Lanumoana pupuni i luga o faʻamalama: ituaiga, mamanu, tuʻufaʻatasia, ie, teuteuga, tuʻufaʻatasia ma pepa puipui

Pin
Send
Share
Send

Features ma fautuaga mo filifiliga

O nisi tulafono faʻataʻitaʻi o le a fesoasoani e faʻalelei atoatoa le potu.

  • O laina faalava lanumoana lanumoana o le a fai ai le potu e foliga lautele pe umi atu foi.
  • E sili le teuteuina o se potu ma pupuni lanumoana i le itu i saute poʻo le susulu o le ao.
  • Malamalama mama o lanu moana e maua ai se lagona malu i totonu o le potu, ae o lanu lanumoana loloto e faʻaosofia ai gaioiga e fai.
  • O le lanumoana lanu e talafeagai mo teuteuina tamai potu, o le a vaʻaia faʻateleina le avanoa.

Ituaiga

Tulle

Lanumoana tulle poʻo le voile o le a foliga fealofani i le tuʻufaʻatasia ma pupuni pupuni o se paolo pogisa pe na o le pau faʻamalama teuteuga, aunoa ma ni faʻaopoopoga.

Lola

O le masini o se paipa, lea e ave i luga, o le ie e manua e faʻaaoga ai se filifili. O le faʻataʻitaʻiga e puupuu ma umi se avanoa; e talafeagai mo le teuteuina o se ofisa, umukuka poʻo le potu a tamaiti.

Roma

O le ie e faʻasolosolo vaevaeina i tutusa vaega e tuʻuina ai nila. O se filifili poʻo se lipine faʻataʻamilomilo i le itu itu; a siʻi aʻe, e gaugau lava le ie i ni galu.

Ie puipui uumi masani

Masani uumi ie ​​pupuni i le foloa o le a tumau pea laʻei ma talafeagai. O le faʻamamafa e mafai ona i luga o mea, lanu poʻo faʻataʻitaʻiga. O pupuni e manuia tuʻufaʻatasia ma pupuni tulle.

I le ata o loʻo i ai se potu umukuka potu ma azure teuteu elemeni.

O pupuni pupuu

O se aitia lelei mo le teuteuina o se umukuka poʻo le potu a tamaiti. O mea e mafai ona malamalama ma malamalama pe, i se isi itu, mafiafia, lafi mai le tele o le la.

Faʻasologa

O se teuteuga auiliili o totonu o le a fesoasoani e vaevaeina le potu i sone eseese, ao puipuia le avanoa, pe na o le faia o se teuteuga gaioiga. E mafai ona teuteuina i latou i lopa poʻo tioata.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se potumoe malamalama. O se tasi o puipui ua maeʻa i le lanumoana pupula ma teuteuina i pupuni ma filo o le paolo tutusa.

Pupuni ma lambrequin

O le elemene teuteu mafai ona i ai atoa foliga eseʻese. O Lambrequins e teuteuina i satin inserts poʻo le pito.

Pupuni i luga o mata mata

O loʻo nonoaina i luga o se ie puipui faʻasolosolo ma tuʻi mama i le pito i luga o le ie. Ona o lenei faʻamau, o le pupuni i taimi uma lava e gaugau i foliga o galu.

Falani

O le ie ua vaevaeina i tutusa vaega faʻataʻoto faʻatasi ma filo lipine. A faʻatasia, gagau lemu gaugau i luga o le pupuni.

Ie

O le lautele filifiliga o ie faʻatagaina oe e filifili le sili ona manuia filifiliga mo totonu teuteuina i le manaʻoga sitaili.

Lino ma le vavae

E aofia ai mea toto. O mea e siosiomaga faʻalelei ma saogalemu.

Dune ma velor

Latou i ai se manaia malie foliga. E eseese mea i le umi o le faaputuga.

Veli

O le ie malamalama e mafai ona o ni mea masani pe gaosia. E fefiloi lelei le veli ma ie mamafa.

Chiffon

Lele lele manino, vaivai nai lo le veli. O le tuʻufaʻatasiga mafai ona faia mai alava masani ma filo gaosia.

Organza

Malamalama mafiafia mea e mafai ona i ai se matte poʻo se iila luga.

Mat

Ie faia mai masani laau toto. O mea e i ai se lalaga tulaga ese e fausia ai se mamanu.

Ie ie pupuni

O le ie pupuni pito sili ona tele e uliuli, o mea e le tuʻuina atu le malamalama i uma. Jacquard mafai ona maua mauoa foliga ma matagofie mamanu. O le atlas shimmers matagofie ma susulu i totonu lelei.

I le ata, o se potu puʻupuʻu i le lanumoana ma paʻepaʻe, e ui lava i le faʻalo pupula, o le potu e foliga mai e le maualalo.

Tuufaatasiga o ituaiga eseese

Tulle ma ie pupuni

O se tali lelei mo teuteuga totonu ma soʻo se ata. O pupuni lanumoana mafiafia e mafai ona teuteuina i pito, matau poʻo pa puipui.

Tuʻufaʻatasia ma lambrequin

Lambrequins mafai ona i ai se faigofie, minimalistic foliga i foliga o se fasimea o ie, pe latou te mafai ona fai ma sui o se atoa tuufaatasiga ma se laʻititi tipiina.

Pupuni puupuu ma umi

O le tuʻufaʻatasiga e foliga lelei i totonu o le vasega pepe ma le potu malolo. O ie uumi uumi o le a fetaui lelei ma lanumoana Roma paolo, lea e mafai ona siʻi aʻe i luga pe a mafai pe a manaʻomia.

O pupuni laugatasi ma faʻasolosolo pe faʻataʻitaʻi

O le tuʻufaʻatasiga mafai ona aofia ai pupuni tulle ma pupuni lanumoana mamafa poʻo lua ituaiga o ie pupuni. O pupuni tulle mautu e foliga fealofani ma pupuni uliuli ma mamanu poʻo mamanu. O se manatu manaia o le a multilayer mafiafia pupuni faia o monochromatic ma tele-lanu mea.

Roma ma tulle

O pupuni a Roma i luga o se tulle background o le a foliga malu ma sili atu ona maaleale. O le tuʻufaʻatasiga e talafeagai mo le teuteuina o se vasega pepe ma le potu malolo.

I le ata o loʻo iai le potu a tamaiti. O pupuni e teuteuina i le tuʻufaʻatasia o pupuni a Roma ma pupuni tulle.

Lanu tuufaatasi

Lanumoana-lanumoana

Laulelei lanu efuefu lanu fealofani foliga ma se lanumoana sesega leo. O totonu o le a liua e fai ma masani ma mama.

Lanumoana-papaʻe

O le tuʻufaʻatasiga e matua malamalama ma ea, o le a teuteuina uma ona po nei ma masani potu potu.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu e faʻaaogaina ai ni auala e faʻateleina ai le avanoa, e pei o le faʻatonuga o le lamina, umi, faʻamatalaina manino foliga geometric ma faʻata.

Beige ma lanumoana

O le beige e tuʻufaʻatasia ma le lanumoana malamalama o le a teuteuina totonu o le fale mautotogi i se sitaili masani.

Lanumoana ma lanumoana

Lavalava ma se sologa lelei sologa lelei mai le lanumoana lanumoana i le lanumoana o le a foliga le masani ai.

Siaki le isi filifiliga o pupuni lanumoana.

Lanumoana-lanumoana

O le tuʻufaʻatasia o paolo matagofie ma maaleale e fetaui lelei mo le potu a le tamaititi.

Lanumoana-lanumoana

O le tuʻufaʻatasia o le samasama ma le lanumoana o le a fesoʻotaʻi ma le la susulu lagi.

Lanumoana lanumoana ma sukalati lanumoana

Faʻasaga i se enaena poʻo sukalati talaʻaga, lanumoana o le a foliga sili atu ona manino ma susulu.

Lanumoana ma lanumeamata

Lanu suamalie o le taumafanafana o le a atili ai ona susulu totonu ma sili atu ona manaia.

Lanumoana ma auro

O elemene auro i luga o se pupula lanumoana talaaga o le a foliga matagofie. Lelei tele mo ituaiga sasaʻe ma masani.

Lilac lanumoana ma lilac lanumoana

Tuʻufaʻatasia ma mafuaʻaga o shabby chic ma Procece.

Lanumoana lanumoana

Lanumoli o le a avea ma malamalama susulu i luga o se lanumoana talaaga.

Mamanu

Laugatasi

O le veli lanumoana malamalama o le a faʻamamaina le avanoa ma mama. O pupuni monochromatic mafiafia i totonu o se paolo lanumoana paolo vaʻavaʻaia fealofani i totonu o se masani ma maualuga potu i totonu, ma mama mama lanu e talafeagai mo aso nei sitaili, Provence, neoclassic.

Valivali

E faigata ona vaai faalemafaufau i totonu o le sami e aunoa ma se paʻepaʻe-lanumoana poʻo se paʻepaʻe-lanumoana faʻasologa, o le tuʻufaʻatasia o le a faʻamamafaina le autu o totonu. Faatasi ai ma le fesoasoani o valivali pupuni, oe mafai vaʻaia fetuʻunaʻi le avanoa, faia ia lautele pe maualuga, faʻamoemoe i le itu o le sasa.

I le ata o loʻo i ai le potu malamalama a tamaiti. O faʻamalama e teuteuina i le lanumoana lanumoana e faʻasolo solo i luga o paolo o Roma.

I totonu o se pa

O le pa malulu lanumoana o le a foliga atoatoa i pupuni umukuka ma totonu o le potu a le tamaititi. Le sili sili ona lelei tuʻufaʻatasia ma papaʻe ma beige.

Ma se mamanu po o se mea teuteu

Mamanu ma teuteuga lagolagoina le sitaili ma le autu o le potu. O monograms ma fugalaʻau fugalaʻau o le a teuteuina ai se masani totonu, o ata faʻatusa e talafeagai mo se faiga faʻaneionapo ma se potu o tamaiti.

Faatasi ai ma se ata

O le ata e atagia mai ai le tagata i totonu o le fale, mo se faʻataʻitaʻiga, o fugalaʻau o le a teuteuina totonu i totonu o le mafanafana o chic shic, classic poʻo le masani. O le ata mafai foi ona maua i isi totonu mea.

Ma le lolomiina o ata

O se faigofie ma malie auala e teuteuina lou fale i se le masani ai auala. O le ata e mafai ona avea ma soo se mea, mo se faʻataʻitaʻiga, i le vasega pepe, tagata fiafia i ai katuni, ma i totonu o le potu malolo, o se laufanua o atumauga alpine ma tumutumu aisa-ufitia.

Teuteuga

O auiliiliga teuteuina e taua tele i le fausiaina o se ata i totonu.

Togafiti

Lua magnets e fesoʻotaʻi e se mea faʻapipiʻi poʻo se laina e le vaʻaia. O le kilipa puʻeina le pupuni ma lokaina i le tasi tulaga.

Umia ma uu

Tagata uuina uʻuina le ie i le tasi tulaga. E faʻatinoina aoga e le gata i le aoga, ae faʻapena foi ona avea ma se mea lelei. O matau e faia i ie. E mafai ona faia mai le ie lava e tasi e pei o pupuni pe mai se eseʻesega lava mea, pei o le twine poʻo le fusipau fusipau.

Pulumu ma taniko

Teuteu le ie puipui i le pito i lalo poʻo le itu.

Ata i totonu o potu

Umukuka

Mo se umukuka totonu, pupuni lanumoana pupuni po o gaugau Roman pe faʻasee pupuni e sili ona lelei. O pupuni pupuu o le lanumoana loloto lanu e faʻasaga i le pito i tua o le malamalama teuteu ma le papaʻe ulu o le a foliga manaia.

Potu malolo

O se potu malolo poʻo se potu tele o le a teuteuina i pupuni uliuli saʻo ma se fusi masani poʻo luga o mata mata, lea e mafai ona faʻaopopoina i tulle. Lanumoana-paʻepaʻe poʻo le lanumoana-efuefu pupuni foliga fealofani ma malamalama ma pogisa faʻaiuina. O pupuni lanumoana umi ma tiebacks poʻo tagata o loʻo taofia i le tuʻufaʻatasia ma tulle-lanu tulle poʻo pupuni pupuni o le a faʻamaeʻaina ai foliga o se potu malolo masani.

I le ata o loʻo i ai le potu malolo i lanu malamalama, o le faʻamamafaina o pupuni lanumoana pupula.

Tamaiti

O pupuni lanumoana e talafeagai e le gata mo le teuteuina o le potu a le tamaititi mo se tamaititi, aulelei ata poʻo se tuʻufaʻatasia o le lagi lanu ma se lanu piniki maaleale o le a teuteu ai se vasega pepe mo se teine. O se lelei fofo o pupuni ma ata lolomiina, latou mafai faʻaalia ai lau pele sili ona fiafia i ai tala mai tala faʻasolopito ma katuni.

Potumoe

Mo le fausiaina o se ata maaleale ma le ea, e mafai ona e faʻaaogaina se moli malamalama, paʻepaʻe papaʻe ma lanumoana ma se ie pupuni o le a faʻamaeʻaina ai foliga. O se ie lanu moana poʻo ni aluga e mafai ona faʻatusatusa le lanu ma le ata o pupuni.

Lanu puipui talafeagai

I totonu o totonu ma pupuni lanumoana, teuteu i lanu malamalama o le a foliga fealofani. O filifiliga sili e teuteuina ile puipui e paepae poʻo le beige pepa puipui. Laʻititi faʻataʻitaʻiga, faʻapipiʻiina aʻafiaga poʻo faʻasologa laina e talafeagai mo masani toe faʻaleleia.

Mo se ata faʻaonapo nei, e mafai ona e filifilia faʻavae pepa puipui, maʻa teuteuina ma ata faʻapipiʻi ata. E foliga aulelei, paepae paʻepaʻe faʻatasi ma ata pepa puipui i luga o se tasi o puipui.

Sitaili

O le paolo saʻo ma tipi o le a lagolagoina le totonugalemu i le filifilia sitaili ma faia ia sili atu le mafanafana.

Aso nei

O se potu malolo poʻo se potumoe i se sitaili faʻaonapo nei o le a teuteuina i pupuni uumi saʻo luga o mata mata. Mo teuteuga, veloveta, cotton vavae poʻo fulu e talafeagai. O faʻamalama o le vasega pepe, umukuka poʻo le ofisa o le a teuteuina i roller blinds, Roma poʻo pupuni faigofie pupuni.

Provence

O le sitaili e i ai se faʻapitoa rust taugata, o totonu e malamalama, matagofie, ma sina tamaʻi taimi o aso anamua. Ie puipui ie ie, faʻapea foi ma le ie pupuni e faʻaopoopo i totonu o le fale.

Masani

O le ata masani o le potu o le a maeʻa e pupuni tuʻufaʻatasia ma tulle ie pupuni. Pupuni o se faigofie tipi mafai ona tuʻufaʻatasia ma teuteuina elemeni, e pei o lambrequins, o loʻo taofia poʻo tuʻufaʻatasia, pe faʻapea foi i le isi itu, faigata tele-faʻapipiʻi mea.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potumoe potopoto i se faiga masani. O le ata e faia i papaʻe ma lanu moana lanu.

Atunuʻu

O le sitaili e faigofie ma mafanafana, pupuni poʻo pupuni, o se tulafono, e leai se tipi faigata. O sitaili poʻo faʻasolosolo mamanu o se filifiliga lelei.

Nautasi

Mo se sitaili vaʻaia, faigofie pupuni pupuni, e pei o saʻo, Roma poʻo roller roller, e talafeagai. Soʻo se paolo o lanumoana ma lanumoana malamalama o le a talafeagai.

Faletusi o ata

O le lanumoana lanu e tele ona uiga lelei, e vaʻaia faʻateleina le potu, e iai sona aafiaga lelei i le mafaufau, ma fausia ai foʻi se siʻosiʻomaga agamalu ma le malamalama i totonu o le fale.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Puiu meu pui pui pui pui (Iuli 2024).