Totonu o le 2-potu mautotogi 65 sq. m

Pin
Send
Share
Send

Toefaafouina

O suiga matuia na faia i totonu o le potu e 2 potu: o isi vaega o totonu na aveʻese uma, o isi na ave i se nofoaga fou, o le puipui i le va o le potu ma le loggia na lepetia. O lona iʻuga, ua atili ai ona tele le aofaʻi o le fanua, ma ua faʻatulagaina uma nofoaga talafeagai e nonofo ai.

O le fale mautotogi ua liua i se potu - o se potu e tuʻufaʻatasia uma gaioiga. Lua faletaele ma le potumoe a le matua na tumau tuʻua. Ae o le potumoe i le ata o le fale e 65 sq. e tele vaega aoga.

Lanu

Paʻepaʻe o le autu lanu, ma lanu le faaituʻau e pei o tagata felagolagomai. O potu taʻitasi e i ai ni malamalama pupula: uliuli ma mumu i le umukuka, turquoise i le potu malolo, samasama i le faletaele. Natura laʻau lanu masani lava faʻaopoopoina le mamanu palette, faʻaopopo naturalness ma mausali.

Faʻamaeʻaina

O le tele o puipui e vali. O fausaga lagolago - o pou ma se tasi o puipui o le mea e ulufale ai e faʻataʻitaʻi i le faia o piliki - o le mea moni, o le maa lea e pei o le piliki, e vali paʻepaʻe luga.

O le taualuga i totonu o le potu 2-potu o sima, ma vali paʻepaʻe. I luga o sea taualuga, matala wiring foliga lelei.

I totonu o le umukuka, o mumu uaea e oʻo atu i moli mumu i luga aʻe o le pa e avea o se lanu "tuʻu eseʻesega" o mea e faʻaaoga.

O meaafale, mea teuteu, ma lamepa na faʻatau i faleoloa o IKEA. E i ai se tuusaunoaina na faia mo le fale tele ma le potumoe: o moli e faʻamalosia e ala auala ma luga o Pelgian lamepa. O le foloa o le fale ma Farani herringbone.

Potumoe

O le ata o le fale e 65 sq. o potu moe o matua ma le tamaititi e vavaeʻese e meaafale: o le vaeluaina-fata e vavaeʻese mai le tasi i le tasi. O le fata ua maeʻa, e le faʻalavelaveina le ulufale atu o le malamalama ma le ea i le vaega o le potu sili mamao mai le faʻamalama.

Ina ia fausia se atemosifia siosiomaga i le potumoe matua, oe mafai ona toso mai i le pupuni pupuni.

E ui lava i le mea moni o le aofaʻi o nofoaga o fale e laʻititi, o taʻitoʻalua taʻitasi i ai a latou lava potu laʻei, lea e le masalomia e sili ona talafeagai.

Faletaele

O totonu o le potu e 2 potu e faʻamalieina lelei e le tulaga faʻapitoa o potu tumama. O le tele o latou o loʻo i ai se vaega taʻele, vavaeʻese e le tioata vaeluaina mai le potu masani.

O se mea palu faʻatasi ma se ulu taele ua saunia iinei ina ia faigofie ai ona faʻataʻele lau pepe. O piliki pei o puipui ma paipa samasama pupula e faʻatosina mai ai mafaufau o se faʻamanuiaga i le faiga pisinisi nei.

I totonu o se tamaʻi potu o loʻo iai le potu ta lavalava, e tu ai le masini ta lavalava ma se masini faamago. E vavaeʻeseina foʻi mai le autu leo ​​e le tioata vaeluaina.

Tusiata ata: Timofey Vedeshkin, Yulia Chernova

Atunuʻu: Lusia, Smolensk

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: How to read a tape measure easy and figure fractions on a measuring tape (Mae 2024).