Fale mamanu 58 sq. m mai ia Alexander Feskov

Pin
Send
Share
Send

O le faʻatulagaina o le fale e 58 sq. m

O le fale mautotogi sa i ai muamua lava se lautele lautele auala, o le eria o na maimau. O le mea lea, o le tusitala o le poloketi na filifili e faʻapipiʻi i le potu malolo - o le iʻuga o se avanoa lautele, susulu. Ina ia vaʻaia vaʻaia le ala ulufale, o pou na faia i laupapa na faʻamalosia i le mea sa i ai pa puipui. O le faletaele ma le fale taele, lea sa i ai muamua i nofoaga eseese, na tuʻufaʻatasia, ma se nofoaga mo le tagamea na tuʻuina atu. O le mea e ulufale ai mai le umukuka na vavaeeseina e se vaeluaina.

Valivali tali

O totonu o le fale e 58 sq. lua lanu o puipui puipui o loʻo faʻaaogaina: o le malamalama beige o le autu tasi ma efuefu o se faʻaopoopoina tasi. O puipui teuteu i potu taʻitasi e tu matilatila e faʻasaga i le le faapito i tua o le pepa puipui: o lanu lanu o loʻo faʻaoga ia latou i potu, ma i le ata o le fale taele o loʻo faʻatutuina i latou i tile o lanu sukalati eseese.

Potu o potu malolo

O le ata o le fale e 58 sq. o le potu malolo ua tofia i ai le matafaioi o le potu autu. I le avea ai o se pupuni puipui, na filifilia ai e le tisaini le pepa - o lenei e le gata o se paketi, ae o se filifiliga sili ona matagofie foʻi. O laupapa e fetaui lelei ma a latou leo ​​malamalama - o pou faʻamavaeina o le mea e ulufale ai, e faʻapipiʻiina e le natura oak, o le foloa e ufiufi i laupapa poloka oak i le paolo o le "White Frost".

Afai o le potu malolo e vaʻaia vaʻaia mai le faitotoʻa o le faitotoʻa, ona faʻamago ese lea mai le umukuka e se meaafale fata i ai e anaina teuina tusi, faʻapea foi ma tuʻu mea teuteu i luga o fata tatala. O se laulau uamea openwork auauna atu o le autu teuteuina i le mamanu o le potu malolo. Lanu uli ma papaʻe o kapeta ma sofa aluga e maua ai i totonu se faʻamatatetele faamatalaga. O le sofa lava ia e i ai efuefu sinasina ma toeititi fefiloi i totonu ma le pito i tua, ao sili ona toʻafimalie e nofo i luga. O le nofoa faʻatafafatafata ma le uliuli lanumeamata mea e fai ai faʻamalama na faʻatau mai i le IKEA.

Design umukuka

Ina ia tuʻuina mea uma e te manaʻomia i le umukuka, o le laina pito i luga o kapoti na faia e tusa ma ata o le tusitala o le poloketi. O nei potu e le masani ai, e vaevaeina i ni vaega eseese se lua: o le pito i lalo o le a teuina mea e te manaʻomia i le lima, ma le pito i luga e le masani ona faʻaaogaina.

O se tasi o puipui o le umukuka i totonu o le potu o 58 sq. laina i le maʻa efuefu efuefu, pasi atu i se talieleele i luga o le galuega luga i luga o le puipui latalata. O le eseesega o malulu maamora ma le pupula foliga paepae o le pito i lalo o kapoti ma le mafanafana uiga o le pito i luga laina o fafie faia se amataga totonu aafiaga.

Potu mamanu

O le potumoe e laʻititi, o le mea lea, ina ia mafai ona faʻaaogaina atoatoa le vaega faʻaaogaina, na latou filifili ai e fai meaafale e tusa ai ma tusi a le tusitala. O le ulu o le moega e ave i luga le puipui atoa ma palu faʻafefiloi i totonu o le moega laulau.

O le ata o le fale e 58 sq. o potu taʻitasi e iai le puipui e tutusa o latou foliga ae eseʻese lanu. I totonu o le potumoe, o le puipui faʻaali i tafatafa o le ulu ulu e lanumeamata. Faʻatonu luga o le moega o se teuteuina foliga-foliga faʻata. E le gata e teuteuina le potumoe, ae e aumaia ai foi le elemeni o le alofa i totonu o totonu.

Foafoaga ata

O le autu teuina sisitema o loʻo tu i le ulufale atu. Nei o ofu tetele e lua, o se vaega o le tasi o ia mea e faʻapipiʻi mo seevae masani ma ofu i fafo.

Faletusi mamanu

Fale tumama i le fale e 58 sq. lua: o le tasi e iai se faleuila, se tapu ma se tapu taele, o leisi e iai se tamaʻi tagamea. Toetoe lava a le vaʻaia faitotoʻa agaʻi atu i nei potu: latou leai ni laupapa faʻavae, ma o tapoleni e ufiufi i le tutusa pepa puipui pei o puipui o loʻo siʻomia ai i latou. O se fata na fausia i totonu o le fale ta lavalava - o le a teu ai aitema fale.

Tusiata: Alexander Feskov

Atunuʻu: Lusia, Lytkarino

Eria: 58 m2

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Conferința Lansarea obiectivelor naționale ale Maiei Sandu în calitate de Președinte (Mae 2024).