Faʻafefea ona filifili meafale potu malolo?

Pin
Send
Share
Send

Meaafale Motugaafa

O le seti mo le potu malolo ua filifilia e amanaʻia:

  • Tele O le tulafono autu e ao ona mataituina o le tutusa. Lona uiga, o le tele o le lautele o le potu, o le tele o mea faitino mafai. Filifili meaafale mafaufau e le gata i le tele o le hall, ae faʻapea foʻi le tasi i le isi - o se tamaʻi ofu mo se tamaʻi sofa ma faʻapea foi le isi itu.
  • Lanu I le filifiliga o lanu, o le tele o le potu malolo e taua foi - soʻo se potu teuteuina i moli malamalama, naʻo potu tetele i pogisa. O pupuni mafanafana (piniki, samasama, moli, beige) o le a atili ai ona mafanafana le potu, malulu (lanumoana, efuefu, lanumeamata) o le a fesoasoani ia te oe e malolo ai.
  • Faʻatulagaina sitaili. Ae le i faʻatauina meaafale mo le potu malolo, filifili i le sitaili o le lumanaʻi totonu. O le masani e faʻailoaina e le lapopoʻa meafale ufiufi, vaneina ma teuteuina i faʻataʻitaʻiga ma bas-mapusaga. Hi-tech, i se isi itu, e fiafia i le faigofie ma manino pepa masani.
  • Le faamoemoe fuafuaina. O le seti o mea i totonu e faʻalagolago i le toʻafia o tagata ma pe faʻafefea ona latou fuafuaina e faʻaaoga le potu lea i le fale mautotogi. Tasi laʻi tamaʻi sofa e le lava mo se aiga toatele poʻo ni faʻatasiga masani ma uo, mo se faʻataʻitaʻiga. Afai e te fiafia i tusi - tuʻu i luga o le fatatusi, mai lea taimi i lea taimi faʻatulaga ni 'aiga o le afiafi - o se laulau' ai ma nofoa.

O a ituaiga meaafale e tuʻu i le hall?

Ua uma ona tatou paʻi atu i le autu o se seti o mea manaʻomia meaafale, o le a tatou auiliiliina atili auiliili. O vaega autu o:

  • Sofa. O lona tele, lanu ma foliga e faʻamoemoeina i le tele o mea, ae o le tele o potu malolo o loʻo iai. O isi taimi o le sofa e faʻaopopo pe suia atoa i nofoa, pou, nofoa.
  • Pa po o le fata. O le tele ma le ituaiga e filifilia e tusa ma mea o le a e teuina i totonu. Tatala fata mo tusi ma mea faʻamanatu, tapunia mo isi mea uma.
  • Laulau kofe. Oe mafai ona teʻena, ae o le i ai o lenei meaafale mea faʻaopoopo faʻalauteleina ai le aoga o le potu. E mafai ona e inu ti, taʻalo i taʻaloga ma galue faʻatasi ma oe.

Ata o se potu malolo ma sliding faitotoʻa

Faʻamaea le tuʻufaʻatasiga mafai:

  • Laulau o le 'aiga o le afiafi Afai e i ai sau tamai umukuka poʻo se potu aʻoga, e talafeagai le aveina o le 'ai i le hall faʻaaoga ai le zoning technique.
  • Laulau TV. O lana matafaioi e faia i isi taimi e le pusa o drawers. E manaʻomia pe a le tautau le TV ile puipui.
  • Kesi O leisi filifiliga mo le faʻaaogaina o le avanoa o le faʻaaupegaina lea o le nofoaga galue. Pei o le potu 'ai, e tatau ona puipui mai le potu autu.

I le ata, meaafale mo se potu malolo masani ma se 'aiga' aʻai

Matou te filifilia meafale mafanafana meaafale

O meaafale ufiufiina, aemaise se sofa mafanafana, o se vaega taua o totonu o le potu malolo. E 3 ituaiga autu:

  1. Saʻo O itu e matua eseʻese lava: mai le 2-nofoa ile lautele 4-5 nofoa. O le ottoman saʻo e masani ona faʻaaoga faʻatasi ma faʻaopopoga nofoa poʻo le tuʻufaʻatasi i tamaʻi potu.
  2. Angular O se vaega faʻaopoopo i le tasi itu faʻaumatia le manaʻoga e tuʻu se nofoa pe faʻatau se pouf. O se sofa ottoman e faigofie pe a fai e te manaʻo e faʻaalu se taimi i le mafanafana i luma o le TV.
  3. Faigofie O le aoga sili o ia meaafale o le fesuisuiaʻi. O le sofa tulimanu mafai faigofie ona liua i se faʻasaʻo faʻatulagaina ma ottomans po o ni nofoa eseʻese. Sofas ma le gaugau auala mafai ona suia le matai o le moega i se potu potu potu pe avea o ni isi moega mo malo.

A filifilia le lanu o le vaega autu o meaafale meafale, faʻalagolago i polokalame nei:

  • e faʻafetaui puipui;
  • le mautonu (faʻavae luga masani - efuefu i paʻepaʻe, mo se faʻataʻitaʻiga);
  • tini eseesega (susulu i le malamalama, malamalama i le pogisa).

I le ata o loʻo i ai se sofa tele tulimanu

O nofoa e le tau filifilia e pei lava o se sofa, ae tatau ona i ai i le sitaili tutusa. Ua lava e faʻaopopo tasi nofoaga i le sofa tulimanu i le isi itu o le tulimanu. Lua e tu latalata i se sofa saʻo pe ave i fafo i se isi vavaeʻese - tuʻufaʻatasia, mo se faʻataʻitaʻiga, ma se laulau kofe poʻo ni fatatusi.

Tele tagata e manatu faʻatau i pou pou, ae le amanaʻiaina a latou faʻatau. Ae ui i lea, o ona po nei faʻataʻitaʻiga e tele mea e faʻaaoga: faʻaaoga e fai ma vae, faʻaopoopoga nofoaga e nofo ai ma e oʻo foʻi i se laulau kofe. I se faʻaopopoga, o nisi e i ai se potu avanoa e teu ai - afai e te tuʻuina se ie afu ma aluga, e mafai ona e aumaia i soʻo se taimi.

Ata o se seti o nofoa faʻaletonu ma laulau kofe

Le a le mea e mafaufau ai pe a filifilia ni meaafale kapeneta?

Alofagia e le toatele, o le lauiloa puipui-i-pa puipui e le toe talafeagai, kapeneta meaafale mo le potu malolo o se ofu, fata, solo, kapeneta po o fata fausia-i fata.

O le sili aoga o matala fola o le airiness o le fausaga. Latou te le foliga lapopoa ma e talafeagai e pei o meaafale mo tamai potu malolo. O le mea autu e le o le tuʻuina o le tele o mea i luga o fata, ina ia le fausiaina ai se lagona o le gaogaosa.

I totonu o kapoti tapunia, o le a leai se faʻafitauli ma le aofaʻi o mea, aua o le tele e mafai ona natia i tua o le facades. Ina ia le foliga foliga tele, filifili se ofu e fetaui ma meaafale.

O le laupapa i fafo o le koluse i le va o le fata ma le ofu. Tioata i le pito i luga foliga faia ia airier. Faʻafetai ia latou, o le tafatafa o le laupapa e faʻaaogaina o se teuteuga, faʻatumuina i tala matagofie.

I le ata, o le faʻailogaina o le potu malolo ma se nofoaga galue

Afai o oe o se tasi o latou e manaʻo mea uma i le taimi e tasi - okaina meafale masani. Lenei, pei o le umukuka, oe na o le filifilia o le manaʻomia gaioiga fata ma kapoti, lea faʻatasi fausiaina se tasi tuufaatasiga. Lona uiga masani, o le modules o kapeneta mo tusi, ipu, lavalava, tatala fata, teu ofu, kapoti.

I aso nei, e toʻatele tagata e tuʻu le TV i luga o le puipui, ae o nisi taimi e manaʻomia le faʻapipiʻi o se seti-tumutumu pusa poʻo se musika auala - o se maualalo kapeneta talafeagai mo lenei. E le manaʻomia e mai i le mea lava e tasi ulu ma ofu teu - o le mea autu o le fetaui ia i le sitaili poʻo le lanu.

E leai se taua o mea ia e fai mai ai vaega:

  • Laupapa. Meaafale avanoa, o loʻo iai faʻataʻitaʻiga mo sitaili eseese.
  • Wood. O laupapa masani e taugata ae o le a tautua ia te oe mo le tele o tausaga. Vaʻai aemaise lava lelei i totonu totonu masani.
  • Palasitika. E tusa ai ma tisaini, e ofi atoatoa i ona po nei minimalist sitaili, undemanding i le tausiga.
  • Tioata Vaʻai futuristic, faʻafaigofie ona vaʻaia le tele ata.

I le ata, le manatu o le u200b udesigning o se lapoa lavalava fausia-i totonu o le fale tele

Vaega mo se tamai potu malolo

O meaafale saʻo mo se tamaʻi potu malolo e faʻafetaui ona faʻataʻitaʻiga. O se pea of ​​compact armchair o le a suia se sofa, o se tamaʻi slide poʻo se penitala o le a suia ai se ofu tele. Ina ia faia se tamaʻi fale foliga foliga 5+, faʻaaoga le fesoasoani:

  • Faʻaaoga meaafale multifunctional. O le laulau pouf, o le sofa bed, o se fale faigaluega i le pusa tuʻufaʻatasia o le a sefe ai se tele aofaʻi o avanoa.
  • Faʻaoga auala e faʻalautele vaʻai ai le avanoa. Moli paolo, pupula luga, faʻata, malamalama elemene o le a faia le potu malolo sili lautele.
  • Tuʻu fua le ogatotonu. E tatau ona e maua le toʻamalie e fealuaʻi solo i le potu. O le maualuga e mafai ona e tuʻuina o se laulau laititi.

I le ata, o se fesuiaiga o meaafale mo se tamai potu malolo

  • Tuu meaafale i ona vae. Pe o se sofa poʻo se itu i autafa, o le a faigofie ona latou iloaina.
  • Faʻatau maualalo pe okaina meafale fou fausia-i. A o le pusa tuʻu o se vaega o le puipui, e le faʻaletonu le avanoa, ma afai e leai se poloka i le mata tulaga, le potu foliga lapoʻa.
  • Mafaufau moli. Aua le faʻalavelaveina faʻamalama, tuʻu ni faʻamalamalamaga malamalama. Lenei o le a faʻaopopo e le gata avanoa, ae faʻapea foi ma le mafanafana.

I le ata, o se laulau faia i laupapa ma uʻamea i se faiga maualuga

Faletusi o ata

Potu o meaafale potu malolo tatau ona aoga, ae aulelei matagofie. Faʻatau na o mea talafeagai o meaafale ma tuʻufaʻatasia i lau faitalia.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: المثالية. البحث عن السراب! - السويدان #كننجما (Mae 2024).