Fuafuaina o le potu e lua potu 55 sq. m

Pin
Send
Share
Send

Na latou filifili loa e toe faʻafou ma faʻamama le poletito - o le faʻavae masani e faʻaaogaina ai le alumini e le mafanafana, e lelea i fafo, ma e matua 'aisa lava i le taumalulu.

O le ata o le fale e 55 sq. m. sa le mafai ona faʻaaogaina le avanoa tatala, ma ina ia mafai ona fausia se nofoaga faʻaonapo nei nofo, na alagatatau ai ona suʻe le talepeina o nisi o puipui, aemaise lava, vaʻai i le poletito, lea na faʻapipiʻi ai le "poloka Farani". O faʻalo maualalo e faʻatapulaʻaina ai foʻi mafaufauga o tagata mamanu.

Vaega ulufale

Mo le teuina o ofu i fafo ma seevae i le mea e ulufale ai, o le ata o le potu e lua potu i le fale o le P-44 series e maua ai se potu tele, faʻatumu e le mezzanine.

Ina ia vaʻaia vavalalata potu ma faʻalauteleina avanoa, o tutusa gaioiga lanu o loʻo faʻaaogaina i le ata o le auala savali e pei foi o le potu malolo, lea e avea foi o se potumoe mo taʻitoʻalua.

O le router ma le server na nana i totonu o le tapuni fata e faʻaititia ai le pisa avega, ma le eletise vaega na ufiufi i se faʻapitoa pupuni, lea, i le faʻaopopoina o se teuteuga gaioiga, o loʻo faʻatinoina atoa lava aoga: oe mafai ona teuina ni nusipepa poʻo ni mea laiti i totonu.

Nofoaga nonofo

O le vasega pepe i totonu o le potu e lua potu e vavaeʻese mai isi potu, ae o le potu malolo e tatau ona faia faʻatasi i taimi uma galuega o le potu faʻaipoipo. O iinei sa manaʻomia le ofiina o ofu mo tusi ma lavalava, se pusa ato mo lino ie, se mea lelei moe ma se ofisa mo le e ana le fale, e le mafai ona ia faia e aunoa ma.

Talu ai e laʻititi le maualuga o le faʻalo, latou te leʻi faʻaaogaina moli ma moli tuʻufua; nai lo lea, na faʻatautauina moli taualuga.

Ma o se TV tulaga, ma se fata i luga atu o ia, pei o isi meaafale faʻaaogaina i le fuafuaina o se fale o le 55 sq. m., faia faʻapitoa mo le poloketi e tusa ma ata a le tisaini. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le fola o le iunite o le autu elemeni o le potu malolo; e vavaeʻese le suʻesuʻega i se isi vaega. Mo le eria faigaluega, o le fata galue o se ofu teu ofu e mafai ona e teuina ai pepa, tusi, ma mo le potu malolo-potumoe - o se moega laulau.

O le utaina autu taua i le ata o le lua potu potu i totonu o le fale o le P-44 faʻasologa o lanu. I le paepae papaʻe o puipui, pupula pupula ma lanu enaena foliga foliga malosi, ma i le taimi lava e tasi e le mafua ai faʻasoesa poʻo le lelava.

O le isi "faʻamamafa" o le poloketi o le avanoa e teuteu ai puipui o le potu malolo i le mea e te fiafia i ai e ala i le tuʻuina atu o ata, ata poʻo ni pepa faʻasalalau i luga o se "manoa" faʻamau faʻapitoa mo lenei.

Nofoaga 'ai-umukuka

Faʻasaga i tua atu o pa papaʻe, o se susulu lanumeamata lanumeamata apron o loʻo tu mai fafo pupula, pei o se taumafanafana laufanua lanu, ma saofaga 55 sq. o se paʻi i le faiga faʻalelei.

O se tamai umukuka eria foliga sili atu vateatea ona o le faʻaaogaina o pupula foliga i meaafale teuteuina.

O iinei, na latou puleaina foi ma moli uʻamea, ma e naʻo luga aʻe o le laulau na faʻamauina ai le faʻamutaina o le faʻalo, lea e faʻaopoopo ai le malamalama i le 'aiga' ai ma vaʻaia faʻapitoa i se isi vaega.

Ina ia foliga mai e sili atu le lautele o le potu, o le faitotoʻa na aveʻesea ma o lenei auala na tuʻufaʻatasia ai le umukuka ma ulufale ai.

Tamaiti

A o faʻatulaga se potu pepe i totonu o le potu e lua potu, na amanaʻia foʻi e le au mamanu le fiafia o le pepe e leʻi fanau mai - na latou tuʻuina lava pusa tu i tafatafa o le faʻamalama i itu uma e lua, ma faia ai se vaega galue i autafa o le faʻamalama tele, lea e mafai ona ofi ai le lua i le taimi e tasi, ma i le itu taumatau o le faitotoʻa o loʻo iai le moega moega laupapa.

O lona iʻuga, sa leai se tau o le ogatotonu o le potu, ma o le kapeta lanumeamata lanumeamata i luga o le foloa na faʻailogaina le vaega taʻalo.

Potu palama

Ina ua atiaeina le ata o le potu e lua potu i totonu o le fale o le P-44 series, na faia ai le faaiuga e tuʻufaʻatasi se faletaele ma se faleuila, ma ua manumalo ai i lea itu.

I le avanoa masani, sa i ai se lapisi tele ma se pito i luga o le laulau i luga, ma o se masini fufulu na nana i lalo o ia.

O le tuʻufaʻatasia o papaʻe ma lanumoana faʻaiuga e matagofie i le mata ma faʻafouina.

Tusiata ata: Manumalo Manumalo

Tausaga o fausiaina: 2012

Atunuʻu Lusia

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Le photo le new gana (Mae 2024).