Uliuli sofa i totonu: mea e faʻapipiʻi ai paolo, paolo, foliga, tisainiina o manatu, tuʻufaʻatasiga

Pin
Send
Share
Send

Vaega o le uliuli i totonu

Faʻafefea e le uliuli le malamalama e faʻalagolago i le aotelega o le potu - tusa pe faʻaopoopoina le lalelei, avea ma se totoa faʻaopoopo i le faʻatulagaina, pe liliu se potu le mafaamatalaina i se ultramodern tasi. Ina ia mafai ona lafoa lelei lenei lanu, e taua le amanaʻia o nisi o foliga:

  • E gatasi le uliuli ma soʻo se paolo. Faʻapei o le paʻepaʻe, e matua agavaʻa lava.
  • E mitiia e le Uliuli le ao, o lona uiga la i totonu o se tamaʻi potu e sili ai le aua neʻi aveʻesea ma mea pogisa, ina ia aua neʻi faʻaititia atili ai.
  • O le tuʻufaʻatasia o le uliuli ma le paʻepaʻe foliga lelei pe a e faʻaaogaina se tasi o leo e avea o se talaʻaga, ma le isi e fai ma mea faʻaaoga.
  • E faʻaopopo e le uli le loloto i le potu.

Mea e ufiufi lanu uliuli

Upholstery mea e tele eseese, ae o le tele autu ituaiga mafai ona iloga:

  • Paʻu O sea sofa e masani lava ona foliga matagofie ma faʻaonapo nei. O meaafale e ufiufi i le paʻu e le fefe i se faʻafitauli umi, ae manaʻomia le faʻaauau pea. E talafeagai mo ofisa.
  • Paʻu paʻu E le pei o le paʻu masani, e le taugofie le paʻu faʻapipiʻi, ma i le tulaga o le lelei e toeititi lava a lelei e pei o le: e anagata foʻi ma teteʻe atu i le palapala ma manogi. O le le faʻamanuiaina o ituaiga uma e lua o le maualalo o le ea o loʻo mafai ona faʻaaoga, lea e faʻafaigata ai ia meaafale mo vaega matala o le tino.
  • Faʻasao paʻu. O meaafale e ufiufiina i le tino o le paʻu, e mafai lava ona manava, aua o mea e teu ai ie e faia i le cotton ma le polyester gaosia. E paee, hypoallergenic, faigofie e tausi. O le mea e le fefe o le aafia i ultraviolet radiation.
  • Ie Le ituaiga taatele o upholstery. O se tino-faʻauo mea e mafai ona i ai se lamolemole poʻo luga luga, ma pe leai se mamanu. Mo se sofa, jacquard, chenille, matting ma velor e sili atu ona fetaui - o ia ie e aoga, faigofie ona fufulu mai le efuefu. Cotton ma le lafu e le talafeagai mo tapulima, aua latou te le taliaina faʻafitauli.
  • Suʻe. Suede mafai ona masani ma faʻasolosolo. O le lona lua e iloga i le faʻateleina le anagata ma le tau maualalo, ae o loʻo tuʻuina atu foʻi i ai meaafale tulaga ma faia ai se lagona lelei. I le aluga o taimi, e le tafiesea, e mafua ai lagona faʻamalie loto lagona faʻagaeʻetia.

I le ata, o le lua-fasi paʻu sofa i le uliuli, i le ogatasi ma le pogisa faʻalo pupula.

O le soifuaga tautua o meaafale e faʻalagolago i le tulaga lelei o le ie. E le gata e tatau ona i ai se aulelei foliga vaaia, ae faʻapena foi ona teteʻe atu i eseʻesega masini faʻaleagaina.

I le ata o loʻo i ai nofoa e lua nofoa nofoaʻi ma fusi fusi ma aluga faia mai le lava ie e tasi

Paolo ma tuufaatasiga o le uliuli

O le Uliuli o se lanu e le faʻaituʻau, e ogatasi ma soʻo se paolo. Ae i totonu o totonu o loʻo i ai le sili ona manuia faʻatasiga mo le sofa, lea e foliga matagofie ai.

  • Mo se faʻataʻitaʻiga, efuefu-uliuli ma uliuli-enaena paleta e sili ona lelei mo soʻo se sitaili.
  • Uliuli ma papaʻe feʻeseʻeseaʻiga mea masani ona avea ma totonugalemu o le nofoaga, tosina mai le mafaufau ia te ia lava.
  • O sofas i lanu enaena-uliuli ma lanu mumu-uliuli e faʻatumuina totonu totonu i le susulu ma le faʻaali.

Ata o se tulimanu sofa ma efuefu-uliuli ie ie.

O le sofa uliuli ma le auro o se faʻailoga o le pupula ma le matagofie; o se talimalo masani i sitaili ma aga masani i sasaʻe. E sili atu le talafeagai e teuteuina i tamaʻi tamaʻi auro faʻaofi ina ia aua neʻi soona soʻona ufiufi i mea iila.

O le uliuli ma moli moli sofa ma susulu suʻi foliga foliga fou ma muamua.

Foliga ma lapoʻa o sofa

Pe a filifilia ni meaafale teuteuina, muamua e te manaʻomia le fuafuaina o lona nofoaga ma le mafuaʻaga. Eseese mamanu e talafeagai mo potu eseese ma i ai a latou lava lelei ma le lelei.

O le sofa tulimanu mafai ona tu pe gaugau. O le faʻaliliuga fausaga e tuʻu i le agavale poʻo le taumatau tulimanu, ae mafai foi ona avea lautele. O ia meaafale e iai ona itu mataʻina ma foliga lelei i totonu o se potu avanoa, aua e foliga mai e faigata tele i se tamaʻi potu, ae maise pe a tatalaina.

Afai e talafeagai le tuʻuina o meaafale uliuli i se potu tauagafau, e sili la le filifilia o se tamaʻi sofa. Ma o le mini-sofa o le a fetaui lelei i totonu o le umukuka poʻo le ofisa.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai le sofa mafanafana o le tulimanu ua faʻasaga i le puipui.

O le sili ona lauiloa foliga e tu saʻo - ma le mafolafola tua ma armrests.

E feololo sofa e mafai ona suia. E tele mea taua: maliega, kiliki-gag, eurobook ma le tusi.

Manatu Design sofa

O le 'eseʻese o tisaini o le a faateʻia e oʻo lava i le sili ona iloatino tagata i aso nei. O se sofa e aunoa ma lima o le a ofi i totonu o le minimalism style. Upholstery ma papaʻe fugalaʻau poʻo ni faʻatusa o le a faʻaopopoina ai se faʻamalie alofa. Connoisseurs o vasega masani poʻo le aulelei o le a fiafia i le teuteuga ma rhinestones ma taavaletoso fusiua.

Faʻataʻitaʻiga ma suʻi manifinifi paʻepaʻe foliga manaia ma taugata i totonu. Monochrome tusitusi poʻo siaki meaafale foliga mai muamua. O sofa ma vae chrome e maua ai le lagona o le leai o se mamafa, o meaafale lavelave.

O tagata e ana le aoga o le a talisapaia le faʻataʻitaʻiga ma le laulau i totonu.

Se filifiliga o sofa i totonu o potu

O le sofa uliuli e mafai ona ofi i totonu o soʻo se potu i totonu o le fale mautotogi, oe na o le filifilia le filifiliga saʻo.

Faʻataʻitaʻiga o sofa i le potu malolo

I totonu o se fale tele, o ia meaafale foliga sili ona aoga. O loʻo i totonu o le potu malolo o faʻataʻitaʻiga o soʻo se ituaiga ma lapoʻa e faʻaaogaina.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu totonu o le autalavou, lea e avea ai le uluaʻi atavali ma ata faʻatamala i tua atu o le nofoa faʻatolu e tolu nofoa.

Sofa i le umukuka

O le sofa o le a foliga sili ona lelei i totonu o se umukuka lautele, potu 'ai, po o le umukuka-potu malolo. Ae e oʻo lava i se tamaʻi potu e mafai ona ofi i se sofa talafeagai.

I le ata o loʻo i ai se sofa ma se nofoa faʻataʻavale solofanua, lea e faʻalauteleina ai le aofai o nofoa i le laulau umukuka.

I le potu a tamaiti

O meaafale uliuli i le vasega pepe o se tali e le masani ai ae aoga. E le faʻailogaina ma i le taimi e tasi e foliga aulelei.

I le ata o loʻo i ai se sofa uliuli velor i totonu o potu taʻalo a tamaiti.

E faʻafefea ona vaʻai le sofa i sitaili eseese?

  • O meaafale uliuli mautu o le a ofi atoatoa i totonu o le "alamanuia" sitaili o le falealuga, pei o le mea na fuafuaina e faʻamamafaina lona saua.
  • Mo masani ma matagofie aulelei, o le tuai-ituaiga faʻataʻitaʻiga ma le piʻo tua ma armrests e talafeagai.
  • I totonu o se fiafiaga art deco, uliuli meaafale o le pito i tua atoatoa lelei mo se susulu, iila iila.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se avanoa lautele e iai puipui puipui ma meaafale pogisa.

  • Mo totonu i totonu o se sitaili faʻaonapo nei, o se faʻatusa e saʻo laina, e aunoa ma ni teuteuga faʻaopoopoina, e talafeagai.
  • Monochrome o se uiga o le minimalism. Meafale uliuli e aunoa ma ni mea faʻapipiʻi e ofi uma i totonu.
  • O le maualuga-tech maualuga-tech sitaili faʻaaogaina se gaioiga modular sofa.

O le a le mea e tuʻufaʻatasia ma se sofa uliuli?

Na o ia lava, uliuli e ono foliga faʻatiga ma inosia, ae afai e te filifilia faʻafetaui elemeni i le sofa, o totonu o le a avea ma sili ona lalelei.

  • Pepa puipui E ui lava o paepae pa puipui o loʻo avea ma tua lelei atoatoa mo meaafale uliuli, e tele ituaiga o wallpaper e mafai ona faʻaaogaina i le teuteuga.
  • Pupuni. O ie i luga o faʻamalama a le o se pito i tua mo le sofa - ona filifilia ai lea o ie papaʻe mama - pe faʻalogoina le ie i mea teuteuina poʻo le leo.
  • Aluga. Le soa masani mo soʻo se sofa. Malamalama eseʻese, mumu mumu ma auro - latou teuteuina austere meaafale ma fesoasoani e faigofie suia totonu.
  • Palanikeke, ie afu. O ie manaia i le paʻi atu o le a faʻamaluluina ai le aafiaga o leo pogisa ma faʻaopoopo ai le agaga i le ea.
  • Kapeta. O se soa tumau o meaafale meafale, na te aumaia lana vaega o le mafanafana ma le lanu. O se tali e le masani ai o le faʻaaoga lea o kapeta o lanu tumu: lanu mumu, samasama, lanumoana.
  • Fogafale O le sofa uliuli e faʻafetaui ma luga o le foloa, mai le laupapa i le laupapa.
  • Nofoa. E mafai ona faʻaopopoina i le seti lava e tasi ma le sofa, pe mafai foʻi ona matuaʻi eseʻese mai ai.

O loʻo faʻaalia mai i le ata le tuʻufaʻatasia lelei o se sofa veloveta ma le pepa paʻe uliuli ma paʻepaʻe.

I le ata o totonu, e faigofie ona iloa atu o le sofa uliuli faʻamaonia le tulaga o se lautele meafale meafale. E mafai ona tuʻufaʻatasia soʻo se tasi o paolo o le fusi o alaleo.

Ata o loʻo i totonu o se ie lanu samasama e fai ma faʻatalanoaga lanu i se sitaili faʻa Scandinavian.

Faletusi o ata

O le sofa i le uliuli o se filifiliga lototele, lea, fuafua i mea o loʻo sosoʻo mai ai, o le a maua ai le faʻamatalaga i totonu poʻo le toʻafilemu, austerity poʻo le mea lilo, faigofie poʻo le taugata.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: 2019 Merrie Monarch Kahiko Kāne Winner (Mae 2024).