Teuteuina o se mug ma polymer omea - o se vasega vasega i lea laʻasaga ma lea ata

Pin
Send
Share
Send

Lenei ituaiga o mea mo le galue lima, pei o le polymer omea, na faʻaaoga talu ai nei. Ma e oʻo lava i le taimi ua tuanaʻi, e oʻo lava ia i latou sa fiafia i lenei ituaiga o suʻi, e leʻi faigofie tele ona maua. Sa tatau ona ou sailia pe alu mo ia i le laumua ma isi taulaga tetele o Lusia. O aso nei, o le polymer omea e mafai ona maua gofie i faʻamalama ma fata o soʻo se faleoloa ma oloa taulima. E faʻaaogaina e le gata i tisaini, faʻatagata, ma isi aliʻi. Faatasi ai ma le fesoasoani a lenei ituaiga o mea, soʻo se tasi e mafai ona fausiaina ma fausia se tele tele o teuteuga ma teuteuga elemeni. O le teuteuga o le mug ma le polymer omea e sili ona lauiloa. O se ipu, teuteuina i ou oe lava lima, e mafai ona avea ma le le masani ai, foafoaina meaalofa, pe na o se elemene o totonu teuteu.

Vaega o le galue ma le kelei

E mafai ona tatou faʻapea saogalemu o le teuteuina i le omea o se tasi o sili ona fauina, olaola ma tulaga ese auala o le suʻiina. Faatasi ai ma lana fesoasoani, e mafai ona e faia ni mea ofoofogia e aumaia ai se siosiomaga o le mafanafana ma le mafanafana.

I se faʻaopopoga i le matagofie uiga ese e mafai ona faʻatinoina e faʻaaoga ai le polymer omea, o ona taua taua o le agalelei i le siosiomaga, leai o ni manogi, vaivai ma faigofie ona faʻaaoga. O le fatu o le gaioiga lava ia e tutusa ma le galue ma palasitika masani. Pau lava le 'eseʻesega o oloa e faia mai le polymer omea e anagata, ma ina ia faʻateleina le latou ola tautua, o teuteuga na faia i lenei mea e faʻaalia i vevela maualuga.

Ae e te leʻi faʻatauina le 'ele, ia mautinoa ia faitau faʻatonuga mo le faʻaaogaina. O le filifiliga o mea lelei e sili ona taua.

Ina ia i ai se manatu pe faʻafefea ona faʻalauteleina totonu totonu faʻaaogaina polymer omea, mafaufau i se faʻapitoa faʻapitoa o DIY mug decor.

Laasaga sauniuni

O le laʻasaga muamua o le vaʻaia lelei o le mauaina o mea talafeagai uma ma vaega.

Mea talafeagai:

  • Faʻapipiʻi maualuga le 'ele.
  • O se pipiʻi ma se aafiaga susu ma e tetee i le maualuga vevela.
  • Se ipu (poʻo seisi mea faigaluega e te filifilia).
  • Faʻafetaui, nifo nifo mo le tuʻuina atu o nisi foliga, faʻavasega.
  • Faʻaputuga, unaʻila, naifi.
  • Acetone, poʻo le faʻamamaina o le faʻamamaina o fao.
  • O se faasee poʻo se pine faʻasolosolo faapitoa mo le faʻaseʻeina kelei.

O le seti atoa o mea faigaluega ma mea e manaʻomia e teuteuina ipu i le polymer omea. Afai o loʻo e amataina lenei lesona mo le taimi muamua, e taua le faitau muamua i faʻavae ma mataupu taua o se galuega taulima, ona foliga vaaia. Oe mafai ona matamata ata vitio luga o le Initaneti.

O le a tatou mafaufauina se faʻapitoa faʻataʻitaʻiga o se ipu teuteuina ma se lapiti, lea o le a tatou faia mai le kelei.

Teuteuina o le ipu ma se lapiti

Muamua oe manaʻomia le faʻaauupegaina o oe i se penitala faigofie ma se fasi pepa. I luga o pepa matou te faʻaalia ai se tamai lapoʻa e uiga i le tele matou te mananaʻo e tuʻu ai i luga o le kapeta. Fai seisi kopi o le ata e faʻaaoga ai le carbon carbon. Oti ese se tasi faʻamatalaga o le tusi. Matou te tuʻuina le lona lua mai totonu o le ipu ina ia iai le lapiti i le nofoaga o le a teuteu ai le ipu.

Matou amata amata teuteuina le kapeta, matou faia le ata o le manu.

Filifili se paolo o le omea i le tutusa lanu e pei o le ae faia le bunny. Fofo lelei pei ole palasitika. O le a le faigata.

Ona tatau lea ona e faʻaseʻe ese le kelei ma se faʻaseʻe.

Tuʻu se lapoʻa stencil i luga o le faataavale luga ma oti ese.

Faʻalelei lemu le faʻaiuga ata i luga o le kapeta. E le tatau ona soʻona fetaomi, ina ia aua neʻi faia se mapusaga ma ni maʻa le manaʻomia.

Faʻaaoga se faaputuga, naifi, afitusi ma isi mea faigaluega talafeagai e fai ai se foliga mo lau lapiti. E aoga le amata i le faʻanoanoa - o mata nei.

Ona faʻatulagaina lea o vae i lena faaputuga ma mea o nifo.

Fai se tamaʻi polo, ona faʻapipiʻi laʻu i lalo. O lenei o se solofanua.

I le auala lava e tasi, faia isi lua laiti faʻapipiʻi polo. O mata ia. Latou manaʻomia e tuu i totonu o le peephole malologa malologa.

O le lanu o le peephole e faia foi mai le kelei lanu e te fiafia i ai ma lipea. Aua neʻi galo tamaiti uli.

O le isu o le lapoʻa e faʻapena ona fai. E faia se tamaʻi polo, ona faʻapipiʻi laia. Fai nifo i le nifo.

Faʻaaogaina o se manifinifi flagellum, oe mafai ona faia se gutu ma se bigote.

Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e teuteuina le tamai manu i se aufana, se fugalaʻau, poʻo se isi mea, faʻalagolago pe na e faia se tama poʻo se teine ​​mo teuteuga.

A maeʻa maeʻa le lapiti, o le kapeta ma le teuteuga e tatau ona tao i totonu o le ogaumu. Ina ia seti le vevela manaʻomia ma taofia taimi, vaʻai i le faʻatonuga tusi lesona mo le kelei. E faigofie ma faigofie le taoina o se mug i le ogaumu. A maeʻa loa, aveese ma le faʻaeteete le lapiti. Ma, faʻaaogaina le acetone, oe manaʻomia solo le pito i luga o le kapeta ina ia mafai ai ona paʻu. I le iuga, faʻapipiʻi le lapiti i le ipu ma kelu. E sili pe a faʻamago lelei le kelu i le po e tasi, poʻo le aso atoa. O le mug ua sauni e faʻaaoga.

E taua le manatuaina o mugo omea o le polymer e le sefeina le tanoa vai.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Polymer clay cute doll on a mug - بنت صغيرة عسولة جدا بالصلصال الحراري (Mae 2024).