Faletaele uliuli: ata ma ata faalilolilo

Pin
Send
Share
Send

Nuances o mamanu i le uliuli

O se faletaele uliuli fuafuaina lelei foliga mai o se ufiufi mekasini, o se le lelei fuafuaina o se tasi o le faʻatatau tonu lava. Ina ia aloese mai mea sese, mafaufau i mea nei:

  • O le lanu malala e faʻalaʻitiiti le potu. O le monochrome pogisa faletaele o le a foliga vaʻaia e sili atu ona laʻititi, o lea o lenei metotia e faʻaaogaina naʻo totonu o potu lautele potu taele. Mo tamaʻi avanoa, filifili mea e faʻaaoga i lenei lanu lanu.
  • O paolo pogisa mitiia le malamalama. Oe o le a manaʻomia susulu moli mai itu eseese - mafaufau i luma.
  • O maa uli ma meaafale e manaʻomia tele ona fufulu. Soʻo se efuefu, otaota, pisia, smudges e sili atu ona vaʻaia nai lo luga o moli malamalama.

O a lanu e mafai ona e faʻalanuina?

I le uliuli, o le faletaele o le a foliga sili atu ona manaia pe a taʻalo ma isi leo.

Lanu paʻepaʻe. O le eseʻesega i le va o le uliuli ma le paʻepaʻe e mafai ona foliga manaia. Ae e faʻamoemoe lava ile auala e sasa ai ia. Afai e te le soʻona soona fai ma faaaoga nifo elefane poʻo le sinasina nai lo le pupuna paʻepaʻe, o le avanoa o le a le faʻaitaitagofie, ae faʻafilemu. Aloʻese mai maisi laina ma foliga i lenei laina - nai lo o se siaki papaʻe ma paʻepaʻe, o loʻo tafe laina i maamora.

Malamalama lautele. O le tuʻufaʻatasia ma soʻo se pastel foliga atoatoa. I le paga lea, e malo uma pupuni - e atili ai ona faʻaalia ma fiafia.

Ata o se faletaele ma tile i uliuli ma se susulu lolomi

Paolo pupula. O totonu o le a sili atu ona faʻaalia pe a fai e te faʻaopopo se leo i le ata o le fale taele uli. Mumu, lanumoana, lanumeamata, samasama - filifili se tasi leo e avea o se faʻavae ma lagona saoloto e faʻaaoga i totonu o lou faletaele.

Uamea. O se manumalo-malo tuʻufaʻatasia - ma apamemea, apamemea, auro, platinum, siliva. Mafaufauina o ata o faletaele uliuli, faʻalogo i le paipa: suia le chrome masani ma le apamemea o le a e maua ai se uiga manaia.

I le ata, uliuli ma papaʻe pepa puipui i totonu o le faletaele

O le fea maeʻa o le a sili ona foliga matagofie?

I totonu o le faletaele uliuli, lagona le saoloto e taʻalo e le gata i lanu, ae faʻapea foi ma ie. Glossy luga ma faʻata faʻalauteleina le avanoa ma faʻalauteleina moli. Natura maa poʻo lona faʻataʻitaʻia o le a fausia ai se siosiomaga o mautu. O teuteu teuteu o le a faʻamafanafanaina ai le potu ma sili atu ona mafanafana.

Taualuga. Pouliuli pupula ma faʻapito lava i luga o le faʻalo - naʻo mo faʻalo maualuga ma fale taʻele tetele. I isi tulaga uma - masani papaʻe pe sinasina efuefu.

Fogafale Faʻamoemoe e le gata i foliga vaaia, ae faʻapea foi i le aoga. O le a aliali mai le suia i lalo o le linoleum i tulaga o le maualuga o le susū, ma o le laminate o le a na ona fulafula. O le filifiliga pito i sili ona lelei o maa poʻo maamoni. O le talatala o tile uliuli e faʻamaluluina e se kapeta malulu malulu. Faʻata tuʻufaʻatasi maa o matte i luga o le foloa, e le seʻe ma paʻu lalo palapala.

I le ata, teuteuina o le puipui ma le paelonika maa

Pa. Fiafia tagata e ana fale vateatea ma fale mautotogi mafai faʻatagaina monochrome lanu i totonu o le faletaele. Tagata uma o le a tatau ona vaʻai mo se isi: 1-2 pa i totonu o se paolo pogisa, o le isi i se paolo malamalama. Ole filifiliga lona lua ole tuʻufaʻatasia o 2-3 lanu ile teuteuina o pa uma. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se mosaic o laʻau eseese lanu. A e filifili i le va o ie pupula ma lauulu, filifili i le sini. Gloss faʻateleina le avanoa, ae soʻo se smudges, lolomiina, palapala o loʻo vaaia ai. Faʻatasi ma mea faigata, o le faʻafeagai e moni.

Matou te filifilia meaafale ma palama

O meaafale faletaele uliuli o le a ofi uma puipui eseese ma monochrome. E palu faʻafefiloi ma soʻo se talaʻaga ma foliga aulelei. O faʻataʻitaʻiga ma tioata faʻapipiʻi tioata foliga sili atu ona leaga nai lo tutuli.

Afai e i ai sau tamai faletaele uliuli, faʻaaoga mea papaʻe - o totonu o le a vaʻaia saoloto.

O sitaili faʻatasi ma laʻau o le a ofi uma i loft ma masani sitaili. O foliga pogisa e faʻamaeʻaina laʻau o le a matua faʻaopoopoina atoa ai puipui o le fale. O meaafale uamea mo le fale taele i le apamemea poʻo le 'apa memea e foliga mai o ona po nei ma e le masani ai - e tasi le kapoti kapoti poʻo fata mafai ona suia le mamanu, faʻaopopo le amio i ai.

Ata o se faletaele uliuli ma tele maa

Gaosi tuuina atu se filifiliga o 3 palama filifiliga: paʻepaʻe, uliuli pe lanu.

  • O se faletaʻele paʻepaʻe masani poʻo se faletaele o le a faʻaopopo ai le malamalama ma le ea i totonu o le faletaele uliuli, ma e faigofie foi ona latou faʻamamaina.
  • O le fale tumama tumama e sili atu ona taua - mo le lelei o aulelei, e tatau ona e soloiese mago pe a maeʻa ona faʻaaoga. Peitaʻi, o se faletaele pogisa mapu poʻo se maʻa malulu faʻamaonia foliga matagofie.
  • Paipa i le lanumumu mumu poʻo le lanumeamata loloto o le a tosina mai ai manatu ia te ia lava ma faʻavaivaia totonu.

I se faʻaopopoga i le taʻele, taʻele, faletaele ma tapu, faʻalogo i paipa, ulu taʻele ma paipa. Latou mafai ona chrome-plated, lanu, ma se faʻataʻitaʻiga o soʻo se paolo o uʻamea.

Manumalo-malo tuʻufaʻatasia:

  • pesini maamora, palu uʻamea faʻafefiloi ma manino foliga geometric;
  • faʻamamaina vai taele uli tutoʻatasi i totonu ma fau apamemea ma faʻainu kalone;
  • paʻepaʻe papaʻe poʻo le pesini ma mea uliuli matte afifi;
  • ware tumama paʻepaʻe, faʻatasi ma le mea palu chrome.

Moli foliga

O le filifiliga o moli e taua mo le taʻele i le uliuli. O paʻu uliuli i totonu o le faletaele e mitiia le malamalama ma valaʻau mo se susulu pupula ma sili atu le malamalama e faʻamalamalamaina. E oʻo lava i se tamaʻi potu e manaʻomia ni punaoa eseese i itu uma, a leai o le a foliga faanoanoa.

  1. Moli taualuga. E i ai sau filifiliga i le va o moli malamalama, malamalama laconic poʻo le moli tutotonu. O le filifiliga mulimuli e talafeagai mo potu tele, o pendants tioata e fealofani faʻatasi ma pogisa paolo ma foliga sili ona manaia. Ae ui i lea, e talafeagai mo na o tala masani poʻo eclecticism. I aso nei hi-tech poʻo minimalism, fiafia i se tasi o le muamua lua.
  2. Malamalama o faʻata. Soʻo se teuteuga teuteuina, aofia ai ma mea teuteu, e tatau ona faia i se malamalama susulu. Mo nei mafuaʻaga, o se diode lipine, sconces e le masani ai, faʻamalologa taofi nofoaga faʻalo e talafeagai.
  3. Faʻamatalaga faʻaopoopo. O se moli tuʻusaʻo luga o le taʻele, molimoli lamepa latalata i le faletaele mo malologa afiafi, o se malamalama po mo le alu i le faletaele i le po.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai le potu i totonu o le faletaele

I se faʻaopopoga i moli faʻafoliga, o isi fale taele e iai foʻi le malamalama masani. O lona uiga, faʻamalama. Afai e leai se tasi e mafai ona vaʻai ia latou, aua le faʻaogaina pupuni, tuʻu saoloto le malamalama i totonu o le potu.

Afai o le faʻamalama o loʻo tu faafeagai o le faletaele, faletaele po o le faletaele, e tele filifiliga:

  • O pupuni uliuli pogisa. O le a latou le misia se malamalama poʻo prying mata.
  • O pupuni moli malamalama. O le tulle tulou poʻo isi mama ie o le a faia lana galuega ma fausia ai se lagona o le saolotoga.
  • Nofoaga lanu. Poʻo le a lava ituaiga pupuni e te filifilia, faʻailoaina lo latou paolo i mea faʻaaoga (solo, teuteuga, masini eletise).

O le sili ona aoga o tauaso, faasee pupuni po o roman tauaso. Ae afai o le faʻamalama matala e tu mamao mai nofoaga susu, tautau pupuni mafiafia poʻo tulle leai ni mamafa, o le a latou faʻaopopoina tele togi i le mafanafana o le faletaele.

Ata o mea auro mo le potu tumama

O le a le sitaili e mafai ona e faʻatulagaina?

O le faletaele i le uliuli o se faʻasino i aga faʻaonapo nei tisaini.

Minimalism e fiafia i luga iila o foliga, faigofie foliga ma le laʻititi o teuteu.

E iloga le maualuga i le faʻaopopoina o piliki mumu, efuefu sima, fafie mafanafana.

Ata o se faletaele ma uliuli tile o maa

Talofa-tekonolosi pepelo e le gata i lanu ma ie, ae faʻapea foi i tekonolosi fofo. Aumai se jacuzzi, touchscreen taʻele poʻo se moli faleuila.

Neoclassicism e manaʻomia ni fomu mananaia - ia vaneina ni mea teuteuina ni mea tetele poʻo ni moli moligaʻo.

I le ata, paʻepaʻe paipa i totonu o le uliuli totonu

Faletusi o ata

A atiaʻe se potu potu i lanu uliuli, filifili i le sitaili faʻatonuga ma le manaʻoga aafiaga. Fuafua le moli sao ma filifili le sao lanu palette faʻavae i luga o le tele o le potu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Bacon and Mushroom Smothered Pork Chops (Iuli 2024).