Faʻafefea ona filifili tulle i le fale tele: ituaiga, ie, lanu, mamanu, tuʻufaʻatasia ma isi pupuni

Pin
Send
Share
Send

O le a le sili ie e filifili mo le potu malolo?

E mafai ona e matua suia le vaʻaiga lautele o le potu malolo i le fesoasoani mai o se ie filifilia lelei. I tua atu i na mea uma, o le vaega mulimuli lea o totonu.

Organza

Ie malosi, translucent. Fausia mai silika, viscose ma polyester. Ona o le lautele lautele o lanu ma lanu eseese, o le organza e atoatoa tuʻufaʻatasia ma isi ie ma o se sili lelei filifiliga mo teuteuina se faʻamalama tatalaina. Faʻasalalau atoatoa le malamalama ma fausia faʻamafanafanaga i totonu o le potu tele.

Veli

E i ai le agavaʻa e faʻasalalauina le malamalama masani, o le mea lea e sili ona talafeagai mo potu pogisa.

Vaʻai nisi ata o pupuni pupuni i totonu.

Kiseya

E faʻaaogaina ile fale tele e le gata mo le faʻamalamaina o faʻamalama, ae faʻapea foi ma vavaeina o sone. Eseesega i le maualuga-lelei ea o le potu.

I le ata o loʻo i ai se potu malolo i totonu o ia, muslin leai se mamafa vaeluaina lelei le avanoa.

Chiffon

Lenei ie e eseese density uiga. Uma ituaiga o lenei mea foafoaina ofoofogia gaugau ma drape lelei. E talafeagai mo le hall pe a teuteuina i se minimalist style.

Eseese o ie puipui

Faatasi ai ma le fesoasoani a pupuni, oe mafai ona filifilia le tele o tali mai faigofie i faigata.

Grid

E tupu lapoʻa ma laʻititi. A filifilia nei pupuni, e aoga le mafaufau i le tikeri o moli i le potu malolo. A teuteuina, e foliga mai e le masani ai ma e le masani ai.

Cobweb

Faʻafetai i lenei ituaiga pupuni, e mafai ona e teuteuina totonu o le potu malolo i se amataga auala. Latou foliga sili ona lelei i aso nei, shabby chic poʻo ituaiga sitaili.

Timu

Ie translucent ma splashes o malamalama timuga. O le a maua ai totonu o le potu malolo se mea lilo ma puipuia le potu mai susulu susulu o le la.

Faʻafiafia

O le tapoleni ma le tele o gaugau vaʻaia e foliga matagofie ma matagofie.

Nityanaya

Latou te faʻamamaina moli aemaise lava le matagofie, aua le soʻona tele le avanoa i le hall. E mafai ona tuʻufaʻatasia i latou ma soʻo se mamanu totonu.

Faalua

E faʻaaogaina e fausia ai ni ata tulaga ese e faʻaaogaina ai ni lanu i le taimi e tasi. O pupuni i totonu o le hall foliga foliga sili atu ona manaia ma muamua nai lo masani.

Vaʻai foʻi i aitia mo pupuni e lua-leo i le potu malolo.

I le ata o loʻo i ai le potu tele faʻalua ona pupuni i luga o le faʻamalama.

Tele tulle

O le filifiliga o le umi o se tasi o vaega autu pe a teuteuina se faʻamalama tatalaina, lea o le a faʻatagaina ai oe e suia le foliga ma le tele o le fale tele.

Puʻupuʻu

Se amataga auala e teuteuina ai se vaega laiti. O le umi i le windowsill e talafeagai mo le fale tele i se masani sitaili, atunuʻu poʻo Provence.

O se umi

O le sili ona lauiloa filifiliga umi, e foliga matagofie, vaʻaia faʻateleina le faʻalo ma le potu malolo avanoa i se atoa.

Mamanu tisaini i sitaili eseese

O le teuteuina o faʻamalama e manatu o le mulimuli chord i le hall pe a fuafuaina. O le mea autu e le o le faia o se mea sese ma filifili pupuni o le a tuʻufaʻatasia ma le lautele sitaili ma tuʻuina atu i le potu malolo se maeʻa foliga.

Provence

Fale ma le mafanafana. Lenei, faʻapitoa mafaufau tatau ona totogia i ie. Ina ia teuteuina faʻamalama, o se malamalama paʻepaʻe tulle ma se mea teuteu poʻo se fugalaʻau lolomi e talafeagai.

I le ata o loʻo i ai le Provence-style hall ma tulle i luga o le faʻamalama.

Faʻavae

O le taugata i se fale tele e le taitai ona alu ese mai le sitaili. O totonu o lenei sitaili o le a pupuni se ie faia i manifinifi ma monochromatic ie mo teuteuga.

Aso nei

Lenei sitaili ua i ai nei i le tumutumuga o lona lauiloa. O le tulle o loʻo tafe mai le faʻalo e tatau foi ona tuʻufaʻatasia ma le autu autu i totonu o le potu ma ia aoga ma aoga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se fale faʻaonapo nei e iai pupuni malamalama.

Minimalism

Taofiofi, uliuli ma paʻepaʻe ma malulu minimalism. I totonu o le hall o lenei sitaili, o le voile tulle o le a avea ma sili sili fofo.

Lanu fusi o alaleo

A filifilia se lanu, e mafai ona e amio faʻamalosi ma agavaʻa, pe tuʻuina le fiafia i isi ua uma ona faʻamaonia leo ma paolo.

Lanu paʻepaʻe

Se lanu e ofi i totonu o soʻo totonu. Faʻaaliga vaʻaia le potu malolo avanoa, faia le potu sili atu ea ma malamalama.

Beige

Faigofie ma masani. O le beige tulle o le a nanaina uma mea le atoatoa o faʻamalama ma puipui i totonu o le hall.

Lanu enaena

Loloto, malosi ma le mamalu. O le lanu enaena i totonu o le hall e fetaui lelei ma meaafale laʻau masani ma aumai ai le taua mautu i totonu.

I le ata o loʻo i ai le potu tele i paʻepaʻe ma se sofa enaena ma tulle i luga o faʻamalama.

Lanu meamata

Mamalu i lona matagofie. O pupuni lanumeamata lanumeamata o le a sili ona afaina ai le siosiomaga i le potu malolo, mafua ai lagona lelei ma le toafilemu.

Lanu viole

O lenei lanu suia le potu i totonu o le hall ma avatu ia agavaʻa ma aristocracy. Lelei tele mo masani faiga ma malamalama malamalama.

Piniki

Le lanu o le le faʻamamaina, malamalama ma le alofa. O le maota teuteuina i le piniki tulle e maua ai le agamalu, mafanafana ma le mafanafana.

Lanu moaga

Lanumoana faʻamaloloina le lelava ma malolo. Lenei lanu e lauiloa i Provence sitaili potu malolo, kaleta, shabby chic, rococo poʻo le lotoa.

Ata o se potu malolo ma faʻamalama teuteuina i pupuni lanumoana.

Ata ma mamanu

O se tali lautele i soʻo se mataupu i totonu.

Laʻau

O se fasi lua-lanu fasi o le a faʻateleina ai le avanoa o se tamai fale tele, ma faʻamoemoe i le lanu o le fasi, e mafai ona faʻaopopoina le taʻalo poʻo le taofiofi i totonu. Mo se potu malolo ma maualalo taualuga, aua le filifilia tulle ma faʻalava laina.

Lace

Openwork lace i le hall o le a maua ai se agamalu foliga vaʻaia, faʻapea foi ma aumaia le mafanafana ma le mafanafana.

Fugalaʻau

O lenei teu fugalaʻau faʻatupuina se lagona, maua ai le malosi ma le freshness i le potu. O fugalaʻau fugalaʻau ma curls e masani ona faʻaaogaina i totonu o le Provence, atunuʻu poʻo le potu i fafo.

Ma embroidery

Embroidery maua ai pupuni se tamaoaiga ma matagofie foliga. I lenei "ofu" o le faʻamalama e foliga taugata, toe faʻafoi le potu malolo totonu i le Baroque ma Renaissance eras.

Faatasi ai ma se sologa lelei felanulanuaʻi

Aafiaga o le Ombre, suia mai le tasi lanu i le isi. O le tulaga faʻaonapo nei o le a mautinoa lava teuteuina lou hall.

Eaves mounting filifiliga

O mea laiti uma i totonu e leai se taua. O le mea lea, e aoga foi le uaʻi atu i ituaiga o faʻamau ina ia mafai ai ona tautau ia pupuni i le hall.

Eyelets

O le tulle i luga o mata mata e sili atu ona matagofie ma e oʻo lava i gaugau. O le mea taua o lenei ituaiga o faʻapipiʻiga e ogatasi ma le sitaili lautele i le hall.

I le ata o loʻo i ai le potu tele ma tulle pupuni i eyelets.

Mama

E mafai ona faʻafetauiina i latou i foliga lautele o le potu, tuʻufaʻatasia ma le tasi ma le isi, ma filifilia lanu ma mea. Faʻamalosi lou potu malolo totonu ma mama masani o mama.

Faʻamau

Avanoa talafeagai ma faʻatuatuaina filifiliga faʻapipiʻiina. Tulle pupuni i soʻoga faʻapea e ofi lelei i totonu o le potu malolo ma avea ai ma uluaʻi teuteuina o le potu.

Manoa

Faʻafetai i lo latou le iʻu o filifiliga, o nei faʻamau faʻamau o le a faʻatagaina ai oe e suia le ata o le pupuni i le fale faafiafia e oo lava i aso uma. E mafai ona e tuʻuina fusiua tautau faʻamau, nonoa ni aufana mananaia pe fai sau oe lava tuʻaiga tulaga ese.

Faʻamalama faʻapitoa

Afai e tatau ona faʻamamafaina le faʻavae poʻo le le masani ai foliga o le faʻamalama, ona i lenei tulaga e mafai foi ona e faʻaaogaina saogalemu le tulle.

Faʻatasi ma le faitotoʻa faitotoʻa

O le ata o pupuni e tatau ona faʻatusatusa i faitotoʻa ae le faʻalavelave i la latou gaioiga.

I le ata o loʻo i ai le potu tele ma le poletito faitotoʻa teuteuina i tulle.

Faitotoʻa

O lenei foliga o le faʻamalama matala o ia lava o se teuteu elemeni, ina ia faʻalauteleina ai lenei aʻafiaga, e aoga le faʻaaogaina o tulle fatuga mo teuteuga. E le fautuaina e faʻaaoga tetele fausaga.

Faamalama Bay

A filifilia pupuni mo se faga faʻamalama, e sili atu le faʻaaogaina o se le matua mafiafia ie o pastel pupuni e faʻaopopo spatial loloto i le potu.

I le ata o loʻo i ai se potu masani-faiga ma se faga faʻamalama ma moli pupuni.

Faamalama tulimanu

Ina ia mafai ona tuʻuina atu ni faʻamalama se faʻapitoa laʻititi ma faʻamamafaina le alofa tunoa, oe mafai ona filifilia se translucent ie leai se mamafa i lanu malamalama.

Lua faamalama

Lua faʻamalama matala ma se vaeluaina poʻo se potu e tuʻufaʻatasia ai le fale tele ma le umukuka e mafai foi ona teuteuina i tulle, i lenei tulaga o le a mafai ona aloese mai le le talafeagai galuega.

Tuʻufaʻatasiga tulle

O le i ai o se lelei tofo, oe mafai ona faigofie ona avatu i le faʻamalama se moni aʻi foliga faʻaaogaina eseesega tuʻufaʻatasiga.

Ie puipui a Roma

I lenei faʻatusa, tulle ua fuafuaina e faʻamalieina ai nai laʻititi le atoatoa o loʻo i totonu o Roma tauaso.

Faasee faasee

A o roller blinds puipuia mai le malamalama, tulle ie pupuni i lenei faʻatasiga faʻamalieina atoatoa se teuteuga gaioiga.

Pupuni

O lenei pusa o le a talafeagai i taimi uma i taimi uma. O lenei tuʻufaʻatasiga e fausiaina ai se lagona o le atoatoa lotogatasi i le hall.

I le ata o loʻo i ai se fale tele ma se tuʻufaʻatasiga o pupuni ma tulle.

Jalousie

Ina ia mafai ona aveʻesea tulaga le talafeagai i totonu o le potu malolo, e fautuaina e faʻapipiʻi pupuni i tulle malamalama.

I le ata o loʻo i ai le potu tele ma faʻamalama, o pupuni malamalama ma pupuni e faʻatasia lelei.

Lambrequin

Tulle tatau faʻamalieina le lambrequin, fausiaina o se tasi atoa ma ia. E taua le faʻafetaui o lanu ma lanu. O se tasi o sili ona aoga filifiliga teuteuga i le hall.

Ma piki

O le pikiina e faʻaaogaina e le gata o se faʻamau masani. E mafai foʻi ona avea ma mea e manaʻomia tele mo se galuega taua i le ata o le tatalaina o faʻamalama.

Fautuaga mo le filifilia o tulle i le potu malolo

Ina ia le leiloa coziness le avanoa, faʻapitoa faʻapitoa e tatau ona totogia i le filifiliga o tulle.

  • I le tulaga o le uumi, e sili atu le filifili tulle i le foloa pe sili atu foʻi.
  • Mafaufau i le potu malolo eria, moli, maualuga taualuga, tele ma foliga o le faamalama tatalaina.
  • Mo se faletele ma faʻamalama faʻasaga i le itu pogisa, e sili atu le filifilia o se translucent tulle i moega lanu, e matua faafouina le potu.

Faletusi o ata

Aua le tuulafoaʻia se taua taua teuteuina elemeni pei tulle. I tua atu i na mea uma, o ia lea e mafai ona avea ma ki autu o le atoa totonu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: SSIG Global TV Part 2 of Episode 4 (Mae 2024).