Suesue totonu totonu o le potumoe

Pin
Send
Share
Send

O se sili atu talafeagai filifiliga ono avea ma tulaga kapeneta i le potumoe... I le ao, o lenei potu e masani ona tuulafoaʻi, ma e leai se mea e faʻalavelave i le galuega. O le potumoe e tatau ona vaevaeina i ni vaega aoga e lua: o le vaega moe lava ia ma le vaega o le a faʻatutu ai le falefaigaluega.

Kapeneta mamanu i le potumoe atonu e tutusa, pe ono feteʻenaʻi ma le mamanu o le mea e moe ai. E mafai ona e tuʻu eseʻese nei sone mai le tasi i le isi faʻaaoga vaeluaina, poʻo le faʻaaogaina o mea eseese faʻauma i luga o le foloa, puipui, ma faʻalo. E mafai ona e vaevaeina sone i le malamalama ma le lanu.

  • O vaeluaga i le tulaga o le faʻavasegaina o le a foliga lelei i totonu o le potumoe ma le kapeneta. E mafai ona latou teuina tusi, faila faʻatasi ma pepa, mea e manaʻomia mo galuega.

Mai le itu o le vaega e momoe ai, o sea vaeluaina mafai ona faʻaaogaina o se lavalava, o se nofoaga mo se TV po o se teuteuga ogaumu.

  • Ina ia aua neʻi faʻapipiʻiina le avanoa ma tuʻu le avanoa i soʻo se taimi e tuʻufaʻatasia uma ai sone mo filifiliga kapeneta i le potumoe oe mafai ona faʻaaogaina fale e mafai ona feaveaʻi (pupuni, pupuni). O le faʻaopopoga o lenei vaifofo e le manaʻomia ni galuega tetele, ma o le toʻesea o loʻo leai se faʻatuatuaina faʻamama leo.

  • O se filifiliga lelei mo le vaevaeina o potumoe ma nofoaga e suesue ai o tioata poʻo fafie sliding faitotoʻa.

  • Kapeneta mamanu i le potumoe, i le avea ai o se tulafono, aofia ai le nofoaga o le galuea vaega latalata i le faʻamalama, ma le moe vaega i tua o le potu. E talafeagai lenei mea, talu ai e manaʻomia le malamalama susulu mo le galuega, ae mo le malologa e matua le manaʻomia lava.

O le laulau galue e tatau ona i ai i se auala o le malologa vaega e le paʻu atu i le fanua o vaʻaiga o le tagata o loʻo nofo i tua - o lenei o le a faʻalavelave i le galuega. Lenei faʻafitauli e mafai ona foʻia e ala i le tuʻuina o le laulau faʻasaga i le faʻamalama. I lenei tulaga, o le moega o le a i tua o le tagata faigaluega.

  • Manaia kapeneta mamanu i le potumoe mafai ona maua mai i le fesoasoani a drywall fausiaina, faʻatagaina e faʻatinoina soʻo se, e oʻo lava i le sili atu le fefevale tisaini manatu.

  • O se sili lelei filifiliga mo le nofoaga o le falefaigaluega i le potumoe o le vae o le moega.

  • Sonekapeneta i le potumoe mafai ona vaevaeina faʻaaogaina eseese fola ufiufi. I le vaega galue, e talafeagai le tuʻuina laminate luga o le foloa, ma i le potumoe - kapeta, pe na o le faʻaaoga eseese pupuni o laminate. Afai e le mafai lenei mea, na ona tuʻu lava o se kapeta malulu i le mea e moe ai.

  • I LE potumoe totonu ma suesuega e mafai ona e faʻaaogaina lanu faʻailoga. I ia tulaga, i le "ofisa" vaega o le potu, o le maeʻa e tele tone mama e faʻaaogaina nai lo i le potumoe. O paolo i le vaega o galuega e tatau ona mama, le mautonu ina ia le faʻalavelave ma ia faʻalavelave i le mafaufau loloto.

  • O se tali sili ona lelei o le tuʻuina o se nofoaga galue nai lo le laulau i autafa o le moega. O le sili aoga o lenei filifiliga o avanoa avanoa.

  • Afai o le potu e iai ni mea faʻapitoa poʻo ni tulimanu, faʻaaoga mo le vaega o galuega. Fetuunaʻi-faia fata ma worktops mafai ona faia ai le tele o le avanoa avanoa.

  • Galuega i luga o le poletito Lenei vaifofo mafai ona faʻaaogaina pe a fai o le poletito e lava faʻaʻeseʻese pe fesoʻotaʻi i le potu.

  • Potu i totonu ma suesuega aua le faʻapipiʻiina meaafale. O le sitaili talafeagai mo sea "tuʻufaʻatasia avanoa" o minimalism. E i ai ni nai aitema, ae o mea taʻitasi e toʻa ma aoga. O se laulau, o se nofoa kesi, o se auala e faʻapipiʻi ai pepa ma pepa - o mea uma na e manaʻomia e le ofisa Itiiti. Afai e matua laʻititi le potu, ona mafai lea ona nana le kesi komipiuta i totonu o ofu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Year 3. Gagana Samoa. Vaega o le gagana - Nauna (Mae 2024).