e le mafai e se tasi ona matauina le lautele o le faʻaogaina o lenei ituaiga teuteuga i luga. O le piliki pa i totonu o le faletaele o se matua lototele, seasea faʻaaoga sifi. Sili atu talafeagai mo potu vateatea. E fai lava si taugata sitepu - e tatau ona e faʻaalu tupe luga o keli-teteʻe ituaiga o clinker.


O le faʻaaogaina o piliki teuteu i totonu o potu a tamaiti o le a avea ma mea taua pe a fai e te faʻaopopoina mea e fai, faʻataʻitaʻiga, tamaʻi tusi. Paʻe vali paʻepaʻe i fafo o le vasega pepe o le a avea ma lelei talaʻaga mo susulu meaafale a tamaiti, mea taulima a tamaiti ma fatufatuga faʻaalia o lau pepe.


O le sili ona lata mai o le faʻaaogaina o tioata piliki: manino, matte, lanu. O se ipu tioata e faʻataʻitaʻia se uiga masani e lelei mo se tamaʻi potu, vaeluaina le avanoa ma faʻatumuina i le malamalama.
Afai e i ai le fogafale lona lua i fale, tele-tulaga fale mautotogi, o se manaia tali o le a faʻataʻitaʻi luga o le eria latalata i le sitepu.

Nofoaga magalafu

Afi afi e fesoʻotaʻi ma faʻafiafiaga a le atunuʻu, ma o lenei ua latou faʻatutuina ma le lototetele i fale mautotogi o le taulaga, ma faʻaopoopoina faʻamafanafanaga. E le afaina poʻo fea le sone e tu ai le magalafu: potumoe, potu malolo, umukuka-'ai potu, piliki o le a ofi faʻaletino, faʻalauteleina le lotoifale aʻafiaga o le i ai o se magalafu. Natura lanu ma ie o le a faʻamamafaina le susulu ma naturalness o le mumū pe afai o le taʻinaafi o le eletise.

O le tuʻufaʻatasia o se taʻinaafi ma se puipui piliki e faʻatagaina i totonu o se tasi sitaili, pei o le atunuʻu. O le teuteuina faʻaumaina o faitotoʻa mafai ona taina i luga i le faʻatusatusaina pe faʻatinoina i le tutusa tulaga, mo se faʻataʻitaʻiga, i tua atu o le malamalama clinker, o se nofoagaafi teuteuina ma uliuli maamora foliga ofoofogia. O le teuteuga tutotonu o soʻo se potu o le a avea ma se afi magalafu, laina faʻasolosolo i luga o le faʻalo, faʻasaga i tua atu o le vaʻaiga vaʻalele o le kiona-papaʻe Provence-style piliki. O piliki e fetaui lelei faʻatasi ma oloa gaosia uʻamea, e matua teuteuina lava i totonu o le nofoaga e faʻamumu ai le afi.

Teuteuga

O se ata e faʻaaogaina i le maamoni ua maeʻa o le a avea ma se teuteuga tutoʻatasi. Lautele kalafi mataitusi, eseʻese ata stalisia - mo le talavou ma le lototele. O le filifiliga o oe lava-talosaga e mafai e faʻaalia ai se lagona fatufatu (oe o le a manaʻomia pepa puipui, stencil, vali, miti). Faʻapitoa mataʻituina tatau ona totogia i le grouting soʻoga - latou o loʻo aveina foi se tisaini feʻau. Carrot lanu e sili ona ofoofogia le manino pe a faʻaluaina ma papaʻe grout. Faʻaopopo ni pepa lautele poʻo ni atavali - o le Museum of Contemporary Art ua maeʻa i lou fale.

O le metotia o le "faʻaumatia pito" o le maamryry e lautele faʻaaogaina i zoning ma ua na faia mo le tuʻuina o mea teuteu laiti i luga o piliki faʻapipiʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, moligaʻo, tamaʻi lamepa e le masani ai. Soʻo se tauvaga, seasea aitema vaʻavaʻaia feteʻenaʻi faʻasaga i le talaʻaga o faʻasolosolo faʻatusa. O le foliga foliga ma le lapoʻa o le a faʻamamafaina e soʻo se soʻoga teuteuina, atavali, ae aua le soona faia faʻatasi ma le aofaʻi.

Manaʻomia e fai

O se mea i totonu e pei o se piliki puipui o le a fesoasoani e alu ese mai le tuai aso masani. I le amanaʻia uma o nuances faʻapitoa, e mafai ona e faia se faʻaiuga pe faʻafefea ona faʻatino lenei mamanu, lea e mafai ona faʻafiafiaina ma ona masani "le masani ai".

I tua atu i na mea uma, o le piliki, le pei o isi lava mea, e mafai ona tuʻufaʻatasia totonu teuteuina ma fausiaina, tusa lava pe na o se faʻataʻitaʻiga. Faʻaogaina o elemeni o le loft style e mafai ona fausia ai se mafanafana ma le agalelei siosiomaga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: 台灣自由行景點攻略 帶你搭公車到富貴角看野百合還有老梅迷宮綠石槽燈塔這樣玩就對了 (Mae 2024).