15 sili lelei potu teuteu puipui teuteu manatu luga o le sofa

Pin
Send
Share
Send

Tulafono lautele mo teuteuga puipui

Mafaufau i le faʻavae o le faʻatusatusaina: mea tetele e talafeagai mo potu vateatea e lava le avanoa e vaʻai ai i mea mamao. I totonu o potu malolo laiti, e sili atu le faʻatulagaina o ni tuʻufaʻatasiga o le tele o mea laiti.

O le tasi mea laʻititi o le a leiloa i luga o le puipui ma o le a foliga vaʻaia, ma o se galuega o faatufugaga lautele nai lo le sofa o le a le faia ai meaafale. Teuteu faasolo i luga e faʻatele ai le maualuga o faʻalo ma ia faʻapaleni maualuga faʻalo. Elongated horizontal canvases and poster panels visiva faʻalauteleina le avanoa.

Ata faʻatusa

E tasi le atavali tele o se auala pito sili lea ona faigofie e teuteuina ai se puipui i luga aʻe o lou potu malolo sofa. Filifili se ata e fetaui ma le potu i sitaili: togitogia poʻo susulu pop art mo aso nei, laufanua mo Provence, valivali ata mo neoclassical poʻo totonu masani.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se atavali tele i le sitaili o atisi ata

O le lautele laititi o le afa o le tele o le sofa, a leai o le a faigofie ona mou faʻasaga i le pito i tua o meaafale.

2 atavali tutusa

Tuʻu ni vailaʻau se lua i tafatafa o le tasi ma le isi e faʻalautele le potu. O le faʻamauina o faʻailoga i luga o le tasi ma le isi e faʻapea foi ona maualuga ai le faʻalo, ae o lenei metotia e talafeagai mo na o puipui vaapiapi poʻo ni pule.

E mafai ona e fuafuaina le tulaga lelei o vaega taʻitasi e faʻaaoga ai le faʻavae: toʻesea le lautele o atavali uma e lua mai le lautele o le sofa, ma vaevaeina mea o totoe i le 3. Faʻaopopo le afa o le lautele o le faʻavaʻa i le tau aoga. Laa i tua mai le pito o le sofa le numera mulimuli - o le mea lea e tatau ona i ai le matau.

Triptych poʻo le 3 eseʻese ata puʻe

Triptych - o se ata vaevaeina i 3 vaega. Mo se ata masani i luga aʻe o le tulimanu sofa ia foliga fealofani, lona lautele e tatau ona ⅔ o le backrest. Amata tautau le triptych mai le ogatotonu vaega, tuu manino i le ogatotonu o le sofa. Ona laa lea i tua i le mamao lava e tasi i le agavale ma le taumatau ma maka togi mo ata o totoe.

Mo tolu faʻatulagaga, e le gata o modules e talafeagai. Faʻavaʻa 3 tapoleni e faʻafetaui tasi i le isi i le faiga ma ua maeʻa!

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai le faʻatoluina o faʻasalalauga i luga o le puipui o le potu malolo

Tuufaatasiga o tele atavali

O le lapoʻa o mea e fai e le tatau ona sili atu i le lautele o le sofa, ina ia foliga mai e laʻititi.

Oe mafai ona aoina se e tusa numera o ata poʻo ni pepa lautele o le tutusa lapoʻa ma faʻatulagaina i latou symmetrically (2-3 laina o le 3, mo se faʻataʻitaʻiga) pe faʻaaoga eseese foliga ma lapoa. O le kulupu e tatau ona tuʻufaʻatasia lelei i sitaili, lanu lanu poʻo le autu. Faʻataʻitaʻiga o kulupu: ata vali o le suauʻu, uliuli-ma-papaʻe, poʻo ni ata o le sami.

Tele ata eseese e mafai ona faʻataʻitaʻia i ni auala se lua:

  1. Filifili se elemeni tutotonu lapoʻa ma fuafua le faʻatulagaina laʻititi o loʻo faʻataʻamilo ai.
  2. Fausia se lapoa geometric foliga mai le tele o vaega e ala i le faʻavasegaina ia.

I le ata, le filifiliga o le teuteuina o le puipui i luga aʻe o le sofa ma ituaiga eseese

Fata mo ata po o atavali

Aua neʻi faia ni pu e le manaʻomia i le puipui: tautau le tasi fata e mafai ona e tuʻuina ai se tasi pe lua ni aitema, poʻo se ata atoa. I se faʻaopopoga, o le fata e mafai ona faʻaopoopo teuteuina ma manatuaina mea faʻamanatu, faʻatusa, manaia vaʻa ma isi elemene.

I le ata o loʻo i ai ata fata i luga aʻe o le tulimanu sofa

O le isi faʻaopopoga o fata o oloa e mafai ona fesuiaʻi, faʻaopopo ma aveʻese e aunoa ma se afaina mo le lipeaina. Lenei femalagaaʻiga o le a aoga ia i latou oe fausiaina autu ata mo aso malolo po o vaitau.

Afai o le lautele o le sofa faʻatagaina, e mafai ona tele fata. Ae taofi le latou faʻatumuina i le tutusa sitaili ina ia le puipui foliga le vevesi.

Faʻata

O luga o foliga vaaia e faʻalauteleina ai se potu, o lona uiga o faʻata o se auala sili lea e faʻalauteleina ai se avanoa.

Laconic filifiliga i faʻavaʻa faʻavaʻa o le a ofi potu mautotogi faʻatumuina i teuteuina elemeni. O faʻata o ituaiga ma foliga e le masani ai o le a avea ma se siʻufofoga ma faʻamamafaina le puipui i totonu o se toʻafilemu totonu.

I le ata o loʻo iai se faʻata i se faʻavaʻa lapoʻa i luga aʻe o le sofa

Faʻafanua Faafanua

E tele filifiliga mo le faʻatinoina o lenei manatu: tasi tapoleni lapoʻa i luga o se fata pe leai foi, modular mai 3-4 vaega, i foliga o konetineta.

O le laulau e mafai ona faia i le vinyl, cork panel, backlit plexiglass. Oe mafai foi na ona tusia le faafanua i luga o le puipui pe pipii se ata pepa puipui ma lona ata.

Taʻitasi sitaili ei ai a latou lava faʻafanua lalolagi. Aneti mo anamua ma atunuu, koroka mo scandi, po nei backlit mo aso nei.

Kapeta poʻo le mea e faʻamama ai mea

O kapeta i luga o le puipui o le a le foliga mai o se relic o le taimi ua tuanaʻi pe afai e te filifilia ma le poto. Le mamanuina o le puipui i totonu o le potu malolo i tua atu o le sofa, vaʻai i manifinifi ie, kapeta, atavali, faʻataʻitaʻiga e le masani ai faʻaputu poʻo ituaiga ituaiga.

O le lautele o se teuteuga mafanafana e tatau ona laʻititi ifo nai lo le sofa. Afai o le faʻataʻitaʻiga e faʻatagaina oe e liliu le kapeta, tagata faufautua faʻutuaina tautau faʻamau i luga. O lenei metotia foliga foliga fou ma vaʻaia sisiina le faʻalo.

Laʻei o laei ma faʻataʻitaʻiga

Moli moli

O le tele o taimi, o sconces e tuʻufaʻatasia ma isi teuteuga puipui, ae le manaʻomia lea i luga o le puipui o faʻamau. Afai o le sconces latou foliga pei o se fasi ata, latou mafai foi ona avea o se tutoʻatasi teuteuga.

E le manaʻomia le tautau naʻo moli e 2, tuʻu i ai ni 3 poʻo le sili atu - o le mea autu o le faʻatulaga lelei o le puipui.

Uati

Fausia le uati i se tuufaatasiga ma ata o le aiga po o moli, pe tuu eseese. I le tulaga lona lua, o la latou lapoʻa e tatau ona tutusa ma ½ le lautele o le sofa.

Mo se potu malolo-faʻaola potu, ave se uati uʻamea manaia, mo se masani - faʻataʻitaʻiga ma se taofiofi Europa mamanu faia i laʻau, mo aso nei - faʻatusatusa faʻata, mo minimalism - paʻepaʻe.

O loʻo faʻaalia i le ata se uati tele i le va o faʻamalama

Fale teu fale

O teuteuga ola e faʻafouina ai le potu ma avea ai ma mea taua o le teuteuga. Tautau le macrame planter i lau atunuʻu-style potu malolo. Poʻo le faʻatulagaina o se pa puipui mo le sitaili faʻa Scandinavian.

I le ata, o se aeʻe i luga o le fale i luga o se fata

E mafai foi ona e teuteuina le puipui i totonu o le potu malolo i luga aʻe o le sofa ma faʻatautau ulo, ulo i luga o fata pe fausia se mea e faʻaaoga ai le tino. O le filifiliga mulimuli e pei o fugalaʻau o loʻo tupu saʻo mai i fafo o le puipui.

Fata poʻo kapoti

Ole filifiliga lea mo tamaʻi potu i totonu, e taua ai le faʻaaoga tatau o avanoa uma. Peitai, e oʻo lava i meaafale e mafai ona teuteuina se potu.

Tuʻu lautele fata i luga ae o le sofa, teuteuina i latou i ni tusi, tuʻamea, pusa ma mea talafeagai ma fugalaʻau i totonu.

Ina ia aloese mai le faʻamamaina masani o fata, suia i modules tapunia. E mafai ona e avatua ia i latou se foliga teuteu e ala i le faʻaaogaina o lanu, ituaiga poʻo tioata foliga.

Ata o loʻo faʻataʻamilomilo tusi i luga o le sofa

Totonu pipii

O pepa faʻapipiʻi e taugofie, sau i tofo ma lanu uma, ma fai le galuega o le teuteuina o le puipui i luga aʻe o le sofa e lima faʻaopoopo.

Uliuli decals e lautele ma e alu faʻatasi ma soʻo se tulaga. Faʻalautele faʻalauteleina le potu, ae o le a na foliga vaʻaia lelei i ona po nei, minimalism ma isi aso nei faiga. Filifili se lanu faʻapipiʻi e le gata i sitaili, ae faʻapea foʻi i le paolo: e tatau ona avea ma vaega o le avanoa, ae le foliga mai o se lanu lanu.

Pa ufiufi

E mafai ona e teuteuina le puipui i luga aʻe o le sofa e le gata i le maeʻa ai o le toe faʻaleleia, ae faʻapea foi i le taimi. Teuteu le faʻamau leo ​​mai le amataga ma e te le tau faʻaaluina tupe i mea faʻaaoga.

I se faʻaopopoga i mea masani faʻauma mea e pei o piliki, maʻa, vali teuteu poʻo sima, e mafai ona e faʻaaogaina fafie poʻo vaivai.

O le fale faʻafiafia masani e mafai ona teuteuina i faʻafanua laupapa. Latou vaevaeina le avanoa i sone ma foliga faʻavae. I ia faʻavaʻa, e faʻapipiʻi ai pepa puipui, tuʻu ai ata pe tuʻu fua.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o teuteuina i puipui puipui mai ata vali

Pepa puipui

Faʻatasi ai ma lenei metotia, oe o le a ausia le manaʻoga taunuʻuga ae le faʻaaluina tele tupe. Fanua, ata, ata faʻatupu foliga sili atu luga o le sofa i le potu malolo. Afai e te le manaʻo e faʻaalu se tele o taumafaiga i luga o le puipui puipui (piliki, sima), filifili se ata pepa puipui ma ona faʻataʻitaʻiga.

Mo se tamai potu, aloese mai latalata-latalata poʻo 3D aʻafiaga, po o le pogisa paolo. Natura natura i le fua o le 1: 1, lea e le vaʻaia ese mai tua o isi puipui, o le a saʻo.

Faletusi o ata

Na matou fefaʻasoaaʻi ma oe ni aitia e 15 mo le teuteuina o se puipui i luga aʻe o se sofa. A filifilia ni mea teuteu, faʻataʻitaʻi e le gata i tau ma foliga vaaia, ae faʻapea foi ma mea e te manaʻo ai: o mea teuteu e tatau ona faʻafiafiaina ai oe i aso uma!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Nofo Faaseuapa (Mae 2024).