Potu potu mamanu i moli malamalama: filifiliga o sitaili, lanu, maeʻa, meaafale ma pupuni

Pin
Send
Share
Send

Le lelei ma le leaga o le potu i lanu pupula

O le matafaioi autu a le potu malolo o le ia maua le toʻafimalie, faʻamalieina i le mafanafana ma malologa, e tatau ona vaivai, fou ma mafanafana. Malie, pastel, malulu malulu o se moli moli e sili ona talafeagai mo lenei tiute.

O le aoga sili o malamalama pupuni o:

  • Faigofie, e mafai ona e filifilia soʻo se tuʻufaʻatasiga ma foliga. O le moli moli o se fanua e le gata mo agavaʻa.
  • Faʻateleina avanoa.
  • Faʻaopopo atili moli.
  • Fausia se malu, faʻalilolilo siosiomaga i le potu.

Le lelei o le faʻaaogaina o se moli uila i le potu malolo:

  • Le manaʻoga e faʻaaoga lanu lanu. Ona o le le mautonu o moli malamalama, o le avanoa e mafai ona foliga mai e le aoga. Ina ia faia lenei mea, oe manaʻomia le galue ma malamalama susulu o le a faʻatumuina le avanoa ma le malosi.
  • E manaʻomia le faʻamama i taimi uma, aua i luga ole malamalama o loʻo i totonu, e atili ai ona iloa atu le faʻamaʻimau.

Filifiliga lanu

Lanu paʻepaʻe

Paʻu papaʻe e fesoʻotaʻi ma le malamalama ma le mama. I totonu o le potu malolo totonu, o le paʻepaʻe e mafai ona tuʻufaʻatasia ma susulu poʻo le pogisa lanu e faʻatumu ai le potu i lanu fou.

I le ata o loʻo iai le potu malolo i se sitaili Scandinavian. O se potu i papaʻe leo o le a foliga i taimi uma foliga ma matagofie.

Efuefu sinasina

O le laconic malamalama lanu efuefu o le a fausia ai le atoatoa lanu tulaga i totonu o le potu, e foliga le faʻaituau ma tamalii i le taimi e tasi. E mafai ona tuʻufaʻatasia ma toeititi o soʻo se paolo: susulu poʻo le pastel, loloto poʻo le boudoir.

Malamalama enaena

O se mafanafana, mafanafana paolo o lanu enaena aumaia mafanafana ma le ea i le potu. Le lavalava, suauʻu, malamalama, tagata uma fiafia ma i le taimi e tasi e le taulai ia te ia lava.

Beige

Beige ma light beige tone i totonu e fausia ai se ituaiga faʻavae. Toetoe lava o ata uma o le lanu lanu e "faʻauo" ma latou. Malamalama lanu o le a fetaui lelei i totonu o soʻo se ituaiga sitaili, mai masani i loft maualuga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu malolo masani i le susulu beige.

Lanumeamata lanumeamata

O le malamalama lanumeamata paolo faʻailoa mai le ola, malosi ma le natura. I totonu, o lenei lanu e faʻafouina ai mafaufauga ma fetuʻunaʻi i le agaga. I totonu o le potu malolo, lanumeamata lanumeamata e mafai ona faʻaaogaina i meaafale a le fale, teuteuga, meaafale, poʻo le lanumeamata mama, o le mafanafana togi.

Lanumoana malamalama

O le paolo faʻatusa le ea, fou, lagi. Malulu, fou ma faʻamalosia lanu e atoatoa mo totonu o le potu malolo. E soʻosoʻo faʻatasi i le paʻepaʻe, efuefu, mumu ma le nifo elefane.

Lanu samasama

O se paolo o le maualuga ma le uma le malosi. O le a aumaia se lagona lelei i le potu malolo ma e sili ona lelei mo totonu, e fautuaina e faʻaaoga mo puipui teuteu po o meaafale mea teuteu.

I le ata, o puipui o le potu malolo ua teuteuina i mafanafana malamalama lanu samasama.

Turquoise malamalama

Mafai ona faʻaaogaina o se tutoatasi poʻo le autu faʻaali lanu i totonu le tutoʻatasi, malamalama-lanu i totonu totonu. E sologa lelei faʻatasi ma pogisa ma moli malamalama.

Ata o se turquoise ma paʻepaʻe potu malolo i se vavalalata sitaili.

Malamalama piniki

E pei o se tuʻufaʻatasia o le lua vaeluaina pupuni matagofie o le piniki ma le lavalava. Malamalama piniki e matua maoaʻe tamaʻitaʻi, manatuaina o le lanu o se maaleale rosa, atoatoa mo atavali pa, fausiaina se toʻafilemu ma agamalu siosiomaga i le potu.

Malamalama lilac

Malamalama lilac enchants ma bewitches ma lona matagofie. Lanu olaola o le a manatua ai le potu malolo.

Filifiliga faiga

Aso nei

O le potu malolo i se faʻaonapo nei sitaili o le a atoatoa faʻaopoopoina le malamalama lanu i totonu totonu mamanu. O le potu e masani ona teuteuina i pupuni o pastel ma susulu lanu lanu.

Minimalism

O le minimalist potu malolo e masani ona susulu ma matala. E i ai le tele o moli malamalama ma avanoa, e toetoe lava a leai se teuteuina i totonu o le potu ma mea le manaʻomia e faʻapipiʻiina le avanoa.

I le ituaiga o minimalism, lua lanu o le faavae faʻavae ma lanu lanu (e mafai ona e faʻaaogaina e le gata pupula pupula, ae faʻapena foi loloto). O lanu e sili ona talafeagai mo le teuteuina o se potu malolo faʻaitiiti e uli, efuefu ma paʻepaʻe. Mo lanu lanu, samasama, lanumoana ma mumu e sili.

Masani

Potu malolo i se masani sitaili foliga le atoatoa ma matagofie i lanu malamalama. O le ata o le potu o loʻo i totonu o se ituaiga sitaili, e manaʻomia na o le natura ma taupega mea.

Faiga Neoclassical

O lanu lauiloa i le neoclassicism e masani, malamalama, pastel. O tagata pogisa e filifilia mo lanu, maaleale leo.

Faiga faasao

O totonu e faʻaaoga lanu enaena, mea masani ma ie, meaafale laupapa, mea teuteu a le fale mai mea masani.

Scandinavian

O le potu malolo i le sitaili Scandinavian foliga sili atu ona pupula. Paʻepaʻe papaʻe o loʻo manumalo iinei, faia le potu fou ma teuteuina.

I le ata: o se potu malolo i se sitaili Scandinavian.

Provence

Provence ei ai mea uma: faʻapitoa chic, malamalama, mafanafana ma le mafanafana. I totonu o sea potu o le a sili atu le mafanafana e inu lauti i le afiafi ma malo ma malo poʻo lou aiga. Frank coziness o le a setiina oe mo le faamaoni ma le mafanafana. Faʻaaoga na o mututi, lanu malamalama. Ituaiga ie ma fugalaʻau, pupuni pupula ma tele atavali i luga o puipui.

I le ata: Provence style umukuka-potu malolo.

Ata o le potu malolo i le fale mautotogi

Lanu malamalama i totonu o le potu vaʻaia vaʻaia faʻalauteleina le avanoa o potu, faia ia sili maua fua ma le mafanafana. Latou te tuʻufaʻatasia ma pupula susulu ma pogisa. A o teuteuina se potu malolo i moli malamalama, e taua le faʻamautuina o faʻamatalaga e tatau i lanu i le taimi o le faʻatulagaina o totonu.

Mo se tamaʻi fale mautotogi, o le a sili ona talafeagai le tuʻufaʻatasia o le potu malolo ma le 'aʻai. E foliga faʻafaigata, manaia ma faʻaonapo nei. O le 'ai e mafai ona tuʻu latalata i le faʻamalama.

Ata o le potu malolo i le fale

I le potu malolo o se atunuʻu fale, o le magalafu avea ma totonugalemu o le mafaufau. E masani lava e tu faʻasaga i le puipui, ae o le magalafu foliga sili ona tulaga ese i le ogatotonu o se potu faia i se loft poʻo minimalist faiga. O le a masani i totonu o soʻo se sitaili: mai masani i loft.

Manatu mo se tamai potu malolo

I totonu o tamaʻi potu, e masani ona le lava le malamalama ma le avanoa. Lenei, o centimita uma e tatau ona muaʻi fuafuaina e pei o gaioiga mafai. Malamalama lanu i totonu o le a le gata faʻaopopoina tele tele o malamalama, ae faʻapea foi visiva faʻateleina le avanoa.

Ata: malu le ea i se tamaʻi potu.

Potu malolo i Khrushchev ono foliga le sili atu leaga nai lo aso nei potu potu ma a laiti ata puʻeina. I Khrushchev, o se avanoa laititi e faʻasaoina mo le hall, ae, e ui lava i lenei, e mafai ona faia e pei o aoga ma le mafanafana pe a mafai.

I totonu o ia potu, e mafai ona e faʻaaogaina le soneina ma le teuteuina o metotia e faʻalautele ai le avanoa:

  • O tisaini faʻataʻata ma susulu, e faʻalauteleina ma faʻaopopo le voluma i le potu.
  • Paʻu malamalama i totonu.
  • Ata pepa puipui ma se ata vaʻaiga.

Pa, faʻalo, foloa ma le teuteuga o faitotoʻa

Sten

A maeʻa ona filifilia le lanu, e tatau ona e filifili i le teuteuina o le puipui. Wallpaper o se lautele filifiliga. O teuteuga puipui ma puipui puipui e sili ona lauiloa, ona e eseese mamanu, ie ma lanu o loʻo avanoa.

O le valiina o puipui e lauiloa foi ma e talafeagai. E mafai ona e filifilia soʻo se paolo mai le paleta e fetaui lelei ma totonu.

Taualuga

O le taualuga e taua tele i le faʻataʻatiaga o le potu malolo. Mo teuteuga, oe mafai ona faʻaaoga sili ona faigofie filifiliga:

  • Vali poʻo le valiina o puipui.
  • Ata ma ie. Faʻaloʻo faʻalo faʻalauteleina le avanoa ma faʻaopopo malamalama i totonu.
  • Mo se siosiomaga sili atu ona mafanafana, faʻaaoga elemene laupapa i luga o le faʻalo.

Fola

O le foloa i totonu o le potu e mafai ona faia i moli poʻo lanu pogisa. E i ai le tele filifiliga o faʻaiuga:

  • A maeʻa le foloa, oe mafai ona faʻaaogaina poloka poʻo laupapa poloka. O sea foloa o le a faʻamamaluina le potu ma faʻaopopo le mafanafana ma naturalness.
  • Laminate fola e sili ona lelei mo teuteuina potu malolo fola.
  • O maa keramika e faʻaaogaina i tisaini ona o lo latou agavaʻa ma faigofie ona faʻaleleia. Le lelei aofia ai: malulu luga ma fragility.
  • O le maʻa fola i totonu o le potu malolo foliga matagofie ma aumaia ai se tagata i le ata totonu.

Faitotoa

O faitotoʻa e taua tele i le tuʻufaʻatasia o le potu malolo: e tatau ona faʻafetaui i le lanu, mea ma le ata. Mo se potu susulu, e fautuaina e faʻaoga faitotoʻa i lanu paʻepaʻe, beige ma moli lanu efuefu.

Filifiliga o meaafale mama

Pa

O le moli malamalama o le a faʻaopopo atili moli i le potu. O le filifiliga o paʻepaʻe o le a avea lautele: o se pa o le a tuʻufaʻatasia ma paolo uma.

Kapoti

O lavalava i totonu o le potu malolo e le gata o se faʻaopoopo matagofie, ae faʻapea foi ma le multifunctional uiga. O meaafale mananaia e fausia ai se siosiomaga tulaga ese o le mafanafana ma le mafanafana.

Sofa

O le sofa i le potu malolo o le vaega autu o le potu. E tatau ona malu ma i le taimi e tasi fetaui lelei totonu.

Nofoa

Nofoa i moli malamalama e talafeagai mo le fale tele i toetoe lava o soʻo se sitaili: mai Provence i Art Nouveau. E sili atu le mataʻina i potu potu, ma le potu malolo tuʻufaʻatasia ma le umukuka.

Filifiliga o pupuni

Susulu

I totonu o se potu malolo malamalama, pupuni pupula o se toa ae faʻaosoaʻi lanu lanumaga. Lanu susulu o le a suia ai se potu faia i monotonous lanu. Mo totonu o lanu le lanu (beige, efuefu, paʻepaʻe), pupuni susua mai le nuanua fusi ua filifilia.

I le ata: susulu faʻaaliga faʻaopoopo mea fou i le potu.

Pouliuli

O pupuni pogisa faʻaopopo le loloto i potu malamalama, malamalama. Latou foliga matagofie ma lalelei: indigo, uaina, lingonberry, burgundy, olive lanumeamata, safaira, ultramarine - o nei lanu uma fetaui lelei le potu malolo ma o latou loloto ma sophisticated atemosifia.

Malamalama

Malamalama, pupuni le pupuni o pupuni o se mafanafana faʻaopoopoina i totonu o le fale tele. Uma lanu paʻepaʻe e talafeagai mo se Scandinavian po o aso nei potu.

O leo beige e faʻamamafaina atoatoa totonu, faia i se ituaiga sitaili.

I le ata: pupuni beige pupuni luga o faʻamalama o le fale tele i se masani sitaili.

Mea teuteu o le potu malolo

Afai matou te faʻatusatusaina potu tutusa i le muamua: ma meafale faʻapipiʻiina, potu teu ofu, laulau kofe ma le lona lua, ma ia lava meafale, ae o loʻo i ai lava atavali, aluga teuteuina, palanikeke, kapeta ma fola ipu. Ma o le potu lona lua o le a sili atu le mafanafana ma mafanafana.

Aluga

O aluga o ni mea teuteu matagofie i totonu. Latou te faia se faʻatusatusaga (faʻafetai i le filifilia saʻo lanu lanu vali), faʻamafanafana ma faʻatosina mai mata o malo. O aluga e mafai ona 'eseʻese foliga ma paolo, e mafai ona tele pe oʻo foʻi i le tasi.

Atavali

O ata e faʻatagaina ai oe ona e alu i se isi siosiomaga pe a e suʻesuʻeina ma le faʻaeteete le tapoleni. O le filifilia saʻo o se mea manaia, e mafai ona e faʻaopopoina le tele o le malosi i le potu.

Kapeta

Mo se potu malolo ma faʻamalama e faasaga i saute, e fautuaina e faʻaaoga kapeta i lanu malulu. Afai o le potu, i se isi itu, e pogisa, ona mafai lea ona "mafanafana" ma se kapeta o se mafanafana leo.

Faletusi o ata

O le potu malolo o le totonugalemu lea o le fale. Lenei i afiafi e le gata i tagata uma o le aiga e potopoto, ae faʻapena foi a latou malo. Mo talanoaga mafanafana ma se taimi faʻafiafia lelei, e aoga le teuteuina o totonu i lanu malamalama.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Nadmierna potliwość 7 interesujących trików (Mae 2024).