Le umukuka-potu malolo mamanu 20 sq. m. - ata i totonu, o faʻataʻitaʻiga o le faʻafanua

Pin
Send
Share
Send

Faatulagaga

O sea faʻatulagaina maua ai le saʻo ma ergonomic tuʻufaʻatasia o lua aoga vaega i le tasi potu ma faʻatagaina oe e faia le avanoa sili atu saoloto. Lenei vaifofo fofo mafai ona muamua faataatia i lalo i le tusiata fale ata o le fale pe fausia tutoʻatasi pe a maeʻa maliega ma faʻapitoa faʻalapotopotoga.

I totonu o le piliki Khrushchev, toefaʻaleleia e le mafua ai ni faʻafitauli, talu ai o totonu puipui e le utaina. E sili atu ona faigata ona faʻaumatia se fale mautotogi. O le sili atu sima utaina avega pa nofo i le va o le potu malolo ma le umukuka. O le faʻateʻaina o le a mafua ai le le tufatufaina o uta ma e oʻo foi i le paʻu o le fale.

Potu umi o le umukuka-potu malolo 20 sikuea

Mo se umi umukuka-potu malolo o le 20 sikuea, o se motu, peninsular poʻo u-foliga faʻatulagaga ua filifilia. Faatasi ai ma le u-foliga foliga o le umukuka, o se tasi o itu e mafai ona nofoia e se pa fata poʻo se galuega luga, lea o le a sologa lelei alu i totonu o le malo vaega.

I se avanoa faʻatafafā, o le tulimanu umukuka foliga mai e le itiiti ifo lelei. O se tapu ma se potu lautele o ofu e ofi atoatoa i le tulimanu. O lenei faʻatulagaina tuua tele sili atu potu mo le 'aiga' ai ma nofoa nofoaga.

I le ata, o le ata o le umukuka-potu malolo o le 20 sq m elongated.

O se potu vaapiapi-potu malolo mafai ona vaʻaia vaʻaia ma elemeni pei o faʻata, lea e atagia mai ai le faʻaauau o totonu ma fausia ai se vaaiga. Ina ia vaʻaia faʻateleina le avanoa, e talafeagai le faapipii luga o puipui ma 3D pepa puipui, faʻapipiʻi meaafale ma pupula, lacquered poʻo tioata faʻataʻitaʻiga i le potu, ma faʻapipiʻi foi se malamalama lanu lanu i le mamanu.

I le ata o loʻo i ai le sikuea sikurini-potu malolo o le 20 sq m ma faʻamalama e lua.

Potu umukuka-potu malolo

Mo se umukuka-potu malolo o lenei foliga, o se faʻatulagaga ma le sikuea poʻo le faataamilo motu module, faʻaalia ai se sili atu aoga meaaoga, e talafeagai.

Ina ia le foliga vaʻaia tele ma vevesi, e talafeagai le filifilia o se umukuka seti ma isi meaafale i lanu malamalama, ma suia pusa i tapunia foliga ma tatala pupuni fata.

O le sikuea potu o le a fetaui lelei ma le faʻatulagaina o se p poʻo le l. O le faʻatulagaina avanoa e faʻatagaina ai oe e fausia se tafatolu avanoa faigaluega ma se ogaumu, magoto ma pusaaisa, lea e mafai ona tu uma i le tasi laina ma latalata i puipui latalata. E le gata i lea, o sea faʻatulagaina maua ai avanoa avanoa faaopoopo i le ogatotonu o le potu, lea o le a talafeagai ai e faʻaauupegaina se vaega 'aiga.

I le ata o loʻo i ai se manaia umukuka-potu malolo o 20 sikuea ma se motu.

Potu-potu malolo ma suesuega

O se tali masani mo se potu potu o le faʻaauupegaina o se nofoaga galue i totonu o le umukuka-potu malolo. O lenei 'upega tafaʻilagi e tu latalata i se faʻamalama poʻo se isi nofoaga malamalama lelei. O se tamai kapeneta e faʻatumuina i se tamai laulau ma se nofoa poʻo se nofoa, ma se fata, kapeneta poʻo tautau fata o loʻo faʻapipiʻiina.

Filifiliga faʻafanua

O le tele o taimi, e faʻaaoga se vaeluaina e tapulaʻa ai le umukuka-potu malolo o le 20 sq m. Lenei mamanu mafai ona faia i le laupapa faʻasolo ma fai ma sui o se masani, curly pe ala i le faʻataʻitaʻi e oʻo i le faʻalo poʻo le ogatotonu o le puipui.

O le sili ona faʻaonaponei filifiliga o le faʻaaogaina o feaveaʻi sliding system. Ina ia le avea avega vaʻavaʻa ma avega le tulaga, latou filifilia ni oloa ma malamalama, frosted poʻo piʻo piʻo tioata, lea liu i se moni teuteuina o le umukuka-potu malolo mamanu.

Faʻafetaui atoatoa i totonu o le avanoa avanoa ma sone o le potu - o le pa counter. A iai sau laulau lautele i luga, e mafai ona sui le laulau 'ai. E le gata i lea, o le aoga o le motu ma le hob poʻo le magoto o le a faʻafetaui lelei ma le vaevaega o le potu.

I le ata, o le soneina ma meaafale i totonu o le umukuka-potu malolo o le 20 sikuea mita.

O le sefeina o sikuea sikuea mita o le a fesoasoani i le faʻailogaina o le potu ona o le faʻatusatusaina lanu lanu poʻo le faʻaumaina o mea ma eseesega ituaiga. O le vaega kuka mafai ona faʻamalamalamaina i se vali pupula pe faʻapipiʻi i luga ma mauoa pepa puipui.

E eseʻese ai le umukuka-potu malolo o le 20 sq m, e talafeagai le faʻataʻitaʻi ma le malamalama. Faʻatasi ai ma moli poʻo moli moli puipui, e mafai ai ona faʻamamafa lelei vaega taʻitasi.

E tele foʻi meaafale e faʻaaoga e avea o se tuʻueseʻesega o foliga o se sofa mafanafana tele poʻo se fata laupapa, teuteuina i pesini, atigipusa, faʻatagata, faʻafanua ma isi mea.

Faʻafefea ona seti se sofa i totonu o le 20 sq m potu?

I le amanaʻia ai o le faʻatulagaina o le umukuka faʻatasi ma le potu malolo, o le sofa e masani ona faʻapipiʻi ma le itu pe toe foʻi i le umukuka.

O le sili ona lauiloa o le tuʻuina atu o oloa i le ogatotonu o le potu. O le sofa e tuʻufaʻatasia ma le kofe poʻo le laulau kofe, faʻatumuina e moli uila ma moli moli. I lenei tulaga, o loʻo i ai se pa counter poʻo se 'aiga vaega i tua o le sofa i tua.

I totonu o le umukuka-potu malolo o loʻo iai sikuea e 20 ma faʻamalama e lua; e mafai ona faʻapipiʻi le sofa e latalata i le faʻamalama e tasi. Ma i tafatafa o leisi, faʻaavanoa se nofoaga mo kuka. O se pa fata poʻo se tamaʻi 'aʻai e talafeagai mo le vaeluaina o mea aoga.

I le ata o loʻo i ai le sofa paʻepaʻe paʻepaʻe, o loʻo tu i le ogatotonu o se potu malolo lautele faʻatasi ma le umukuka.

E le fautuaina e le au mamanu le filifilia o sofas tele e faʻaaoga tele le avanoa. O se aitia lelei o le a avea ma faʻataʻitaʻiga e fetaui ma le lanu o le umukuka seti.

E fautuaina le faʻapipiʻi o meaafale vaivai mai le ogaumu ina ia mafai ona puipuia le mea e teu ai ie mai le vave faʻaleagaina ma le faʻalavelave faʻafuaseʻi.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le potu malolo ma le tamaʻi sofa, tuʻu ma le tua i le vaega o le umukuka.

Faʻafefea ona faʻaauupegaina?

I totonu o se potu tuʻufaʻatasia, o le vaega kuka e tatau ona foliga foliga le mafaia ina ia le iloa le potu o se tasi umukuka tele. Ina ia faia lenei mea, filifili se seti ma se malamalama poʻo le le faʻaituau foliga, i le ogatasi ma le teuteuina pa. O le mea lea, o le fausaga merges ma le siʻosiʻomaga siʻosiʻomaga ma e le faʻaletonu le avanoa. Ina ia faʻafaigofie atili le foliga mai o meaafale, tapunia pito i luga kapoti teuteuina i tioata faʻaofi pe suia ma fata.

O le potu malolo e le tatau foi ona ova ma uta i aitema e tele tele. O se seti meaafale faʻapipiʻiina o le a faia sologa lelei le mamanu o le umukuka-potu malolo. I nofoaga faʻafiafiaga, e lava e faʻapipiʻi se sofa, se laulau kofe ma se TV e faʻapipiʻi i luga o le pa. O se tulimanu vaʻavaʻa fausaga, ni tautau pusa poʻo fata e talafeagai e avea o se teuina polokalama.

Uma meaafale tatau ona laconic, i ai faigofie laina ma facades aunoa ma le matagofie aulelei teuteuina. Faʻataʻitaʻiga ma vae maualuga ma se iila poʻo se faʻata luga o le a foliga sili.

I le ata, o se filifiliga mo le faʻavasegaina o se onapo nei umukuka-potu malolo ma le vaega o le 20 sikuea.

Mo totonu o le umukuka ma le potu malolo ma le lautele o le 20 sikuea mita, e tatau ona e filifilia ma le faʻaeteete mea faigaluega a le aiga. Muamua lava, o le uaʻi ua vaʻai atu i le pulou. E tatau ona lava le malosi e puipuia ai manogi mai le ulufale atu i le malo i le taimi o kuka. E sili atu le tuʻuina atu o le fiafia i tekonolosi le leoa, lea o le a le faʻalavelave ai i se malologa filemu.

Foliga foliga mananaia

O le minimalism style o le a ofi lelei i totonu o le tuʻufaʻatasia avanoa, lea e manatu ai maumaututu ma faigofie geometry, le leai o se le manaʻomia teuteuina ma se tint palette palu. Mo teuteuga i totonu, e talafeagai le faʻaogaina o mea masani ma mea gaosi. Tanu i totonu, tulimanu ma faigofie meaafale meafale faia i laupapa, tioata, uʻamea, palasitika ma isi e manatu sili ona lauiloa.

O le umukuka masani ma potu malolo i totonu e tuʻufaʻatasia lelei le taugata ma le tele o le malamalama masani. O le teuteuga faʻaaoga mea i le tulaga o tamaloloa laʻau, maʻa masani, matagofie stucco teuteuina ma matagofie keramika. O le potu e faʻataunuʻuina i paʻepaʻe, kulimi poʻo lanu enaena, e faʻatumuina i ie ufiufi ma teuteuina i mea teuteu ata ma atavali sili ona taua.

I le ata o loʻo i ai se umukuka tuʻufaʻatasia ma se potu malolo o le 20 sikuea mita, faia i le faiga loft.

O se potu i le Provence sitaili e sili atu le mafanafana. O le taualuga i totonu o le potu e teuteuina i laupapa laʻau, o le vaega o le umukuka e faʻatumuina i se seti vine, fata tatala poʻo se tioata tafatafata ma matagofie ipu. O le potu malolo e teuteuina i mea teuteuina faʻafouina ma ie ie teuteuina i fugalaʻau.

O le ituaiga alamanuia o le afifi maualuga e faʻailoaina e piliki puipui, o le tele o uʻamea, talatala luga ma tatala avanoa. O le mamanu o le umukuka-potu malolo o laconic, masani ma le masani ai.

I le ata o loʻo i ai se ituaiga sitaili i totonu o le sikuea sikurini-potu malolo o le 20 sq m.

Manatu o ona po nei

Faʻafetai i le tuʻufaʻatasia o le ata o le umukuka-potu malolo o le 20 sikuea, e mafai ai ona faʻapipiʻi se magalafu i totonu o le potu. O se moni poʻo le eletise faʻamatalaga o lenei elemeni o le a faʻamalieina lelei totonu o le fale ma faʻaeeina i le maoae mafanafana ma le mafanafana.

O le potu tuʻufaʻatasia e mafai ona teuteuina i teuteuga laʻau masani ma mea faʻaaoga. O ia aitema o le a avatua i le potu se aulelei foliga ma faʻatumuina i le mafanafana. Ina ia fausia se siʻosiʻomaga filemu ma se siosiomaga sili atu ona matala, o le potu malolo-potu malolo e teuteuina i le malu malu beige, oneone poʻo lanu enaena malamalama. O faʻamalama i totonu o le potu malolo o loʻo faʻatumuina i ie puipui o nifo elefane, meaafale i lanu kulimi, ma le foloa e faʻataʻoto i le poletito poʻo le lamina i le malamalama mama. Mo le umukuka, filifili se foloa tapuni ma se seti i lanu kofe.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o le potu fai fale-umukuka o sikuea e 20, teuteuina i se magalafu.

O sea totonu e tatau ona iloga i le tuʻufaʻatasia o lanu lanu o le a foliga lelei, e le gata i le faʻasolosolo ma le malamalama masani. O le tuusaunoa o paʻepaʻe paʻepaʻe, lea e mafai ona tuʻufaʻatasia ma soʻo se lanu lanu.

Faletusi o ata

O le potu umukuka-potu malolo o le 20 sq m o se ergonomic tuʻufaʻatasia avanoa, o se sili ona lauiloa tali totonu mo uma laiti fale ma tumaoti fale. O le aoga o sea tatala fuafuaga o le faia le potu susulu, sili lautele ma ea.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Thulile Zama on A tribute to Mama Africa (Mae 2024).