Potu o tamaiti mo tama e toʻalua: sone, faʻatulagaina, tisaini, teuteuga, meaafale

Pin
Send
Share
Send

Fautuaina mamanu vasega pepe

O nai fesoasoani:

  • O totonu e tatau ona i ai se saogalemu faʻapitoa, faʻapea foi ma le mafanafana ma ergonomics.
  • A teuteuina se potumoe, e taua le amanaʻia o mea e fiafia i ai, mea e fiafia i ai ma tausaga vasega o tamaiti.
  • Mo pepe faatoa fananau mai, o le ata o le potu e filifilia e matua, ma o tamaiti matutua e filifilia le fofo i totonu latou lava, fuafua i mea latou te fiafia i ai.
  • I le potumoe o tamaiti aʻoga poʻo tama talavou, e le fautuaina ia faʻaaoga lanu pastel. O le filifiliga sili ona lelei o le a lanu eseese o lanumoana paolo i le tuʻufaʻatasia ma lanu efuefu, enaena, uliuli ma mumu tone.
  • Ina ia sefeina avanoa i totonu o tamaʻi potu potu i Khrushchev, e sili atu le faʻapipiʻiina o vaiti ma sili atu meaafale.

Faʻafefea vaeluaina se potu?

O lenei potu, fuafua mo tamaiti e toʻalua, manaʻomia faʻapitoa sone faʻapitoa. Ona o ni metotia mautinoa o le faʻatapulaʻaina o avanoa, ua iʻu ina maua ai le sili ona aoga taunuʻuga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se malamalama malamalama i totonu o le vasega pepe mo ni tama se toʻalua.

Mo vavaeʻesega, faʻaseʻe, laupapa faʻapipiʻi e masani ona faʻaaogaina, pupuni, pupuni ma elemeni eseese meafale, pei o se fata, ofu tuʻu, curbstone, ma isi. Faʻapea foi, ina ia vaʻaia vaelua le potu i ni vaega faapitoa, eseʻese pa, faʻalo, fola poʻo eseese moli filifiliga e talafeagai.

I le ata o loʻo i ai se potumoe mo tama ma tioata vaeluaina e vavaeʻese le nofoaga galue.

O le nofoaga malolo ua faʻaauupegaina i lua moega, i le tulaga o se tamaʻi laʻititi potu, o se faʻatulaga fale e faʻapipiʻiina. O le galuega e tatau ona nofoia le sili ona malamalama-nofoaga i totonu o le potu pe tuʻufaʻatasi ma faʻamalama.

Manatu faʻatulagaina

Mo se potu ma se poletito, o se tali sili ona lelei o le toe faʻaauupegaina o le loggia i totonu o se galuega, taʻaloga taʻaloga poʻo taʻaloga nofoaga. O lea la, e foliga mai e faʻaaoga tatau le vaega atoa i totonu o le potu.

O le vasega pepe, o loʻo tu i le potu pito i luga, e iloga i ni tuutuuga ma se mamanu. Mo se faʻataʻitaʻiga, talu ai o le faʻalo ma puipui, o loʻo i ai se faʻapitoa faʻapitoa, i lenei avanoa, atonu e le talafeagai le faʻapipiʻi o pusa umi ma moega moega.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le faʻavasegaina o se vasega pepe mo tama e lua faʻamalama.

Potu o tamaiti 12 sq., Faʻapitoa aofia ai se ulufale ulufale tu i le tulimanu. O se faʻataʻitaʻiga e masani ona faʻatumuina e le moega moe ma le kesi lautele.

O le potu e 14 sikuea mita o se sili atu talafeagai filifiliga filifiliga mo lua tamaiti. Afai e i ai se loggia, e mafai ona tuʻufaʻatasia ma se nofo ai ma faʻapea matua faʻateleina lona eria. A faʻapea o le vasega faatafafa foliga pei o loʻo i ai le lava faʻalo maualuga, e mafai ona faʻaauupegaina i se moega, o se taʻaloga puipui ma se nofoaga e mafai ona faʻatulagaina. O se potu faaumiumi faaumiumi e manatu o se fofo e le sili atu le manuia ma e iloga mai i le sili atu ona faigata o le soneina ma le toe faaleleia.

I le ata o loʻo i ai se potumoe a tamaiti mo tama ma se poletito faʻaauupegaina mo se falefaigaluega.

O le avanoa e 16 sikuea mita, faigofie ona vaevaeina i ni mea aoga e lua o le 8 sikuea mita. O le mea lea, ua iʻu ina maua ai sau oe lava meaafale seti ma faʻatulaga se isi tulimanu mo tamaiti taʻitasi.

O le faʻailoaina o se potu e masani ona faʻataunuʻuina ma le fesoasoani ole faʻamautuina o tusi mo tusi, tusi aʻoga ma isi mea e faʻamamaina atili ai le ea. O le tutusa lelei sili avanoa delimiter o se podium e mafai ona faʻaauupegaina i drawers po o lua natia roll-fafo moega.

I le ata, o le faʻatulagaina o le vasega pepe e 12 sikuea mo tama talavou e toʻalua.

Vaega mo le faʻaumaina

O le puipuiina o puipui o se mea taua tele i totonu, saunia ai se backdrop mo isi mea i totonu o le potu. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina o tamaʻi laina laʻititi poʻo ni laina vaiti, e mafai ona e faʻateleina le vaʻai ile maualuga ole avanoa.

O ata puipui e atoatoa mo le faʻalauteleina o le vasega pepe; ata volumetric ma 3D ata e sili ona manaia. I totonu o se potu mo tama laiti, o le a talafeagai le teuteuina o puipui i se pea o tele laupapa tusia ata.

E le fautuaina e faʻaaoga leo pogisa ma le anoanoaʻi o faʻamatalaga susulu i le teuteuga, aua o lenei mea e mafai ona faʻaititia ai le faʻaitiitia o avanoa i le vanimonimo. O se tali sili ona lelei o le a le faʻaituau susu, sesega lanumoana, beige, efuefu ma pastel ofu i meaafale ma ie i lanu mauoa.

I le ata, totonu o le potumoe mo tama ma le fola o loʻo faʻamau i le laupapa laminate.

Faʻapea foi, ina ia faʻateleina le tele o le vasega pepe, o le faʻalo ma se iila susulu tapoleni o le a faʻatagaina, lea e mafai ona avea ma talafeagai filifiliga pe a fausiaina se autu faʻavae. O se faʻalo e faʻapea foi i luga o le taualuga e faia i nisi taimi i le lagi fetu, o se lagi lanumoana poʻo ni ata ofoofogia o le vanimonimo.

Mo tamaiti laiti, o se foloa vaivai cork poʻo kapeta, lea e le tatau ona umi tele se faʻaputuga, e sili atu. O se faʻatinoina aoga fola maeʻa o laminate poʻo natural linoleum.

I le ata o loʻo i ai le vasega pepe mo tama ma lining i pastel shade.

Faʻafefea ona faʻaavanoaina se potu?

O le filifiliga sili ona talafeagai mo lenei totonu o moega moʻi poʻo meaafale ma faʻataʻavaleina. I le lava avanoa avanoa, lua moega mafai ona faapipiiina i le potumoe, lea e sili ona talafeagai mo tamaiti o tausaga eseese. O se tamaʻi vasega pepe e mafai ona teuteuina i le laulau i fafo sofa poʻo nofoa faʻaletino, faʻaopoopoina i se faamalu orthopedic.

I le ata o loʻo iai se moega malolo, faʻatasi ma se sofa i totonu o le potu a tamaiti mo tama.

O se taua sefeina o avanoa e tuuina atu e nofoa maualuluga ma se saogalemu sitepu ma se tulaga maualalo faʻaauupegaina ma se kesi, kesi komepiuta, tamaʻi tamaʻi tusi, sofa poʻo ni drawers mo mea.

Ata o se potumoe a tamaiti mo tama ma se laupapa meaafale seti mo lua.

Mo le faʻatulagaina o se talafeagai teuina sisitema, tulimanu meaafale seti e sili ona talafeagai, lea e fesoasoani i le sefeina avanoa ma le faʻaaoga tatau o avanoa avanoa.

O loʻo faʻaalia i le ata se filifiliga mo le faʻavasegaina o meaafale i le potumoe mo ni tamaiti se toʻalua.

Tamaiti mamanu mo 2 tama

O le vasega pepe e tatau ona eseʻese e le gata i le faʻamafanafana, ae faʻapea foi i le aulelei apili. Mo teuteuga o lenei potu, latou masani filifilia se faʻapitoa mataupu e fetaui ma mea e fiafia i ai ma tausaga o tamaiti. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo tamaiti, latou filifilia se mamanu ma a latou tagata fiafia i ata katuni fiafia ma tala faʻasolopito, mo tamaiti matutua, o totonu e faia i totonu o se sami, tagata gaoi, manaia poʻo avanoa i fafo.

O loʻo faʻaalia i le ata le ata o le vasega pepe mo tama talavou.

I teuteuga i totonu, latou te faʻaaogaina foʻi mamanu ma faʻailoga o latou latou taʻaloga taʻaloga e fiafia iai, ata o manu ma ata, moega, i foliga o vaʻa, taʻavale, vaʻa ma isi mea. O le potumoe o masaga tama o tutusa tausaga e mafai ona tuʻufaʻatasia i lalo o le tasi sitaili, ma i le potu masaga, faʻaaoga se faʻata faʻataina ma le tutusa teuteuina ma meafale elemeni.

I le ata o loʻo i ai se vasega pepe mo tama, teuteuina i se avanoa avanoa.

A teuteuina lenei potu, e le o se mea taua le filifiliina o se filifiliga agavaʻa o eseese mea faʻaaoga e maua ai le siosiomaga sili atu coziness ma originality. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona avea ma atavali e le masani ai, pepa faʻasalalau o pese e te fiafia iai, o faʻasalalauga, o ie o loʻo iai ni aluga lelei, ie afu ma isi mea teuteu.

Vaʻaiga matua

I le auala saʻo, e mafai ai ona faʻaauupegaina le teritori mo tama o soʻo se tausaga.

Potu o aoga faataʻitaʻi i totonu

O sea totonu e masani lava ona iloga ile iai o le taʻaloga ma le mea e moe ai ile lua moega. Faʻatasi ai ma le utiuti o avanoa, o nofoa faʻataʻavale o le a talafeagai. E le fautuaina e faʻapipiʻi faʻataʻitaʻiga lua, aua neʻi paʻu le tama pe ua manuʻa.

Potu o tamaiti mo tamaititi aʻoga faʻataʻitaʻi, faʻaatoaina i pusa tuʻu tasi mo meataʻalo poʻo tusi. E fola le foloa i se ie e le seʻeʻe, e masani ona kapeta. Talu ai, i lenei tausaga, tamaiti e faapitoa feaveaʻi, e manaʻomia le faapipii faalava faalava ma pa faalava.

I le ata o loʻo i ai totonu o tamaiti mo tamaiti aʻoga faataʻitaʻi ma mea e momoe ai, i foliga o taʻavale.

Ata o se potumoe mo tama, talavou ma tamaiti aʻoga

I totonu o lenei potu, i le faʻaopopoina o le taʻaloga ma le nofoaga e moe ai, ua faʻaauupegaina foi se tulimanu galue. Mo se aiga ma tama, tamaiti aʻoga, o se fesuiaʻi moega, lua-fola faʻataʻitaʻiga poʻo ni fausaga e seʻe ese mai lalo o le pulelaa e talafeagai.

E mafai ona e soneina le potu o tama ma le fesoasoani a sofa e lua e tuʻu i vaega eseʻese o le potu poʻo le sliding partition, e faʻatagaina ai oe e fausia se avanoa tuʻufua ma e faigofie ona aveʻese pe a tatau ai. Mo le potumoe o talavou, o le sili ona lelei faiga fofo o le a maualuga, maualuga-tekonolosi poʻo minimalism, faʻaalia e se faʻapitoa vaʻaia atemosifia.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o se potu talavou mo tama.

Mo tama o eseʻese tausaga

O le vasega pepe a tuagane o vaitausaga eseʻese ua vaevaeina i ni sone e lua e faʻaaoga ai se fata faʻavae poʻo ni vavae eseʻesega. E teu mea a se tama matua, e sili le faʻaaoga o pusa maualuga ma fata ina ia le mafai e le laititi ona faʻaaogaina.

Mo tamaiti o le tau, aunoa ma se eseʻesega taua i tausaga, e taua le faʻatulagaina ma le agavaʻa o se mea e taʻalo ai tama ma faʻaalu taimi faʻatasi.

Tisaini i sitaili eseese

O le sitaili pito i luga e faʻailoaina e susulu lanu lanu ma isi moli. I le avea ai o se foloa, e mafai ona faʻaaoga laupapa laupapa tuai ona teuteuina, aua o le teuteuina o le faʻalo i pupuni matala poʻo latou faʻataʻitaʻiga e talafeagai, ma o piliki e masani ona maua i luga o puipui. O kapoti pasi pasi e sili atu ona talafeagai mo le vaevaeina o se potu i ni vaega se lua.

O se potumoe Scandinavian-style e iloga i le faʻamaeʻaina i le tulaga o pepa faigofie pepa puipui, ie puipui poʻo teuteuga, i le tulaga o le penisina laupapa. O meaafale e i ai moli malamalama, o foliga faigofie e mafai ona fai ma e faia i le tele o mea masani, e pei o fafie.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se ata faʻaonapo nei o se potumoe mo tama masaga ma tama sofa e lua.

O le ata faʻaonapo nei o le potu e tuʻufaʻatasia lelei le tele o ituaiga mea i totonu. O elemene elemene e faʻaalia e ergonomics, fealofani ma faigofie geometric laina. O le lanu lanu e mafai ona aofia ai uma le faʻaituʻau ma faʻatusatusa paʻu faʻaaogaina e pei o faʻatauaina.

O le ituaiga masani e aofia ai fola ma poloka laupapa, cork poʻo le lelei laminate i tuʻufaʻatasia ma maualuga skirting laupapa. Mo le faʻalo, paʻepaʻe, valiina ma teuteuga, i le tulaga o le stucco teuteuina poʻo se matte lautele tapoleni o loʻo faʻaaogaina. I luga o puipui, wallpaper foliga foliga mai i le lanumoana mama, beige poʻo olive paolo, lea e mafai ona i ai se tusitusi lolomi pe teuteuina teuteuga. O meaafale e masani ona faia i laʻau masani ma faʻatasi ma le vaneina o ata.

Faletusi o ata

O le potu a tamaiti mo tama e toʻalua, ona o le agavaa i nofoaga, o le paolo saʻo ma mea lelei e fai, e maua ai se ata matagofie ma faʻalelei tele.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: LEARN SWAHILI LANGUAGE, USES OF VOWELS AND ALPHABET IN SWAHILI 1. (Mae 2024).