Lavalava i totonu o le potu malolo: ituaiga, faʻatumu filifiliga, lanu, nofoaga, lavalava i totonu o le potu tele

Pin
Send
Share
Send

Vaega o le filifilia o se kapeneta i le hall

Talu ai o le potu malolo o le sili ona tele potu i totonu o le fale mautotogi ma mafai ona tuʻufaʻatasia se potu 'ai, o le lona lua potumoe po o se ofisa, le filifiliga o meaafale tatau ona faʻalatalata atu faʻapitoa:

  • A filifilia lenei meaafale elemeni, muamua lava, ona fua ma faataʻitaʻiga o le fale tele e amanaʻia.
  • E manaʻomia le tuʻufaʻatasia o kapoti ma le ituaiga totonu e le gata i teuteuga, ae faʻapea foʻi i mea.
  • I totonu o se tamaʻi potu malolo, oe le tatau ona faʻaaogaina ni lapoʻa lapoʻa e nana ai le avanoa. E sili le tuʻu ile ato penitala pene ii, compact mini-fausaga, pe faʻatulaga mea tautau.
  • Mo se tamaʻi fale faʻatafafa, o le maualuga tuʻuina atu o pusa puipui e fautuaina, toeititi lava i lalo o le faʻalo.

O le fea kapeneta e mafai ona ou faʻaaogaina?

O ituaiga nei o fausaga e faʻaaoga e teuteu ai le fale tele.

Faigofie

Ona o le mafai o eseesega tuʻuina atu o modules, o lenei faʻataʻitaʻiga e i ai se sili atu manaia foliga ma e atoatoa mo le fausiaina o se tu masani mamanu. O le ata faʻasolosolo o le a faʻaopoopoina faʻaalia faʻaali foliga, sitaili ma originality i le hall.

O loʻo faʻaalia i le ata se ofu e fai i ofu paʻepaʻe i totonu o se potu malolo faaonapo nei.

Fausia i totonu

O le tali sili ona lelei ma sili ona lelei mo potu laiti i Khrushchev, talu ai o sea oloa e fausia i totonu o se maʻa ma e faʻaaluina le laʻititi o avanoa. Mo sili atu sefeina avanoa, o ia kapoti o nisi taimi faʻaauupegaina ma sliding faitotoʻa.

Afeafe

O se kapoti potu filifilia lelei e mafai ona faʻamalosia lelei totonu o totonu o se tamaʻi potu ma maua ai se avanoa talafeagai ma avanoa lautele mo le aiga atoa.

I totonu o le ata o loʻo i ai se ofu tuʻufaʻatasi ma faʻata faʻaata i totonu o se tamaʻi fale.

O nei ata e sili ona aoga ma mafai ona i ai le tele o ituaiga totonu, i le tulaga o fata, drawers, fola ato ma isi mea faʻaaoga. E le gata i lea, o taimi uma lava, o sliding wardrobes o loʻo faʻaaogaina o se vaevaega mo le faʻatulagaina o se potu. I lenei tulaga, o le puipui pito i tua o le fausaga ua faʻaauupegaina ma fata mo faʻavaʻa ata ma tusi, poʻo faʻalua-itu itu faʻataʻitaʻiga e faʻaaogaina.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le potu malolo ma ofu e tolu faitotoʻa ma le pupula malamalama.

Swing

O le filifiliga masani ma sili ona masani ai, lea e mafai ona faʻatumuina i fata poʻo afifi mo lavalava. Lueina o oloa, o le tele o taimi e foliga mai e sili atu le tele ma faʻaalu le tele o avanoa.

I le ata o loʻo i ai se paepae taupega paʻepaʻe tu i le puipui atoa i totonu o le hall.

Kapeneta Faʻaali

O se oloa ma le tasi pe sili atu puipui i tioata, acrylic pe malamalama palasitika. O ata faʻaalia e maua ai le teuina o mea i le tulaga o ipu matagofie, seti ti, poselane poʻo le teuteu tioata, faʻamanatuga eseese, faʻatagata ma isi mea teuteu e te manaʻo e faʻataʻitaʻi ma faʻaali i luma o le lautele.

Pusa penitala

E i ai sona faʻatafafa faʻatafafa foliga, lea e talafeagai lelei ai mo tamaʻi potu malolo. O sea elongated tūsaʻo tasi-faitotoʻa tisaini o i le fealofani atoatoa ma isi totonu elemene ma faʻatagaina oe e ausia manaia vaifofo fofo.

I le ata o loʻo i ai se potu malolo, teuteuina i penitala pusa faia i laupapa.

Taofia le tumau

O faʻataʻitaʻiga faʻasolosolo mafai ona faʻapipiʻiina i lalo o le faʻalo poʻo le tu i le ogatotonu o le puipui. Maualuga le faʻatulagaina o pa, e le faʻalavelave i gaioiga saoloto i le vanimonimo, ma faʻatagaina foʻi ona faʻapipiʻi i lalo o kapoti o isi meaafale.

Tuufaatasi

E masani lava, o se ofu tuʻufaʻatasia e tuʻufaʻatasia ma se laulau komipiuta, o lea ua aliali mai e le gata i le faʻatulagaina o se mafanafana falefaigaluega i le potu malolo, ae ia faʻapea foi ona faia ia mamanuina o le potu sili atu mafaufau loloto ma maeʻa. O isi taimi tuʻufaʻatasia faʻataʻitaʻiga e mafai ona nanaina se tamai sofa poʻo se moega i tua atu o faitotoʻa.

Faʻatumu filifiliga

Filifiliga masani mo totoga i totonu.

Kapoti

O se kapoti poʻo se laupapa i autafa e iloga i le i ai o tioata faitotoʻa, i tua atu o se fiafiaga tautua, poselane, tioata ma sili atu o loʻo faʻaalia. O lenei mamanu e sili ona talafeagai pe a fai o le potu malolo e tuʻufaʻatasia ma le potu malolo. O isi taimi o nei oloa e tuʻufaʻatasia ma se pa ma se faʻapitoa potu mo meainu.

I totonu o le ata o se kapoti ma teuteuga tele-lanu moli i totonu o le potu malolo.

Lalo o le TV

O se elemeni felefele elemeni o se isi fofo i totonu e le gata o loʻo iai se uluaʻi mamanu ma e fealofani faʻatasi ma le ata o le fale tele, ae o loʻo maua ai foʻi se vaipanoa ma le sikulima poʻo le pusa o drawers mo le tuʻuina o se TV masini ma teuina avanoa mo mea. O sea 'afa-matala kapeneta e tele lava ona faʻaauupegaina ma faʻaopoopo niches, fata mo fesoʻotaʻiga masini, tusi, ma isi.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le fale tele ma se ofu malamalama i le tulimanu o loʻo faʻaaoga e tu ai le TV.

Mo lavalava

Lavalava tapunia ua maeʻa fausiaina ma auai i kapeneta meaafale. O le filifiliga faigofie e manatu i ai o ni ofu e lua faitotoʻa, o le afa o ia mea e aofia ai le faʻatutu i luga o le teuina o aitema i luga o fata, ma le isi - faʻasologa tuʻuina o mea i luga o le pa faʻaaogaina tautau.

Faletusi

Fata poʻo ato faʻapipiʻi tusi e maua ai i le potu se siosiomaga faʻapitoa ma fausia ai se sili atu ona ogaoga ma sili atu le mama se ata.

Fua ma foliga o kapoti

Mo se potu lautele, fai sina lautele, umi tolu-apaau ma sili atu fausaga e masani ona sili atu nai lo le pa atoa. O sea ituaiga faʻataʻitaʻiga mafai ona suia se ofu ofu ma faigofie saunia se nofoaga mo le teuina o lavalava, ie moega, tusi, ipu ma isi aitema eseese.

E le gata i lea, ina ia faʻatonutonu lelei le potu, o kapeti maualuga e faʻaaoga e faʻaaoga lelei ai le anoanoaʻi o mea e manaʻomia i le olaga i aso uma. I totonu o potu malolo laiti, tulimanu faʻataʻitaʻi o le semicircular, trapezoidal poʻo tafatolu foliga o le a talafeagai. Latou sili ona manuia faʻaaogaina le avanoa avanoa, tuʻuina atu totonu totonu ma aveʻese le tele.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se kapeneta umi i le faʻalo i totonu o se tamaʻi potu malolo.

O oloa gaosi Radial o loʻo i ai ni laina lamolemole ma se felavasaʻi poʻo se vaʻaiga foliga foliga lelei mai lava. O ia lapopoʻa lapisi e mafai ona nofoia se tulimanu i totonu o se potu pe tu i tafatafa o le puipui. E faigofie ona latou mulimuli i faʻasologa o le potu ma e fetaui lelei mo faʻataʻatiaga faʻapitoa.

Lanu fusi o alaleo

I totonu o se tamai potu, e tele lava kapoti i pastel paolo, pei o le oneone, efuefu, beige, susu poʻo le paʻepaʻe. O faʻataʻitaʻiga e faia i lanu malamalama e le vaʻaia tele pe mamafa le avanoa, e avatu ai le malamalama ma le saʻolotoga.

Mo le fausiaina o se le masani ai, susulu ma soʻoga ata, o ata e filifilia i susulu ma mauoa lanu, mo se faʻataʻitaʻiga, lanumoana, samasama, lanumeamata, lanumoana, amu, lilac, piniki, tipolo poʻo se isi lava.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le potu malolo i le faiga pito i luga o le fale, teuteuina i se ofu tatala i totonu o se paolo samasama.

Ina ia maua le atemosifia se faʻatasiga faʻapitoa ma le manino o laina, o oloa ma fofoga o le uliuli poʻo se paolo pogisa o wenge o loʻo faʻaaogaina. O ia meaafale foliga sili ona matagofie ma faʻaopopoina se mautinoa conservatism ma faʻaaloalo i totonu.

Faʻataʻitaʻiga o nofoaga i le hall

Sili ona lauiloa filifiliga apitaga:

  • I le tulimanu. I le faapipiiina o se kapeneta ma se faʻapitoa faʻapitoa, e foliga mai e faʻaaoga tatau le tulimanu i totonu o le potu ma matua sefe avanoa faʻaaoga i totonu, lea e sili ona talafeagai mo tamaʻi potu.
  • O le pa atoa. O se mautu fausaga i luga o le pa atoa o se aoga ma faigofie auala e teu ai le tele o mea.
  • I tafatafa o le faitotoʻa. Lenei meafale seti ma le mezzanine, toetoe lava soʻosoʻo faʻatasi ma le faitotoʻa, ei ai lona muaʻi foliga, sili lautele lautele ma e le masalomia avea ma autu autu teuteuga.
  • I tafatafa o le faʻamalama. O se fofo taua e mafai ai e oe ona aveʻese le potu, faʻaeeina i le mafanafana, coziness ma oka. I se faʻaopopoga, o loka loka i faʻamalama e maua ai le avanoa e faʻaliliu ai le avanoa i lalo o le faʻamalama tatala i totonu o se kesi tusitusi, kesi poʻo se sofa mafanafana.
  • I totonu o se faʻailoga. Ole faʻasologa lea e masani ona faʻaaogaina. O kapoti, e fetaui lelei ma le loloto ma le faʻatulagaina o le fausaga, e ofi atoatoa i totonu o le malologa ma sefe avanoa i totonu o le potu.

I le ata, o le taupega kapeneta mo se TV, tu i luga o le puipui atoa i totonu o le potu malolo.

Afai o loʻo i ai se magalafu i le potu malolo, e mafai ona faʻapipiʻi pusa laupapa i luga o le puipui latalata. I lenei tulaga, e taua e le tu matilatila meaafale faʻasaga i le lautele talaʻaga, ae na o le faʻaopopoina o totonu manatu.

I le ata o loʻo i ai se faʻamalama matala i totonu o se tamai potu malolo, faʻatumuina ma ato tusi faʻataʻamilo.

E le gata i lea, o oloa faʻapena e masani ona faʻaaoga mo le faʻatulagaina o se potu i totonu o le potu e tasi le potu. O se maualuga faʻatulagaina, faapipiiina i le nofoaga saʻo, o le a saofagā i le vaevaeina o le avanoa i ni tele o vaega aoga.

Ata o le potu malolo i sitaili eseese

Mo le sitaili masani ma neoclassical sitaili, o le fofo masani o sikuea faʻavae fausiaina o le natura laʻau i le faʻaeteete paolo. E teuteuina foliga, latou te faʻata faʻata, eseese tioata faʻaofi, faʻaaoga teuteu vaneina ma tui.

Minimalism aofia ai le faʻaaogaina o sili atu ona faigata ma sili atu faʻapuʻupuʻu faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai faitotoʻa tauaso ma se laugatasi ma e matte luga.

O loʻo faʻaali mai ile ata se tamaʻi potu malolo ile Scandinavian style ma le ofu enaena efuefu.

Maualuga-tekonolosi, faʻamatalaina e oloa ma facades coated ma lacobel po o faitotoʻa, teuteuina ma chrome elemene, faʻata, tioata, palasitika po o ni faʻaofi faʻaofuofu.

Mo se mafanafana ma le malamalama Provence, kapoti i pastel lanu, teuteuina i fugalaʻau teuteuina, sandbternal ma le lolomiina o ata, e sili ona talafeagai, ma oloa e faia i laʻau ma le tuai o le a fetaui mo le laufanua atunuʻu.

I totonu o le ata o loʻo i ai se potu faʻautu potu faʻapitoa ofu ma se faʻata i totonu o le potu malolo i le Provence style.

I se faiga faʻaonapo nei, o lavalava e masani ona maua i se laconic fausaga, ufiufi totoga ma faitotoʻa ma se lamolemole luga. Faʻataʻitaʻiga ma palasitika ma laminated gloss facades faʻamaonia atoatoa i tulaga i lenei itu.

O se filifiliga o ata o lavalava i totonu o le hall

O mea masani ma mea fai faʻafoliga e maua i le gaosiga o kapoti. O le sili ona lauiloa o fausaga laupapa, laititi le taugata, ae o oloa chipboard e manatu e talafeagai. O faʻavasega tuʻufaʻatasia e masani ona faʻaaogaina ile potu malolo totonu.

Mo teuteuga o foliga, masani ma masani teuteuina faia i ofe, rattan, natura po o le faʻasolosina paʻu e faʻaaogaina i nisi taimi, ma faʻapena foi elemene e filifilia o ni faʻaopoopoga e vaʻaia lautele le potu ma faʻaopopo faʻaopopo malamalama i ai.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le potu malolo ma le tamaʻi tusi-o loʻo tusia i lalo o faasitepu.

Potu o manatu potu mamanu

O aitema tuai ma tino ua aulelei foliga foliga mai lava muamua. O isi taimi o nei kapoti teuteuina i mamanu, ufiufi ma isi elemene. E le itiiti ifo le matagofie o ata o loʻo iai mamanu ma tioata poʻo faitotoʻa faʻafoliga, e mafai ona teuteuina ile faʻaaogaina o sandblasting poʻo tioata tioata.

I le ata o loʻo i ai se ofu teu ofu ma se faʻata faʻata i totonu o le potu malolo.

I luga foi o foliga masani e masani ona i ai se ata lolomiina, o ni sitaili talafeagai poʻo se ata atoa atoatoa. O se teuteuga sili ona lelei o se ituaiga o totoga manaia e maua ai meaafale se ituaiga faʻaletonu.

Pa, faʻaaliga ma isi faʻataʻitaʻiga ma teuteu moli e i ai se matua le masani ai foliga. Latou te le gata faʻatosina mai mafaufau ia latou lava, ae faʻapea foi ona vaʻaia lelei mea o loʻo tu i tua o le tioata, faʻaopopo le susulu ma le pupula mai matauila Taʻitaʻia ia i latou.

Faletusi o ata

O lavalava i totonu o le potu malolo faʻatagaina oe e foia le tele o faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le teuina o mea ma faʻapipiʻi le potu. I se faʻaopopoga, nei fasi meaafale mafai ona i ai le sili atu totoa mamanu, e faʻapitoa faamamafaina le siosiomaga totonu ma lelei tofo.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Samoa Lou Tofi (Mae 2024).