Lanu lanu i totonu ma ona tuʻufaʻatasiga: meaafale, faitotoʻa, laminate

Pin
Send
Share
Send

Ole laupapa laʻau o se mea e sili ona lauiloa. E i ai le maualuga malosi, teteʻe i pala, ma sili ona lelei uiga matagofie. Spectacular uiga ma faʻaali tetele lapoʻa ma se oa tele o paolo faʻatagaina oe e faia ata matagofie totonu i le tele o sitaili. E le o se mea e ofo ai le gaosia o meaafale, faitotoʻa ma ipu eseese e matua faʻaaogaina uma ai mea masani ma mea fai laupapa - MDF, laupapa laupapa ma se ufiufi faʻataʻitaʻi le lanu o le oak.

Features ma lanu lanu uiga

O le lanu o le oak laupapa e magumago, malamalama enaena pe samasama a o matua le laau, ua amata ona pogisa. Eseese metotia faʻagasologa mafai ai ona maua se paleti mauoa o mafanafana ma malulu paolo ma eseese tikeri o saturation. E i ai ituaiga ma natura pouliuli, toeititi uli uli fafie. O se aluna e mafai ona iloaina i taimi uma i lona faʻavae lelei uiga masani.

Lanu ma paolo o le aluna

O le lautele o paolo e ofo tele lautele. E tele filifiliga ile paleta. Mai laʻau paʻepaʻe, malamalama - efuefu, auro, beige i le enaena enaena - wenge ma matua uliuli. Faʻafetai i avanoa o metotia faʻaonapo nei o le gaosiga o laʻau, e mafai ai ona fausiaina ni pupuni e sili atu ona eseʻese ma lanu eseese.

Oak na faʻamauiina pe faʻapaʻepaʻeina

O papaʻe papaʻe masani e naʻo talavou o le ituaiga e maua ai. Ae o ia laʻau e le faʻaaogaina i le gaosiga, ma i le aluga o taimi, ua pogisa a latou fafie. Ma e oʻo lava i le White White e le mafai ona faia se oloa i luga o le maketi e taʻua o le "white oak". O le laʻau o lenei laʻau e fai si pogisa. O fea e oʻo mai ai le anoanoaʻi o oloa mai le ashy papaʻe, penina, kiona paʻepaʻe, vanila, kulimi, siliva sinasina poʻo nifo o nifo o nifo o nifo elefane?

Ina ia mafai e le mea ona maua se paʻepaʻe paʻepaʻe matagofie, e manaʻomia ona faia se faʻamamaina o le tino ma le tele o vailaʻau fofo. A maeʻa ona faʻagasolo, ua fafagaina le fafie i le suauʻu, ma le varnish e faʻaoga i luga. Lenei tekonolosi faʻatagaina e maua ai le mea e taʻua o le "bleached oak". Eseese metotia o le faʻapaʻepaʻeina pe a faʻaaogaina ituaiga eseese o oak mafai ai ona maua ia paolo pei o susu, susu, oakena, oak Atlanta, etc.

Aluna auro

O le oak laupapa masani e i ai se moli malamalama lanu lanu. Lenei lanu e latalata ile lanu auro. A e faʻamamaina le fafie o le fafie pe ufiufi i se varnish faʻapitoa, e mafai ona e maua se paolo auro poʻo le malamalama.

E le gata i lea, o faʻamatalaga auro o loʻo i ai i le lanu o le oak e taʻua o le Rustic. Lenei ituaiga o togafitiga faʻatagaina le laualuga o fafie e matutua. O le mapusaga masani o le laualuga e faʻateleina faʻafoliga, ma le protruding scallops ua valiina i se pogisa lanu. I le siʻosiʻomaga siosiomaga, o se tutusa aafiaga e maua mai le faʻaumiumi taimi i le la, vai ma le matagi. O le tuʻufaʻatasia o le meli ma le paʻu o le caramel shade ma le lanu o le suka susunuina e matua mataʻina lava, e ui lava e le masani ona avatua se auro lanu.

E i ai foi paolo o auro i le sedan oak, lea e maua mai i le faʻagaioiga faʻapitoa.

Oak pouli

O le lanu uliuli o le oak e mafai ona masani pe faʻafoliga.

I lalo o tulaga masani, o se lanu uliuli mauoa o laʻau o uiga ia o faʻapitoa ituaiga aluna. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo se ituaiga faʻaigoaina o le "Cognac", lea e ola i totonu o atunuʻu o Europa, ae le tuʻuina ese atu Peretania Motu.

E mafai ona faʻapogisaina le fafie mai le umi ona maua i le vai. O le aluna, lea na taoto i totonu o le vai mo le sili atu ma le tasi le seneturi, ua manatu o le sili ona taua ma ua taʻua o "pisia".

I aso nei, o se tutusa tali tutusa mafai ona mauaina faʻaaogaina masani pisia poʻo vevela togafitiga, lea, faʻatasi ai ma isi mea, faʻateleina ia ituaiga uiga o laʻau pei o:

  • malosi;
  • maaa;
  • anagata;
  • foliga vaaia

Oak uli

O se tasi o ituaiga sili ona taua o le uliuli oaka o le lanu laau, lea sa i lalo o le vai mo le tusa 1000 tausaga. O le mea "matua" i lenei auala suia ona meatotino ma liliu i se anagata maoae-malosi oloa, latalata i le malosi ma le maaʻa i uʻamea.

O le sese faʻasologa gaioiga maua ai foi uli ma lanu uliuli lanu. O le mafuaʻaga lena e tele ai ona lauiloa fola fale ma faʻamalamalamina i lanu uliuli ma efuefu, lea e mafai ona aumaia ai tala o mea taugata ua leva ma faʻafiafiaina o tekinolosi faʻaonapo nei i totonu.

O laʻau uliuli e maua foi i le natura. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Wenge oak, e maua i togavao o Aferika i Sisifo, e i ai lona lanu sukalati pogisa e pei e toeititi uli ona o ona pogisa uaua.

I le vitio faʻaalia, e mafai ona e faʻamasani i ituaiga eseese o mea ma paolo oak.

Tuʻufaʻatasia ma isi lanu

O lanu paʻepaʻe ua avea ma mea e sili ona manaʻomia i le oʻo mai o papaʻe totonu. E le gata i lea, o pupuni o loʻo sosoʻo e alu lelei ma le aluna paʻe - moli mama, lanumoana denim, samaramu vaivai, auro, siliva, lanu viole efuefu, uliuli.

O le tuʻufaʻatasia o auro auro ma lanu mafanafana oketi foliga lelei i totonu. Straw, mumu, enaena, samasama ocher ma sukalati pogisa e atoatoa lelei mo ia. Uma lanu oa o le a faʻaalia atoatoa i le tuʻufaʻatasia ma auro poʻo siliva auiliiliga.

O oloa ma faʻaiuga e faia i le pogisa oak o le a foliga sili ona lelei i totonu i totonu faatasi ai ma velvety moli, mumu mumu, totoa fualaʻau, olive, loloto pogisa lanumoana, auro, siliva, uliuli.

Lanu uliuli foliga ofoofogia i tafatafa o papaʻe, malamalama efuefu, lagi lanumoana, beige, enaena, siamapaina, mumu, samasama, efuefu, auro ma siliva.

Lanu lanu

E fautuaina e le au mamanu le faʻaaogaina o meaafale oak ma meaafale i fale o le atunuʻu, fale o le taumafanafana. Natura paolo o le a foliga mai i totonu o latou. Latou e fetaui lelei mo se laufanua laufanua faiga, Provence, loft. O mea faʻamoeina o le a fetaui lelei i le sitaili Scandinavian, minimalism. O sui pogisa o le a tutusa lelei le nofoia o se tulaga lelei i tu ma aga masani ma aso nei sitaili.

Mo tamaʻi potu, e sili atu le filifilia o mea e fai i lanu malamalama. O le a latou vaʻaia faʻateleina le avanoa. Lanu pogisa e fetaui lelei mo potu lautele, potu 'ai poʻo ofisa.

O paolo lanu oak i totonu

O le eseʻese o paolo e faʻatagaina oe e filifili ia sili ona lelei lanu mo potu taʻitasi i totonu o le fale. Saʻo filifilia mea e fesoasoani e faʻamamafa le taua o le potu, faʻasaʻo ona sese, seti se ituaiga sitaili faʻasinoga ma fuafua le natura o totonu. Meafale laupapa, foloa, faitotoʻa, faʻamalama, eseese teuteuga ma e oʻo lava i le faʻapipiʻiina o laʻau masani o le laupapa o le a fausia ai se matagofie mafanafana siosiomaga ma faʻatumuina le fale i le mafanafana.

I le potu malolo

O le filifiliga o le oak lanu mo le potu malolo faʻalagolago i lona tele ma le ituaiga. I totonu o se tamaʻi potu, o mea e faʻafefeteina o le a foliga lelei mai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o paolo pupula poʻo le sonoma oak, o loʻo i ai se lanumoana-piniki lanu samasama ma lanu paʻepaʻe, o le a faʻamalamalamaina atili ai le potu ma sili atu ona ea.

O teuteuga ma meaafale i se lanu malamalama manaia o le a foliga faigofie ma matagofie. O ia elemene mamanu:

  • fai teuteu totonu totonu;
  • ofi lelei i soʻo se lanu lanu;
  • fausia se lagona o le saoloto, avanoa le faʻavasegaina;
  • o le a aoga tele - peʻapeʻa ma maosiosiosiosiosiisi e toetoe lava a le vaaia i latou;
  • o le a avea ma aoga elemeni o le tele i totonu fofo.

Leo pogisa - ogaoga, asu, uliuli lanu samasama - o se filifiliga lelei mo potu vateatea. Fola, meaafale, faia i ia paolo, o le a avea ma se aoga teuteuina o ia potu, o le a faʻaopopoina tala o le taugata ma le faʻaaogaina ia latou.

I le potu tele

I le auala savali, i se faʻaopopoga i le faʻamaeʻaina mai le aluna, o se ofu tuʻu, se tautau tatala, se seevae fata, se nofoa faʻapitoa mafai ona faia. O le tuʻufaʻatasiga e matua lagolagoina lava e se faʻata poʻo se ata i totonu o se aluna, moli e faia i mea manifinifi. O le faitotoʻa i luma e tatau ona filifilia i se auala e tuʻufaʻatasia ai ma faitotoʻa i totonu, ma meaafale ma laupapa faʻavae.

Talu ai o le alasavali e tele lava o se tamaʻi potu, o moli pupuni e talafeagai foi iinei. O mea pogisa e aoga lelei e pei o faʻamalama e teteʻe atu i le paʻu mama o puipui. Mo le foloa, e sili atu le filifilia o se mea pogisa ma se faʻamatalaina laʻau mamanu. I luga, scuffs ma chips e le maitauina tele, lea o le a mautinoa le aliali mai ona o le faʻafesoʻotaʻi ma faigata alofivae ma mulivae.

I le umukuka

O le umukuka o le mitamita o soʻo se talimalo ma o se nofoaga mafanafana i totonu o le fale, lea e le gata o tagata o le aiga ae faʻapea foi malo e fiafia e potopoto. Lenei, elemene faia i oak e sili ona talafeagai. Lenei mafai ona avea o le fola, puipui, meaafale, ipu eseese, ma e oʻo foi i le moli uila. O le light oak worktop foliga sili ona lelei, faʻatasi ma se teuteu puipui puipui i lanu tutusa.

I le taimi e tasi, e le tatau ona galo ia i tatou i totonu o lenei potu o meaafale e sili atu le palapala. Malamalama pisia, splashes o vai, tulagalima - uma nei faamalosia oe e faaaoga le sili ona faigofie palapala. O paʻu efuefu ma papaʻe papaʻe ma pupuʻu pogisa o le a natia lelei ai sina tamaʻi palapala. E moni lenei mea i totonu o potu susulu, e iloa ai e fasi mea toʻo uma. I luga o pogisa luga, o le a le galue e nana masei. O le mea lea, i totonu o umukuka mama, e sili atu le faʻaaogaina o mea faʻamau i lanu malamalama. O le mea e ofo ai, o le a sili atu ona faigofie ona latou vaʻaia nai lo a latou paʻepaʻe uliuli ma le maeʻa matte.

O seisi mataupu pe afai o le umukuka o loʻo i le itu i matu. I lenei tulaga, o tulaga pogisa e lelei. Ma afai e le masani ona kuka le umukuka, o ia elemene i totonu o le a le aumaia ni faʻalavelave faʻapitoa.

A filifilia se paolo o aluna tini poʻo meaafale, oe manaʻomia le faʻataʻitaʻia e le fua o le meaʻai fale. I totonu o se tamai umukuka, o pupuni malamalama o le a sili ona lelei, lea o le a maua ai le malamalama i totonu ma o le a le maua ai se nutimomoia aʻafiaga. Le mea sili, o le pito i luga o le ulutala e tatau ona faʻamamaina. Ona i ai lea o le lagona o le lautele ma o le potu o le a faʻatumuina i le ea.

I le potumoe

O le filifiliga o le oak lanu mo le potumoe e faʻapitoa lava ona fuafuaina e le o le tele o le potu, ae o mea e manaʻomia ma itupa o lana lumanaʻi e ona.

Mo se fafine, paolo piniki-auro paolo o se sili ona lelei filifiliga. O le a latou sologa lelei ma maaleale ie ma mea faʻaaoga, faʻamalamalamaina le tamaʻitaʻi o le fafine talimalo.

O le potumoe tama o se tuʻufaʻatasia o gaioiga ma se fuataga o le saua. O leo pogisa ma maamaai eseesega o le a talafeagai iinei. Wenge oak, tuʻufaʻatasia ma mamafa 'ie lino, o se sili ona lelei filifiliga mo le faʻatama tane.

O le potu a le ulugaliʻi e tatau ona avea ma fetuʻunaʻiga a itu e lua. I totonu o sea totonu, e sili atu le faʻaaogaina o pupuni lanu auro poʻo efuefu, meli poʻo le asu. O le filifiliga faʻamoemoeina i le tofo o tagata e ona, le tele o le potu, le tikeri o lona susuluina ma le filifilia sitaili fofo.

I le vasega pepe

O le vasega pepe e masani ona faʻaalia o se matagofie ea ea lalolagi, lea e leai se nofoaga mo pogisa paolo. Ma o lenei e matua moni lava pe a fai o loʻo tatou talanoa e uiga i se pepe potu poʻo se "purinisese" potumoe. Le paʻepaʻe siliva, penina, beige paolo pule iinei. Latou te faʻaopopoina e ni ie ea i ni feʻilafi poʻo ni lanu pupula.

O se tamaititi ua ulufale i le talavou e ono le talisapaia se totonu totonu. E foliga mai o le a foliga faʻatamaitiiti tele ia te ia. Mo se talavou, puʻupuʻu lanu lanu ma faʻavaivai filifiliga e talafeagai. O le mea lea, meauli pogisa ma uliuli, e tuʻufaʻatasia ma susulu o faʻasalalauga ma ata puʻe o pese e fiafia iai, e ono foliga mai e sili atu lona matagofie ia te ia.

I le ofisa

E masani ona teuteuina meaafale a laei i potuaoga masani. I le avea ai o se tulafono, o se lapoʻa lenei laulau, nofoa faʻataʻavalevale, ofisa poʻo ofisa faalilolilo na faia i le matagofie o pogisa laupapa, teuteuina i le natura paʻu poʻo le ie, e matua teuteuina i ata vane poʻo taʻoto. O meaafale i ia ofisa o le autu tagata. Matagofie ma tamalii, e tautala i le faʻaaloalo o le ana ia ma lana tautinoga i tu ma aga masani i totonu tisaini. I sea ituaiga siʻosiʻomaga, e le o se maasiasi le mauaina o paʻaga pisinisi, taua malo. I le avea ai o se tulafono, o le auala lea e faʻaauupegaina ai ofisa i fale mauoa tumaʻoti.

I totonu o ofisa o loʻo teuina i fale mautotogi, teuteuina i se faiga faʻaonapo nei, o meaafale oak ma faʻamaeʻaina e pei lava ona talafeagai. Ae mo ni totonu totonu e sili atu le faʻaaogaina o minimalistic models - aunoa ma ni faʻapitoa teuteuga. Soʻo se paolo o le a faia - e faʻamoemoeina uma i mea e manaʻomia e le tagata e ana le ofisa fale. O se tasi e fiafia i se siʻosiʻomaga faigata i lanu pogisa, o isi e fiafia e galulue i se siʻosiʻomaga o le kiona-paʻepaʻe malamalama ma fou, ae o isi e tosina mai i auro ma meli paolo. O nisi tagata e fiafia i meafale aoga ma le mama i sonoma oak tone, o le auala sili lea e fesoasoani ia te oe e te taulaʻi ai i le galuega. O lona lelei sili ona e mafai ai e oe ona faia:

  • siosiomaga galue;
  • faamafanafana;
  • anagata ma leai-maka totonu.

Fola laupapa

O se foloa foloa o le a faʻafiafiaina soʻo se totonu. Faʻafetai i le eseʻese o paolo, o le a ofi fetaui lelei i le tele o ituaiga sitaili - mai masani masani i le sili ona faʻaonapo nei onapo.

O le oak e faʻamamaina o le a aumaia ai le faʻafaigata ma le ea i totonu, o le ufiufi auro o le a faʻaopoopoina ai le mafanafana ma le mafanafana, o le a maua ai e le malu ma le meli malu se siosiomaga matagofie ma matagofie, o le a faʻaaogaina e le laupapa uliuli le tulaga tau tupe o ana tagata.

Faʻatasiga o laupapa o lanu eseʻese foliga manaia. O le felanulanuaʻi o ufiufi o le a teuteuina lelei uma malamalama ma pogisa i totonu. E mafai ona latou faʻataʻatia i le tulaga o le brickwork poʻo le herringbone.

O fola na faia i le "rust" metotia foliga matagofie. Matua laupapa ma se manino vaʻaia foliga aumaia le agaga o talaʻaga i totonu o le ata totonu. O pupula mataʻutia e iloa ai le pogisa ma le manaia o le ie e manaia i le vaai ma atili ai ona mataʻina le foloa. O ia foloa e foliga vaʻaia lelei i se atunuʻu poʻo se fale maualuga. O le atemosifia o Provence e faʻamamafaina atoatoa e ofuina efuefu laupapa.

E i ai le isi eseʻese eseʻesega o le oak fola lanu - asu efuefu. E masani ona faʻaaogaina e le au mamanu ia ituaiga ufiufi i ia ituaiga sitaili e pei o ona po nei, o ona po nei minimalism ma e oʻo lava i tekonolosi maualuga-tekonolosi. I totonu o nei totonugalemu, efuefu efuefu faia o aluna masani, laminate po o laupapa kapeti o le a foliga mai sili lelei. Fale teufugalaʻau ma fugalaʻau i totonu o ulo teu malu foliga matagofie tele faʻasaga i tua atu o le foloa laupapa. O se pama poʻo se ficus laau e aoga tele, ae o laʻau ma fugalaʻau - rosa mafai foi ona avea ma se susulu faʻaaliga e faʻasaga i le pito i tua o le taofiofia ma le faʻaaluina fafie.

Faaiuga

O le tele o paolo o le oak lanu o le a faʻatagaina ai oe e filifili le sili ona lelei filifiliga mo teuteuina lou fale mautotogi. O le ata o loʻo faʻaalia mai ai le faʻatinoina o aitia o tagata mamanu o loʻo faʻaalia mai pe faʻafefea ona e ofi i mea oak ma a latou faʻataʻitaʻiga i totonu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: installing a rubber Bathroom floor (Mae 2024).