Wenge umukuka - ata ma ata 25

Pin
Send
Share
Send

Faʻaleleia fale e masani lava o se taimi taua. Filifilia o totonu, meaafale o se potu faapitoa, matou te taumafai i taimi uma e tuʻufaʻatasia galuega, aoga, matagofie foliga. O le mea sili, o lenei faiga e manaʻomia pe a fuafuaina nofoaga umukuka, aua o lenei vaega o le fale (fale) e masani ona faʻaputuputu uma le aiga. Faʻatasi ai ma le tele o totonu fofo, o se nofoaga faʻapitoa o loʻo nofoia e le mamanu o le wenge-lanu umukuka, lea e faʻatoʻilaloina tisaini o aso nei, ma sili ona taua, tagata faʻatau ma le agavaʻa e tuʻufaʻatasi originality ma faʻatinoga. O lenei fafie Aferika e faʻaaogaina uma mo le gaosiaina o meafale laupapa mautu (mautu laupapa) ma mo tagata faʻaofi i totonu o le umukuka seti. E ui lava i le mea moni o le tele manatu Wenge a saʻo, ma o nisi foi ascetic, paolo, faatasi ai ma le saʻo lanu lanu, o lenei fafie faia lava aura o le mafanafana, mafanafana ma le mafanafana i le fale.

Nisi o mea moni manaia

E te masani i igoa pei ole rosewood (Congolese poʻo Aferika), rosewood, mibotu, bokonte poʻo avong? O nei uma o faitauga o igoa o le tasi laʻau ituaiga - wenge.

Wenge o se ituaiga laʻau ituaiga i le togavao o Sisifo Aferika e i ai ona tulaga ese meatotino. Faatasi ai ma i latou, gaosi oloa ma tagata tusia tusi:

  • maualuga teteʻe atu i meaola (faʻatamaʻi, faʻatupuina o fungal) aʻafiaga, masini faʻaleagaina;
  • tetee i abrasion, uunaiga;
  • tulaga ese uiga ma fausaga o fafie;
  • umi le ola tautua ma tumau lelei uiga.

O le laau o le Wenge o se mea taua ma taugata e faʻaaoga mo le gaosiaina o meaafale taugata, fale faigaluega, fale afifi (isi ituaiga fola), kitara laupapa, au naifi, ma faʻailo piliona. E iloa e le au selesele o le mea sili ona lelei o mea masani na maua i le tasi faaputuga i le tasi nofoaga. O le lanu o le wenge ua leva ma manumalo manumalo i tagata o Europa ma Amerika; talu ai nei, o lenei taua fausiaina mea na amata faʻatoʻilaloina le tele o Lusia.
O le lanu lanu o laʻau e eseʻese mai enaena - auro i le uliuli loloto. Lenei ituaiga fesoasoani i le filifilia o le saʻo lanu, lea pe a tuʻufaʻatasia ma isi, faʻatagaina oe e faia tutasi totonu totonu.


Ae ui i lea, e taua le maitauina o sea seti umukuka o le ai ai se tau sili atu nai lo averesi, aua o nei ituaiga o umukuka ua faʻavasegaina o totogi meafale. E taugata? Faʻaaoga se isi filifiliga pe a fai o le facades faia mai laʻititi taua ituaiga, lea e ufiufi i le wenge veneer, ma o le auala taugofie i fafo o le umukuka seti faia o medium density fiberboard (MDF), o le laei lea e toe faʻatulagaina le ituaiga, lanu lanu o lenei laupapa ...

Vaega o le lanu lanu

Ua taʻua e tagata suesue o le mafaufau, o tagata e filifili lanu i le umukuka e malosi o latou uiga:

  • conservatism;
  • ogaoga;
  • puʻupuʻu;
  • naunau ia avea ma sili i mea uma.

O le faʻaaogaina o fafie mai le tele o ituaiga o lanu sesega e faʻaopoopo i ai le saua, faigata, ma le lagona o le tumau i le umukuka seti, o le umukuka atoa.

E fiafia le au mamanu e faʻagaoioi ona lanu lanu eseese, le agavaʻa e fesuisuiaʻi le ituaiga ma isi mea, ie, paolo. Mo nisi, o le wenge o se paolo o le sukalati sukalati, ae o isi e vaʻai i se paogi asu o le pogisa fusi o alaleo. I se tulaga lautele, o le lanu lanu o lenei Aferika fafie mafai ona vaevaeina i ni nai kulupu:

  • lanu kofe;
  • paolo o sukalati;
  • enaena, enaena enaena;
  • pulu uliuli ma nota sukalati;
  • loloto uliuli interspersed ma efuefu, enaena.

Faʻavae i luga o le mea moni e faʻapea, o le fafagaina o laʻau e fai si pogisa, o le vaʻaia e foliga mamafa, o le mea lea e le fautuaina ai le faʻaauupegaina o totonu i totonu o lenei lanu. O lenei umukuka o le a faʻatupuina le avanoa, tuʻu le mamafa i tagata e ana ma lona pogisa. O le filifiliga pito sili ona lelei o le tuʻufaʻatasia o le wenge ma isi faʻatusatusaga, pe tutusa i fusi o alaleo, lanu.

Filifiliga filifiliga

Wenge taumafa o se vaega o tisaini fofo e latalata i le mafai e masani ai faʻapea foi ma masani masani. O mea taua o:

  • ituaiga o ituaiga;
  • aso nei;
  • maualuga tekonolosi;
  • masani;
  • minimalism.

O se foliga iloga o lenei ituaiga laʻau o le agavaʻa e tuʻufaʻatasia ma toeititi lava o isi mea. Uamea, tioata, palasitika poʻo maʻa - o nei mea uma e mafai ai ona e faʻamamafaina le matagofie o laʻau, ofi i totonu o soʻo se mea i totonu, aumai se paʻi i mea faigata ma tofo lelei i le potu. Ona o lona mauoa uiga, e le manaʻomia faʻaopoopo teuteuina, ae laconic ae taugata faʻaaoga. Wenge tuʻufaʻatasia ma uamea - o loʻo iai sau umukuka maualuga-tekonolosi. Na matou faia se faʻataʻalo tioata, faʻaopopo ni moli, ma o loʻo iai sau umukuka faʻaonapo nei pe faʻa-ituaiga. Pei ona e iloa atu, o le filifiliga e lava lautele, ma naʻo oe e mafai ona filifili poʻo fea le itu e te mafaufau iai.

Fuafua umukuka pe faʻafefea ona aloese mai mea sese

A filifilia se lanu lanu mo se umukuka potu lea na filifili ai e faʻaogaina le wenge fafie, e manaʻomia le usitaʻia o ni fautuaga taua, a leai o le iuga e faʻamoemoeina. Nei o le autu:

  • mafaufau i sikuea mita o lau umukuka, o le laʻititi o le vaega o le potu, o le sili atu le leai o ni toto ma ese le foliga pogisa o le headset o le a vaʻaia. Mo tamaʻi umukuka, filifili leo māmā o laʻau, tuʻufaʻatasia i tioata faʻaofi ma meafale 'ai tele;
  • taʻalo i le faʻatusatusaga. Malamalama puipui, faaofi i facades, fola o le le pogisa lanu, na faamamafaina le uiga ma lanu lanu o umukuka facades faia o wenge. O le tuʻufaʻatasia o mea pogisa umukuka ma pa pogisa e manaʻomia ni lanu eseese, o le faʻatonuga saʻo e naʻo tagata poto faapitoa e mafai ona faʻatatau i ai;
  • faʻaopopo se tuʻufaʻatasiga o ituaiga uma o ie, mea, lanu. E fiafia iai Wenge;
  • filifili meaʻai 'aiga i le mafaufauina o umukuka facades, tisaini.

Wenge lanu - o a ia?

O le filifiliga o se paolo o Aferika fafie, muamua lava, faalagolago i le vaega o le umukuka.

I luga o sikuea sikuea sikuea, o paolo pogisa o le a vaʻaia faʻaititia le potu ma foliga tele.

I lenei tulaga, e sili atu le faʻaaogaina o pupuni malamalama o laʻau. Wenge, tuʻufaʻatasia ma beige, oak na faʻapaʻepaʻeina, paʻu poʻo susu vela lanu, o le a faʻaopoopoina le mafanafana ma le mafanafana i le umukuka. O se itu taua pe a filifilia se lanu o le nofoaga foi lea o le umukuka. E taua lenei mea aua a oso tuusao le la i foliga o meaafale, o le a mou atu le lanu ma susulu i le taimi.
Faʻamolemole vaʻai o lenei lapataiga e faʻatatau i na o laʻau masani. Mo veneered fafie, nei lapisi e le taua tele.
I aso nei i luga o le maketi o loʻo i ai le tele o lanu o fale mea e faʻataʻitaʻia lenei lanu i le lava lelei.

Sei o tatou mafaufau loloto atili - o se wenge-lanu umukuka mamanu tuʻufaʻatasia, lea e faʻaaoga ma le fea e le fautuaina.

Eseesega meafale

O se umukuka faʻa-masani ai, e faʻaaoga ai leo pogisa, o se avanoa e manino lelei ona laina, e faigofie ae faigofie ona tuʻufaʻatasia. Matou te tosina atu lou mafaufau i le mea moni o sea auala i le filifilia o totonu e mafai naʻo mo umukuka tetele. O le headset array e sili ona faʻafefiloi ma uluaʻi totoga, tioata faʻaofi. O elemene elemene e mafai ona manino pe opaque. O le faʻamamaina o foliga i ni mea taua o le a fesoasoani e faʻamalamalama atili ai meaafale umukuka ma sili atu ona ea.

Classics i wenge style

O le masani masani o wenge ma kiona-papaʻe tone. A tuʻufaʻatasia ma le teuteu pupuni malamalama, tuʻu eseʻese malamalama moli i meaafale lava ia, wenge foliga faigofie lava. Lanu paʻepaʻe pupula teuteuina i ia meaafale maua mai ni leo fou ma le "susulu" aʻafiaga. Faʻaopopo ni nai teuteuga elemeni mo se faʻaonaponei, aoga ma aoga i totonu o umukuka.


E te manaʻomia nisi faʻamafanafanaga, o se siosiomaga o le mafanafana i le fale? Ona taumafai lea e tuʻufaʻatasia pogisa wenge ma susu susu, beige tone poʻo oneone oneone. Masalosalo pe a aoga lenei tuʻufaʻatasiga? Vaʻavaʻai totoʻa, aua o filifiliga nei na fauina e le natura lava ia. Faatasi ai ma se felanulanuaʻi paʻepaʻe fesuisuiai o le umukuka iunite, fola ma umukuka talieleele, e sili atu le filifili i moli malamalama. O lenei lanu tuʻufaʻatasia e masani ona faʻaaogaina e tagata mamanu i Art Nouveau umukuka.

Lanu sesega lanu

I se faʻaopopoga i tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasi, e ofaina foi e le au gaosi oloa le tuʻufaʻatasia o ie pupula ma susulu, lanu mauoa, ia e masani ona faʻaaogaina i galuega faʻaonapo nei.
O se faʻataʻitaʻiga o se uluaʻi tuʻufaʻatasia o se tuʻufaʻatasia o burgundy ma wenge lanu. O ia tuʻufaʻatasiga o lanu e sili atu mo potu tetele, ma o foliga pupula o le a maua ai le umukuka o le aura o le aristocracy ma fausia ai totonu matagofie.


O talavou ma toaaga tagata faʻatau o loʻo faʻateleina ona filifilia se tuʻufaʻatasiga o wenge ma paolo e pei o moli ma le lime. O foliga o ia umukuka seti fausia ai se totonu totonu, faia le umukuka talavou, ultra-po nei, ae le teteʻe.
Paolo o lanumeamata (khaki, malachite, citrus, light green, lime) ma lanu olive, faatasi ai ma le lanu ma le ituaiga o laau Aferika, fausia ai se natura totonu e matua alofagia e tagata fiafia i siosiomaga tisaini.


O le isi filifiliga mo laʻei a le autalavou o se tuʻufaʻatasia o le lalagaina ma le susua, susulu malamalama o moli. Lanumoli moli ma se iila pupula, tioata elemeni o le faʻafanua, loloto loloto totoa lanu o wenge, foliga sili ona lelei i totonu o le ituaiga.
Manaʻomia ni fesuiaʻiga i luga o se sami autu? O le tuʻufaʻatasia o lanu moana ma galu o le sami, faʻapea foi ma le lanumoana lanumoana, lanumoana, lanumoana loloto, faʻamamafaina le matagofie o fafie ma fausia ai se lagona o le freshness, aumaia tautotogo coolness i totonu o le fale, ma avatu le toʻafilemu.

E pei ona mafai ona e vaʻai atu, i le filifiliga saʻo o palette, elemeni faʻamamaina, teuteuina o mea, e mafai ona e fausiaina le umukuka o au miti, ia ofi i le paketi atofaina mo le toe faʻaleleia. O le lautele lautele o lanu o Aferika wenge fafie o le a faʻatagaina ai oe e sasa le umukuka avanoa e tusa ma ou manaʻoga. Aua le faʻalagolago i naʻo foliga umukuka, faʻaaoga lenei laupapa e fai ma ie afu, mea e fai ai meaafale, ma ituaiga uma o mea teuteu teuteu. Faʻataʻitaʻiga, tuʻufaʻatasia o sitaili eseese, lanu, meafaitino, ma le paolo o le wenge o le a fesoasoani ia te oe.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Wenge Musica MM - Cresois Clip Officiel (Mae 2024).