Faʻafefea ona teuteuina totonu totonu o se potu malolo 20 sq m

Pin
Send
Share
Send

Faʻatulaga 20 sq.

O le potu malolo o le 20 mita e le mafai ona taʻua o le lapoʻa, ae e faigofie lava mo le taliaina o malo, faigaluega ma moe. O le vaega autu o se nofoaga mo malologa, e teuteuina ma upholstered meaafale ma se TV. O le vaega o totoe o le avanoa e faʻaleoleo mo se ofisa, faletusi po o le taumalulu togalaau.

Potu malolo faʻataʻamilomilo 20 m2

O se potu faʻaumiumi e faigofie ona vaevaeina i sone: o le sofa e tuʻuina i le afa muamua o le potu, meafale mo isi faʻamoemoe o loʻo tu i le lona lua - o lavalava mo le teuina o lavalava poʻo tusi, se kesi poʻo se umukuka foʻi.

I totonu o se potu malolo puʻupuʻu, e taua le aua le soʻona faʻatopetope le avanoa, o lea tetele puipui ma maualuga shelving i sea potu e matua le manaʻomia.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le umi o le potu malolo o sikuea e 20 ma le faʻamalama e tasi, ua fuafuaina e fai ai faʻatusa samasama. Grey vaega o puipui faʻatagaina oe e sone le potu ma vaʻai faʻalelei ona vaevaega.

20 sikuea mita e lava lea e faʻatulagaina ai se potu laʻei ma se faitotoʻa eseʻese poʻo se nofoaga moe i se potu faatafafa, ae o lenei filifiliga e tatau ona fuafuaina muamua, i le mafaufauina o meaafale mamanu, moli ma sone auala.

Ata o se potu malolo va apiapi ma nofoa mafanafana ma ofu laupapa i tafatafa o le faamalama.

Potu potu malolo

O se potu foliga lelei foliga sili atu le vateatea, aemaise pe a fai e lua ona faʻamalama. E sili atu ona faigata le vaevaeina o le sikuea potu malolo i totonu o sone, ae o se lautele lautele avanoa sofa fetaui lelei i totonu. E masani lava ona tu i luga ole pa avanoa.

E le fautuaina e faʻapipiʻi vaʻavaʻa vaʻaia i le va o meaafale, lea e vaeluaina ai le avanoa ma fausia ai ni vaega le lelei se lua. Afai e manaʻomia le faʻapipiʻiga, e faʻaaoga se fata maulalo, fata pa poʻo se pusa fagu.

Ata o se sikuea potu malolo ma se tulimanu sofa ma se fale fale faʻafiafiaga faiga.

Faʻataʻitaʻiga i se fale tumaoti

I totonu o le atunuʻu fale, e masani ona leai ni faigata i le faʻatulagaina o le hall, talu ai o le poloketi na tusia muamua. O le mea lelei, i le taimi o le fausiaina vaega, o le potu malolo faʻaauupegaina e lua faʻamalama ma maualuga faʻalo, faʻapea foi ma se ogaumu poʻo se magalafu, lea e tosina mai ai le mata ma avea ma autu teuteuina o le potu. E masani lava, o le TV e tu saʻo i luga aʻe, ma se laina meaafale e laina faʻataʻaliʻoliʻo ia.

A faʻafouina se fale tumaoti tuai, oe mafai ona taʻalo i luga o le lelei o se moni fale ma teuteuina totonu i totonu o se laufanua atunuʻu faiga. A fausia se fale fou, o se potu malolo o le 20 sikuea mita e masani ona teuteuina i se masani, faʻaonapo nei poʻo le Scandinavian style.

I le ata o loʻo i ai le potu malolo i totonu o le siʻosiʻomaga-faiga, fuafuaina i moli lanu. O totonu e teuteuina i meaafale e fai mai mea masani ma le taʻinaafi.

Faʻailoga

O se fale faʻafiafia e 20 mita le umi o loʻo vaevaeina i sone faʻagaioiga, ae le o metotia uma e talafeagai mo le faʻatinoina o lenei aitia. Oe mafai ona faʻaaogaina vaeluaina faia i tioata poʻo laupapa slats, faʻapea foi ma maualalo fausaga. O le sili ona taugofie auala e vaelua ai avanoa o le tuʻuina o meaafale o le a tele ni matafaioi i le taimi e tasi: o se fata ma i le taimi e tasi o le faletusi, o se pa counter ma se 'aiga' ai. O le sofa e faʻapea foi ma lenei gaioiga, vavaeʻese nofoaga e nonofo ai ma le falefaigaluega.

I le ata o loʻo iai se potu malolo, lea e tuʻufaʻatasia ai se potu 'ai, o se nofoaga faʻafiafia ma se nofoaga faigaluega. O le kapeneta e fausia i totonu o se paʻepaʻe paʻepaʻe, ma o manatu uma ua tosina atu i le uluaʻi mamanu o puipui.

Afai o le potu malolo o le 20 m ua faʻaauupegaina i se faʻailoga, o se mea moe moe vavaeʻeseina e se pupuni o le a ofi atoatoa i totonu. O le malologa mafai ona faia faʻasolosolo faʻaaoga ai le kapeneta poʻo le vaeluaina.

O le potu tafafā e vaʻa vaʻaia ma lanu eseʻese, faʻapea foʻi ma le maualalo o le pulelaa, e faigofie ai ona faʻaauupegaina se ofisa e aunoa ma le faʻaleaogaina o le potu o le malamalama masani.

Ata o se potu malolo ma le mafaufau loloto teuina, o se taugata sofa Chesterfield ma se tasi moega natia tua pupuni.

Faʻafefea ona faʻaavanoaina se potu malolo?

Malie fausaga e taua tele i le fausiaina o totonu. O meaafale e faʻatulagaina e tusa ma manaʻoga o tagata uma o le aiga.

O se potu malolo ma se tele TV, sipika poʻo masini faʻafuaseʻi mafai ona faigofie ona liua i se atoa fale-fale ata. I lenei tulaga, e tatau ona faʻatau pupuni uliuli e poloka le malamalama.

Afai naʻo le pau le matafaioi a le hall o le taliaina o malo, faʻatasiga faʻafeiloaʻi ma aiga, o le tulimanu poʻo le U-foliga sofa e faʻaaoga e faʻatumu ai le avanoa i le 20 sikuea mita. I se faʻaopopoga i moli lautele i le tulaga o moli uila poʻo moli malamalama, o loʻo iai sapalai o faʻamatalaga malamalama. Ina ia faia le potu mafanafana, oe mafai ona tautau pupuni sconces pe faʻapipiʻi se moli moli i le nofoaga faʻafiafia.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu vateatea e 20 sikuea mita i totonu o se sitaili faʻapitoa ma se sofa tulimanu aoga.

Afai o le potu malolo e faʻaaogaina o se potumoe, potu 'ai poʻo le potu taʻalo, e fautuaina e filifili suia meaafale. O se sofa gaugau e mafai ona faʻaaoga e fai ma moega, ma meaai mama mo malo e mafai ona faʻatulagaina i luga o le laulau kofe.

O le malamalama lanu lanu o le a fesoasoani e vaʻaia faʻalautele le fale: papaʻe, efuefu ma beige tone. O le laʻititi o laʻei ma teuteuga e faʻaaogaina pe a teuteuina se potu malolo, o le sili atu le lautele o le foliga mai. Faʻalauteleina faʻalauteleina le potu ma le vaega o le 20 m i le faʻaopopoina o se poletito, faʻapea foi ma se faga faʻamalama, maua atili malamalama ma le ea.

I le ata o loʻo i ai le potu malolo o 20 m, lea e avea le matafaioi o le faletusi. Lua tamai sofa seti i le tulimanu. O le tuʻufaʻatasiga e faʻatumuina e se laulau kofe ma se nofoa faʻataʻavalevale.

Faʻataʻitaʻiga i sitaili eseese

Teuteuina o se potu i le tutusa sitaili o le a fesoasoani e aumai faʻatasi totonu ma faia ia mafanafana ma lalelei.

Potu malolo totonu i ona po nei faiga

O le autu iloga faʻaaliga o aso nei o gaioiga, o lea la meaafale e filifilia aoga ma puʻupuʻu: modular sofa, gaugau vaʻavaʻa, feaveaʻi vaeluaina. Ae o le faiga faʻaonapo nei e faʻaaoga e le gata o le pragmatism, ae faʻapea foi ma le faʻatosina mai fafo: susulu malamalama i luga o le le faʻapaleni talaaga, teuteu moli, kapeta i luga o le foloa, maua ai le mafanafana.

O se tasi o faiga lauiloa i ona po nei o le loft, lea e manaʻomia le tele o malamalama ma avanoa. E faigofie ona toe fausia ile potu malolo e 20 sq. M, e faʻaaoga ai piliki ma meaafale talatala ma uʻamea ma laʻau fai elemeni.

Potu malolo i le sitaili o minimalism e iloga i le mamafa ma le lotogatasi. E tau leai ni mea e faʻaaogaina i teuteuga; o laconic fausaga ma laina saʻo, faʻapea foʻi ma mea e faʻaaoga i totonu e filifilia e fai ma meaafale. E tatau foʻi ona e vaʻaia moli lelei ma faʻaaoga le laʻititi o teuteuga. O lenei sitaili e lelei tele mo se tamai potu malolo o le 20 sikuea mita, ma aemaise lava mo fale fale tifaga mea faigaluega.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o le potu malolo faʻaonapo nei o le 20 sq m i se fale maualuga e iai uʻamea ma meaafale e fai ai laupapa, o piliki i luga o se tasi o puipui ma se faʻalo pupuni.

Fusion malamalama e sili ona talafeagai mo saoloto foafoaina tagata. Faʻafiafiaga, e le masani ai, ae i le taimi lava e tasi ma le matagofie i totonu o le potu malolo o le 20 sq m i le fusion style o le a teuteuina ai soʻo se fale.

I le ata o loʻo iai se potu malolo faʻatasi, lea e faʻatumuina i le tele o uluaʻi auiliiliga: pepa puipui ma se faʻataʻitaʻiga, se ofu teu ofu ma atavali i luga o foliga, o se fata faʻata ona tafatafa.

Potu malolo i tulaga masani

O le teuteuga faʻaleaganuʻu o le 20 sq. M hall o se tuʻufaʻatasia lelei o symmetry ma taugata. Maamora ma tamaloloa togavao e faʻaaoga mo fola. O puipui o le potu e ufiufi i pepa e sili ona lelei e faʻapipiʻi ai pepa poʻo teuteu teuteuina, e matua matagofie lava meaafale taugata ma ie.

O le sofa ma nofoa faʻasolosolo e i ai ni mea malulu ma ufiufi a latou elemeni. O pupuni o faʻamalama e teuteuina i pupuni e faia i le satin, veloveta ma isi ie mafiafia. O ata i faʻalelei matagofie ma faʻata lapoʻa e talafeagai ile puipui, ma moli tetele tioata i luga ole faʻalo.

O tala masani e le taliaina le gaogao, o le mea lea, o mea uma na faʻatauina meaafale ma teuteuga elemeni e tatau ona tutusa ma le tele o le potu ma le muaʻi tusia ata.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu totonu o le potu malolo i pastel lanu, o le autu teuteuina o lea o se matagofie matagofie magalafu.

Manatu fuafuaina

E i ai le tele manumalo-malo potu malolo. O le auala sili ona lauiloa e fausia ai se avanoa matagofie ma susulu o le vali o puipui i le paʻe papaʻe ma faʻaaoga malamalama susulu e faʻasaga i se tulaga le mautonu. O le potu o le a foliga lautele ma o faʻalo maualuga.

O le potu malolo ma paʻepaʻe o le 20 sikuea mita ma saʻo laina ma paʻu meaafale foliga matagofie ma faʻaaloalo. Ma ina ia mafai ona faʻafaigata le mamanu ma vaʻaia faʻalauteleina tuaoi o le fale tele, tagata faufautua fautua e faʻaaoga eseese faʻata luga.

I le ata o loʻo i ai se potu i le paʻepaʻe ma se hammock ma samasama auiliiliga e faʻaopoopoina originality i le ea.

O le isi aitia lelei mo le fetuʻunaʻi o vaega o potu o le atoaga o le puipui cornice. O se tamaʻi faʻamalama o le a foliga lapoʻa pe a fai oe pupuni e le gata o le faʻamalama matala, ae faʻapena foi atigi ma pupuni.

Afai e lua faʻamalama, tasi o latou mafai ona teuteuina i pupuni, ma le lona lua i laconic faasee pupuni.

Ma le isi, faufautua fautua e aua neʻi galo e uiga i le vaeluaina avanoa: o tapuni fata i luga ae o le sofa galue o se faʻaopoopo avanoa teuina ma fausia ai se mafanafana niche.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le fealofani o totonu o le potu malolo, lea e filifilia ai pupuni i le lanu o puipui ma le foloa. O taugata meaafale e foliga lelei ma manaia.

Faletusi o ata

Ina ia lagona le sili atu le mafanafana i le mea e mafai ai i totonu o le potu malolo o le 20 sikuea mita, e aoga le tausiaina o meaafale matagofie ma faʻatusatusaga, faʻatulagaina lelei ma faʻaumaina matagofie o le a tuʻufaʻatasia ai le avanoa.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Red Tea Detox (Iuli 2024).