Vaeluaina o potu a tamaiti i ni mea aoga

Pin
Send
Share
Send

Potu o tamaiti o se multifunctional potu. Ina ia mafai e tamaiti ona atiaʻe tiute, ia maitau le pulega ma le faʻatonuga, e tatau ai sone i le potu a tamaiti.

Potu a tamaiti potu e faia i sone e tolu: le mea e moe ai le tamaititi, le mea e taʻalo ai ma le mea e fai ai ana meaaʻoga. O lenei vavaeeseina o le a fesoasoani e faʻailoa i le tamaititi le mea ma le a le mea e fai i totonu o lona potu.

  • Sone malolo

O le laititi le malamalama o le potu e fetaui lelei mo le nofoaga o le tama moe.

  • Sone galue

Afea vaevaeina o le potu o tamaiti E sili ona talafeagai le faʻatulagaina o se falefaigaluega i tafatafa o le faʻamalama, talu ai iinei o taimi uma lava le sili ona malamalama nofoaga. Afai o le tamaititi o loʻo aʻoga i le aʻoga, ia e mautinoa ia faʻatau se laulau ma nofoa ma tuʻu i tafatafa o le faʻamalama. O le a sili atu talafeagai mo tamaiti aʻoga i luga o se tamai laulau ma se nofoa. E tatau foi ona i ai ni ituaiga o moega i tafatafa o le moega poʻo le fata mo sapalai a le aʻoga poʻo le aoga faataʻitaʻi.

  • Taʻaloga Sone

Pe a fuafuaina le taʻaloga sone i le potu a tamaiti aua neʻi galo o le tele o tamaiti gaioiga taʻaloga e faia i luga o le foloa. Kapeti e talafeagai mo fola i lenei eria, ma afai e i ai laminate fola, ona tatau lea ona e faataatia se kapeta malulu.

O lenei vavaeeseina o le a fesoasoani e faʻailoa i le tamaititi le mea ma le a le mea e fai i totonu o lona potu.

Faʻaaliga vaevaega o potu a tamaiti mafai ona fuafuaina ma eseese meaafale, pupuni poʻo vaeluaina vaeluaina. Uma filifiliga nei i ai o latou lelei ma leaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le vaevaeina o se potu ma meaafale o le a tuʻu ai le malamalama o le potu, ae faʻaalu i luga le tele o avanoa, ma o le vaeluaina o vaega e faʻapogisaina ai sone, ae faʻaalu sina avanoa.

O se tali sili lelei mo sone i le potu a tamaiti atonu o le faʻaaogaina o vaʻa vaʻaia. E pei o le faʻaaogaina o meaafale e tele-lanu i totonu o sone taʻitasi, pe suia le lanu o le faʻalo poʻo le foloa i se isi vaega.

Sone faʻaopoopo pe a fai o se nofoaga mo tamaiti potu
  • Vaega o taʻaloga

Toeititi lava o tamaiti uma e fiafia i se olaga ola, o lo latou malosi e mafai ona tuʻuina atu i se taʻaloga auala, mo lenei mea oe manaʻomia le faʻaaluina o sina avanoa mo taʻaloga masini.

Taʻaloga taʻaloga mo 2 tama i le potu a tamaiti 21 sq. m

  • Nofoaga mo faʻailoga

Mai le aoga faʻaleaʻoaʻoga, e aumaia e tamaiti i le fale a latou galuega taulima, ma i le aoga maualuga, tusi pasi ma ipu mo mea ua latou ausia. Fata avanoa mo uma faʻailoga o le a faʻafiafiaina ai le tamaititi ma faʻaosofia atili isi mea e ausia.

  • Vaega faitau

Afea potu lesitalaina o potu a tamaiti, oe mafai ona tuʻu ese se nofoa lelei ma se lamepa faitau lelei ma se laulau kofe i ona autafa, mo le vaega faitau. E fiafia tele tamaiti e vaʻai ata i tusi, ma i le taimi e tasi e lemu lava latou te iloa faitau.

  • Sone mo talanoaga ma uo

Tamaiti i taimi uma e tele numera o uo i totonu o lo latou potu. Ua tupu le tamaititi, ua suia foʻi mea fiafia. O lenei e tatau ona amanaʻia pe a vaevaeina o le potu o tamaiti ma faʻatulaga se nofoaga o le a ia fesoʻotaʻi ai ma paʻaga. E mafai ona avea ma se sofa poʻo se nofoa umi mai ai e faigofie ai ona maimoa i au polokalama e te fiafia iai i luga o le TV.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Crochet Mock Neck Dress. Pattern u0026 Tutorial DIY (Mae 2024).