Potu mamanu 3 i le 3 m +60 ata o totonu faʻataʻitaʻiga

Pin
Send
Share
Send

E le o tagata uma e ana fale mautotogi mafai mitamita o se tele potumoe. I fale tuai, latou te tauagafau i le tele. O lenei mea e faʻafaigata ai le galuega o le faʻavasegaina o le potu, talu ai e le faigofie tele ona tuʻu mea uma e te manaʻomia i se avanoa laitiiti. Mo le maualuga tapulaʻa o le ata o le potumoe 3 i le 3 m, tele nuances tatau ona amanaʻia. O le a matou iloa pe faʻafefea ona faʻamuamua le faʻamuamua.

Lelei ma le lelei

O le i ai o se tamaʻi potumoe e masani ona le fiafia ai tagata e ana, talu ai e le ono mafai ona ofi i le tele o elemene, e pei o le tele o moega, potu teu ofu, laulau, avanoa e fai ai ofu, ma isi. I le faʻaopopoga i se taua taua, o potu laiti e maualalo taualuga, faʻamalama faʻamalama. Tele tagata e talitonu o le sikuea potu e ono faʻatupuina ai foi le faʻafaigata i le faʻatulagaina o meaafale.

O le leaga o se tamaʻi potu moe e mafai ona faigofie ona liu moli pe a e faʻalatalata i le ata i totonu ma faʻatulaga lelei. E talitonu le au mamanu, o le sikuea potu, i se isi itu, e faʻafaigofie ai ona faʻavasega meaafale. O se tamai potumoe ua manatu e sili atu le mafanafana nai lo se potu tele tumu i le tele o vaega. O le ata e le manaʻomia le matagofie, na te taliaina le faigofie, lea e faʻatagaina ai oe e faʻamafanafana ma faʻafaigofie.

Filifiliga faiga

O le laʻasaga muamua i le teuteuina o se potumoe o le filifilia lea o se sitaili e le gata o le a fesoasoani ia te oe e filifili ai i se isi ata, ae taʻu atu ia te oe e uiga i lē ana. O filifiliga e sili ona talafeagai mo tamaʻi potu o loʻo faʻaalia ile laulau.

FaigaFaʻamatalaga
MinimalismO le sili ona taatele filifiliga mo se avanoa laitiiti. Latou te faʻaaogaina naʻo mea e tatau ai, aunoa ma ni auiliiliga le talafeagai, teuteuga. Geometric foliga e manino, lanu e toʻafilemu, susulu auiliiliga e le maua. E le faʻamalosia le faʻatusatusaina, o pupuni e tatau ona sili atu le malamalama pe pogisa nai lo le autu lanu.
MasaniO laina e laconic ma manino. O mea e faʻapitoa lava. Afai e faʻatapulaʻa le paketi, e mafai la ona faʻataʻitaʻi fafie mo meaafale MDF. Latou te faʻaaogaina laʻei, teuteuina o fugalaʻau, lanu mutia e masani ona masani ai. Faʻamatalaga talafeagai i le tulaga o faʻata, fasi vaneina.
Tekonolosi maualugaLenei o se fou fofo, o le faʻaaogaina o alualu i luma elemeni e pei o le suia moega, drawers ma fata. E toʻafilemu le atemosifia ma i le taimi lava e tasi, e faʻatagaina ni eseesega tuʻufaʻatasia, e siʻi aʻe ai le lagona i le taeao ma maua ai le malologa i le afiafi.
IapaniFaʻamanatuina o minimalism, faʻatasi ma Iapani-faiga elemeni. O meaafale e leai ni mea e faʻafefeteina, faigofie, maulalo. O le lanu e filifilia masani, pastel, o le moli e le malamalama. O se foliga iloga o le teuteuina o le potumoe ma teuteu e fesoʻotaʻi ma le aganuu a Iapani.

Faalauteleina o le avanoa o se tamai potumoe 9 sq. m

I totonu o se tamaʻi potu, o centimita uma e taua ina ia mafai ai ona faʻalelei ma mafanafana pe a mafai. Ausia o le iʻuga e faʻafaigofieina e fautuaga a tagata faʻapitoa, lea vaʻaia faʻalauteleina le avanoa. O latou o le natura nei:

  • Malamalama masani e taua tele. Afai e mafai ona faʻalautele le faʻamalama matala, o lenei e mautinoa aoga le faia.
  • O lanu lanu o puipui e filifilia malamalama, le faʻapaleni, aunoa ma se faʻatusatusaga. Mo le foloa, filifili se lanu nai paʻu uliuli.
  • O le mata iila e lelei le galuega.
  • E taua moli sulu. Mo le 3 i le 3 potumoe, sili atu le talafeagai le zoning nai lo le tasi tele moli moli. E mafai ona malamalama poʻo le tele-tulaga moli, puipui moli.
  • O le sili ona tele meaafale o se moega, o le toega o elemene tatau ona i ai se malamalama, unobtrusive mamanu.
  • Faʻasaga i le pito i tua o se moli malamalama, tasi le laʻititi malamalama e tatau ona faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, pupuni, aluga, kapeta.

O faʻata o mea sili ia e faʻateleina ai lou avanoa. E tasi le faʻata lapoʻa poʻo ni lavalava faʻatasi ma ni faitotoʻa faʻata e faia le togafiti. E sili le faʻapipiʻi faʻafesagai ma le faʻamalama, ae aua le tuʻuina i luma ole moega.

Valivali tali

O le potumoe ua fuafuaina mo malologa, moe, o lea e tatau ai ona aveʻesea pupula, susulu pupuni e afaina ai le neula. E tatau ona e mafaufau loloto i le filemu, ma faʻamalieina lanu. Ina ia faʻalauteleina vaʻaiga o se tamaʻi potu, e fautuaina le faʻaaogaina o moli malamalama. I se isi itu, o lanu uliuli o le a faia ai le potu laʻititi, latou oomi.

Afai e i ai se manaʻo e teuteu puipui i pupula ata, atavali, eseʻesega ata, e sili atu le le faʻaogaina o nei aitia. O le a latou faʻaoso manatu lemu pe faʻafiafia e taofi oe mai le moe filemu, o lea e sili ai le palette lanu mautu.

Motugaafa: oe mafai ona faʻateleina le ata e ala i le teuteuina naʻo le tasi puipui, o loʻo tu i le ulu o le sofa poʻo le moega. E faʻatagaina ona faʻatulagaina susulu pe i ni faʻataʻitaʻiga, ata tusi.

Pa, faʻalo, foloa teuteuga

Malamalama paolo e tatau ona faʻaaogaina i le teuteuina o se tamai potumoe. Vaʻai, o le avanoa o le a faʻalauteleina, o le potu o le a foliga lelei. O vali ma pepa puipui e filifilia mai mea mo puipui. Afai e i ai sou atoatoa laugatasi mafolafola, pupula vali e atoatoa. Laugofie pepa puipui e sili. O le i ai o sasa e foliga manaia, lea o le faʻataʻoto tulaga o le a faʻalauteleina le potumoe, ma o le tūsaʻo tasi o le a faia le faʻalo maualuga. Ata pepa puipui, aemaise lava luga o le puipui atoa, e le fautuaina. O le a latou tuʻuina atu i le toega o auiliiliga se foliga laʻititi, le taua.

Mo le faʻalo, valiina paʻepaʻe o le a faigofie filifiliga. O se sili faʻafaigofie ma taugata auala o se faʻalo i luga o le faʻalo ma se iila i luga. E seti ese luga luga lelei, faʻatagaina oe e vaʻaia faʻalautele lelei le avanoa. Mo fola, laminate poʻo kapeti, lea e tuʻu faʻasolosolo, o se lelei sili fofo. O se filifiliga taugofie o le linoleum, lea e faʻataʻitaʻia se laupapa luga.

Meafale

O le lautele i totonu o se tamaʻi potumoe o le a faʻasaoina ma le laʻititi aofaʻi o meaafale. O le tele o faʻamatalaga o le a faʻaputuputu luga o le potu, puipuia mai le minoi saoloto. O le moega e taua tele i le potumoe. Peitai, mo le faigofie ma le lalelei, na o le tasi le elemene e le lava. Manaʻomia isi meaafale e pei o lavalava, pusa fata, laulau i autafa. Eseese fata, pule faʻaopopo faʻaaogaina ma faʻagaioiga.

I totonu o se tamaʻi potu, e mafai ona e lafoa ni mea e le manaʻomia, pe mafai foi ona e pikiina i luga peʻa aoga pe a mafai. Lenei faʻaonapo nei totonu e mafai ona faʻataunuʻuina ana gaioiga i lalo o fautuaga nei:

  • E sili le filifili o se moega ma drawers i le pito i lalo, lea e mafai ona gaugau ie ma isi mea.
  • A aunoa ma vae, o le moega e vaʻaia laititi.
  • Nai lo o ofu masani, o le a faia se pusa o drawers poʻo maualuga shelving.
  • O meaafale fausia i totonu e laʻititi le avanoa.
  • Ina ia tausisi tasi sitaili, e fautuaina e faʻaaoga meaafale mai le tasi seti.
  • O meaafale e le tatau ona tutusa foliga ma pa puipui, ina ia aua neʻi faʻatasia ma i latou.

Faʻafefea ona faʻatulaga saʻo meaafale

Pe a faʻatulagaina meaafale, e tatau ona manatua e le tatau ona faʻalavelaveina le auala. O le kapeneta e tatau ona faʻapipiʻi i luga o le puipui latalata i le faitotoʻa. E sili atu le tuʻu o le moega i tafatafa o le faʻamalama i le tulimanu mamao ina ia le faʻalavelaveina le potu ma ia le faʻalavelave i le auala. Faʻaopopo o le a maua ai lava le malamalama.

I totonu o se tamaʻi potu moe, e manaʻomia foʻi ona taʻitaʻia oe e ni mataupu taua mo le faʻavasegaina o meaafale:

  • O se ata e tatau ona tusiaina i luga o itu o le puipui, o le fua o meaafale, lago, moli o le a faʻaalia.
  • Muamua lava, e aoga le filifilia i luga o se nofoaga mo se moega.
  • Oe manaʻomia le filifili poʻo le a le ituaiga meaafale e te manaʻomia.
  • E le talafeagai vaega ma pupuni, ona latou te gaoiina centimita taua.
  • E le fautuaina e faʻatautau fata i luga aʻe o le moega, faʻapea foi ma le faʻaaogaina o maʻai tulimanu.
  • O se faʻata faʻafesagaʻi ma le moega, e tusa ai ma le mafaufau, e le mafai ona faʻapipiʻi.
  • Modular meaafale e sili aua e faʻatagaina le sofa e gaugau i le taimi saʻo.

Ituaiga ie ma teuteuga

Potu mamanu o le a le taliaina le tele o mea faʻaaoga. O faʻavaʻa tetele, tele o ata, fata ma isi elemene puipui o le a le fiafia i le faʻalauteleina, o le a avea ma vaega o le faʻapipiʻi o totonu i totonu o se tamai potu. Tasi le ata poʻo se faʻata e lava e teuteu ai se potu. E mafai ona e tautau le tasi fata, ma e le fautuaina e faʻatumu atoa.

E tatau ona i ai ni ie, ae i se aofaʻi talafeagai. E le manaʻomia le faʻatautau o se pupuni poʻo le mago, o pupuni mamafa ma faʻataʻitaʻi tetele. O mea e tatau ona mama, faʻatauvaʻa, sili maʻaʻa pe oʻo i luga faʻasolosolo. O le faʻaleoga o le a avea ma sili atu ona tumu i le ie moe poʻo ni nai aluga susulu e faʻaopoopo ai lagona i le ata.

Motugaafa: ia vaʻaia faia le faʻalo maualuga, e tatau ona tautau pupuni i luga o le cornice latalata i le faʻalo. E tatau ona latou mausali, ma o gaugau latou te faia o le a maua ai le aʻafiaga o faʻasologa laina.

Potu laitiiti ma le poletito

O le iai o se polotito o le a avea ma se tasi o filifiliga mo le faʻateleina o le eria. O nei potu e lua e mafai ona tuʻufaʻatasia i le faʻaopopoina o le faʻaopoopoina o malamalama ma malamalama masani, ia e faʻafaigofie ai ona ulufale i totonu o le potu. O le potumoe o le a mauaina se zest e mafai ona taʻalo i luga i se muamua auala.

O lenei filifiliga e tatau ona faʻamaumauina, o le toe fetuʻunaiga e tatau ona malilie i ai ma pulega talafeagai ina ia aloese mai le toefausiaina faʻasolitulafono. I se faʻaopopoga, demolition o le vaevaega mafai ona le saogalemu, o lea o le fautuaga a se tagata agavaʻa e faigofie lava.

Afai e maua pepa, ona faʻasolo loa lea o le galuega. O le laasaga muamua atonu o le faʻamalosia o le fausaga. Le isi mea, e manaʻomia e faʻafoliga le poletito faʻaaoga foam, minerale fulufulu mamoe poʻo extruded polystyrene foam. Afai o le fale e malulu ma o le potu e lautele, e sili atu le faia o se mafanafana foloa pe faʻapipiʻi se faʻamama afi.

E mafai ona e faʻaaogaina le avanoa avanoa i ni auala eseese. I le aveʻese uma o vaega, o le potu o le a avea ma tasi fasi, ma fausia ai isi malologa avanoa, mo se faʻataʻitaʻiga, i le faʻapipiʻiina o se nofoa faʻalelei nofoa. Afai e te tuua le vaeluaina, ona faʻaaogaina lea o le zoning, e mafai ona fausia se falefaigaluega e ala i le tuʻuina o se tamaʻi laulau manaia. O le autu miti ma le potu e mafai ona suia i tala atu o le amanaiaina.

Faaiuga

O le ata o le potumoe e faia lelei, matagofie, aoga. Soʻo se potu, aemaise lava le sikuea, e faʻatumuina i elemene talafeagai, faʻavae i luga o le tikeri o le taua. Ua tumu le lalolagi onapo i meaafale "atamai", toso i fafo fata, ma isi fausaga e faʻaalu ai le tele o avanoa. E taua le faʻaogaina o malamalama lanu mo puipui, faʻalo, faʻapouliuli lanu mo le foloa. O aitema taʻitasi, mea faʻaopoopo e faʻaopoopoina e le tasi le isi, i le tulaga o se tamaʻi potu, latou te manaʻomia sina laʻititi, ina ia aua neʻi faʻamamaina le potu moe

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: crocheting a sweater for the first time (Iuli 2024).