Se filifiliga o ata o ata mai vai pepa puipui

Pin
Send
Share
Send

Uluaʻi fesuiaiga o ata

E faigofie ona fai se tuʻusaʻo faiga ma ou lava lima - naʻo le faʻaaogaina o pepa puipui vai i le toe lipeaina. Oe mafai ona faʻaliliuina ata o soʻo se faigata, faʻaopoopoina originality i le ufiufi. Faʻataʻitaʻiga o mamanu o loʻo faʻaalia i lalo.

Ma fugalaʻau

Lolomiina lolomi ma le leai o ni ata puipui nisi o ata sili ona lauiloa i totonu. Rose faʻailoga faʻafoliga ma agamalu. O le lalelei o rosa ua leva ona tosina mai i ai tagata tisaini, faʻatumuina le fale i le mafanafana ma le lalelei. E foliga lalelei i luga o soʻo se puipui, faʻafetai i le tele o lanu o lanu.

Laʻau

Vaomatua ma laʻau i fatuga eseese o fofo sili ia ona aoga mo potu malolo - potu malolo, potumoe. O niu i luga o pepa puipui e foliga lelei i totonu o potu faʻatutu o potu a le fanau, vaega e taʻalo ai. Sakura, o le laau o le ola - e lemu ese ona seti ese puipui latalata i le moega.

Vaʻaiga masani

Natura i luga o le pepa puipui foliga foliga fealofani i soʻo se potu: ulufale faitotoʻa, potu malolo, e oʻo lava i se faletaele. E mafai ona e faʻaopopoina lanu lanumeamata ma ata i le malae taalo mo tamaiti.

Geometry

O le geometry i luga o le pepa puipui e foliga mai e sili ona manaia i le ata.

  • sikuea;
  • tafatolu;
  • sasa
  • Laupapa Chess;
  • lapisi.

Atavali

Tagata fiafia i atavali mafai ona mafaufau e uiga i le fausiaina o se galuega sili ona lelei - o se atavali mai vai pepa puipui. Lenei o le a faʻatumuina le fale i se uiga lilo, mea lilo ma le alofa, ma o le a faʻatagaina oe e paʻi atu i le vaitaimi o le faʻaipoipo.

Mamanu

Oe mafai ona faia se potu mafanafana e ala i le faʻaaogaina o ni ituaiga o mamanu i luga o vai pepa puipui, mai faigofie lavalava i laʻau lavelave. E mafai ona e teuteuina puipui uma - o totonu o le a le ova tele.

Manu ma iniseti

O le aga o tatou taimi o butterflies i luga o puipui. E tipi ese i latou mai le pepa ma faʻapipiʻi i faʻalua mea faʻapipiʻi poʻo se kelu. Aisea e le faʻaopopo ai lau mea e te fiafia iai i lau teuteuga ma le vai pepa puipui? O le a manaia ma le masani ai.

Malamalama filifilia saʻo o le a fausia ai foliga vaaia o le latou lele i le la.

Ole filifiliga masani lona lua ole pusi ile pepa puipui. Latou te faʻaopopoina le taʻalo ma le māmā i totonu.

Faʻaoga auala

E tele metotia mo le faʻaogaina o le paluga o vai pepa faʻapipiʻi. E mafai ona e galue ma ou lima i le faʻaaogaina o se palasitika opeopea. E fesoasoani e tufatufa tutusa le tele i luga o le pa luga. E mafai foi ona e faʻaseʻeina pepa faʻapipiʻi vai i se faʻaseʻe poʻo se fausaga o fauga fale. O le mea autu e le o le tuʻua o avanoa, gaogao.

Faʻaaogaina o se stencil

O se auala muamua e faʻamamafa ai lou lagona o le tofo o le faʻaaogaina o stensil tusia. E muamua, matagofie, matagofie matagofie. Pau lau mea e te manaʻomia o le filifili lea o lau ata e te fiafia iai ma lona faʻaupuga fesoʻotaʻiga.

O oloa ua maeʻa e faia e faʻaaogaina ai polymers (ata). E leai se mea e sefe ai se tupe: o se faʻataʻitaʻiga taugofie e mafai ona "alu ese" pe faʻaletonu i le taimi e faʻaaogaina ai. Filifiliga tasi taimi - faʻataʻitaʻiga ua faʻapipiʻi.

Faʻatonuga mo le tusiaina o se mamanu i lenei auala o loʻo avatu i lalo. E mafai foi ona e faia se stencil i ou oe lava lima!

E ala i le tusia o ata i luga o le puipui

E taua le mafaufau i luga o foliga o le lumanaʻi tusi o le ata i luga o suavai pepa puipui. E mafai ona avea voluminous, lamolemole, faigofie e faatino pe fanciful, faigata. Tekinolosi sili ona faigofie: faʻataʻitaʻiga i lanu e lua. Tele lanu, laina, lalaga lalaga faia le faʻataʻitaʻiga e le gata faʻapitoa, ae e matua faigata foi ona faʻatinoina.

Fautuaga aoga: oe manaʻomia fuafua le aofaʻi o mea faʻaaoga o le a faʻaaluina i luga o lenei faʻataʻitaʻiga ata.

Laʻasaga ma lea laʻasaga faatonuga mo le tusiaina o se ata o loo tuuina atu i lalo.

Tusi fua

E leai ni tapulaʻa o mafaufauga - e mafai ona e faʻalelei i luga o se mea sauniuni. Le lelei: A e toe faʻaaogaina pepa pepa vai, e mafai ona palu faatasi ma le vali. E mafai ona e teuteuina faʻataʻitaʻiga o le ata ma sulu, lopa, tioata lanu.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se ata oe faʻaaogaina ai le stencil?

O le workflow ma lenei teuteu elemene e faigofie.

Le tulafono faʻavae: saʻo le fuaina o le nofoaga o le lumanaʻi teuteuga ma faʻapipiʻi saʻo le oloa.

O se faʻaiuga o le saʻo o le faʻagaioiga, e maua ai se mamanu tulaga ese o le a faʻafetaia e tagata o le aiga ma tagata valaʻaulia. E leai se manaʻoga e faʻanatinati - ia faʻamalositino sitepu taʻitasi, ae le o le tetete lima - o lenei mea e ono faʻaleagaina ai le aotelega o foliga o le pepa puipui. E mafai ona e faʻamanatuina, faʻataʻitaʻi, fausia sau oe lava tulaga tulaga ese.

E i ai foi le toʻeseʻese: o le vaitaimi o le faʻaaogaina o sea ata e puʻupuʻu. E taua le faʻatatau saʻo le aofaʻi manaʻomia o meafaitino, e faʻamanino ai mataʻupu laiti ole tausiga. Afai e te le manaʻo e faʻalavelave i le faia o se ata, o le sili filifiliga o le faʻatau maeʻa oloa.

O le a le mea e manaʻomia mo lenei?

Mea uma e faigofie lava: oe manaʻomia se sauni-faia stencil, mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma se sauniuniga fefiloi o suavai pepa puipui. O se meafaigaluega taua mo le tusiaina ma faasaʻoina le contours o se ata o se fausiaina spatula.

Faatonuga i lea laasaga ma lea laasaga

Le faʻaliliuina o se ata e faʻaaogaina ai se stencil, oe manaʻomia:

  1. filifili se 'upega tafaʻilagi mo faʻaliliuga;
  2. aveese le ata puipui puipui mai totonu o le stencil;
  3. pipii le pito i luga;
  4. o le diluted tuufaatasiga o loʻo faʻaogaina i le puipui i se tamaʻi vaega.

Afai e te manaʻo e faia volumetric mamanu, faʻaopopo le aofaʻi o vai fefiloi pepa puipui.

Vitio

Faʻafefea ona ou faia se ata e faʻaaoga ai se ata?

A o e faʻaaogaina se ata, e tatau ona i ai sou tomai atisi.

O le a le mea e manaʻomia mo lenei?

O a mea faigaluega e manaʻomia e faʻaoga ai teuteuga:

  • moega fausia;
  • faasee vaivai;
  • opeopea acrylic

O le mamanu ua siitia atu i le pito i luga o le vai pepa puipui faʻaaogaina ai se faigofie failautusi failautusi poʻo se maka.

Faatonuga i lea laasaga ma lea laasaga

Faʻaogaina o se ata e faʻatagaina ai oe e saʻo ma tutusa faʻapipiʻi uma foliga o le ata i luga. O le metotia e le masani ai:

  1. e faaaoga se fasi ipu malamalama ma se lamepa;
  2. o le moli o le moli e faʻasino i le vaega manaʻomia o le puipui;
  3. o le ata mai le ata e faʻaosoina i se penitala pouliuli poʻo se maka;
  4. pepa puipui o loʻo faʻaogaina i vaega o le puipui e tu mamao mai le tasi ma le isi;
  5. mea muamua lava, o tuaoi o le ata e faʻatumuina i le tasi paolo, e le paʻi le tasi i le tasi;
  6. tamaʻi vaega o le faʻavaivaia tuʻufaʻatasiga o vai pepa faʻapipiʻi ma se spatula o loʻo faʻamalosia i se vaega o le 1, 5 - 2 mm.

Fautuaina e le tagata poto: e sili atu le tolopo le faʻaogaina o tuaoi susu - e palu faʻatasi lanu, e le manino lelei tuaoi o le ata. Ona faʻalaugatasia lea o pito, o le gaioiga e pei o le faʻataʻitaʻiga o le omea: o le pepa puipui na ova atu i tua atu o laufanua ua faʻafoligaina, ma toe foʻi atu i lona tulaga.

A maeʻa le galuega, e tatau ona mago le paluga. E masani ona alu le aso. I le faʻaaogaina o se fale masini faamago lauulu, o le gaioiga mafai ona faʻatelevaveina.

O le iʻuga faʻasolosolo e tatau ona foliga pei o se tasi tapoleni: o paolo foliga fealofani, e leai ni avanoa i le ata, avanoa avanoa ua fetuunai. Ina ia faʻamalamalamaina pe faʻamamafaina le lalelei ma le tulaga masani, oe mafai ona faʻavasega agaʻi atu o le ata. Peni solo solo poʻo ni maka, penitala-faʻasolo peni e faʻaaogaina.

Vitio

Faʻafefea ona fai oe se stencil?

O le faia o stencils i ou lava lima o se faʻafiafiaina ma faigofie gaioiga.

Mo lenei mea o le ae manaʻomia:

  • sauniuniga o se teuteuga;
  • centimita poʻo le kala pepa;
  • pepa mafiafia;
  • lau maamaai laupepa (naifi);
  • fausiaina faʻata (tuu i le faitalia).

Faatonuga

  1. saili ma lolomi le ata manaʻomia;
  2. fetuʻunaʻi le fua o le faʻataʻitaʻiga - faʻateleina pe faʻaititia (faʻaaogaina le metotia faʻaaogaina);
  3. faʻatonutonu le ata e faʻaaoga ai le centimita poʻo le kalafi pepa. Ole aofaʻi ole sela ile 1 ile 1;
  4. fesiitai le faʻataʻitaʻiga i le isi laupepa laina i le tutusa auala;
  5. e tipi ese se mea teuteu i le fesoasoani a le atigipusa.

Stencil Tipiina Taiala

  • E naʻo le faʻaaogaina o le naifi failautusi (fausia) naifi e mafai ai ona fai.
  • O laina saʻo e faʻatoa mafai ona ausia i lau fou.
  • O le le faʻamaoni i le faʻataʻitaʻiga o le a avea ma se ituaiga o "lima-faia", faʻaopopo le masani ai i le ata.
  • E mafai ona e faʻaogaina le faʻata faʻata - e fesoasoani e tipi ese le tele o mea. O le gaioiga o le teuteuina o pepa puipui vai e vave ma faigofie.

Manatu o ata i totonu o potu

Pepa puipui suavaia mo puipui o se atua Atua mo connoisseurs o coziness, mafanafana ma aso nei faiga i le fuafuaina. E mafai ona e fausiaina se potu 'ai manaia matagofie:

Mo le auala savali

O le auala auala fausia ai le muamua lagona o le atoa fale. Faigofie tausiga mafai ona iloga: soʻo se faʻaleagaina e mulumuluina ma se susu microfiber, pe a fai o le puipui e ufiufi i se vali ma varnish oloa. Afai o le fale mautotogi na faia i se maualuga auala, o le vai pepa puipui o le a faʻavaivaia le malulu paolo.

O se auala-masani auala o le a feʻilafi ma fou lanu pe a e faʻapaʻuina i ia ituaiga pepa puipui. O se sitaili frilly o le a foliga lelei ma susulu mea faʻaopopo i totonu o se vai pepa puipui. Geometric mamanu foliga aoga pe a fai oe sao faʻatumuina le atoa totonu ma fasi meaafale.

Mo potumoe

E faigofie lava le fausiaina o se faʻailoga paʻu, anamua, malo i totonu o le potu malolo - ua faʻaopopo le pupula i le vai pepa faʻapipiʻi ma ua filifilia le ituaiga. O se lelei fofo mo honing le masani i totonu o le pastel lanu faʻaaogaina o se ata poʻo se stencil.

Mo umukuka

O le pepa puipui vai i totonu o le umukuka o se mea taua tele lea e manaʻomia eseese sauniuniga. O le potu e iloga i le maualuga o le susū: faʻasaʻoa mai le ogaumu, faʻaaogaina soo o le vai, ma isi. O le paluga o loʻo faʻaoga e oʻo lava i le faʻalo, mulimuli i le tulafono e tasi: faʻapipiʻi se pulou malosi ma faʻapipiʻi se vaega o le acrylic varnish i nofoaga o le lumanaʻi faʻaleagaina.

O le mea e manavaina manogi, lelei ea e taua. O umukuka lava ola ma lauti seti silhouette o le a foliga fealofani iinei.

Mo le vasega pepe

O le mamanu o le vasega pepe e faʻamoemoe i le matua ma mea e fiafia i ai le tamaititi. Afai ua lava lona matua, o le teuteuga autu e tatau ona malilie i ai. Tamaiti laiti o le a talisapaia latou sili ona fiafia i ai katuni foliga i luga atu o le moega, le toa o se talafatu, ma agalelei manu vaomatua. Ina ia le faʻaosofia le popolevale ma aua le faʻataʻitaʻi le vasega pepe, aloese mai le acidic, pupula paolo, matagofie ata. Lelei: O le pepa puipui o se siʻosiʻomaga agalelei ma aoga.

Mo potu malolo

O le teuteuina maeʻa mo se potu malolo o le tali sili ona lelei. E mafai ona e faʻaopopoina faʻapipiʻiina, faʻamalamalama pepa puipui vai ma ato i lalo o le faʻalo. Latou e lelei soundproofing: latou mitiia leo. O tamaʻi potu e sili atu ona foliga lelei mai i lanu malamalama, o se potu avanoa e faʻamamafaina ai le mauoa o lanu. E naʻo le tasi le itu e faʻaogaina ai stencil, neʻi faʻamalieina le potu.

O le saʻo moli e taua mo le manumalo foliga.

O le pepa puipui suavaia o se fou fou o lo tatou taimi. O le a latou fesoasoani i le fausiaina o se tulaga ese mamanu i totonu o le fale, faʻatumuina i le mafanafana ma faʻailoa atu i lē ana le uiga o le sitaili.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: FALA-O-ATA KOLOVAI KOLOFONUA (Mae 2024).