Faʻafefea ona filifili moli mo le auala savali ma le auala? (55 ata)

Pin
Send
Share
Send

Moli faʻapotopotoga faʻavae tulafono

Fautua aoao:

  • O le alasavali e tatau ona faʻaauupegaina i moli ma le maualuga o le paoa. I lenei auala, naʻo le tasi le puna malamalama e mafai ona faʻapipiʻi ma faʻasaoina ai avanoa i totonu o se tamai potu.
  • Ina ia lava le aofaʻi o moli i le auala, o le fiafia e ave i moli ma se paʻepaʻe pe samasama susulu. Masini faʻaola malosi e iai le paʻepaʻe moli e le faʻatiga pe faʻapapula ona mata e lelei foi.
  • I totonu o le potu e maualalo taualuga, e le fautuaina le faʻaaogaina o lapisi tetele. E sili atu le tuʻui puipui puipui i totonu totonu ma le susulu fesuiaʻi agai i luga. Lenei o le a vaʻaia faʻateleina le maualuga o le faʻalo.
  • E talafeagai e faʻamalieina le alasavali ma se maualuga taualuga ma maualalo tautau pendant lamepa. Afai o le potu ei ai se foliga umi, e tele moli e faʻapipiʻi.
  • Ina ia faʻalauteleina se auala vaapiapi, moli e tatau ona faʻasino i le pito i luga o le pa vaʻalele.
  • O le avanoa avanoa, lea e faʻailoaina mai e le faʻatulagaina faʻatulagaina, o loʻo faʻaauupegaina i se moli tutotonu tele e avea ma autu taua.
  • Moli moli i le tuʻufaʻatasia ma le malamalama pupuni teuteuina ma faʻata faʻaata vaʻaia faʻalauteleina le potu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o le alatele ma moli moli ma moli malamalama i luga o le faʻalo.

Moli moli

Filifiliga moli.

O le autu

Tele taimi, ole moli autu ole moli moli. I le tele o tulaga, o le masini e tuʻu i lalo ifo o le tulaga o le taualuga vaʻalele.

Spotlight e talafeagai mo se faʻaloʻo pe faʻalo faʻalo. Faʻafetai i le ata pupula ma se atagia ata, o le a mafai ona ausia faʻaopopo malamalama i le auala savali.

I le ata, o le autu moli o lo ma faʻasolo nofoaga taualuga i totonu o le auala.

Malamalama lautele e mafai ona fausiaina faʻaaoga taualuga poʻo puipui pupuni. O se mamanu ma tele Roteri moli faʻapipiʻi luga o le tasi pou e mafai ona faʻamalamalamaina se atoa auala.

O le sconce e faʻaaogaina i nisi taimi o se moli tutoʻatasi. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o se tamai potu, o se pea o moli moli o loʻo tu i le maualuga pe a ma le 2 mita o le a lava.

Lagolago

Malamalama i le lotoifale e atili ai ona mafanafana ma mafanafana totonu. Moli i nisi vaega o le auala savali poʻo le auala faʻataʻavale fesoasoani e sone le avanoa. Faatasi ai ma le fesoasoani o moli foloa, moli moli, LED poʻo fasimea neon, oe mafai ona faʻatulagaina le faʻamalamalamaina o faʻata, atavali, teuteuina elemeni, se faʻatautau poʻo se ofu teu ofu.

O le ausilali moliila faʻamalamalamaina fesoasoani foʻi i le saogalemu gaioiga i le po. Ina ia faia lenei mea, faʻamalamalama moli faʻapipiʻiina i le auala i luga o le foloa poʻo lalo o puipui.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se moli lamepa o se moli fesoasoani i totonu o le auala.

Teuteuga

Ona o le teuteuina o moli, e mafai ai ona ausia se teuteuga ata o le potu ma faʻamamafaina le ata o le auala.

Ina ia faʻavasega le malamalama, latou te faʻaaogaina le LED fasi pepa faʻapipiʻi i le taualuga plinths, faʻaaogaina neon eseese faʻailoga, panels, retro molī poʻo moligaʻo.

O le isi auala e teuteuina ai le avanoa i se auala muamua o le teuteuina o meaafale, faʻata poʻo faitotoʻa ma palega. E mafai foi ona faʻaaogaina e fausia ai se ata susulu poʻo se tusitusiga i luga o le puipui.

Features o filifiliga i le foliga ma le tele o le auala savali

E mafai ona 'eseʻese le auala i faʻavasega eseese. E i ai avanoa uumi ma vaapiapi, sikuea, tamai avanoa poʻo se potu tele lautele.

O a moli sili ona lelei mo se tamaʻi faapaologa?

O le moli mama o le faʻalo ma se maualuga maualuga i le tuʻufaʻatasia ma luminaires recessed o le a faia. Afai o le faʻalo ufiufi e le faʻaavanoaina mo le faʻapipiʻiina o moli susulu, e mafai ona faʻaopopo le moli moli ma le pea o puipui e faʻapipiʻiina puipui o le ata lava e tasi.

O loʻo faʻaalia i le ata se tamaʻi potu ulufale e faʻatumuina i faʻalo ma moli puipui.

Moli i se tamai auala savali i se Khrushchev fale mautotogi manaʻomia lelei tisaini. E le tatau ona faia ni isi paolo i totonu o le potu ma e le tatau ona tuʻu tulimanu pogisa.

Afai ua fuafuaina e tuʻu se ofu tuʻufaʻatasi, e faʻaopoopoina i moli tuʻuina i totonu. O moli taualuga e tatau ona i ai se tasi auala faʻasologa malamalama. O le moli e sau mai puipui e faʻapipiʻiina i le puipui e faʻasino i luga.

Moli auala umi

Ina ia mafai vaʻaia faʻalauteleina le vaapiapi avanoa avanoa, ave le fiafia i le puʻupuʻu, ae i le taimi lava lea e tasi e matua lava taualuga moli moli. O masini e tuʻu i luga o le laina e tasi i le umi atoa o le alasavali, latou te faʻaaogaina ai se siaki siaki poʻo se tulaga le mautonu. E talafeagai le faʻaopopoina o le potu ma moli moli i le puipui, ia e tuʻu faʻatasi male faʻamamaina ole malamalama, e atili ai ona tele le potu. I totonu o se auala vaapiapi, faʻaaoga le ao.

O le ata o loʻo faʻaali mai ai moli i luga o le taualuga i se auala vaapiapi.

O se malamalama susulu tutotonu ma se paolo laitiiti i tulimanu o le auala o le a fesoasoani e fetuunai le avanoa. O le mea lea, o le potu o le a mauaina sili atu saʻo faʻatulagaina ma sili atu le toʻafimalie. E mafai foʻi ona e faʻalauteleina le vaʻai ona o moli faʻaumiumi o loʻo tu i luga.

Mo moli i totonu o se auala umi, o le a matua faigofie lava ona faʻapipiʻi pasi-pasi ki i le amataga ma le faaiuga o le potu.

E mafai foi ona e faʻaauupegaina le malamalama i se masini faʻatini. Ona tutu lea o moli pe a o se tagata i le hall. O sea fofo o le a saofaga i taua tele sefeina i le eletise malosiaga.

O le a le mea e filifilia mo se auala savali i foliga o le mataitusi L?

E tele ituaiga o moli o loʻo faʻaaogaina ii ma o le avanoa e vaevaeina i vaega aoga. O le moli autu autu e faʻapipiʻi i tafatafa o le faitotoʻa ulufale, ma moli i le lotoifale e faʻaaogaina mo le eria ma le kapeneta poʻo se faʻata.

Mo se auala savali, moli tuʻuina i totonu e tuʻufaʻatasia i le tasi ma le isi e lelei. I le i ai o se lua-tulaga faʻalo, o vaega taʻitasi e faʻaauupegaina i masini o eseese diameter.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu o le auala faʻataʻitaʻi L i totonu o se fale mautotogi ma ituaiga moli eseese.

Luminaire faʻavasegaina

Ina ia faʻatulagaina saʻo ia moli uila, e tatau ona e vaʻai faʻapitoa i le mafuaʻaga ma le faʻagaioiga o vaega taʻitasi i le auala savali.

O le faitotoʻa ulufale faitotoʻa o le muamua. Lenei vaega ua faʻaauupegaina i se ki ma se aofaʻi tele o moli, lea e faʻafaigofie ai ona maua lavalava ma seevae.

O le vaega lona lua mo le faʻavasegaina o moli i le alasavali o se nofoaga latalata pe i luga o le faʻata. I luga o le puipui i autafa o le laupepa faʻata, e talafeagai le tuʻuina o malamalama poʻo le teuteuina i se laina Uila, o le a faʻaeeina ai teuteuga o le auala i le alofa tunoa ma originality. O faʻata o kapeneta faʻata e masani ona faʻamalamalamaina e moli taualuga.

I le ata o loʻo i ai moli taualuga i le auala savali, o loʻo tu i luga ae o le faitotoʻa ma luga aʻe o ofu faʻata.

O le eria ma se kapoti, faʻatautau poʻo fata o le lona tolu sone. Masini fausiaina i meaafale e sili ona lelei mo moli ia.

O le vaega lona fa ma se nofoa faʻataʻavalevale poʻo se sofa e masani ona i ai i totonu o se alatele tele, ina ia mafai ona faʻamalamalamaina moli ma fausia ai se siosiomaga lelei, o se foloa moli e mafai ona faʻapipiʻi latalata i meaafale faʻafoliga.

I le ata o loʻo i ai le sone ma se nofoa faʻasolosolo i le auala savali, faʻatasi ma se moli moli.

Vaega o moli ma se faʻalo faʻalo

Muamua lava, mo le faʻamalamalamaina o se auala savali ma se faʻalo faʻalo, e tatau ona e filifilia ni faʻavae ma ni matauila e oʻo atu i le 35 W. Masini e malosi tele, ona o le maualuga o le vevela, e mafai ona faʻaleagaina le faʻalo.

O moli uila i luga o le ituaiga ma le paolo e lelei atoatoa, ona o lea e vave ona maalili poʻo le moli e faʻamalamalamaina, o le mea taua na teuteuina elemeni ma le mea e faʻaaoga ai le sone.

I le ata o loʻo i ai se mamanu o se auala savali ma se faʻalo faʻalo, faʻapipiʻiina ma se moli malamalama.

O le sili ona taʻatele ituaiga o faʻamalama moli e faʻalautele ai ie o moli uila. O masini e tele numera o faʻataʻatiaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e i ai le faʻamalamalama autu, o oloa o loʻo faʻapipiʻiina i tulimanu taʻitasi o le auala tele, i autafa o le autu autu faʻalo, i se laina saʻo poʻo se zigzag faʻatusa.

Afai, i le mamanu o le auala savali, lua ituaiga o recessed spotlight e aofia ai, latou feauauai ma le tasi ma le isi pe o se siaki laupapa faʻaogaina e faʻaaogaina.

Nuances mo se fale tumaoti

E le pei o se fale mautotogi, o se alatele i totonu o se fale e mafai ona i ai se puna o le malamalama masani i foliga o se faʻamalama. Ae ui i lea, i soo se tulaga, e manaʻomia le faʻatulagaina o le tulaga talafeagai o moli faʻasolosolo. O moli uila i luga o le laupapa e lelei atoatoa mo le faʻamautinoaina o se susulu malamalama.

I le ata, o loʻo i ai moli ma moli malamalama i le alatele i totonu o se fale laupapa.

E taua le amanaʻia uma o foliga o moli o le auala i totonu o le fale, ona o le le saʻo faʻatulagaina o moli moli o le a taofia le potu mafanafana ma le mafanafana. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o se fale laupapa, e tatau ona amanaʻia o loʻo i ai i le fafie le malosi e mitiia ai le malamalama. O le mea lea, i le faʻaopopoga i le faʻasalalauina moli, oe o le a manaʻomia e faapipii faʻaopoopo moli.

Ata i totonu o le auala savali

O sulu faʻaonapo nei e tele ona aoga e faʻatagaina ai oe ona suia le vaʻaiga i totonu o le auala savali ma fausia le siosiomaga talafeagai i totonu o le potu.

Ona o le le masani ai ma uluaʻi moli, oe mafai ona ausia se le malamalama le pogisa i totonu o le potu, tuʻuina atu i le alatele se leo le masani ai, pe o le faia foi o se moni pa ata ma le fesoasoani o moli moli.

Faletusi o ata

Faʻafetai i le faigata malamalama i le auala, e mafai ai ona faʻalauteleina le aoga ma matagofie aulelei avanoa o lenei potu. O se fale tele, masani lava ona faʻamalamalamaina le hall poʻo le umi ma le vaapiapi o le alatele o le a fausia ai se lagona i le faitotoʻa o se fale poʻo se fale mautotogi ma o le a faʻaopopo ai le mafanafana ma le matagofie i lou fale.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Crochet Festival Fringe Dress. Pattern u0026 Tutorial DIY (Mae 2024).