Fuafua umukuka i totonu o le laulau potu (7 faʻataʻitaʻiga o le toe faʻaleleia)

Pin
Send
Share
Send

Umukuka faiga Provence

O se tamaʻi potu mautotogi ma faʻalo maualalo na faʻafuaseʻi ua avea ma se fale lelei mo se tamaʻitaʻi pule ma ona matua. O le umukuka e naʻo le 6 sikuea mita e nofo ai, ae faʻafetai i le mafaufau lelei i fafo ergonomics, mea uma e te manaʻomia ofi i totonu. Motifs o Provence o loʻo lagolagoina e moli uila, Roma tauaso ma se fugalaʻau fugalaʻau, o se seti ma se faʻavaʻa i luga o faʻafoliga, o meaafale tuai ma mea tuai e faʻaaogaina.

O le taualuga na vaʻaia vaʻaia ma le fesoasoani o se faʻasologa i luga o puipui ma faʻamalama moli uila i luga aʻe o le nofoaga e galue ai. O foliga o le tulimanu seti e faia i le ash veneer ma valivali ma le faʻasaoina o le laupapa uiga. O le pusa i totonu e faʻatutu i le agavale o le tapu.

O le tusiata o Tatiana Ivanova, o le puʻe ata o Evgeniy Kulibaba.

Meaʻai Scandinavian 9 sq. m

O se aiga ma se fanau e toʻalua e nonofo i se potu e lua potu o loʻo tu i totonu o le potu. O aso uma e potopoto uma tagata nonofo mo le 'aiga o le afiafi. Na fuafuaina e tisaini e faatulaga le umukuka seti i se laina tuusaʻo, ina ia lautele le potu 'ai. E teuteuina le vaega e galue ai i se faʻata lautele i totonu o se ata ua vaneina, lea e faʻatautau maualuga lava ma puipuia ai mai faʻasalaga.

I luga o le tasi puipui o loʻo i ai le TV i luga o puipui, i le isi itu, o se lapisi tele na valiina e le tuafafine o le ana. O le umukuka na faʻapipiʻi - o le seti na faʻatau i le IKEA ma valiina i le kalafi e faʻafaigofie ai ona iloa meaafale.

O tusitala o le poloketi o Design Kvadrat studio.

Umukuka ma ni auiliiliga ofoofogia

Potu potu - 9 sq. O meaafale na tuʻufaʻatasia ma lanu - o puipui na valiina e faʻafetaui ma tioata tivi i luga o le talieleele. O le ala ea, lea e faasa ona tiaʻi, na faʻapipiʻi foʻi ma tautau i ai le TV. O kapoti umukuka na faia i le taualuga - o lona uiga la o totonu e foliga mautu, ma e tele isi mea e teu ai.

Pusa i totonu ma le ogaumu. O nofoa e faʻafouina i le moli moli olaola o loʻo tagitagi ai le pepa lanu i luga o le puipui faʻaaliga. Lua-leo roman blinds o loʻo faʻaaogaina mo le faʻamalama.

Le tufuga Lyudmila Danilevich.

Umukuka mo se tagata malaga i le sitaili o minimalism

O se tama talavou ma se pusi e nofo i le fale mautotogi. O totonu e mamanuina i lanu le mautonu ma foliga foliga le mautonu. O mea masani na faia e meaafale e faʻavasega i laina e lua: o le umukuka o le 9 sq. m faʻatagaina le tuʻuina o se isi laina o kapoti ma meafaigaluega i totonu ma se fausaga ma fata ma se nofoa malulu faʻafesagaʻi ma le vaega galue autu.

O le laulau 'ai e mafai ona ofi ai tagata e toʻa 6. Uma meaafale foliga laconic, ma o le avanoa e faʻaaoga lelei i le mafai e mafai ai.

O le tusitala o le poloketi o Nika Vorotyntseva, ata Andrey Bezuglov.

Snow-sinasina umukuka ma le eria o 7 sq. m

Na fesili le tamaitai talimalo i le tisainisi e faʻatulaga se 'aiga i se tamai potu, fausia i luga o se ogaumu, se pusaaisa ma mafaufau i luga o se avanoa lautele teu. O le faʻatulagaina o le umukuka e sikuea, o le suite e angular, tuʻufaʻatasia ma le faʻamalama sill. E i ai ni pusa papaʻu i lalo o ia, ae o le faʻamalama matala e le ova tele: o le faʻamalama e teuteuina i pupula pupula tauaso. O le faʻata i luma e faʻateleina le avanoa ma faʻaopopo loloto i le umukuka. O le pusaaisa ua fausia i totonu o se seti masani-faia.

O le faitotoʻa poloka na faʻamavaeina, ma o le umukuka na tuʻufaʻatasia ma le auala i le faʻaaogaina o se kapeneta ma se niche. E i ai se 'aiga' ai ma le lapoʻa laulau, o le ie afeafua o lea e ufiufi i se faʻata luga. O le eclectic totonu e lagolagoina e nofoa - lua faʻaonapo nei ma lua masani. O se paʻepaʻe uʻamea ma le manifinifi o le tino e faʻamalieina ai le 'aiga. Coziness e faʻaopopoina e laupapa faʻaofi laupapa i luga o puipui o kapoti.

O le tisaini o Galina Yurieva, o le pueata o ata Roma Shelomentsev.

Umukuka ma poletito i totonu o le potu iva fogafale fale

O le fale mautotogi e ona le tisaini Galina Yurieva, na tutoʻatasi meafale ma teuteuina lona fale. O le insulated loggia na tuʻufaʻatasia ma le umukuka, ma tuua ai le faʻamalama-sill poloka. Ua faʻaliliuina i se tamaʻi pa e mafai ona faʻaaogaina o se mea kuka. Na ave foi le pusaaisa i le loggia.

O se faʻata tuai i luga atu o le pa na maua i totonu o se aiga fale fale. O le puipui le faaleoga i le potu 'ai na valiina e Galina lava: o ata na totoe ina ua maeʻa le toe faʻafouga na aoga mo lenei. Faʻafetai i le laulau, o le umukuka avanoa ua vaʻaia lautele faʻalauteleina. Itulau mai ata komi, lea e fiafia i ai le ulumatua tama a le tisaini, e fai ma teuteuga.

Umukuka ma pupula foliga

O le mamanu o lenei umukuka i totonu o le laulau potu ua fuafuaina foi i moli malamalama. Mo le faʻaaogaina tatau o avanoa, o se tulimanu faitotoʻa ma lamolemole paʻepaʻe kiona-paʻepaʻe e atagia malamalama ua faapipiiina malamalama. O pusa puipui e faʻatulagaina i laina e lua, e oʻo atu i le faʻalo, ma faʻamalamalamaina i ila avanoa.

O le 'aiga' aʻai aofia ai se IKEA faʻalauteleina laulau ma Victoria Ghost nofoa. O meaafale palasitino manino e fesoasoani e fausia ai se siʻosiʻomaga sili atu ona ea, lea e sili ona taua i tamaʻi avanoa. O le isi vaega o le umukuka o le atamai teuina potu e faʻamau ai faitotoʻa.

Tusitala o le Malitsky Studio poloketi.

O umukuka i potu laupapa e seasea tele. O metotia autu e faʻaaogaina e tagata mamanu pe a teuteuina totonu totonu e faʻatatau i le faʻalauteleina o le avanoa ma lona aoga: moli malamalama ma pulou, suia meaafale, malamalama malamalama ma teuteu laconic.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: How To Make The Ultimate Laulau (Mae 2024).