Tulimanu seti mo se tamai umukuka

Pin
Send
Share
Send

O le filifiliga o se headset mo se tamai umukuka masani ona umi se taimi. O le mafuaʻaga o lenei o le mafaufau i luga o le faʻavasegaina o le potu i le sili laititi auiliiliga, filifilia o meaafale seti e sili ona lelei i le tele, tisaini ma faʻatinoga. Tele o tagata e ona Khrushchev fale ma tutusa fale fiafia laiti tamai umukuka umukuka.

O ulutala ma mea eseese e faʻaaogaina ai le tele o mea faigaluega, faʻasao, ipu ma mea faigaluega aoga mo umukuka. O le mea lea, faʻapitoa mafaufau tatau ona totogia i le mamanu o meaafale ma lona lautele. Vavaeʻese, e aoga le iloiloina o ituaiga uma o filifiliga mo le nofoaga o mea faigaluega ma se umukuka laulau. Faʻamoemoeina i le ituaiga o tulimanu umukuka, e mafai ona faʻatumuina e se isi laulau pe vave tuʻuina i ai. O se tupe lelei e sui mo le 'aiga' aʻai o ni faʻataʻitaʻiga ma le pa fata poʻo le tuueseeseina laulau. Lalo o matou talanoa auiliili e uiga i mea uma e mafai e agavaʻa ma toetoe lava faʻaauupegaina se tamai umukuka ma se tulimanu seti.

Vaega o le faʻavasegaina

A faʻatulagaina se tulimanu umukuka, e aoga le mafaufauina o tulafono auro mo le tuʻuina o elemene taʻitasi e faʻatatau i le tasi.

  • O le ogaumu e tatau ona tuu i le va o le tapu ma le pusaaisa.
  • O le mamao mai le ogaumu i le tapu e tatau ona le itiiti ifo ma le 40 cm.
  • Afai e mafai, kapoti mo le teuina o solo ma mea fai umukuka a le aiga e tatau ona faʻapipiʻi i luga aʻe o le pulou.
  • O le kapoti e tatau ona tu latalata i le tapu e mafai ai.
  • E sili le faʻatautau o kapoti mo le teuina o sirio ma mea manogi i luga aʻe o le nofoaga e faigaluega pe latalata ile ogaumu.
  • O pusa teu kapeta e talafeagai mo le teuina o mea e seasea faʻaaogaina, ulo. Ae o le laulau mo cutlery, mea faigaluega umukuka tatau ona latalata i le ogaumu.
  • Afai o le ogaumu ma magoto o loʻo tu i luga o fata faʻafuainumera o le seti foliga o L, ona tatau lea ona avea ma totonugalemu o nei fata.

Lelei ma le lelei

Faʻapipiʻiina se puʻupuʻu headset i le tulimanu o le umukuka faʻatagaina oe e faʻateleina le ogatotonu vaega ma le isi itu tulimanu o le potu. Faʻafetai i lenei faʻatulagaina o meaafale, e oʻo lava i se tamaʻi potu, e mafai ona e tuʻuina atu avanoa mo se 'aiga' ai, se pusaaisa. Isi lelei o tulimanu umukuka aofia ai:

  • Taulelei. O meaafale ua faʻapipiʻiina e leʻo se autu taua, ae naʻo le faʻaopoopoina i totonu o mea totino, meaafale ma masini.
  • Lava le avanoa. Ona o le faʻateleina o le maualuga ma le loloto o kapoti, faʻasologa, tagata e ana o le a mafai ona faigofie ona teuina uma talafeagai ipu ma ipu.
  • Aafiaga lelei i luga o le ata o le potu. Faʻatasi ai ma le faʻaeteete o filifiliga o foliga o le faʻafoliga ma lona lanu, e mafai ona e vaʻaia faʻateleina le vaega o le umukuka o loʻo faʻaauupegaina, faʻamalamalamaina ma olaola.

Ioe, e i ai a latou umukuka laiti ma mea le lelei. E i ai a latou worktops laiti.

O le mea lea, pe a faʻapipiʻi ia meaafale, atonu e i ai se faʻafitauli i le tuʻuina atu o le tele o mea faigaluega: multicooker, fai kofe, kesi eletise, microwave oven.

Ergonomics ma le faʻaleleia o le avanoa laitiiti

E le faigata ona ausia se agavaʻa umukuka faʻatulagaina, mulimuli i tulafono faigofie mo le filifilia o meaafale:

  1. Fuafuaina o le sili sili ona tele. E tatau i tagata e onaina ona mafaufau i le aoga ma le aoga o le pulou, faʻavae i luga o le fua o ona pusa, kapoti, drawers. I se faʻaopopoga, o le faʻafaigofieina o le ulufale atu i fata i luga o kapoti ma le faigofie o galuega i luga o le laulau e amanaʻia.
  2. Tausitusi mo le faʻatumuina o faʻataʻitaʻiga. Mo nisi e ana, o le tele o atigipusa e le o se faʻamuamua. Ma mo nisi, o le faʻafaigofieina o le teuina e mafai ona faʻamautinoaina i le tele o totonu potu.
  3. Le faʻatulagaina o elemeni ulu. A e suʻesuʻe i filifiliga i le umukuka, e tatau ona e vaʻaia i latou i lou fale. O le avanoa o le faʻapipiʻiina o se faʻapitoa faʻapitoa o le a faʻalagolago tuusaʻo i le faʻatulagaina o le potu, lona tele, ma le nofoaga o fesoʻotaʻiga.

Fua mo le umukuka

Ole lapoʻa ole umukuka e aʻafia tonu ai le manaʻoga mo le filifiliga o tamaʻi tulimanu (pe laʻititi). I le faʻaaogaina o le matou pito e sosoʻo mai ai, e mafai ai ona e mauaina meaafale e sili ona lelei i le tele atu vave:

  • mo se umukuka o le 6 sq. m. Mo ia nofoaga, o le filifiliga saʻo o le faʻatau lea o se headset ma eseese itu umi. O faʻataʻitaʻiga e manatu o se fofo taʻutaʻua, o le itu umi o loʻo nofoia le atoa (pe toeititi uma) puipui o le potu. E tusa ai, o fua o le itu umi o le a amata mai 1.8 i le 2 mita. O le itu puʻupu o le a i ai le umi e tusa ma le 1-1.5 mita.
  • mo umukuka ma le lautele o le 9 sq. Mo ia potu, o le sili ona lelei o le a avea ma seti, o uumi o ona itu e tusa tutusa, pe o se seti o U-foliga ituaiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻapipiʻi se umukuka L-foliga ma itu itu o le 2 mita. Latou te aofia ai se lapisi mea faigaluega ma e mafai ona ofi se masini fufulu ipu poʻo le masini tamea. O laupepa L-foliga ma itu o 2.5 ma 1.5 m o le a avea foʻi ma mea aoga i umukuka mo 9 sikuea.

Faʻatulagaina tulimanu

O umukuka tulimanu e le tatau ona naʻo L-foliga; e i ai tulimanu seti o ituaiga nei:

  • U-foliga: e tolu a latou vaega i le taimi e tasi, e tu i lalo o puipui eseese;
  • peninsular: latou e L-foliga, ae o se tasi o itu o meaafale o loʻo tu i le ogatotonu o le potu (e le latalata i le puipui); o le itu lea o le vaega galue; ua faʻapipiʻi se vaega 'ai i le va o le eria galue ma le puipui faʻafesoʻotaʻi;
  • ma le fata faʻatulaga: tutusa ma peninsular faʻataʻitaʻiga, ae o loʻo iai le latou protruding counter faʻaaogaina o se laulau 'ai, faʻasaʻolotoina avanoa i totonu.

Peninsular umukuka e le talafeagai mo laiti avanoa.

Tulimanu sone faʻatumu filifiliga

O le faʻaaoga tatau o se umukuka puʻupu o le a fesoasoani e fuafuaina ma le faʻaeteete vaega o le tulimanu sone. O faʻamanuiaga aoga mo lenei vaega o le penefiti aofia ai:

  1. Faʻapipiʻiina se tapu. O le tapu magoto o le a ofi atoatoa i le tulimanu ma o le a faʻatagaina oe e faʻafaigofie fufulu ipu ma ipu umukuka. Mo tamaʻi umukuka, e fautuaina e filifili faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻi. Mo umukuka ma se faʻateleina eria (faʻapipiʻi i potu o 9 sikuea mita), o se faʻataʻitaʻiga ma se pesini fesoasoani poʻo se vaega faʻamago e talafeagai.
  2. Toso mai fafo drawers. Toso mai fafo drawings ma se faaiuga i foliga o se tulimanu o le a fesoasoani ia te oe faigofie teuina cutlery ma ausilali mea faigaluega.
  3. Retractable sisitema "pusa faʻamaneta". O le lelei o ia faiga o le agavaʻa e faʻasolosolo latou i autafa. E oʻo lava i le faʻapipiʻiina o se faitotoʻa masani, o le a leai ni faʻafitauli i le ulufale atu i oloa o loʻo teuina ile togafiti faʻataulaitu.

O se kapoti tautau tu i se tulimanu eria mafai foi ona i ai se L-foliga faitotoʻa ma ausilali faʻamau. Ona o le tele gafatia o le lotoifale potu, o le a maua ai faʻafaigofieina mo le teuina o tele mea ma isi ipu.

Faʻasaga, auala faitotoʻa ma faʻaiʻuina le ata

Mo tamaʻi umukuka, o le saʻo filifilia o le headset e taua tele, i le amanaʻia ai o lona aoga foliga ma le faʻaaliga i fafo. Mo le faʻaleleia atili o le ata o le potu, e fautuaina e filifili ni faʻataʻitaʻiga ma ni mata pupula.

Pe a faʻatulagaina malamalama malamalama, o lamolemole luga o le a faʻatumuina e mea taua ma mafai vaʻaia faʻalauteleina le umukuka. Matte luma o le masani faʻaaliga filifiliga. O le faʻaofiina o tioata o le a fesoasoani e avatu ia i latou se vaʻaiga manaia. Latou mafai ona malamalama pe translucent. E fautuaina le filifilia o meaafale meaafale ma tioata mautu (aunoa ma le vaevaeina i tamaʻi vaega). Latou te tuʻuʻeseina se faʻaaliga vaʻai i avanoa.

O 'au e tatau ona filifilia e tatau ona faʻasolosolo laʻititi pe a faʻatatau i le faʻataʻitaʻiga mo le faʻafaigofieina o le galue i le vaega kuka. Mo drawers, kapoti ma faʻavae, o sooga ma afifi o le a sili ona lelei. A faʻapipiʻi se kapeneta e matala i luga, oe e tatau ona faʻapipiʻi se microlift. A oʻo mai i le iʻuga maeʻa o le countertop, e sili atu le filifili pito o le ofu-tetee. E mafai ona tutusa lanu ma le countertop pe toe fai le lanu o luma.

Valivali ma fofo uiga mo le faʻamaeʻaina

O se win-win design options mo se tamai umukuka o le filifiliga o moli malamalama. Mo se faʻataʻitaʻiga, o puipui e mafai ona i ai se paolo kulimi, ma o le headset lava ia e mafai ona filifilia i le malamalama enaena, lilac-efuefu, beige. Mo umukuka papaʻe, meaafale i efuefu-siliva, lanumeamata mama poʻo papaʻe-samasama leo o le a avea ma se faʻaopoopo lelei.

Faigofie ma muamua e faʻasaga i le pito i tua o le malamalama efuefu pa, a le faʻapitoa siliva-mumu poʻo siliva-moli headset o le a vaʻaia foi. O lenei tuʻufaʻatasia o le a maua ai le aotelega o le ata sili atu dynamism. I totonu o umukuka pupula, e mafai ona e faʻapipiʻi ulu sinasina-lanumoana, papaʻe-lanumoana. I potu ma le mafanafana malamalama paolo o puipui, kofe ma moli-enaena ulu o le a foliga lelei. O umukuka i le efuefu-uliuli ma uli-ma-paʻepaʻe mamanu e sili atu ona fetaui lelei mo potu ma mama efuefu (toeititi papaʻe) maeʻa.

Ae o le mea e fai, o potu e mafai ona faigofie ona valiina, faʻapipiʻi pe faʻapipiʻi foʻi ma pepa puipui. O se tali i le umukuka, i se isi itu, e mafai ona faia i palasitika, tioata faʻapitoa, pe faʻataʻatia mai i se feololo-tele mosaic.

Stylistic mamanu

E oʻo lava i se vaega faʻatapulaʻaina, e faʻatagaina ona faʻapipiʻi umukuka e eseese e le gata ile lanu, ae faʻapea foʻi i le sitaili. O faʻatonuga sili mo le faʻavasegaina o umukuka e aofia ai:

  • faʻamaoniga Malamalama lanu o le maeʻaina ma fofoga o le umukuka, faigofie meaafale mamanu o le a fesoasoani e faʻamamafaina le faigofie o teuteuga.
  • po nei Grey, lanumeamata lanumeamata, paʻepaʻe, samasama, lanumumu ma moli moli o uiga ia o le faʻatonuga ma faʻatagaina oe e tuʻuina le umukuka o loʻo faʻaauupegaina i le sili atu dynamism ma originality.
  • maualuga tekonolosi. O le silvery-black lanu o le mamanu faʻatasi ai ma le susulu tua o le a fesoasoani e fausia ai se matua le masani ai ma mata-puʻeina mamanu.
  • minimalism. Lanumoana-efuefu leo ​​ma papaʻe papaʻe, laʻititi le faʻaletonu o avanoa - o se sili lelei filifiliga mo se tamai umukuka.
  • taulaga. O le a tupu le efuefu-lilac leo o le a fesoasoani e fausia ai se filemu ma mafanafana umukuka.
  • masani Malamalama enaena meaafale paolo, faʻatasi ai ma moli mama (ma atonu marsh splashes) o le a fausia ai se malu ma fuaina mamanu.

Teuteu ma faamalama teuteuga

O umukuka puupuu e masani lava ona iai nai faʻamalama laiti e le faʻamalamalamaina atoatoa le avanoa i totonu o le potu. Ole mafuaaga lea e le fautuaina ai le tautau faamalama matala ma voluminous, pupuni pupuni. O ia tapoleni o le a atili ai le pogisa o le umukuka ma vaʻaia faʻaititia le vaega o le potu. O filifiliga silisili mo pupuni mo se umukuka laiti e aofia ai:

  • tulle puʻupuʻu (faʻapipiʻi pe oʻo i le faʻamalama). Laconic translucent ie o le a faʻaopopo ai le malamalama i totonu.
  • faasee pupuni (sili le ao / po). Faigofie o le pulega, compactness o oloa o le a saofagā i se matagofie ma agavaʻa faʻamalama teuteuina.
  • Roma E le pei o faaseʻe pupuni, latou te potopoto ma sina laʻititi malie. Latou te faʻapea foi laconically ma stylish faaopopoina le faamalama tatalaina.
  • Austrian (talafeagai mo umukuka ma le lautele o le 9 sq. M). E sili atu le filifilia o ia ituaiga faʻataʻitaʻiga mai le malamalama translucent ie. Naʻo le tulaga lea, o le a latou faʻamalosia lelei foliga lautele o le potu.

I luga o faʻamalama lava ia, e mafai ona e tuʻuina i ai ni tamaʻi fagu fugalaʻau poʻo ni mea suamalie. Soʻo seisi teuteuga o le a mamafa tele totonu.

Moli ma moli teuteu

O le faʻatulagaina o le moli saʻo i totonu o se tamai umukuka o se galuega faigofie lava. O le moli autu e mafai ona avea ma lapoa moli e faʻapipiʻi i le ogatotonu o le faʻalo. E mafai ona suia i moli malamalama o loʻo tu i luga o le faʻalo i ni laina se lua, pe faʻataʻamilomilo i le itu o le faʻalo. Malamalama lelei galuega malamalama:

  • Fasipepa Uila E mafai ona faʻapipiʻi saʻo i latou i lalo o faʻatautau tautau, e faʻamalamalamaina ai le tapisi atoa.
  • uaealesi moliuila. O moli laiti e faʻapipiʻiina i ni mea faʻapipiʻi itu lua i lalo o kapoti. O le lelei o ia elemene elemene o le faʻafaigofie o le faʻaaogaina ma leai se manaʻoga mo uila: latou tamoʻe luga o maʻa.
  • moli malamalama mo meaafale. Lenei filifiliga moli e talafeagai naʻo mo umukuka seti o loʻo i ai se masani pa i luga atu o kapoti. Luminaires ua fausia i totonu o lenei fata.

Meaafale ma pa fata

Faʻapipiʻi le pa fata faʻatagaina oe e tuʻuina atu i soʻo se headset se le masani ai ma aulelei foliga. E mafai ona e tuʻuina se faʻaopoopoga i ni auala eseʻese:

  1. I autafa o le puipui. O le pa counter, o le faʻaauauina (o se tasi o vaega o le headset), aveʻesea le manaʻoga e faʻatu se isi laulau 'ai.
  2. I totonu o se ala faʻaofuofu potu (potu potu). O le tuʻueseeseina tuʻutuʻuga o le umukuka ma le potu malolo ma le pa counter o se lelei fofo. O le a avea o ia ma se 'aiga' ai ma o le a fesoasoani e faʻatumauina le ogatotonu o le potu e leai se totogi.
  3. Faʻatulagaina faʻatasi ma se headset (o se vaega o le U-foliga seti). O le tulaga ole fata i luma ole vaega kuka e faʻatagaina ai oe ona faʻamamafaina le 'aiga' ai ma fausia le tele o le faʻamafanafanaga. Moni, o nofoa latalata ia te ia mafai poloka le ulufale atu i le potu.

O le faʻapipiʻiina o meaafale fesuiaʻi o se filifiliga lelei foi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se laulau e gaugau i lalo o le puipui o le a faʻafaigofie ai ona feoaʻi i totonu o se tamai umukuka. E i ai foi laulau e mafai ona toe faʻaogaina e faʻaaoga mo le 'ai. O se filifiliga lelei o se laulau 'ai ma ni drawers o loʻo seʻe i autafa. E mafai ona faʻaogaina mo le teuina o mea faigaluega, faʻasao.

Mea e faʻaaoga i mea tau fale

Afai e mafai, mea faigaluega i totonu o se tamai umukuka e tatau ona fausia-i totonu. O se masini fufulu ipu, pusaaisa, ogaumu microwave o loʻo tapuni i tua atu o faʻamalama o le a le faʻalavelaveina ai le aotelega o le ata ma e faigofie ona faʻaaogaina e tagata e anaina. Afai e le mafai ona nana le metotia, o lona uiga o fesoasoani aoga o le a talafeagai:

  1. E mafai ona faʻatautau le microwave ile puipui e sefe ai le avanoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona tu i lalo o se tasi o kapoti tautau.
  2. O le faʻatauina o se pusaʻaisa maualalo (tusa ma le 1.5 m maualuga) o le a fesoasoani e faʻasaʻoloto avanoa mo se kapeneta faʻaopopo.
  3. O le multicooker mafai ona faʻapipiʻi luga o se tasi o le maua fua worktops poʻo luga o se tele windowsill. Faʻatasi ma le kuka faifaipea i totonu o le multicooker ma le faʻaaogaina o le eletise, o le hob atonu e le manaʻomia lava. Ae fautuaina pea e tuʻu le ogaumu.

O aitia i totonu e fai ai umukuka o faʻataʻatiaga eseese

A filifilia se umukuka, e le tatau i se tasi ona galo e uiga i foliga o le potu lava ia. O foliga o le tuʻuina atu o elemeni taʻitasi o le headset ma mea faigaluega e faʻamoemoeina i lona faʻatulagaina. O le mafuaʻaga lena e tatau ai ona faʻatinoina le faʻatulagaina o le umukuka ma meaafale e tusa ai ma le polokalame lea:

  • Faailogaina o elemene autu o le potu. O le magoto, tapuni ma ogaumu o mea taua ia e le mafai ona e faia e aunoa ma le umukuka. Afai e manaʻomia e le aiga ni mita fua faʻaopoopo, ona mafai lea ona e aveina le pusaaisa i le auala savali, ma fai le ala i le umukuka ua faʻasusu.
  • Tusi se ata talatala mo le faʻatulagaina o le umukuka. E masani lava, e anaina seti se laulau 'ai ma nofoa i tafatafa o le faʻamalama. Ae mo nisi potu, o lenei filifiliga o le a le aoga: mo i latou, o le nofoaga i lalo o le faʻamalama magoto ma le faleoloa o le a sili ona lelei.
  • Vaega o le vaega e galue ai i ni vaega eseese. O le faʻasologa e tuʻu ai elemeni e tatau ona fausia ai ni mea kuka sili ona lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻapipiina se pusaaisa i tafatafa o le faitotoʻa o le potu, i autafa o le isi puipui - se tapu, e fai si mamao atu - o se ogaumu.

Potu kuka

O umukuka paʻepaʻe umi e manaʻomia ai le mafaufau totoʻa i le faʻatulagaina o meaafale. Mo ia nofoaga, ua fautuaina e filifili ni umukuka faʻataʻitaʻiga ma le sili atu faʻa umi tasi vaega ma se puʻupuʻu lona lua. O le itu puʻupu o le a latalata i le faʻamalama. O le vaega umi e tatau ona aofia ai le papa.

E latalata i le faitotoʻa o le potu, e mafai ona faʻapipiʻi se pusaʻaisa laʻititi (o le a avea ma se ituaiga o amataga o le itu umi o le headset).O le tapu e mafai foi ona tu i luga o le umi vaega o le headset, pe mafai ona faia i lalo o le faʻamalama. I ona itu o le ai ai avanoa mo kuka pe mo le faʻatulagaina o mea faigaluega a le fale. O le isi filifiliga manaia o le faʻaaogaina o le countertop i lalo o le faʻamalama o se 'aiga' ai. E mafai ona tuʻuina se pea faʻavae i lalo o le laupapa, ma o le vaega ogatotonu e mafai ona tuʻu fua.

O le fesuiaʻiga ma se kesi e faʻaaogaina mo le 'ai e naʻo le aoga mo se aiga e 1-2 tagata. Mo se aiga toatele, e tatau ona tuu eseese le laulau 'ai.

Umukuka sikuea

I totonu o umukuka sikuea, e tele isi avanoa mo le faʻavasegaina o se umukuka seti. Filifiliga sili ona lauiloa mo le tuʻuina o meaafale ma masini.

  1. O le umukuka o loʻo tu i tafatafa o se tasi puipui e faʻatatau ile faitotoʻa ma latalata ile faʻamalama. O le pusaaisa o loʻo tu i tafatafa o le faitotoʻa. O se laulau 'ai e tu i le tulimanu latalata i le faʻamalama.
  2. E faʻapipiʻi le pusaaisa i tafatafa o le faʻamalama; o le vaega 'aiga e tu faʻafesagaʻi. O le seti o se "faʻaauau" o le pusaaisa, ma o le lona lua o vaega o meaafale o loʻo tu tonu i le faitotoʻa. O lenei filifiliga e talafeagai mo umukuka, o le faitotoʻa e le maua ai i le ogatotonu o le puipui, ae latalata i se tasi o tulimanu.
  3. O le seti ma pusaaisa o loʻo faʻapipiʻi faʻatasi ma puipui e faʻatusa i le faitotoʻa. O le vaega lona lua o le headset o loʻo tu latalata i le faʻamalama. Faʻafeagai ma le umi o le mea puʻupuʻu o loʻo iai le laulau 'ai ma le sofa sofa.

Faaiuga

Saʻo faʻatulagaina o se tamai umukuka ma se tulimanu seti tatau ona aofia ai le tele o laʻasaga i le filifiliga o talafeagai meaafale. A o iloiloina talafeagai filifiliga, oe manaʻomia e amanaʻia le faʻatulagaga o le potu ma ona foliga, le nofoaga o fesoʻotaʻiga, le faigofie o le tuʻuina o loka taʻitasi ma faʻavae. Faʻapitoa mataʻituina tatau ona totogia i lanu ma le faʻaaliga foliga o oloa: o le fealofani o totonu faʻalagolago i nei tapulaʻa.

I se faʻaopopoga, e tatau i tagata e ona ona vaʻaia lelei le fausiaina o faʻamalamalamaga saʻo mo le umukuka atoa ma le vaega galue o ia lava. E tatau foi ona latou mafaufauina le faʻapipiʻiina o mea faigaluega umukuka na faʻaaogaina. Oe mafai ona faʻafaigofieina le gaioiga o le faʻavasegaina o le umukuka i le muamua tusia o fuafuaga mo nofoaga ma ni filifiliga mo le faʻavasegaina o meaafale. I le iloiloina o tulaga lelei ma le le lelei o tali taʻitasi, e mafai ona e fausia ni tulaga sili ona lelei mo le kukaina, 'ai ma malologa e oʻo lava i se tamaʻi umukuka Khrushchev.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Ua logo ai tuli ona ole tata (Mae 2024).