Potu mamanu 12 sq m - ata iloiloina o le sili ona lelei aitia

Pin
Send
Share
Send

Faʻafefea ona fai se tamaʻi potu moe ia mafanafana?

O le mamanu o se potumoe 12 sq m i totonu o le laulau potu poʻo se atunuʻu fale manaʻomia ni uluaʻi fofo e faʻasolosolo puipui ma vaʻaia le tamaʻi potu vaʻaia sili atu le lautele. Ina ia faia lenei mea, oe mafai:

  • faʻaoga le maualuga o 3 pupuni i le ata;
  • faʻaaoga mea e faʻaata ai foliga (faʻata, faʻaputuga);
  • faʻatau meaafale talafeagai;
  • faia se minimalistic mamanu;
  • faʻaopopo le malamalama malamalama faʻasolosolo;
  • tautau pupuni malamalama.

Faatulagaina 12 sq m

12 sikuea mita e mafai ona foliga 'eseʻese: masani sikuea, elongated faʻatafafā, e oʻo lava i niches ma faʻapipiʻi. O le iloa lelei uma o lou potu o le a fesoasoani ia te oe sone le potumoe ma faʻatulaga lelei meaafale.

  • Potumoe faatafafā. E masani ona maua, o lona autu faʻaopopo o le faigofie o le sone. E ala i le vaevaeina o le potumoe i lua tutusa sikuea po o le sikuea ma le sikuea, oe o le a maua ai se sologa lelei potu moe mamanu o 12 sq. O le faʻamalama ma le faitotoʻa o loʻo faʻafesagai le tasi i luga o pupuʻu pupuʻu faʻatonutonuina le tuʻuina o se galuega poʻo laei laʻei i le faʻamalama, o se moega i le ogatotonu, ma se lavalava poʻo se pusa o drawers i le faitotoʻa.
  • Potu potumoe. Ma lelei tapulaʻa muamua, oe mafai ona mulimuli ia latou pe gagau latou. Ina ia faʻamamafaina le geometry, filifili se faʻatulagaga faʻatulagaina o meaafale: lua pusa lapoʻa poʻo ni kesi i itu uma o le moega. E mafai ona e fausiaina sina vevesi ma suia le geometry i le faʻasolo atu o le moega i autafa ma faʻaopopo vaega aoga mo le teuina pe galue i luga o se tasi o puipui.

Ata o se potu moe i totonu ma se laulau

  • O le potumoe e le masani ai. Afai e i ai se faʻamau i totonu o le 12 sikuea mita potu, e faʻaaogaina i le tele o auala: oe mafai ona faʻatulagaina se teuina i totonu potu, tuʻuina se moega poʻo se kesi. E mafai ona faʻapipiʻi se laulau poʻo se nofoa i se faʻamalama bay i le falealuga. O le mea e sili ona faigata o le mamanuina o le potu koale e 5-6, e foliga mai e tatau ona e faia ni meafale na fausia e le tagata.

Afai o lou potumoe o le 12 sikuea mita o loʻo i ai le poletito, faʻamama ia ma faʻaopopo ni nai aoga aoga mita i le vaega o le potu. O se suʻesuʻega poʻo se nofoaga faʻafiafia e ave i fafo i le loggia.

I le ata, o se filifiliga filifiliga ma se faʻailoga mai kapoti

O le a le lanu e sili atu ona lelei e faʻaaoga i totonu?

O le lanu lanu o le potumoe faʻalagolago tonu i le filifilia sitaili:

  • paʻepaʻe, efuefu, paʻu beige mo Scandinavian poʻo minimalism;
  • susu, kofe ma pauta mo vasega masani;
  • pastels mama mo Provence;
  • palapala ma mutia mo le aso nei.

Ina ia faia le potumoe 12 m2, faʻasaga i matu, sili atu le mafanafana, faʻaaoga se mafanafana lanu masani. O se paleta malulu e mafai ona faʻapogisaina le susulu o le la mai faʻamalama i saute.

Ata o se potumoe i se sitaili Scandinavian

Mo le potumoe, o le mafaufau o le lanu e taua tele:

  • Lanu mumu. Faʻafiafiaina, faatupu ai le popole.
  • Lanu moli. I aofaʻiga tele e mafai ona tuʻimomomoina, i leo - e siʻi aʻe le lagona.
  • Lanu samasama. Totogi, leo i luga. Faʻaaoga ma le faʻaeteete - mo se faʻataʻitaʻiga, ina neʻi vaʻaia le lanu ae e te leʻi moe, ae ia faʻamalosia i le taeao - vali le puipui i tua o le moega.
  • Lanu meamata. Malolo, faʻamalolo le popole.
  • Lanu moaga. Tau le itaitagofie, mautinoa le malologa.
  • Vaioleti E faʻatofuina oe lava, i le tele o aofaʻi e tau atu ai i le le mautonu.

Ata o totonu o le potumoe ma le puluma

O le a le mea e mafaufau ai pe a toe lipea?

O se win-win design filifiliga o le faigofie faigofie maeʻa. E leai se meaafale poʻo se teuteuga e finau ma puipui faigofie, e le gata i lea, o le suia o totonu e ala i le suia o pupuni poʻo aluga e sili atu ona faigofie nai lo le toefausiaina o mea uma mai le valu toe.

  • Fogafale A filifilia se fola e faʻamafi ai, ia manatua e masani ona e savali faʻaseʻe i ona seevae. O le mea lea, mea mafanafana pei o kapeti, laminate, linoleum poʻo le koroka e sili ona talafeagai. Filifili le paolo o le foloa i le potumoe o 12 sikuea mita ni nai leo pogisa nai lo puipui, ae le malamalama tele. Mo sili atu coziness, taʻoto tasi kapeta tele i luga o luga poʻo ni ulugaliʻi laiti i itu taʻitasi.
  • Pa. Faʻamoemoeina i mea e te fiafia i ai ma paketi, filifili pepa, vinyl, vai pepa puipui poʻo se vali. O le mea taua o mea uma e faʻalelei i le siosiomaga ma e le faʻailoaina ni mea leaga. A faʻapea e le manaia ia te oe le faʻalelei tulaga, kelu pepa faʻapipiʻi matagofie i tua atu o le laupapa. I totonu o se potumoe umi vaiti, e mafai ona avea ma atatosi ma taulaga pe faʻanatura mafuaaga, faʻalauteleina le avanoa.
  • Taualuga. E leai se mea e sili atu nai lo le taualuga paʻepaʻe masani - e faʻatupuina ai le potu moe 12 sikuea mita e umi atu, fou ma sili atu le lautele. Paʻepaʻe, vali pe okaina se faanatinati fausaga. I le vaega mulimuli, e sili pe a fai o le ata e iai se ilaila poʻo se satin susulu.

I le ata, le faʻaaogaina o se fugalaʻau lolomi luga o le puipui

Faʻafefea ona faʻaavanoaina se potumoe?

E oʻo lava i le tamaʻi potu moe, e le mafai ona e sao i se moega e tasi. O se tulaga masani meaafale seti aofia ai laulau moega, se ofu ofu po o pusa o drawers, se tusitusiga poʻo se laei laei.

A filifilia se mea, manatua: meaafale ma vae e foliga mai e laʻititi tele. Malamalama lanu ma manino mea e maua ai foi le mama foliga.

O le tele o le moega faʻamoemoeina i lau oe lava manaʻoga ma faʻaopopo mea e manaʻomia e tuʻuina i se laʻititi eria. O lona uiga, o le 2 * 2 mita faamalu o le a ofi atoatoa i totonu o le 12 sikuea mita potumoe lea e naʻo lau fuafuaga e moe. Ae afai o le potu o loʻo i ai se laulau ma se ofu faʻaofuofu, faʻaititia le manaʻo i le lautele o 140-160 cm Ina ia faʻaopopo le ea, suia le tulaga masani lapisi lapisi ma malamalama laulau po o fata fata.

O le potumoe o le 12 sikuea mita e laʻititi, a faʻapea a e manaʻomia se TV, faʻatautau i luga o le puipui faʻafesagaʻi ma le moega, aloese mai le faʻapipiʻiina o isi faʻamafanafanaga.

Ina ia sefe avanoa, o le moega mafai ona suia i se sofa, ma faʻaopoopo sone o le a fesoasoani faʻalauteleina le faʻagaioiga o le avanoa. Faʻafefea ona faʻatulaga saʻo - o le a matou suʻesuʻeina i lalo.

Potu totonu 12 sq m ma sofa

O le mea moni, o se moega ma se orthopedic faamalu o le sili sili ona lelei le mea e moe ai. Ae i nisi tulaga, suia i se sofa saʻo maualuga poʻo le tulimanu sofa, oe o le a faʻamanuiaina.

  • Sefe avanoa. Ma afai e te manaʻomia e galue i totonu o le potu i le ao, taʻalo ma le tamaititi pe maua ni malo - o se sili lelei lea i se masani masani moega!
  • Fofo ile faʻafitauli o teu. Faʻataʻitaʻiga o ituaiga faʻaonapo nei e iai atigipusa lapoʻa mo ie lino ma isi mea faʻaaoga.
  • Faagaioiga. E manaia le moe i luga o le nofoa, matamata i le TV, faitau tusi ma 'ai foʻi.

I le ata o loʻo i ai le sofa bed i totonu o le potumoe

Pau lava le nuance o i le mafaufau. E sili atu le toʻafimalie mo soʻo se tasi e moe ma o latou ulu faʻasaga i le puipui, afai la o lau faʻataʻitaʻiga e aofia ai le moe i le isi itu - seti i le tulimanu. E faʻatatau lea i soʻo se masini, seʻi vagana le maliega - o sofa e faʻataʻatia i luma ma e mafai ona e moe i luga e pei o luga o le moega - faʻatasi.

Faʻataʻitaʻiga o potu moe 12 sikuea ma se falefaigaluega

E sili ona talafeagai le faʻatuina o se komepiuta kesi i tafatafa o le faʻamalama. Ma o le a le gata o le a e malamalama, ae faʻafiafia foʻi: i le uma, o le pito sili lea ona faigofie savali i ai.

Peitai, e i ai mea lilo iinei: i le 12 sq. M potumoe ma saute faʻamalama, nofo i luma o le faʻamalama o le a le toʻa lelei ona o le la susulu. Afai o loʻo e fuafuaina i le faʻatulagaina o se laulau i luga poʻo tafatafa o se faʻamalama, faʻaaoga ie pupuni poʻo pupuni i luga o faʻamalama. Pe ave le falefaigaluega i se tasi o puipui autafa. I le potumoe ma moli i matu, e mafai ona faʻapipiʻi le laulau i soo se mea.

O le mama o le fausaga, o le itiiti avanoa o le a "'ai". Mafaufau i se tautaliga laulau i puipui poʻo se laulau ma vae matagofie e faʻafetaui lau teuteuga.

Faʻatulagaina o nofoaga e teu ai

E i ai sau potu faʻaopoopo faaopoopo pe o e fuafua e tuʻu uma ou lavalava i le potumoe?

  • I le tulaga muamua, o le a lava se pusa fagu - o ofu uma ma ofu o fale o le a o atu i ai. Faʻalogo totoʻa i aso nei faʻataʻitaʻi ma se laei laei mo fafine. O meaafale e tele mea e fai o se isi auala e sefe ai avanoa i totonu o se tamaʻi potumoe.
  • I le tulaga lona lua, oe o le a manaʻomia se avanoa potu. Ina ia faia se lapoʻa fausaga toetoe lava a le vaʻaia, tagata faufautua fautuaina e tuʻu i le agavale po o le taumatau o le faitotoʻa i luma pe nanaina i totonu o se faʻamau (pe a fai e iai)

O se telē, ae toeititi vaʻaia vaʻaia nofoaga e mafai ona tu i lalo o lou nofoa. Drawers po o totonu-i totonu o pusa e le manaʻomia faʻaopoopo avanoa ma mafai ona ofi i le tele o mea.

Faʻafefea ona fuafua se potu?

A maeʻa le toe faʻafouina ma faʻalelei meaafale, ona tuʻuina loa lea o le mataupu i le mea taumafa suamalie. O le cherry luga o le keke i totonu o le potumoe totonu e tatau ona teuteuina.

  • O lona vaega sili ona taua o pupuni. E oʻo lava i potu pogisa, e le mafai ona e faia e aunoa ma latou pe a e le manaʻo e ala i le oso aʻe o le la. O le filifiliga o pupuni mamanu faʻamoemoeina i le filifilia sitaili. O filifiliga faʻaonapo nei e foliga faigofie lava, aunoa ma ni lambrequins, manoa ma ni pito. O le mea taua i pupuni o se ie mafiafia, mamafa e le faʻamamaina le malamalama.
  • O le isi elemeni o le mafanafana o ie. Lafo aluga ma moega e fesoasoani e fausia ai se siosiomaga sili ona mafanafana. Ufiufi le moega i se palanikeke i le lanu autu o le potumoe, ma faʻaopopo ni faʻamatalaga i aluga ma isi tamaʻi faʻamatalaga.
  • E le tatau ona tele naua ata, faʻatusa, ata faʻafanua ma teuteuga tutusa. La latou lapoʻa e taua foi: laʻititi ma feololo o le a faia.

O loʻo faʻaalia mai i le ata le tuʻufaʻatasiga o le piniki ma le turquoise

Moli i totonu o le potumoe e tutusa lava le taua e pei foi o isi eria o le fale mautotogi. E le lava le moli uila e tasi, ma e le gata i lea, e malamalama tele ma e le faʻafaigofie ona moe. Faʻatumu le malamalama autu tutotonu ma sconces tafatafa o le moega po o moli moli, lamepa lamepa i le nofoaga o galuega, faʻatonutonu nofoaga latalata i le ofu ofu po o teuteu taualuga teuteuina.

I le ata, le faʻatinoina o se faʻaonapo nei sitaili i se tamai avanoa

Filifiliga i sitaili eseese

Faiga Scandinavian. O atunuʻu i Matu e le faʻaleagaina e le la, o lea ua latou aʻoaʻo ai e fau i totonu o latou fale. Paʻu malamalama maualuga, mea masani, ola laau ma matagofie eseesega.

Faiga faʻaonapo nei. Faʻamama laina, muted shade, aupito maualalo auiliiliga, aupito maualuga faʻagaioiga Lou 12 potumoe potumoe potumoe o le a avea ma se tuaoi miti!

Ata o se potumoe paʻepaʻe ma se moega e aunoa ma se ulu ulu

Maualuga Faʻafefiloi vine ma ultra-po nei, faʻaopopo tipi e pei o piliki poʻo sima, aua le faʻalavelave i le masking o uaea. O totonu e tatau ona tau mafanafana ma talatala.

Faiga masani. O meaafale laupapa vaneina, teuteuina, ie teuteuina. Uma mea e tatau ona faʻaalia lo latou tau maualuga e ala i latou foliga e tasi. Aua le soona faia ma le tele, o le lelei e sili atu lona taua ii.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu totonu i lanu mafanafana

Faletusi o ata

Manatu tisaini mo se potumoe 12 sq m e le muta ile faʻamamafaina ole avanoa ma le teʻena o meaafale tetele. Ina ia fausia se totonu matagofie, e tatau ona e vaʻai i totonu ia te oe lava ma malamalama i le mea e te manaʻo e ausia - na o le filifili lea i le sitaili, meafale faʻataulagaina ma teuteuga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Makhubelu le Lilaphalapha (Iuli 2024).