Pa puipui i le potumoe: filifiliga o lanu, faʻaiʻuina o filifiliga, 130 ata i totonu

Pin
Send
Share
Send

O le ata o puipui e mafai ona fesuisuiaʻi ma faʻamoemoe i mafaufauga ma mea e fiafia iai. E mafai ona faʻamaeʻaina i lanu maʻaleʻale e mafua ai le malologa, pe faʻapea foi le isi itu, o le faʻamamafaina o lanu pupula ma teuteuga matagofie, e tele filifiliga mo teuteuina o puipui i le potumoe, ma e faʻamoemoe uma i le ituaiga o faʻaiuga ma le lanu.

Filifili faʻauma filifiliga i le potumoe

O teuteuga o puipui i totonu o le potumoe e tatau muamua ona faia mai mea siosiomaga faʻauo, e mafai ona vali, pepa puipui, ie, laminate poʻo le sima.

Vali

Tusa lava poʻo le a le faigofie faigofie o le valiina, e le o le filifiliga pito taugofie lea, aua e manaʻomia se lelei atoatoa saunia luga. O se lapoʻa lanu o lanu mafai ai ona filifili le potumoe e talafeagai mo se faapitoa totonu, pule ma faʻaputuga faigofie e teuteuina ma vali.

O puipui vali e foliga lelei mai i atavali ma faʻavaa, ma o le lanu o le potumoe e mafai foi ona suia faʻalagolago i le suiga i le potu moe mamanu. Acrylic, latex, silicone ma silicate ituaiga o vali e talafeagai mo teuteu puipui.

Pepa puipui

O puipui i luga o le puipui i totonu o le potumoe e masani ona faʻaaogaina o ni mea e sili ona taugofie, e fai ma sui o se vaega tele. E mafai ona avea ma pepa puipui faigofie ma se laʻau poʻo le vao laʻau faʻalelei, ma se faʻataʻitaʻiga, ma eseʻese uiga o le density ma vai tetee.

  • O pepa puipui e faia i le pepa e hygroscopic, leaga, taugofie. E talafeagai mo se potumoe le-la, a le o lea o le lanu ma le ata o le a mou i lalo o le aafiaga o ultraviolet ave.
  • E faigofie ona pipii le vinamu ma le le lalagaina o puipui puipui, nana le leaga o puipui le tutusa, e malosi atu nai lo pepa ma e talafeagai mo se potumoe susulu.
  • Glass alava mafai ona valivali vali i nisi taimi, latou te sili atu teteʻe atu i masini faʻaleagaina.

I le ata, pepa pepa pepa puipui "i totonu o se pa." O se potu i le va o masani masani ma minimalism, o se faʻataʻitaʻiga o le faʻafefea o pupuni o le tutusa lanu faʻamaopoopoina le tasi i le isi. O pupuni efuefu efuefu ma plaid, efuefu ma paʻepaʻe leo pa ma paepae meafale fausiaina se laconic faiga.

Pepa puipui

I totonu o le potumoe, puipui mural foliga foliga sili atu nai lo soʻo se isi lava potu. Latou te vaʻaia faʻalauteleina se tamaʻi potumoe ma teuteu le ulu o le moega. Latou te faʻaogaina ma se ato atoa poʻo ni vaega eseʻese, faʻamoemoe i le tele ma mea (ie ie ata-faia pepa atoa, ma le lalagaina ma pepa - elemene).

I le ata, o le faʻaleoga puipui o loʻo faapipiiina i luga o le ata pepa puipui, e ogatasi ma elemeni o ie ma teuteuga.

Laminate

Laminate i luga o le puipui i totonu o le potumoe i aso nei o loʻo faʻaaoga tele ma tele taimi masani, faigofie faʻapipiʻiina, anagata ma le tele o filifiliga o laʻau laʻau faia lenei ituaiga o maeʻa matagofie.

Atavali

O atavali i le potumoe mafai ona teuteuina soʻo se ituaiga totonu. O lenei o se fou aveina i teuteuina puipui ma faʻamamafaina le tutasi. Tusi ma se airbrush, vali acrylic. E mafai ona valivali, ata, ata, graffiti, gradient aafiaga, ata puʻe ata.

Nofoaga puipui i totonu o le potumoe o se faʻaalia o le tagata lava ia

O le puipui i le potumoe i luga aʻe o le moega e mafai ona avea o se faʻaalia o le fatufatuaʻi ma mafaufauga, e teuteuina i tile, ufiufi i laupapa, ie, o se ata, o se faʻamalama sese, faʻavaʻa, ata faʻamalama.

O se puipui teuteu mata-mata mafai ona fausiaina se susulu faʻaali i totonu o le potumoe, lea o le a ese mai le malologa ma fealofani fealofani latou i le taimi e tasi. O le puipui faʻaali leo e aumaia ai foliga taʻitasi, foliga ma lanu i le ata atoa o le potu. O le taulaʻiga itu e mafai ona faʻaopopoina i mea faʻaaoga, mo se faʻataʻitaʻiga, sconces, fausiaina pepelo, fugalaʻau.

Niche i le puipui

O se niche i totonu o le potumoe e masani ona fausia o drywall i le ulu o le moega, o se sili lelei filifiliga mo le faʻafouina o foliga vaaia o le potu. E mafai ona loloto ma avea ma sone moe (ma le faʻatofuina atoa o le moega), faʻapea foi ma teuteuga faʻatasi ai ma isi moli uila. O le niche teuteuina faʻatinoina na o se matagofie galuega; pe a teuteuina ai, latou te faʻaaogaina ie, ata pepa puipui, vali, ma faʻata.

I le ata o loʻo iai se potumoe ma ni mea teuteu teuteu e ufiufi i pepa puipui enaena. O le ulu ulu faia i vaivai paʻu panels faia ai se mafanafana siosiomaga, fetaui ma pupuni ma meaafale.

3D pepa puipui i le potumoe

Lenei ituaiga o faʻaiuga ua avea atili ma sili atu o se tulaga ma suia suia masani pepa puipui. O le volumetric image mafai ona nofofua ma foliga pei o se ata i se faʻavaʻa, e mafai ona faʻaaogaina i le atoa puipui, lea e manatu o se tulaga masani filifiliga. O le ata 3D mafai ona i ai ma moli uila fou, ma le 3D Taʻitaʻi pepa puipui mafai ona suia le ata.

Mo le potumoe, o ata le tutusa e sili atu nai lo ata puʻeina. Lenei metotia o le a fesoasoani e aloese ai faʻalemafaufau faʻaletonu mai le "manatu" mai le ata. E leai se mea e tatau ai ona tuʻu se pusa tuʻufaʻatasi poʻo isi meaafale latalata i le puipui 3D, a leai o le a mou atu le aʻafiaga o le ata.

Pa vaivai i le potumoe

Lelei tele mo se potu tulimanu pe pe a filifilia se moega e aunoa ma se ulu ulu. O le puipui e mafai ona maeʻa i ituaiga eseese o tapega, paʻu poʻo le ie (suede, velor, siliki).

O le au faʻatumu, foam foam, synthetic winterizer, lea o le a faʻaleleia atili ai le faʻamamaina o leo, e talafeagai. I filifiliga maeʻa, tasi e mafai ona vaʻaia pupuni, ufiufi, o le fausiaina o maa malulu. O aso nei e faʻaaoga lelei le teuteuina o le puipui i laupapa vaivai o soʻo se foliga e i ai pe leai foi se ata. O le lanu o le puipui vaivai e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le lanu o meaafale pe eseʻese ma avea ma se susulu faʻaaliga i le potumoe.

Pa piliki i le potumoe

O le pa puipui o le a ofi i totonu o le maualuga maualuga sitaili, e mafai ona avea uma ma faʻailoga o le saua, ma fatufatuaʻi, faʻaali alofa. O nei aafiaga e maua e ala i ie ma lanu lanu.

  • O le pa piliki e mafai ona tutusa foliga ma meaafale, ona faʻatonuina lea o totonu o le potu.
  • A filifilia se paʻu eseʻesega pa puipui, oe manaʻomia le filifilia o meaafale talafeagai, mo se faʻataʻitaʻiga, mumu piliki e tuʻufaʻatasia ma pastel lanu o meaafale, ma paepae paʻeʻe eseʻesega ma enaena ma uliuli meafale.

Ata o loʻo i ai se moega laupapa laupapa ma se paepae pa pa puipui fausiaina ai se sitaili loft faiga. Lisi lamepa faʻapipiʻi luga o le puipui o se fatufatu ma le masani ai fofo.

Potumoe ma puipui laupapa

O lenei filifiliga e talafeagai mo le fausiaina o se faasao-faiga. O le puipui e faia i laupapa, laupapa laupapa, faigofie ona faʻapipiʻi, e le manaʻomia le faʻavasega, nana paʻu ma e faigofie ona faʻamama. Sili foliga sili i le ulu o le moega, i le faʻaopopoina i puipui puipui po o atavali.

Pa faʻata

O le faʻata faʻaata vaʻai faʻalauteleina le avanoa ma siʻi i luga le faʻalo, ia atili ai ona susulu e ala i le susulu atu o le malamalama, ma faʻamamafaina le sitaili o le potu. A o faia se filifiliga e fiafia i se faʻata pa, manatua e manaʻomia le fufuluina faifai pea mai le pefu ma sulu, o se mea vaivai. Mo se potumoe, o se faʻata mosaic e sili ona talafeagai, faʻamamafaina taʻitasi taʻata. O pito e faʻamamafaina i mamanu, slats, faavaa faia i laupapa poʻo le palasitika.

I le ata, o le nofoaga e nonofo ai e vavaeʻese e le lua-tulaga faʻalo, o le puipui i le ulu teuteuina i se mautu faʻata ma mosaic.

3D panels

3D panels e matua malamalama lava, ae e foliga tetele ma mausali. Latou te mafaia ona tapunia soʻoga le tutusa puipui o luga; i lenei maeʻa, o le faʻasolosolo sitepu mafai ona tuʻu ese.

Filifilia o lanu o puipui mo le potumoe

O le lanu o totonu e faia e meaafale, foloa ma puipui, ia e tatau ona tuʻufaʻatasia pe soʻosoʻo faʻatasi.

  • O le lanu o puipui e tatau ona faʻatusatusa i meaafale.
  • A filifilia se potu moe potu, oe tatau ona manatua o meaafale e tatau ona pogisa nai lo puipui ma sili atu le malamalama nai lo le foloa, ma e oʻo atu i le 5 lanu e mafai ona tuʻufaʻatasia i le tasi potu.

Ata o se potumoe i moli ma mea papaʻe meaafale. O le headboard appliqué e faʻapopoleina le pupula o puipui ma fetaui lelei ma le ata o le potu.

  • Pa paʻepaʻe i totonu o le potumoe e talafeagai mo malamalama uma ma pogisa meafale. Manaʻomia se faʻamamafaina o faʻamatalaga i le faʻatusatusaina lanu, palu faʻatasi ma soʻo se sitaili, faʻalauteleina le potumoe.

  • Beige potumoe puipui e sili ona lauiloa i potumoe totonu totonu mo lanu agavaʻa ma fausiaina se faʻavae mo isi lanu. E mafai ona tuʻufaʻatasia ma paolo uma o le beige, efuefu, enaena, lanumoana, turquoise ma le pāuli.

  • O puipui enaena i totonu o le potumoe e fetaui lelei ma meaafale mama, foliga muamua ma e le manaʻomia ni faʻaopoopoga faʻaopoopo. Mai mea faʻaaoga, o se ata susulu i lanu paʻepaʻe ma auro lanu o le a talafeagai.

I le ata, o le mananaia lanu enaena ma paʻepaʻe lanu e le manaʻomia le lona tolu lanu, o latou masani potumoe potumoe. O faʻata faʻaata vaʻai faʻalauteleina le potu.

  • O puipui efuefu i totonu o le potumoe e mafai ona tuʻufaʻatasia ma lanu efuefu i kapeta, mea papaʻe meaafale, e te le manaʻomia e soona mamafa le potumoe ma lenei lanu.

I le ata o loʻo i ai se potumoe i le sitaili o minimalism ma 3D pepa puipui, o se faʻata ofu e faʻafesagaʻi ma le faʻamalama faʻatumuina le potu ma isi malamalama.

  • O puipui lanumeamata i totonu o le potumoe e lelei tele mo le fofoina o faʻafitauli tau moe. I lenei tulaga, o malulu malu e talafeagai: pistachio, olive. Lanumeamata lanumeamata e mafai ona faʻaaogaina o se faʻaleoga, leai se isi mea. Faʻatasia ma papaʻe meaafale, efuefu, enaena, lanu beige.

  • O puipui lanumoana i totonu o le potumoe e fetaui lelei ma meaafale pogisa ma malamalama, faʻaosofia lagona lelei, malolo ma faʻamalieina. Fetaui lelei mo potu susulu, aua e mafua ai le lelava ma vaivaiga i maualalo moli.

  • O pupuni lilac i le potumoe e fetaui lelei ma meaafale malamalama. O le paolo o lavender ma orchids teuteuina le potumoe ma e tuʻufaʻatasia ma mea papaʻe meaafale ma e talafeagai mo tamaʻi potu moe. Faʻatasia ma piniki, beige, susu susu.

  • O puipui pogisa i totonu o le potumoe e fausia ai se malosi malosi ma foliga faʻamalosi. E talafeagai mo potumoe tetele ma faʻamalama e lua. O se faʻamau i luga o se laei laei poʻo se moega e talafeagai i moli lelei ma pendant ma puipui moli.

Pa i totonu o le potumoe: ata ata o le mamanu

O ata o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia mai ai le faʻaaogaina o filifiliga eseese e teuteu ai puipui i totonu o le potumoe.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Piupiu Maori Flax Skirt making process (Mae 2024).