O a mea e talafeagai mo loft-style puipui?

Pin
Send
Share
Send

Pa piliki

O le loft-style brick wall o se masani a lea ituaiga. Brickwork e faʻatinoina i le tele o auala:

  • i totonu o se fale piliki, faʻamama le teuteuga teuteuina, faʻaalialia mea;
  • faʻatau faʻapitoa teuteu teuteu mai i mea faleoloa e faʻataʻitaʻi ai le brickwork;
  • 'otiʻoti le piliki i le umi i le 2-4 vaega ma teuteuina faʻatasi;
  • faia se foliga tutusa o piliki e faʻaaoga ai le gypsum plaster, sibit, ma isi mea.

O le tele o taimi, o le puipui piliki e avea o se faʻaaoga, e mafai ona faʻaaogaina i tua o le sofa i le potu malolo, i tua atu o le ulu o le moega i le potumoe, e faʻamamafa ai le vaega 'ai i le umukuka. O nisi e o atu mamao ma fai a pa piliki i tua o le backsplash. I lenei tulaga, e tatau ona e manatuaina o le piliki o se porous mea ma e manaʻomia le puipuia i le varnish poʻo isi mafiafia vali. Aua neʻi galo e uiga i le heterogeneity o le ufiufi - o le efuefu o le a faaputuputuina i alavai uma ma protrusions, o lea e sili atu faigata ona tausia mo ia nai lo mo se lamolemole.

O se puipui piliki o soʻo se paolo (paʻepaʻe, mumu, samasama, uliuli) e fetaui lelei ma fafie, uʻamea, tioata. Ae ia manatua o se ituaiga ituaiga e malamalama ia te ia lava ma mafai ona finau ma isi faʻaiuga.

O le ata o se piliki leai se mea i le potu malolo

Pa sima

O le sima foliga malulu ma le toʻafilemu, ae o lenei le taofia ai mai le foliga matagofie. Pei o se piliki, e tele auala e toe fausia ai se puipui sima:

  • Mama mai le teuteuga teuteu. I masani potu fale, slabs faia mai sima, o lea mama mama o le a foliga moni.
  • -O teuteu. O le sima poʻo le microcement o se mea sili atu e sui i se sima lelei maeʻa.
  • Panels Tile, porcelain stoneware, wall panels - e foliga lelei mai, e vave ona faʻapipiʻi.

Fautuaga! Sima mafai ona valiina, ae e foliga sili ona lelei i lona natura malamalama efuefu lanu.

O puipui tauaso o le a avea ma se siʻuleo i le potu malolo, umukuka, ala savali ma e oʻo foi i le fale taele. Ae i totonu o le potumoe, o lenei filifiliga o le a foliga le toʻafimalie, o lea ia iloiloina muamua le fautuaina o sea ufiufi latalata i le moega.

Atavali

Vali o se lautele lautele mea faʻaaoga lautele faʻaaogaina i sitaili uma. O le loft e leai se tuusaunoa. O le vali e faʻatagaina ai oe ona faia se ufiufi e sili ona le faʻaituau, e lelei uma ia ia lava ma o se faʻaopopoga i piliki, sima, laupapa.

E le manaʻomia foi ona sauni luga mo se taimi umi ae leʻi valiina - o faaletonu ma isi le atoatoa o le a avea ma mea taua o totonu o falefaigaluega.

Lanu talafeagai:

  • lanu paʻepaʻe;
  • o le uliuli;
  • lanu efuefu;
  • lanu moaga;
  • lanu meamata;
  • lanu enaena.

I le taimi e tasi, latou te le faʻaaogaina ni paolo mama, ae fefiloi ma faigata: antracite, cobalt, emerald, umber, apamemea, apamemea.

Fautuaga! Latou vali e le gata lamolemole, ae faʻapena foʻi ma piliki, sima ma isi luga.

Ata o se potu malolo potu ma vali vali

Vali teuteu

O minerale teuteu teuteuga e taugofie, faigofie ona faʻaoga ma aoga. Faatasi ai ma lana fesoasoani, e mafai ona e mauaina se manaia aafiaga o sima, ele, maamora, leai ni puipui, uʻamea, e oʻo lava i ni fafie ua leva.

Faʻamoemoeina i le iʻuga, o le faʻapipiʻiina o foloa e mafai ona le faʻaituau pe faʻamamafaina. E masani ona maua le tuʻufaʻatasiga o le sima ma le piliki.

Teuteuina o loft-style wall ma teuteuga vali o se faigofie ma vave gaioiga. Ona o le mea moni o le luga e le tatau ona matua atoatoa lamolemole, e oʻo foi i se tagata e aunoa ma le poto masani mafai ona faʻatautaia le galuega. O le sima e le fefe i le vevela ova, sūsū, faigofie ona fufuluina, e oʻo foi i le teteʻe malosi i le faʻamamaina o sooupu. O le mea lea, e faʻaaogaina i potu uma: mai le potu malolo potu malolo poʻo le potumoe, i le faletaele susu poʻo le umukuka.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai le leai o ni pa puipui i le potu malolo

Komiti Faatino

O le eseʻesega tele i le va o fafie ma isi filifiliga e mafai ona faʻaaogaina e fai ai loft-style wall o le mafanafana. O laupapa e sili atu le toʻafimalie nai lo le malulu sima poʻo le uʻamea, o le a latou faʻaopopoina se siʻosiʻomaga malologa i le fale, faia le mamanu sili alofagia.

E faʻaaogaina auala laupapa:

  • o laupapa faʻatutu e faʻatagaina i luga, alu i le faʻalo;
  • o laupapa e le faʻamaufaʻailogaina e faʻapipiʻi luga o le tasi i le isi, maua ai le aʻafiaga o le fale povi;
  • fai ni lauulu malulu mai slats poʻo ni faʻamau;
  • faapipii laupapa mafolafola faalava, i luga pe valavala.

Mo le sitaili maualuga, o le laʻititi o le faʻagaioia o laupapa, o le sili atu lea - o le mea lea, o le ufiufi e seasea faʻaaogaina. O le filifiliga lelei o le fale povi, leai se nofoa, masaesae ma ua uma ona faʻaaogaina. A le uʻuina pe faʻamama pa fou.

I le ata, le filifiliga o le faʻaaogaina o laupapa i totonu o le faletaele

E le pei o aso nei maualuga-tech faiga, lea e masani ai ona teuteuina uʻamea, o le loft manaʻomia le sili ona matua uʻamea. O lona uiga, e le fou chrome-plated, ae faʻatasi ma scuffs, ufiufi i le ele ma isi taimi le tumau.

O le tulaga masani o loʻo faʻaofuina i uʻamea faʻalanu e teuteuina i rivets. O se pa uʻamea atoa o le a foliga foliga mai tele naua, ae o se sili maualuga loft fofo mo le faʻamalamalamaina o se vaega faapitoa:

  • protruding vaega ma le TV;
  • afu o le umukuka;
  • avanoa i tua o le ulu o le moega;
  • laʻei i le auala savali.

O le uʻamea e tuʻufaʻatasia ma ituaiga uma o le loft style: isi uʻamea, laupapa, piliki, sima.

Tioata

E faigata ona mafaufauina panels tioata i le puipui atoa: e taugata ma matua le toe manaʻomia. Ae o le puipuia i paʻu, mo se faʻataʻitaʻiga, o le talieleele i le umukuka poʻo le faletaele o le mea tonu lea. E le nanaina le tioata i tioata manino, ae e faigofie ai ona fufulu puipui.

Ae ui i lea, o le tele o taimi tutoʻatasi vaeluaina e faia i tioata. Aua e masani lava ona matala avanoa tau alamanuia, zoning ma ia ea fausaga e faigofie. Mo lenei, o puipui e faia i le uliuli uʻamea ma tioata - latou o mai i le tulaga o pupuni poʻo atoa-puipui puipui ma faitotoʻa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le teuteuina i totonu o le fale mautotogi ma poloka tioata

Tile

Talu ai o le loft style o loʻo maua le malosiaga ma o se sili ona fiafia iai faʻatonuga a le autalavou, gaosi oloa ofoina tele filifiliga mo lona faʻatinoina. O tile keramika e leai se tuusaunoa. Mo pisinisi alamanuia, tile poʻo poselane stoneware ma se ituaiga:

  • fafie;
  • piliki matua;
  • sima;
  • uʻamea;
  • sima

Filifili se ituaiga matte, anamua. O le puaa paʻepaʻe sinia, mo se faʻataʻitaʻiga, o le a le maua i fafo o le manatu lautele. Ma le faʻataʻitaʻi o chips ma valu i luga o le ilaila, i se isi itu, o le a ofi lelei.

E faʻatagaina ona faʻaaogaina e le gata i ie, ae faʻapea foi ma ata tusi. Geometric o le sili ona talafeagai lolomi, ae Moroccan mamanu o le a aoga foi.

O keramika e faʻaaogaina e teuteu ai umukuka, fale taele, potu faʻapitoa (pei o se potu faʻapuna).

Manatu e le masani ai

O a isi mea e faʻaaoga mo teuteuga maualuga o le pa puipui? I se tulaga lautele - soʻo se mea, o le mea taua o loʻo iai se latou tino e fetaui lelei.

  1. Laminate. O se lelei sili atu i laupapa. Faigofie e faapipii, mama, tetee maualuga avega.
  2. Papatusi laupapa. Nei e masani ona faʻaaogaina mo le foloa, ae afai e i ai se faʻataʻitaʻiga o lanu laupapa i luga o le fogafale, latou foliga sili atu i se tulaga faʻasaʻo.
  3. Pepa puipui I faleʻoloa, e mafai ona e mauaina ni atavali se tasi-lanu mo le simaina poʻo le valiga o ata.
  4. Plywood O le isi fasi laupapa e sui i laupapa. O le tulafono autu e aua le soona faia faʻatasi ma ia, ina neʻi maua le aʻafiaga o le taʻele.
  5. Valivali vali. Lanu uliuli, matte, penisina vali i luga o luga - sili punaoa o musumusuga.
  6. Faʻasisiga o le ea Ata i luga o puipui, faia i soʻo se metotia, faaolaola totonu o le fale, faia ia taʻitasi.

Faletusi o ata

Alamanuia mamanu e faʻavae i luga o le eseʻesega o ie ma a latou tuʻufaʻatasiga. Faʻaaoga ni elemeni eseese e fausia ai se avanoa matagofie i aso nei.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: ACRONYM of Information Technology (Iuli 2024).