Kerisimasi pupuni ma faamalama teuteuina aitia

Pin
Send
Share
Send

Ua sau le taumalulu. O le faaiuga o le tausaga, ua oʻo i le taimi e fai ai le faʻasoa, faʻafouina olaga fuafuaga ma faia se laa i le lumanaʻi. E eseese auala e faʻamanatuina ai le Po fou o le Tausaga Fou i atunuʻu uma. Ae, i le faʻaopopoina i tu ma agaifanua, o aso malolo taʻitasi e i ai tuʻufaʻatasia foliga. O le tu masani o le teuteuina o lou fale e tuai pei o tagata soifua lava ia. O nei onapo tulaga e maua ai avanoa le talafeagai ma mea na sa iai i le seneturi talu ai. O le eseesega o mea ma mea faigaluega mo teuteuga fale o loʻo tupu pea. O se elemeni taua i le fausiaina o se siosiomaga faʻamaneta faamaneta o pupuni o le Tausaga Fou. E mafai ona e teuteuina le faʻamalama ina ia totonu e faia se foliga ese.

Faʻafefea ona teuteu pupuni masani ina ia pupuni o le Tausaga Fou luga o faʻamalama avea ma se ea ma iloga iloga elemeni o le aso malolo?

Pupuni o le sili backdrop mo faaopoopo elemeni. Ina ia teuteuina soʻo se pupuni, ia o roller blinds, faigofie ie, saʻo, ma pleats, oe mafai ona faʻaaoga moni mea uma o loʻo i ou lima.

Faʻafefea ona fai masani pupuni faʻafiafiaina

O le aveina o pupuni o loʻo ia te oe ma faʻatasi ma latou i mea teuteuina o le sili ona vave filifiliga. O se vaega iloga o le ie pupuni, pei o le lambrequin, mo se faʻataʻitaʻiga, e talafeagai e taʻalo ma auiliiliga auiliili poʻo, pe a fai e leai se lambrequin, faʻapipiʻi se fale gaosi mo le umi o le aso malolo.

O le filifiliga o mea ma foliga e atoa i le alofa mutimutivale o ou mafaufauga.

Pepa, fasi ie, mea masani, soʻo se mea e sau i le mafaufau e mafai ona faʻaaoga. Lanu e fetaui ma le sitaili o le Tausaga Fou ma le Kerisimasi - paʻepaʻe, lanumoana, mumu, auro. Faʻamau, lipine, soʻo se elemeni e faʻafetaui le lanu, teuteuina matagofie, o le a vave suia le foliga o le pupuni. I le faʻaopopoina i le cornice, mo teuteuga o loʻo i ai le tapoleni lava ia, lea e mafai ona ufiufi i auala eseese, faʻaopopo pepa auiliiliga, apalai. Nei mafai ona avea ma fuainumera o snowmen, aila po o ni mea e leai ni ata. E faigofie ona faʻapipiʻi rhinestones, faʻamau, faʻamau faʻatasi ma le fesoasoani a le le lalagaina ie ma le uʻamea, ma faʻataʻavale lemu meataʻalo, polo, pepa pepa mai le cornice.

Filifili le mea e sili atu ona manaia mo oe:

  • tipi ma tautau ifo ni aisa faʻaseʻe aisa, o foliga o agelu mai le faʻaputuga saito;
  • suʻi pe pin ni apalai i le ie pupuni;
  • fausia se mea teuteu e faʻaaoga ai le stencil;
  • pale pale, timu e faʻaaoga e fausia ai ni faʻavae faʻavae;
  • teuteuina le saga i le iila, poʻo le lambrequin faia e lima;
  • faia se tuʻufaʻatasia mai twine, fili, lipine lipine;
  • ao mai ni mea e maua, pompons, aufana, masaesae i se pale matagofie;
  • faʻapipiʻi fetu ua valiina i le auro vali i pupuni;
  • pepa palasitika, Origami, pepa volumetric polo;
  • cones, sprigs o mauga lefulefu ma spruce tuʻufaʻatasia ma pepa alumini ma vali.

Siliva ma auro o lanu masani ia o le Tausaga Fou

Faʻatusa e faia mai iila poʻo matte mea ma uʻamea foliga - foil, brocade, lurex - foliga ofoofogia luga o pupuni. E mafai ona e faʻapipiʻiina i latou i filo, suʻi pine. O se teuteuga faigofie e iai ma le timu ma pale matagofie.

O le pupuni a Iapani e aofia ai le tele o tuʻuga. E faigofie, e mafai ona e suia se tasi poʻo le tele o tuʻufaʻatasiga i ni mea lolomi na faia e lima. Faʻapipiʻi ata, apalai i ia ituaiga modules.

O ata atoa ma fatuga i autu o le Kerisimasi, poʻo se faigofie geometric mamanu i le lanu o le Tausaga Fou, talafeagai mo totonu, o le a liua pupuni masani i le Tausaga Fou.

3D lolomiina o se faʻaonapo nei lomiga o faʻamanuiaga mamanu

Tekonolosi fou ua le vaʻaia i le 21st seneturi, ae, e ui i lea, o se tuʻufaʻatasia vaega o le olaga. O le mea pito sili ona lelei e uiga i le alualu i luma o le mea e faʻafaigofie ai le olaga ma sefe ai taimi. UV lolomiina i luga o ie poʻo ni pepa faʻapitoa o le a vave faia fatuga moni o le Tausaga Fou.

Afai tatou te amanaʻia le aofaʻi o le malosi faʻaalu e faʻatatau i le aʻafiaga gaosia, e mafai ona tatou faʻaigoaina o le Tausaga Fou 3D pupuni o le sili tekonolosi alualu i luma.

Photocurtains sau ma se sauni-faia mamanu, ma se autu fiafia. I le faʻaaogaina o le metotia lolomi UV, e mafai ona e faʻaogaina le ata e te manaʻo ai luga o ie pupuni, ona ese ai lea o le teuteuga o le fale. 3D ata mafai ona faʻaogaina i 'eseʻese ie, filifili le uiga ma le lanu o mea. Airy chiffon poʻo le mamafa satin o le a fausia ai aʻafiaga eseʻese. Ioe, e fautuaina ia amanaʻia le lanu o le fale ma taumafai e faʻapaleni le lanu o pupuni. O pupuni ma se mamanu 3D o loʻo tautau e le gata i faʻamalama, ae faʻapea foʻi luga o puipui e pei o se lolomi, ae le o se ata. O vailaʻau ole Stereo e vaʻaia faʻalauteleina le avanoa, ma faʻaopopo moli e matua suia atoa ai le lagona ole hall masani poʻo le umukuka, faʻaliliu atu i latou ile lalolagi ole vavega ole Tausaga Fou.

Faʻafefea ona fai pupuni oe lava

Fausia pupuni mai le valu i ou oe lava lima faʻatagaina oe e le faʻatapulaʻaina ou mafaufauga fatufatuaʻi. Lenei e mafai ona e faʻataʻitaʻia saogalemu, talu ai e le o taofia oe e le lanu o pupuni o loʻo i ai, pe o le i ai o se mamanu ma le ituaiga o ie, pe a fai e te filifili e faʻaaoga ata pupuni. Mai filifiliga faigofie - ia fai pupuni ie. E masani lava o nei pupuni e faia i lopa. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e filo i filo, ae le o lopa, ata o bunnies ma snowflakes poʻo meataalo na faia e lima, o lea o pupuni ma le autu o le Tausaga Fou ua sauni. Nai lo filo, o le a manaia le faʻaaogaina o twine, fili, pepa o fasi pepa, o le a maua ai pupuni olaola ma le mafanafana. Ma e mafai ona faʻapipiʻi soʻo se mea i fasi pepa, mai mea masani, e pei o cones, i mea taulima mai fagu palasitika, latou te faia aulelei Kerisimasi laʻau. A e iloa suʻisuʻi, o meataʻalo mafolafola ma lagona poʻo ni atigipusa i totonu e aoga tele, e faigofie ona faʻaaoga le isi Tausaga Fou e teuteuina pupuni.

O pale matagofie ma pale e saunia e fai ma 'ie puipui. Matagofie pupuni e faia mai ituaiga eseese o pepa, ma teuteuina vaega ma mamanu.

Le manogi o le Kerisimasi laau, le tofo o moli ma Santa Claus

Ioe, e fautuaina e faʻaofi Santa Claus ma snowflakes i le teuteuina o ie pupuni. Ae o le mea taua o le faʻailoa atu le siosiomaga o le Tausaga Fou aso malolo. Afai e te faia se auala fatufatuai i lenei mataupu, oe mafai ona faʻaaoga mea le masani. Ina ia lipea pupuni, e muamua e faʻaaoga elemene teuteuina ma rhinestones. Kerisimasi fetu, logo, agelu e muamua tipi ese mai pepa malo e tusa ai ma se mamanu faia muamua. Ona afifiina ai lea o latou i le pepa lautele, teuteuina i rhinestones ma confetti. E talafeagai mo le teuteuina o laupapa atigipusa, o aitema e pei o faʻamau, lavalava lopa, atigi.

O le teuteuina o ie pupuni o le Tausaga Fou, i le faʻaopopoga i le teuteuina o le ata, o le a fesoasoani ia te oe e malolo ma faʻamalie ai ia te oe aʻo leʻi oʻo i aso malolo.

Fetu foliga matagofie i soʻo se mea - o se mea faʻapipiʻi i le ie puipui, o se mea faʻaaogaina, mo pupuni. Fetu ma polo i luga o manoa o eseʻese uumi faʻamalolo mai le cornice foliga matagofie.

E mafai ona teuteuina pe valivali mea tuai

O se pea ogālaʻau ma auro ma siliva vali ma le lototetele o le a fesoasoani e fausia ai se lagona o le Tausaga Fou mai toeititi lava mea uma na oʻo mai i le lima, lea e le toe manaʻomia i totonu o le aiga.

Le totini pepe totini, valivali mai le apa pasī, teuteuina i lipine, foliga sili atu leaga nai lo se taugata meataʻalo meataʻalo. Draperies, lace, twine alu lelei ma sauni-faia appliances, nei ua i ai le tele filifilia o latou. I se faʻaopopoga e faʻapitoa lava i le autu o le Tausaga Fou, e mafai ona e faʻaaogaina mea matagofie e pei o laulaʻau, foliga faʻatusa.

O foliga manaia volumetric e faia mai le kelu ma filo, filo na totoe. I le faʻaopoopoina i fetu, kiona, snowflakes openwork, oe mafai ona faia soʻo se foliga i lenei auala, le sili ona manaia.

E i ai le le faʻatapulaʻa numera o avanoa ma filifiliga mo teuteuina pupuni.

Pepa pupuni o se paʻi o le talafaasolopito

Pepa o se eseʻese fetuutuunai mea mo fatufatuga, ei ai le meatotino o le taofia o le foliga na avatu ia te ia ma le fesoasoani o gaugau ma tipi. O lona faʻaaogaina i ona po nei aofia ai vaega uma o le saienisi, alamanuia, faatufugaga. Pepa pupuni e sili atu ma le tasi le afe tausaga le matua, mafaufauina o le pepa na aloaia fausiaina ma amata ona faʻaaogaina i le 105 AD i lona taimi nei foliga, ma o le mea moni e sili atu na muamua. O le mea lea, o le fausiaina o pupuni o le Tausaga Fou mai pepa ma ou lava lima, i se uiga, o le auai i le talaʻaga. Le filifiliga sili ona talafeagai mo le Aso Malolo o le Tausaga Fou e tuʻufaʻatasia tu ma aga ma aso nei.

Pepa pupuni mafai ona faia mai i elemeni taʻitasi faʻapipiʻi i se fagota laina ma uaea, pepa kiliva. Isi auala o le faia pupuni mai le atoa ie. Nei o tu ma aga, masani-masani auala o le faia o ie pupuni pepa.

O a ie puipui e faigofie ona faia mo le Tausaga Fou

Ina ia avea pupuni e avea ma Tausaga Fou, ua lava lava le filifilia o le saʻo foliga ma pepa faiga.

E fai pupuni mai pepa pepa, afifi lole, fasi pepa matagofie, postcard e talafeagai. E mafai ona e faʻafesoʻotaʻi ia elemeni pepa ma isi - mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamau, pulu tioata. O le faiga o le metotia o le nonoa o fasi pepa e tele lanu o gaugau i le tele o taimi i luga o se filo pe faʻamau i le tasi ma le isi ma kilipa pepa. E le taumateina, o ia galuega e manaʻomia tele le onosaʻi ma le taimi. I leisi itu, o nei ituaiga o faʻafiafiaga gaioiga fesoasoani e faʻamalosia ai le neula. Ma afai e te le faia na o oe, ae faʻatasi ma seisi tagata faʻatasi, e mafai ona e maua fiafia.

O le vave auala e fai pupuni pepa matagofie o pleated blinds. O le gaioiga o le faia o na mea e faigofie, ma o le faʻaiuga o pupuni mananaia. Soʻo se pepa o le a aoga, ae o le sili ona lauiloa metotia o le faʻaaogaina o pepa puipui. E aliali mai taugofie ma matagofie.

O le gaioiga o le fausiaina o pleated ma tubular blinds

Mo pupuni faʻapipiʻi, o le lautele o le laupepa pepa e fuaina faʻatafa o le faʻamalama ma le toʻesega o le 1.5 centimita. O le mea muamua e fai o le makaina o le pepa i fasi pepa o le tutusa lautele, ona gaugau ia pei o se maliega. Ina ia taofia gaugau, o le a saʻo le tusi i le laina gaugau i le pito i tua o se naifi poʻo se seleulu, taitaiina ma se pule. Gagau le maliega, tuu i lalo o le masini lomitusi mo le tolu itula. Faʻapipiʻi faʻalua mea faʻapipii i le pito i luga, fai se pu mo le maea ma se loka ma ua sauni le pupuni. E le gata na siʻi i luga e le tagata taofia, ae faʻatupuina foi se foliga manaia semicircular foliga, pei o se ili, e teuteuina atoatoa totonu.

O pupuni pepa faʻaseʻe e foliga matagofie i luga o le faʻamalama. E faʻaputuputu mai mai paipa pepa manifinifi e faʻasolosolo mai pepa talafeagai. O le manifinifi o le pepa, o le sili lemu le iuga o le a. Nusipepa e lelei mo le faʻaaogaina. Laʻau e maua e mafai ona valivali ma se palasi pe faʻapipiʻi ma le vali mai se apa faʻasusu. E sili le aoina i luga o se mea faʻapipii, poʻo se mea teuteu teuteu i le tele o laina. O lona iʻuga, o le a i ai o matou pupuni e pei o ofe, ae sili atu ona matagofie. O le stencil ata o le a faʻaopopoina ai teuteuina uma tauaso.

O vaega taua o le aso malolo o le alofa ma musumusuga

Faʻafefea ona faʻaopopo le mafanafana ma lagona i lou fale i le taimi o tuʻuaga? E mafai ona e tautau teuteuga o le Tausaga Fou i luga o ie pupuni i ni nai minute, aveese mai fafo le mea o loʻo teuina ile pusa tuʻu mai lea tausaga i lea tausaga. Ma oe mafai ona faʻaopopoina ia latou i ni kopi fou, lea na matou faʻatupeina ai le foafoaina o le malosi ma lo matou alofa. Ma o le aso malolo o le a sili atu gaioiga ma lelei.

E mafai ona e faia se tala faʻagogo mai le pepa, ie, filo ma kelu, faʻaaoga mea eseese, o mea masani e pei o teuteuga, o le mea taua o le kiina o mafaufauga ma tuʻu le saolotoga i fatufatuga e masani ona i totonu o tatou.

Tele auala e fausia ai pupuni teuteuga:

  • Snowflakes, pepa fetu;
  • faatusa o Santa Claus, renitia faia i pepa malo ma pepa alumini;
  • elemene teuteuina faia i filo ma kelu;
  • fetu e faia i uaea ma filo;
  • pale pale pepa;
  • polo, aufana e faia i lipine poʻo ni pepa;
  • meataalo vaivai e fai ma pupuni o pupuni;
  • tamaʻi laʻau Kerisimasi na faia mai fagu palasitika, pepa, vulu;
  • pepa pepa volumetric - kusudams.

Kerisimasi eseese laau, snowflakes eseese

Ua lava le tipiina o fasi kiona, faʻatusa o hares, urosa, kulimi kiona ma laʻau Kerisimasi mai pepa papaʻe, ma ua sauni le teuteuga mo pupuni.

Tasi le toe faia mafuaaga e foliga manaia, ae taina i eseʻese mea.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e naʻo pine Kerisimasi e mafai ona e faʻamau i luga o ie pupuni, ae e eseese mea e fai ai. Laʻau Kerisimasi mataʻina e gaosia mai fagu palasitika tipi. Laʻau pepa e faia e tusa ma le tutusa mataupu faʻavae. E tipiina se fasi pepa ma mimilo ese ai se laau Kerisimasi faʻapitoa. Afai e mafai ona faʻatumuina le ata o pupuni ma laʻau Kerisimasi e faia i le lagona poʻo le ie, o le a foliga matagofie ma faʻaonapo nei.

I le tutusa lomiga, oe mafai ona teuteuina pupuni i le filifilia o se ese mafuaaga. Nei mafai ona avea santas, snowmen, bunnies ma eseese o snowflakes faia faʻaaoga ai metotia eseese. Lenei, o le 'eseʻese e mauaina e le mafua mai i le taupulepulega, ae o le mea moni i mamanu sailiiliga.

O sina fasi pepa ma faʻatagata

O le isi vave ma vave auala mo le tatou latitude e avatu ai se siʻosiʻomaga fiafia o le tautau e le naʻo polo tioata i luga o lipine, ae faʻapea foi kusudams pepa fale. Ma e ui lava e fesoʻotaʻi ma le Saina Tausaga Fou, pe a fai o nei teuteuina polo e faia i le papaʻe pepa, latou e leai se eseʻese mai snowflakes.

E i ai filifiliga mo faigofie tele kusudam, e pei e oʻo i se tamaititi ona faigofie ona faia.

E matua ofoofogia lava le aafiaga. Pe a tautau se pale pale o volumetric polo ae le o se lambrequin, e foliga mai o se moni galuega o faatufugaga.

Fetu ma se faʻavaʻa faia i laʻau laʻau poʻo uaea afifi i filo foliga faʻavae.

E mafai ona e tuʻu le lanu masani o filo, pe mafai foʻi ona e valiina i le auro poʻo le siliva, ona faʻapea lea o le lagona o le Kerisimasi o le a avea ma mea moni. E mafai ona e teuteuina atoa le tapoleni i fetu, o le a avea ma amataga e amataina i latou i se fasi, o se le faʻatatau mamanu poʻo le tafatafa o le ie puipui.

O aufana poʻo isi mea teuteu e foliga mai e fai lava sina eseesega. E tusa ai ma lau filifiliga, e mafai ona fausia se atemosifia siosiomaga pe teuteuina le fale i se postmodern sitaili. O le mea sili ona taua o le i ai o se lagona o se aso malolo e fetaui ma tagata uma e tusa ai ma lona agaga ma lana faiga. Ma o le aso malolo o le a aumaia ai le laki.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Tajemniczy pałac cz. I- HD URBEX. Abandoned Palace. Urban Exploration (Mae 2024).