Le mea e le mafai ona lipea i totonu o se fale mautotogi ina ia le mauaina se sala tupe

Pin
Send
Share
Send

Faʻaleleia galuega i le taimi sese

O le tele o faʻasalaga e faʻatatau i le lipeaina na aliali mai ona o le taliaina o le tulafono "I le faʻamautinoaina o le filemu ma le filemu o tagatanuʻu." I itulagi taʻitasi o Lusia e iai faʻatapulaʻa le tumau i galuega pisapisao, e leʻo iloa e tagata uma.

Faʻaleleia i le taimi sese, oe mafai ona faʻaoso faʻafitauli ma tuaoi ma maua se sala tupe o le 500 i le 5,000 rubles.

E i ai i tagata tuaoi le aia tatau e faʻafesoʻotaʻi ai leoleo ona o le faateleina o le leo.

Toe faʻaleleia e aunoa ma se maliega ma le ofisa asiasi

O le sala tupe mo suiga le faʻatagaina i le fuafuaga o se fale mautotogi e amata mai i le 1,000 i le 2,500 rubles ma o le a iʻu ai i ni tau faʻaopoopo pe a taumafai e faʻatau atu se fale poʻo se fale mautotogi.

Toefaʻaleleia, i le manatu o le toʻatele, o le talepeina poʻo le faʻatuina o pa, peitaʻi, o le tulafono o loʻo aiaia ai le tele o isi gaioiga e manaʻomia e faʻamaonia e le BTI:

  • fesiitaʻi vai sapalai ma paipa alavai;
  • faapipiiina o se fale taele nai lo le taele ma vice versa;
  • suia o se ogaumu kesi i le eletise;
  • faʻateleina pe faʻaititia le tele o faʻamalama;
  • fesiitai hood;
  • faʻatulagaina o se magalafu i totonu o le fale mautotogi.

Toe faʻaleleia e manatu ua naʻo le toefausia o le lalolagi.

Oe lava-faʻapipiʻiina o kesi masini

Lenei ituaiga o galuega, o loʻo i ai se faʻateleina tulaga o tulaga mataʻutia, e mafai ona faʻatinoina e tagata ua faʻapitoa faʻapitoa. E i ai le aʻafiaga o leakage pe a taumafai e sefe tupe ia latou tautua.

I se faʻaopopoga, e faʻasa ona tuʻufaʻatasia le umukuka ma le potu malolo i se potu kesi.

E le faigofie ona iloa atu ma faʻaleleia le tafe o kesi.

Faʻapipiʻiina o paipa paipa

Oe le mafai faia tele faʻaleleia i paipa soʻotaga oe lava, ave faletaele ma faʻalauteleina o latou eria. O galuega le aoga i le sapalaiina o le suavai ma alavai e mafai ona taitai atu ai i le fausiaina o se nanaina o le suavai i paipa, lea o le a lolovaia ai tuaoi.

Faʻapipiʻi o vai e faʻamafanafana fola

E le faʻatagaina ona faʻapipiʻi fola e faʻamafanafana ai vai i fale mautotogi e faʻaaoga ai le punaoa o le faʻavevela, poʻo le faʻatumuina o le mafiafia sima. O nei ituaiga o galuega fausiaina o le a faʻateleina ai le avega i luga o le lagolago fausaga ma ono faʻalavelaveina le susu vai o le fale. O lona iʻuga, o le a pa le puipui ma suia foliga i latou.

E masani ona faʻailoa mai le tafe o le vai pe a lolovaia tuāʻoi.

Faalavelave i le ea auala

O le feʻaveaʻi, faʻaititia poʻo le faʻalauteleina o le lautele faʻavaivai faʻafitauli o le a avea ma faʻafitauli mo le fale e ana. O faʻalavelave i lana galuega o le a aʻafia ai le soifuaga o tagata uma o loʻo nonofo i le fale. Ma o le a mafai e se faʻapitoa fale mautotogi faʻapitoa vaʻaia le faʻamaopoopoina suiga e faʻaaogaina ai se masini faapitoa - o le anemometer.

Faʻapipiʻi nofoaga tutotonu i le poletito

E faʻasa ona faʻafesoʻotaʻi le faʻatonuina ole radiator ile loggia poʻo le polotito mo mafuaʻaga e lua. Muamua, o lenei mea o le a fausia ai se faʻaopoopoga avega i luga o le faʻavevela polokalama i le fale. Lona lua, i le vaitau malulu, atonu e le tatalia le maa i suiga o le vevela ma tafe.

E faʻasa ona faʻapipiʻi maa i luga o le poletito.

Afai ua maeʻa le toefausiaina, e tatau ona e taumafai e malie i ai pe a maeʻa le mea moni. A leai, o le pulega kamupani ma le fale asiasiga fale ei ai le aia tatau e talosagaina ai mai le ana le fale mautotogi e toe faʻafoʻi mea uma i lona tulaga muamua, tusi ia te ia se sala tupe ma suʻi.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Chamsou mafai (Mae 2024).