Fusion style i totonu o le potu: ata, foliga foliga

Pin
Send
Share
Send

Tala faasolopito

Mo se taimi umi, tagata faʻataʻitaʻi na mulimulitaʻi ma le filiga i canons faigata o ni ituaiga sitaili, le solia a latou tulafono ma le o agai i tala atu. Naʻo le 80s na amata ai le faʻafefiloiina o foliga e le fetaui ma faʻatonuga ma le faʻatinoina o manatu le masani ai. E toatele tagata na feololo i le alofa i le fusion style i le tusiata ma totonu mo lona faʻaalia ma o loʻo faʻaauau pea ona faʻamalieina tagata fauina.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai le fefiloi o ona po nei, masani ma ituaiga tuai. Faʻapitoa lava taʻutaʻua o le uliuli taʻinaafi, lea e maua ai le atemosifia se uiga faʻamaoni.

Vaega:

Fusion, fusion (mai le fusion Igilisi, "fusion", "fusion") o se faaupuga aofia ai i le igoa o le tele o faʻatonuga i le tusiata fale ma faatufugaga, e tuʻufaʻatasia manatu faʻafeagai mai sitaʻiga eseʻese sitaili, ae aua le leiloa fealofani.

  • Oe manaʻomia mafai ona solia tulafono, o le mea lea, pe a fausiaina totonu i totonu o le fusion style, e taua le aua le liliu le fale mautotogi i le tele o mea eseese. O meaafale e tatau ona foliga maeʻa ma e le mafua ai dissonance.
  • I totonu o le fale, e mafai ona tuʻufaʻatasia e le gata i elemeni o sitaili eseese: o i e mafai ona e vaʻai ai i mea mai ituaiga uma o aganuʻu ma vaitaimi.
  • Fusion o le a apili i tagata tuinanau, matala ma lototetele. Emotionality o le muamua nofoaga iinei - o le autu mea o mea sensations o le vateatea lata mai evokes, o le a le lagona e maua ai.

Ata o se potu 'ai fefiloi-faiga ma matagofie matagofie meaafale, o le piliki puipui ma pepa puipui ma fugalaʻau mamanu.

Lanu

Fusion totonu mamanu e masani ona felanulanuaʻi, eseesega. Tusa lava pe o le autu talaʻaga o pastel lanu, o le ea e faʻavaivaia ma susulu faʻaali manino faʻaaliga. O le lanu lanu e mafai ona matua eseʻese - mai le ultramarine i le tipolo, mai le mumu i le herbs. Lanu efuefu ma enaena lanu e talafeagai foi, ae o le tele o taimi e le o lanu autu ia.

A filifilia se palette, oe manaʻomia le iloa le taimi e taofi ai: o le ata o fusion-style potu e mauoa i ie ma lanu, ae le taliaina faʻafuaseʻi.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se fusion-style kitchen design, lea e iloga lona felanulanuaʻi ma le tele o ituaiga teuteuga.

Lanu uliuli, e maua ai le faʻatusatusaga, ma paʻepaʻe, e fesoasoani e faʻavasega ma tuʻufaʻatasia ni paolo, e faʻaoga lelei foi. Auro ma chrome elemeni faʻaopoopo feilafi ma chic i le tulaga.

Mea ma maeʻa

Fusion style i totonu e mafai ona taʻua o le faʻafeagai o le minimalism. I teuteuga puipui, o le faʻaaogaina o ni mea i le taimi e tasi e unaʻia: vali ma piliki, pepa puipui ma vali, maʻa teuteu ma laupapa laupapa.

O puipui teuteuina, e le pei o isi sitaili, aua le amio o ni faʻaleogaga, ae faʻatumu le vaega atoa. O nisi taimi o pepa puipui e avea o se talaʻaga, ae e masani ona tupu le faʻafeagai: pupuni susulu ma lolomitusi poʻo frescoes fausiaina le faʻavae o le atoa fusion-style totonu.

Ata o se lilac potu malolo teuteuina ma masani i le fuafuati laupapa ma faʻamaonia maa. O totonu e tuʻufaʻatasia ma se pusa ma se laupapa faʻataʻavalevale.

O le uluaʻi mamanu e afua mai i puipui, ae faʻapea foʻi i faʻalo. I totonu o fusion interiors, e mafai ona e vaʻai i fofo e leʻi fuafuaina i le tulaga o uli, faʻanumeraina, faʻaseʻeina ma faʻasoloatoa faʻasologa pito i luga, faʻapea foi ma luga vali i le tutusa lanu e pei o puipui.

O le faʻaitiitia o le faʻamamafa i le tuʻufaʻatasi faiga e avatua i le faʻamaeʻaina o le foloa, ona o lana matafaioi o le faʻapaleniina o totonu. O le ufiufi sili ona taatele o fafie ma ona faʻatusa. O le faʻamamafa i luga o le foloa e faʻatoa faia pe a fai o puipui ma faʻalo e le lava le toe toaaga. I isi tulaga, e tatau ona lavea se paleni.

I le ata, o se fusion-style potu malolo faatasi ai ma elemene o aso nei masani ma matutua teuteuga. O le faʻalo e teuteuina i siliva teuteuina panels.

Moli

Malamalama o se tasi o meafaigaluega sili ona aoga e mafai ona faʻamamafaina uiga eseʻese o le fusion style. Chandeliers, sconces, laulau lamepa ma moli moli e le gata e i ai se aoga faʻaaogaina, ae e teuteuina ai foʻi le siosiomaga. Faʻamalamalamaina moli ma faʻamalamalama le tele-tulaga moli.

I le ata o loʻo i ai se potu malolo, lea o loʻo tuʻufaʻatasia ai le tele o moli moli, e faʻatagaina ai oe e fausia ni moli eseese.

Filifiliga o meaafale

Le fiafia i ofu laupapa pei o laupapa, nofoa masani ma nofoa? Leai ii! I se mea matagofie, i se mea e pupula tele - fusion-style meaafale foliga mai e avea o se auala o le tagata lava ia faʻaali mo le ona. Pusa felanulanuaʻi ma matagofie 'aiga' ai, anamua poʻo matua faʻatulagaina meaafale seti, fatafata, wicker lima faʻataʻavalevale ma nofoa faʻatasi ai ma se fusi faʻamau - e mafai ona tuʻufaʻatasia soʻo se mea e te manaʻo ai ma fiafia i le filifiliga.

I le ata o se shelving iunite valiina ma le tutusa iila vali e pei o puipui, faʻapea foi ma le tele-lanu mamanuina pusa o drawers.

Teuteuga ma ie

O le eseesega autu i le va o sitaili ma isi o le tutoatasi. E faigofie ona nonofo faʻatasi ma faatufugaga ma graffiti, ituaiga elemene ma tekonolosi faʻaonapo nei. Aoina o loʻo tu i luga o fata tatala, o puipui e teuteuina i atavali eseese ma pepa faʻasalalau. Ae o le mea e sili ona taua, o elemeni taʻitasi e i ai lona lava talaʻaga pe faʻaalia ai le tagata e ana ia.

I le ata o loʻo i ai se tamaʻi fale, o lona teuteuga ua fuafuaina i lanu o le monochrome. O le leo e lanu aluga ma teuteu.

O ituaiga eseese o ie e faʻaaogaina e fai ma faʻaopopoga faʻaopoopo: ie vavae ie, ie afu lalaga vaivai, fulufulu ulu. O aluga ma pupuni e masani ona teuteuina i ni ata e le masani ai. Kapeti mafai ona lalagaina e ia lava, ma mafuaaga faa-Arapi. E i ai foʻi paʻu manu - i luga o le foloa poʻo luga o le moega. Pei ona e iloa atu, e oʻo lava i ie o loʻo iai se ie, ae o le ie lamolemole sinasina o se malo seasea iinei.

Ata i totonu o le fale

Sei o tatou vaʻai pe faʻafefea e tagata fiafia o le "fefiloi" sitaili teuteuina o latou fale.

Fusion meaai

Paʻepaʻe tumau pea le sili ona lauiloa lanu mo le umukuka, ma e oʻo lava i se ituaiga finauga, e masani ona filifilia o le autu lanu. I totonu o tamaʻi potu e aoga foʻi, talu ai o pupuni malamalama e faʻalauteleina le avanoa ma fausia ai se lagona o le mama. O le mea e sili ona faigata ona maua i totonu ole umukuka o le monotaga. O seti umukuka, o se tulafono, e tuʻufaʻatasia i lanu e lua, e teuteuina foliga i ie faʻamatagofieina, o mamanu e faia mai i maa i luga o le talieleele poʻo oloa gaosi ua uma ona fai.

O se paketi (ma alofagia e le toatele) togafiti o le tuʻufaʻatasia o nofoa o lanu eseese ma mamanu mo se 'aiga' aʻai. O puipui e teuteuina i atavali ma faʻata foʻi.

I le ata o loʻo i ai se umukuka ma elemene o masani, faʻaalu ma Scandinavian mafuaʻaga.

Fusion faiga potumoe totonu

O le potumoe o le sili ona talafeagai nofoaga i totonu o le fefiloi sitaili fale. O puipui iinei e avea o se backdrop mo susulu meaafale, ma aua le tosina mai le mafaufau ia latou lava. I totonu o le potumoe, e te manaʻo e malolo, o lea e toʻaitiiti tagata e fiafia i le susulu maeʻa.

Ata o se fusion-faiga potu ma loft elemene.

Fusion style i totonu o le potu malolo totonu

O le potu malolo o le nofoaga lea e faʻaalia ai totonu o le potu i totonu o le tuʻufaʻatasiga i lona matagofie uma. Kapeta eseese lanu, sofas malūlū ma le tele o aluga, o se tuʻufaʻatasiga o ie i le teuteuina o puipui ma faʻalo - o mea uma e talafeagai ma lē e ana le fale mautotogi e talafeagai. Naʻo le faʻaletonu e le faia i se tulaga maualuga.

O se faʻapitoa vaega i totonu o le fale faʻafiafia o loʻo tuʻuina atu i le taʻinaafi, lea e nofo i totonu o le potu tutotonu. Tele tagata mamanu latou te avea o se faʻavae mo le fausiaina o totonu atoa.

Manatu Taele

E foliga mai o le faletaele e le o le nofoaga e mafai ona e faʻaalia ai mafaufauga ma tuʻufaʻatasia le tele o ie. Ae tusa lava pe faʻatapulaʻa le eria, e leai se mea e taofia oe mai le valiina o se tasi pe tele o puipui i lanu mauʻoa, faʻaopopoina ni ata e lua, filifilia o se pupuni pupuni susulu ma tuʻuina se amataga kapeta.

Fuafuaina potu a tamaiti

I totonu o se potumoe poʻo se potu taʻalo mo se tamaititi, fusion-style design faʻailoa mai ia lava. E aoga le aveina o sina mea mai mea eseʻese, faʻaopopoina o lanu lanu - ma o le potu e faʻafiafiaina i lona atemosifia faʻaosofia. Ae e tatau ona e iloa le taimi e taofi ai, aua o le tulaga i le vasega pepe aafia ai le fausiaina o le tofo i le tamaititi.

Faletusi o ata

E mafai ona e mafaufau loloto i le fusion interiors ma saili ni aitia fou, ma o le ola ai i totonu o lona uiga o le faʻatagaina o oe lava le tamaoaiga o oe lava.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Emme Toala Eteru (Mae 2024).