Fale mautotogi mo le mautotogi ma toe faʻafouina mo 500 afe rubles

Pin
Send
Share
Send

Faamatalaga lautele

O lenei fale mautotogi o loʻo tu i totonu o se fale e le masani ai: o ia lea na avea ma toa o le galuega a Agnia Barto "The House Moved". O le fale na faʻalavelave i le fausiaina o le Big Stone Bridge, o lea i le 1937 na siitia atu i se faʻavae fou. O le galuega a le tisaini Polina Anikeeva o le faʻasaoina o le agaga o le talafaʻasolopito. Ae le i toe faʻafouina, o le fale mautotogi na tumu i mea tuai, teuga ma mea faʻafiafia. Ina ua maeʻa ona toefausia, na maua se nofoaga fou mo le tele o mea i totonu o le fale toe faʻaleleia.

Faatulagaga

O le vaega o le fale e 75 sq. M, e aofia ai potu e 4. O le suiga o totonu na faia e aunoa ma le toefausiaina: e 7 aso na toe teuteu ai. Pau lava le suiga taua o le faʻatutuina o faitotoʻa na leiloa muamua. Mo potu taʻitasi, ua filifilia e le tufuga lana ia lanu lanu ma lana sikaili.

Umukuka

Ae le i toe faʻafouina, o puipui o le umukuka na vali papaʻe, meaafale ma ie e leʻi tuʻufaʻatasia ma e leʻi faʻaopopoina i le ata atoa. O le potu na foliga mai o se potu e fai ai taʻotoga, ae na feagai le tisainesia ma lenei faʻafitauli i le tuʻufaʻatasia o elemene ma laʻititi, lanu mauʻoa. O se paolo faigata o lanumumu na maua ai le siosiomaga se tagata: na amata ona pei o se masani Peretania totonu.

O se uamea seti taʻalo tasi o le autu matafaioi i le fausiaina o le matagofie o le umukuka. E anagata ma aoga, ma aumaia ai foi le paʻi mai o ona po nei i le siosiomaga. Polina Anikeeva na tuʻufaʻatasia ma le faʻaopoopo mea e foliga mai e le fetaui, ma tuʻuina atu i totonu le tagata. O le milky sideboard i le 'aiga' aʻai e tuai ma o nofoa e mamanuina.

O puipui na teuteuina i Pittsburgh Paints. O meaafale, paluga ma ie na faʻatau mai i IKEA, lamepa - mai ia Leroy Merlin.

Potu malolo

I moli malamalama ma le tele o fale fale, o le potu malolo e pei o se togalaau Iapani. O lanu autu e faʻaaogaina i totonu e lanu efuefu lanumeamata ma enaena. O le sofa vao na o le pau lava le pupula nofoaga, ae fetaui lelei i totonu o le ata o le potu. Pei o le potu atoa, o le potu malolo o loʻo iai le laminate lanu-oneone masani.

O puipui na valiina i Pittsburgh Paints, o ie na faʻatau mai le H&M Home, o le lamepa na faʻatau mai le IKEA. Laulau tuai, nofoa ma pusa o drawers.

Potumoe

O le potumoe autu e teuteuina i le Provence style. O le paolo o puipui o moli malamalama. O le potu e teuteuina i le ie uʻamea faʻamoe uʻamea i le faiga Victorian. O se nofoa nofoa uʻamea tuai mai Italia e fetaui lelei ma ofu faʻaonapo nei mai IKEA ma luma pupula.

O moega ma laulau na faʻatau i le faleoloa "Meafale Meafale", ie ma teuteuga - i le H&M Home, pupuni, lavalava ma moli - i IKEA.

O le potumoe potumoe e matua ese lava mai le tasi autu - uma i le lanu ma i le ata. Ultraviolet puipui fefiloi matagofie ma le lanu uliuli laupapa. O le vaega autu o le potu o pupuni faapipiiina luga o faʻamalama, faʻatagaina e faʻapouliuligia le potu i le tele e mafai ai. O le moega mai IKEA e ogatasi ma le fatafata Farani o drawers o le 19 seneturi ma papatusi poselane tusilima.

Pittsburgh Paints sa faʻaaoga mo potu moe e lua. Ituaiga ie na faʻatau ile H&M Home, moli uila i Leroy Merlin.

Faapaologa

O se potu tele e tuʻufaʻatasia uma potu i le fale mautotogi. Na fuafuaina i moli malamalama, teuteuina i atavali ma meaafale vine. O puipui e vali i le lanu e tasi ma le potu malolo. Mo ofu i fafo, o se tautau tautau e faʻaaogaina, faʻapea foi ma le IKEA kapeneta faʻata, e le i aofia ai i le ata.

Faletaele

O le toe faʻaleleia o le faletaele sa faʻatapulaʻa i teuteuga teuteuina. O tile mai le "Leroy Merlin" e leʻi suia, naʻo le grout na toe faʻafou. O le faletaele faʻataʻitaʻi a Scandinavian o loʻo i ai lona mamanu monochrome: o mea papaʻe ma efuefu e faʻafefeteina ma meaafale laupapa masani mai IKEA. Teuteuga ma ie na faʻatau mai le H&M Home.

Faʻafetai i le atamai o le tisaini, ua leai se foliga fale mautotogi avea ma matagofie fale mautotogi. O potu taʻitasi e i ai lona lava tagata, sili ona faʻaalia ai mea tuai o loʻo avea ma faʻavae mo totonu ua maeʻa.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: RUSSIAN 5 RUBLES GOLD COIN - NIKOLAI II (Iuli 2024).