Faʻafefea ona filifili pepa puipui mo le faletaele: 60 aso nei ata ma tisaini aitia

Pin
Send
Share
Send

Lelei ma le lelei

O itu lelei ma le faʻamanuiaina o pepa faʻafuaseʻi e tatau ona iloiloina ese, talu ai o tuʻutuʻuga o le potu e ese mai i mea masani ma e tele manaʻoga mo mea.

leleiMinus
Foliga faʻaleleiFilifiliga faʻatapulaʻa o mea
Lautele ituaiga lanuShort service life (faʻatusatusa i maa)
Tala o le tupe faʻaiʻu filifiliga, faʻatusatusa i tileMaualuga lamatiaga o suia ma agamalu
Faatasi ai ma le fesoasoani a se ata, oe mafai ona vaʻaia faʻateleina le vaega o le potu
O le maeʻaina ma le faʻaleaogaina o le galuega e sili atu ona faigofie

I le ata i le agavale o loʻo iai se faleuila teuteuina ma 3D pepa puipui i se sitaili vevela. O le potu e foliga mai e tele tele ona o le le masani ai moli.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le mamanu o le faleuila i le uliuli ma le papaʻe. O le teuteuina e faia i pepa puipui ma se tele tele.

O le a le pepa puipui e sili mo le faleuila?

Pepa puipui suavaia

O le ufiufi o le a avea ma se filifiliga lelei mo le faamaeʻaina o se faletaele. O mea i lona tulaga faʻavae o se pauta, lea e faʻavaivaia i le aofaʻi manaʻomia o suavai ma faʻapipiʻi i le puipui e tusa ai ma le faʻavae o le faʻapipiʻi.

I tulaga o le faleuila potu, o lenei nuance e faigofie i le mea o le a leai ni faʻamau i luga o puipui ma na nofoaga e faigata ona aapa atu mo faʻapipiʻi ma ufiufi ufiufi mafai ona teuina faʻalelei i le vai pepa puipui. O le laualuga faʻamautuina ma varnish o le a tumau umi ma o le ai ai vai-repeleti meatotino.

Pepa puipui

Spectacular, ae le o le sili ona aoga auala o le faʻamaeʻaina. Ata pepa puipui mafai ona faia totonu sili sili atu ona manaia, ae sili atu vateatea ona o le togafiti togafiti. Laʻititi potu taʻele e mafai ona teuteuina ma vaʻaiga ata, o lenei metotia o le a vaʻaia mamao ese le puipui. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le puipui i tua atu o le faleuila e teuteuina i pepa puipui ma se ata e toe alu i le mea mamao, ma o itu autafa e maeʻa ma se mautu lanu. Mo sili faʻatuatuaina, oe mafai ona faʻaaogaina lacquered pepa puipui, ua latou ufiufiina i se puipuia vai-repeleti vaega.

I le ata i le agavale, o loʻo i ai se potu laʻitiiti faʻapipiʻiina teuteuina ma ata pepa faʻapipiʻi e faʻalauteleina le avanoa ona o se vaaiga vaʻaiga.

Ofe

O se fesuiaʻiga ma se tuʻufaʻatasia o mea masani, na faia mai vaega eseese o le paʻu. O le ufiufi o loʻo i ai se lanu tapulaʻa lanu, mai oneone i wenge. Mo se tamai potu faleuila, e le o le sili lea filifiliga, talu ai vaʻaia o le a nanaina le tele o avanoa ma ona uiga. Ae o mea e faʻatagaina le maualuga o le susū lelei ma e faigofie ona tausi.

Alava tioata

O se tasi o sili ona umi ituaiga o maeʻa mea. Glass alava ei ai se natura tuʻufaʻatasiga, manava, e sili atu ona teteʻe atu i masini faʻaleagaina ma maualuga maualuga sūsū. O le ufiufi o loʻo i ai ni tulaga masani o ituaiga textured mamanu, ma mafai foi ona faia e tusa ai ma se taʻitasi ata. O le ufiufi e talafeagai mo le valiina ma e umi le olaga tautua.

Koru

Pei ole pepa puipui ofe, o se mea masani. O le ufiufi mafai ona laugatasia ma i le tele-lanu blotches. O le paleta e le eseʻese i ituaiga eseese, ae e faʻatagaina oe e filifili se paolo mo se potu o soʻo se eria. Mo le faleuila, e aoga le faʻaaogaina o le pepa puipui o le cork ma le ie solo, e puipuia ai mai le faʻaaogaina o manogi, e faʻaumiumi ai le olaga tautua ma faʻataga ai le faʻamamaina susu.

Pepa

O le sili ona le talafeagai ituaiga o pepa puipui, e ui lava e manatu o le sili ona paketi, i le taimi e tasi e tele ona lanu. E le taliaina e le pepa suiga i le vevela ma le susu, ma e puʻupuʻu foʻi lona olaga tautua. Mo le faleuila, e sili atu le faʻaogaina o pepa pepa laminated, o loʻo i ai le latou vai-faʻateʻeina vaega, lea e matua manaʻomia.

Vinyl

O se filifiliga aoga ma matagofie. Vinyl wallpaper e gaosia i eseesega eseese, e ala i le faʻailoaina poʻo le faʻamuina i luga o le vaega. O le filifiliga mulimuli e le talafeagai mo le faʻamaeʻaina o le faletaele, ae o le siliki-siaki, i se isi itu, o le a avea ma se filifiliga lelei. O le pito i luga mafai ona fufuluina, o le a le tali atu i le vevela suiga ma maualuga sūsū.

I le ata i le agavale, o loʻo i totonu o le faleuila e teuteuina i le vinilipepa silika e pupuni i le piniki.

I le ata i le agavale o loʻo i ai se faleuila ma le silika-screen lolomiga teuteuina ma auro pepa puipui. O le maualuga faʻata faʻateleina le avanoa ona o ona faʻaalia meatotino.

Pepa puipui keramika

E le sili ona lauiloa ona o lona fou, ae sili ona aoga mea. Tuʻufaʻatasia uiga lelei o tile ma pepa puipui. O fasimea o keramika i ai i le tuʻufaʻatasiga faia le luga anagata ma susu. I le taimi e tasi, o loʻo i ai le tele filifiliga o lanu ma ituaiga.

Manaia tisaini manatu

Lalo o maa

O se auala malie e teuteu ai puipui. Wallpaper ma tile faʻataʻitaʻi "manumalo" i le tau ma faigofie o le faʻaaoga. O le ata e mafai ona i ai i lalo o tuai maa taʻe pe ma se matagofie ma le masani ai faʻapitoa foliga. Lenei metotia o le faʻamaeʻaina mafai ai ona e faʻamaeʻaina faʻamaeʻaina i se le masani ai sitaili ma pei vave, pe a manaʻomia, suia ai.

Lalo o le piliki

O le teuteuina o puipui ma le faʻapipiʻiina o piliki e sefe ai le avanoa, taimi ma tupe, ae le o mea masani. Faʻatasi ma puipui "piliki", e te maua ai se ata matagofie i le sitaili o se falealuga poʻo se Provence. O totonu o le a faʻatumuina e le teuteuina o paipa ma mea teuteu.

Ma fugalaʻau

Fugalaʻau o le a susulu toetoe lava o soʻo se sitaili ma mafai ona foliga eseʻese lava. Mo se faʻataʻitaʻiga, o atavali i puipui ma fugalaʻau lapoʻa i tua o le puipui e mafai ona tuʻufaʻatasia ma monochromatic coatings, poʻo se tamaʻi fugalaʻau mamanu o le a teuteuina le potu faataamilo atoa.

Ata tusi o le Geometric

Mo se tamai faletaele, e sili atu le faʻaogaina o pepa puipui ma ni tamaʻi mamanu o le geometric, pei o se tamaʻi pa. Latou te le o manino laveaia ma nana le avanoa. Faʻapea foi ona talafeagai o le faʻamaonia metotia ma faalava ma faʻasologa laina, lea, faʻalagolago i le faʻatonuga, "faʻaloaloa" poʻo le "faʻalauteleina" le puipui.

Filifiliga mo le tuʻufaʻatasia o pepa puipui i totonu o le faleuila

E ala i lanu

O le tuʻufaʻatasia o ni lanu o le a foliga lelei ma o le a faʻatagaina oe e fetuunai le vaʻaiga o le avanoa. O se paolo pogisa o le a "tosina" ai le puipui. Mo se tamaʻi faletaele, e sili atu le faʻaoga o se tuʻufaʻatasia o se moli malamalama. E mafai foi ona e tuʻufaʻatasia i le monochromatic ma le tele-lanu coatings, ma se ata poʻo se ata 3D.

Tuʻufaʻatasia ma tile

O le tuʻufaʻatasia ma tile o le a faigofie i totonu o le faletaele ma se tapu. E puipuia ai nofoaga e masani ona faʻafesoʻotaʻi ma vai ma isi mea. O le tuʻufaʻatasiga e mafai ona faia i fesuiaʻiga eseesega, mo se faʻataʻitaʻiga, i se auala faʻataʻamilomilo, faʻamaeʻaina le afa pito i lalo o le potu faleuila ma tile, ma le vaega pito i luga ma pepa puipui, pe teuteuina le tasi vaega ma tile ma le vaega o totoe o le avanoa ma pepa puipui.

I le ata i le agavale, o se faletaele ma se eseʻese ituaiga o tini. O se tuʻufaʻatasiga o pepa puipui ma se tele fugalaʻau mamanu ma maa e faʻaaogaina.

Tuʻufaʻatasia ma puipui vali

O le tuʻufaʻatasia ma le valivali e le gata matagofie, ae talafeagai foi. Ole puipui e ufiufi ile vali ole a puipuia atili mai le susū ma le aliali mai o fungus, faʻapea foʻi ma le prostate ile tausiga. O le mea lea, o le tuʻufaʻatasiga e sili ona lelei e faʻaogaina ai le auala faʻataʻoto, o le pito i lalo o le faleuila ma le vali, o le pito i luga e faʻapipiʻi ai pepa puipui. O le nofoaga o le vavaeʻeseina o mea e mafai ona teuteuina i puipui puipui.

I le ata: O totonu o le faleuila i se tulaga masani. O le maeʻa tuʻufaʻatasia mo se auala: pepa puipui ma atavali.

Valivali tali

Lanu uliuli

O le lanu malosi e sili atu ona talafeagai o se lanu felagolagomaʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, mo se vaega teuteuina puipui poʻo se pepa puipui puipui. Faʻamaeʻaina ma le tele o le faʻaaogaina o le uliuli o le a foliga ofoofogia, ae e i ai le avanoa o sea totonu o le a vave ona le fiafia.

Lanu paʻepaʻe

Paʻepaʻe leo e atoatoa i se tasi faʻatinoga ma i se kamupani ma isi lanu. O le aoga sili o le paʻepaʻe o le vaʻaia faʻateleina avanoa, o se sili lelei mo se tamai potu. O le tini e mafai ona tuʻufaʻatasia ma isi, susulu lanu. Mo se faʻataʻitaʻiga, teuteu le puipui i tua atu o le tane ma pepa paepae paʻepaʻe ma se ata, ae o le isi vaega e faigofie ona fausia.

Lanu efuefu

O le lanu efuefu e tele ona vaega, e mafai ona amata i se paolo malamalama o paʻepaʻe ma faʻaiʻu i le leo grafite. Faʻamaeʻaina ma ata pepa puipui, tuʻufaʻatasia ma isi paolo ma eseʻesega foliga o le a foliga ofoofogia.

Beige

O le malu malu paolo o se filifiliga lelei mo uma lapoʻa potu ma se puʻele faleuila. O se teuteuina ma le beige pepa puipui ma se foliga vaʻaia, o se matagofie monochromatic poʻo le lanu foliga o le a foliga lelei. O le beige ofutino masani ma ona po nei.

Lanu meamata

O se paolo lanumeamata manaia e tuʻufaʻatasia ma papaʻe ma lanu beige, o totonu o le a liua e toʻafilemu ae le faʻafitauli. O le isi filifiliga mo le faʻamaeʻaina mafai ona puipui ufiufi i photomurals ma lanumeamata vao poʻo se matagofie laufanua.

Wallpapering i totonu o se tamai faleuila

I fale masani fale mautotogi ma fale Khrushchev, faleuila ei ai se tamai eria. Faʻaaogaina nisi metotia o le a fesoasoani faʻateleina le avanoa e aunoa ma le faʻaaluina tele aofaʻi.

  • Mo le maeʻaina e aoga le faʻaaogaina o pepa puipui o moli malamalama,
  • O atavali i puipui ma se vaʻaiga foliga o le a fesoasoani e faʻateleina le vaʻai.
  • O se geometric mamanu i le tulaga o faalava ma faalava laina o le a auiliiliina le puipui maualuga pe lautele,
  • Faʻaaogaina pepa puipui ma se faʻataʻitaʻiga, e sili atu le filifilia o se tamai ata,
  • O le auala sili e faʻatele ai le vaʻai ile avanoa ole paʻepaʻe ma le lanumoana,
  • O le LED fasi i luga ole taualuga o le a fesoasoani e faʻateleina le faletaele.

Ata i le agavale o se faleuila faʻaonapo nei. O le teuteuina e faia i se fua efuefu faʻaaogaina ata ata. E ui lava i le paolo pogisa, o le potu e foliga mai e sili atu le lautele ona o le ata i luga o le puipui.

Vaega o wallpapering

Ae e te leʻi alu saʻo i le faapipiiina o le pepa puipui, e manaʻomia le saunia o le potu mo lenei mea, e pei o le faʻamaeʻaina o galuega uma e toe faʻaleleia, nanaina paipa ma e fautuaina e aveese faʻamaʻa paipa, e aofia ai le tapu, bidet ma le toilet toilet, mo le umi o faʻapipiʻiina, ona o le a faʻafaigata ai le faiga.

  • Ae e leʻi faʻapipiʻiina le pepa puipui i totonu o le faleuila, e tatau ona sauniuni puipui, e faʻapipiʻiina ma faʻamuamua. O lenei taualumaga e taua tele mo se faletaele ma se tapu.
  • E faia galuega i luga o le pa matutu luga,
  • Mo le faʻamaeʻaina e aoga le filifilia o se susu-teteʻe mafai ona fufuluina pepa puipui,
  • O le niche e mafai ona teuteuina ma se eseʻese ituaiga o pepa puipui pe teuteuina i faitotoʻa,
  • Mo wallpapering, oe tatau ona faʻaaoga kelu mo mamafa mea,
  • Mo sili atu faʻatuatuaina, o le puipui i tua atu o le tapu e mafai ona ufiufiina i le puipuia malamalama tioata,
  • Ae e te leʻi faʻaaogaina le pepa puipui o le tagata lava ia, e tatau ona e faʻamama ma faʻapipiʻi le puipui i le tele e mafai ai.

Faletusi o ata

O le teuteuina o le faletaele ma le pepa puipui e le o se auala masani. Peitai, e le o lona uiga e le mafai ona aoga. Filifilia saʻo mea o le a tumau mo le tele o tausaga ma o le a faʻafiafiaina le mata. Ma afai e te manaʻo e suia le siʻosiʻomaga, o le a leai ni faʻafitauli, talu ai le faʻaleaogaina o pepa puipui e sili atu ona faigofie nai lo o maa. Wallpapers o loʻo faʻaalia i se tele filifiliga, e faʻatagaina ai oe e toe faʻaleleia i soʻo se sitaili.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Manumalo i tofotofoga by Pauga Tai Logoipule - Ete Matau vol 2 - Dr. Rome Production (Iuli 2024).