O masini faamago mo lavalava i luga o le poletito

Pin
Send
Share
Send

Faʻaaogaina se masani ai poʻo se eletise faʻamago i totonu o le faletaele faʻatapulaʻa tele le tele o le potu. O le mafuaʻaga lena o le tele o tagata e ona latou faʻaliliuina atu lenei elemeni i isi vaega o le fale mautotogi. Faigofie ma toetoe lava, oe mafai ona tuu se solo masini solo i luga o le poletito o soʻo se tele. Eseese o faʻataʻitaʻiga e iai le lapopoʻa, o toʻatele mo mea tautau o le a mautinoa ai le faʻafaigofieina o faʻataʻitaʻiga. A filifilia se masini mago, e fautuaina e faʻalogo i mea na aumai ai, gaosi oloa, faʻapipiʻi ai tulaga. O se auiliiliga faʻamatalaga o ituaiga uma o masini faamago o le a faʻatagaina ai oe e faigofie ona maua le filifiliga e sili ona fetaui i lau poletito. Faʻapea foi, faʻaaoga a matou laʻasaga i lea laasaga faʻatonuga, e mafai ona faigofie ona e faia le sili faigofie feaveaʻi ma le masini faʻamago i ou lava lima.

Le lelei ma le leaga o le faʻamamago faleta

O le i ai o se lavalava masini faamago luga o le poletito faʻatagaina oe e faʻamago mea faʻalelei i soʻo se taimi o le tausaga. O le eseʻesega lelei ile va ole faʻamutuina o mea e faʻamago ai, e ese mai ile faletaele, ole maualalo ole maualalo ile potu fesoasoani, faʻapea foi ma le sefeina ole avanoa i totonu ole faletaele. Mauaina o le faamamago saʻo mo se tamai poletito e faigofie. O le 'eseʻese o faʻataʻitaʻiga faʻatagaina oe e saili le sili ese fesuiaʻiga ma se aoga ma puʻupuʻu mamanu. O le le faʻamanuiaina o le faʻapipiʻiina o le masini faamago luga o le poletito aofia ai le manaʻoga mo faʻaopopo sauniuniga o avanoa mo gaugau faʻataʻitaʻi poʻo faʻaputuga mo le tuʻu taʻutaʻua model. I se faʻaopopoga, i luga o se poletito malulu, o se masani masini faamago o le a le faʻaaogaina i le taumalulu: lavalava o le a mago i luga mo se taimi umi lava ma atonu e tatau lava ona faʻamago i totonu o se potu poʻo le faletaele.

Faʻavasegaina i le faʻavae o le faʻagaioiga

E tusa ai ma le mataupu faʻavae o le faʻagaioiga, e lua ituaiga o masini faamago e iloga:

  • masani; O le faʻamagoina o mea i luga o latou e faia i se auala masani. E taugofie, faigofie ona faʻapipiʻi ma faʻaaogaina. O le le lelei o ia ituaiga faʻataʻitaʻiga o le taimi umi o le faʻamagoina o mea i luga o balconies le vevela i vaitaimi o le tautoulu-taumalulu.
  • eletise. O se eletise eletise o se fausaga ma faʻamafanafana elemeni i totonu. Ona o lenei, o fata taʻitasi (fasi) o le masini faamamago vevela lelei faʻatupuina ma maua ai le lava vevela e faʻamago mea vave. Lelei tele mo balconies le faʻamafanafanaina pe leai foi. Pau lava le toe faʻafitauli o faʻataʻitaʻiga o le manaʻoga e fesoʻotaʻi i se punaoa eletise o loʻo tu i luga o le poletito. I le leai o se outlet, e tatau ona e saunia se pu i le pa e tau atu i le potu latalata i le poletito ma ese taʻitaʻi ese le uaea mo fesoʻotaʻiga le eletise faamamago.

Eseese i mea o gaosiga

O masini faʻamago i aso nei e faia mai i mea eseese, e maua ai e tagata e ana le filifiliga faigofie le oloa saʻo. A iloiloina faʻataʻitaʻiga mai mea eseese, e aoga le uaʻi atu faʻapitoa i vaega nei:

  • susu tetee: o le maualuga le susu tetee o le mea, o le umi o le oloa o le a tautua i ona tagata;
  • mamafa (mo feaveaʻi faʻataʻitaʻiga): o le mafai o se faigofie toe faʻatulagaina o le oloa o le a mautinoa ai lona faigofie o gaioiga i luga o le poletito poʻo le loggia ma soʻo se eria;
  • fetuʻunaiga: o le taliaina o tulafono faʻatonutonu o tulaga, maualuga o le a faʻafaigofie ai ona fetuʻunaʻi le faʻataʻitaʻiga mo le faʻaaogaina e tagata e anaina;
  • le manaʻoga mo valivali / varnishing: i le tulaga o le masini faʻaleagaina o le oloa pe a maeʻa le tele o tausaga o le faʻagaioiga, atonu e manaʻomia le toe valiina, a aunoa ma le masani ai le faʻaaogaina o le masini faamago o le a le mafai.

Alumini

Alumini faʻataʻitaʻiga o loʻo i totonu o sili ona taugofie ma lauiloa. Latou faia i mama mama alumini fausiaina, vali ma anagata vali. E masani lava, o nei masini faamago o loʻo gaugau ma faʻaalu tele le avanoa. Ae i le taimi e tasi, latou te faʻatagaina oe e faʻamago vave le tele o mea. Laʻititi alumini faʻamago e aofia ai le faʻataʻamilomiloina faʻamau (faʻamau i le faʻavaʻa o se matala pupuni faʻamalama pe faʻapipiʻi saʻo i le puipui) E faigofie lava ona faʻaaoga, ae e iai tapulaʻa faʻapitoa i le mamafa o mea o le a faʻamamago. O le mea lea, afai e mafai ona tuʻu ofuina ofuvae ma ofuvae i luga o se masini faamago alumini i soʻo se aofaʻi, ona fautuaina loa lea e tuʻuina ni mea mamafa (ofuvae susu, ofu mafanafana malulu) i ona luga ile aofaʻi o 2-3 iunite. A leai, e ono faʻaleagaina le fausaga.

Uamea

E i ai le umi e mafai ai e le au faʻamamomoe uʻamea. Nei mafai ona avea uma faataʻoto ma fola faataitaiga. Faʻaaoga mo mea e tu ai i totonu. O uamea faamamago uʻamea faʻamau i puipui o le a umi se taimi umi. E mafai ona faʻaauupegaina i latou i fasi ie e tautau ai le ie lino, pe e mafai foʻi ona avea ma tulimanu i le va e tatau ona faʻaloaloa ai le maea lino. Fola faʻataʻitaʻi mafai ona i ai i soʻo se vaega o le poletito, ae afai e tatau ai, o le a fai si faigata ona aveʻese latou. O na oloa e mamafa. E fautuaina e muamua tuʻu i latou ile tulimanu mamao mai le faʻapaologa faitotoʻa ma le faʻamalama e tatala. O loʻo i ai foʻi le sila i fafo uamea faʻataʻitaʻi. Latou te pipii atu i fafo o le poletito, ina ia aua nei nofoia lona avanoa avanoa. O se lavalava poʻo se uaea e le o ni uaea ua tosoina i le va o elemene taʻitasi, o iina o le a faʻamau ai mea. E fautuaina e filifili ia ituaiga faʻataʻitaʻiga mo tamaʻi polotito.

Palasitika

O polotito mago faia i palasitika o se sili lelei filifiliga mo le faʻaauupegaina o se tamai potu. E masani lava, o ia ituaiga faʻatusa e pei o se tamaʻi faʻatautau faʻamau ma 5-7 slats. O luga o nei slats o mea susu o le a tuʻuina. O se ogaoga le lelei o ia ituaiga faʻataʻitaʻiga o le le faʻatuatuaina. A ova le mamafa o se palasitika masini faamago, o loʻo i ai le maualuga avanoa o deformation ma e oʻo lava i le malepe. O le mea lea, o ia faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e fautuaina ina ia faʻaaogaina faʻapitoa mo le faʻamamago ofu, ofuvae. Faʻapitoa mataʻituina tatau ona totogia i tulafono mo le faʻaleleia o le oloa. O le i ai o matau o le a faʻafaigofie ai ona faʻamau i luga o le faʻavaʻa o se pupuni faʻamalama faʻamalama. Tulimanu totoga o le a manaʻomia le masini faamago e faʻapipiʻi saʻo luga o le puipui. O vaega faʻapipiʻi o faʻataʻitaʻiga o latou "vaivaiga vaivai". Tele o taimi, o taʻetaʻei luga o le palasitika e mafua mai ona o le tele o uta i lenei vaega o oloa.

 

O masini faamago palasitika ose fofo lelei mo le faʻamagoina o mea a pepe.

Laupapa

Pei ona taʻu mai ile igoa, o fafie laupapa e fai mai fafie. Mo le gaosiga o taugata faʻataʻitaʻiga, laupapa o ia ituaiga meaola e faʻaaogaina e matua teteʻe atu i le susū (larch, cedar, oak). O paketi laupapa faʻamago e aofia ai faʻataʻitaʻiga mai le paina ma le spruce. O oloa o loʻo faʻaopoopoina i le ufiufi o varnish, lea e mautinoa ai le umi o latou ola tautua. Ae, e ui lava i le lelei o gaioiga, taugofie oloa ina ua maeʻa le 1-3 tausaga o le faʻagaioiga (faʻalagolago i le taimi ma tulaga o le faʻaaogaina) ono ono faʻaaogaina. Ma le mea sili, latou te manaʻomia le toe faʻamamaina. I le tulaga sili ona leaga (e masani ona tupu lenei mea pe a tuʻuina se mea faʻamago laupapa i luga o se poletito e leʻi vevela), o pogisa (pala, suia) e aliaʻe mai i nisi eria. O le fafie lava e mafai ona avea ma nutigamea.

Tuufaatasi

E i ai faʻataʻitaʻiga o lavalava mago faia mai le tele o ituaiga o mea e mafaufauina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o mama alumini mama e mafai ona faʻaopoopoina i palasitika itu faʻatulagaina faʻapitoa lava mo le faʻamagoina ofu, ofuvae.

E faigofie ona minoi a o mama i latou. E mafai foʻi ona faʻaopopoina mea faʻamamago i uʻamea. I lenei vaega, palasitika taʻalo a teuteu nai lo le aoga vaega. Pau lava tuʻusaʻoga o ni faʻataʻitaʻiga, o lona faʻavae e faia i le sila, ma o fata ma fasi pepa latou te faia i le palasitika umi poʻo le polymer. Faʻalelei ma le le masani ai aofia ai uʻamea faʻataʻitaʻi ma laʻau laʻau. O lenei tuʻufaʻatasiga o mea e mautinoa ai le faʻasaoina o le uluaʻi vaʻaiga ma le tulaga o le oloa mo le tele o tausaga.

  

Faʻapipiʻi metotia ma ituaiga o fausaga

A filifilia se ata talafeagai o le masini faamago, oe manaʻomia le amanaʻiaina o ona itu, o auiliiliga o le faʻapipiʻiina. E tusa ai ma foliga vaaia o le faʻapipiʻiina, o masini feaveaʻi ma mea e tu ai e iloga. E mafai ona aveʻese le masini faamago feaveaʻi pe a manaʻomia (mo se faʻataʻitaʻiga, mo le vaitau o le taumalulu). O mea faʻamau e faʻapipiʻi saʻo i luga o le poletito ma fesiitai i latou, e te manaʻomia le toe faʻatauina o faʻamau i le faʻalo ma luga o puipui.

E tusa ai ma le ata foliga, o na ituaiga o lavalava faamago e iloga:

  • gaugau: aofia ai ni nai vaega e mafai ona faʻaaogaina (tatala) pe a manaʻomia, faigofie gaugau i laʻititi tetele ma e faigofie ona teuina e oʻo lava i luga o se laʻititi loggia;
  • Toe faʻafoʻi: O se fausaga lea e seʻe i fafo (tafatafaʻi pe lalo) e faʻaalu ai pa ma faʻamau mo mea mago. Latou auai i puʻupuʻu faʻataʻitaʻiga;
  • liana (tootoo): faʻapipiʻi i le faʻalo ma faʻapipiʻiina i lalo ni toʻotoʻo luga o maea, aveina le maualalo o le avanoa, e faigofie ona fetuʻunaʻi i le maualuga;
  • siitia: o se fausaga ma se pea o autafa o autafa, i le va o ai laʻau o loʻo tu ai, e le pei o le "liana", o laʻau e le tautau i lalo, ae o loʻo faʻamau i autafa o itu;
  • mesh: puipui faʻataʻitaʻiga (masani o loʻo tu i lalo o le faʻavaʻa o le faʻamalama o le poletito) ma se faʻavaʻa ma se mesh o tootoo;
  • taofia: o ni faʻataʻitaʻiga le tumau, i le va o autafa o uʻamea o loʻo tosoina ai se laina ofu, ave i luga avanoa i lalo o le faʻalo.

    

Fafo faamago fafo ma a latou foliga vaaia

Faʻapipiʻiina o le "auala" lavalava masini faʻamago e tosina mai ai tagata e ona. Faʻafetai i le tuʻuina i fafo o faʻataʻitaʻiga, o le avanoa o le poletito lava e tumau fua. Ae e te leʻi faia se filifiliga e fiafia i se masini faamamago i fafo, e aoga le iloiloina o vaega nei:

  1. Mamanu O ata faʻaonapo nei o loʻo faʻaauupegaina i vaega feaveaʻi ma lavalava. O le mea lea, ina ia mafai ona tautau mea mo le faʻamagoina, naʻo lou manaʻomia e faʻagaeʻe le maea e le o nofoia e ni mea e ala ile liliu ile poloka. O le tautau o tagamea i luga o faʻataʻitaʻiga e aunoa ma ni mea e faʻaaogaina e le faigofie tele.
  2. Fua O le aoga o le filifiliga filifilia faʻamoemoeina i ona faʻatulagaga. Mo se elongated poletito faʻaauupegaina ma tele faʻamalama, o se faʻataʻitaʻiga ma se laʻititi numera o lavalava ma le umi tele e sili ona lelei. Mo tamaʻi poletito, e sili atu le filifili o oloa ma sina laʻititi, ae o le tele o maea ma se auala e faʻaseʻe ai.
  3. Faʻatonuga o Faʻaaoga.

E fautuaina e faʻapipiʻi auala mago i luga o poletito e iloa atu ai fanua ua tapunia. O le mea lea, e le tatau ona e filifilia se mea e faʻamago ai fafo mo se poletito e vaʻai ai i se auala pisi: o le pefu o le auala ma isi mea faʻapolofesa o le a tumau pea i luga o mea mago.

 

Fale faamago i totonu

O le tulaga o mea e faʻamago ai lavalava i luga o le poletito e mafai ai ona e puipuia ou lavalava mai le efuefu mai le auala. Ae e taua le amanaʻia uma o itu ma le faʻaaogaina o se faʻapitoa faʻatusa. E ui i aoga taua, ae o le faʻataʻitaʻiga tele o le a poloka ai le auala i le poletito (mo se faʻataʻitaʻiga, i le potu teu oloa). E taua foʻi le manatuaina o tulafono eseʻese mo le faʻapipiʻiina o oloa. Ole mea e pito sili ona taʻutaʻua ole puipui ma faʻalo e faʻamago i luga ole faʻalo. Latou te aulelei aua e faigofie ona ofi ma masani ai ona faʻaalu sina avanoa. Ma pe a filifilia ni gaugauina oloa, e mafai e tagata ona faʻatulagaina se polotito ma se sili atu puʻupuʻu ma aoga faʻamago. Fola i luga faʻataʻitaʻi e masani lava ona tele tele. O le mafuaʻaga o lenei o le manaʻomia le faia o le sao ea auala i mea taʻitasi uma mago.

    

Fola faʻataʻitaʻi o masini faamago

O faʻataʻitaʻiga o le foloa e masani ona tele ai se avanoa, o lea e fautuaina ai le tuʻuina atu i luga o poletito lautele poʻo luga foʻi o loggias, ia e masani ona le faʻaaogaina e tagata e anaina mea totino. E i ai vaega autu e lua o fola faamago: tūsaʻo (maualuga) ma faalava (maualalo). Muamua o se fata ma se faʻavae mautu, ma le maualuga pe a ma le 2 mita. Faalava faalava meshes ma laʻau o loʻo tu i le va o itu itu o le faʻavaa. I masini faʻamoe i ona po nei, e mafai ona faʻasoʻo upega a tagata taʻitoʻatasi e faia ai se filifiliga o sea faʻavasegaga e le paʻi iai mea i luga o upega eseese, ma o le a avane agavaʻa avanoa i lavalava uma. Faʻavaʻa (maualalo) faʻamago o se mesh ma gaugau itu itu (pe aunoa ma latou) i luga o le koluse lagolago. Latou maualuga masani ona le sili atu i le 1 mita.

Taualuga faʻataʻitaʻi o masini faamago

Faʻamau le masini faʻamama i le faʻalo e faʻatagaina ai oe ona sefe le avanoa i totonu o le potu, aveese le faʻaputuina. E lua ituaiga autu o ia ituaiga faʻataʻitaʻiga:

  1. Faʻatasi ma laʻau faʻigofie. O le maualuga o toʻotoʻo laʻau e fetuʻunaʻi ma se eseʻese maea (faʻamau i luga o le puipui), e faʻatagaina ai oe e faʻafaigofie ona tautau mea ma i le taimi e tasi faʻamago ia latou saʻo.
  2. Faatasi ai ma fetuunaiga soofaatasi o tootoo uma. O se eseʻesega taua o lenei ituaiga o le leai o ni fetuʻunaʻiga maea. O tootoo o loʻo tu saʻo i le va o itu e lua, lea, i le isi itu, ua faʻamalolo i luga o "maliega".

O le mea lea, ina ia mafai ona tautau mea, o le talimalo e tatau ona toso i luga (tuʻu i lalo) le au mago. A maeʻa ona tautau mea i luga, e mafai ona faigofie ona siʻi le masini faamago i le faʻalo ina neʻi faʻalavelave le ofu i le auala.

    

O se 'eseʻese ituaiga aofia ai faʻamau faʻamago faʻamago ma atoʻofu. O i latou o se palasitika liʻo ma le tusa ma le 20 lavalava pine.

I le pito i luga o loʻo i ai se matau palasitika e mafai ona faʻataʻavaleina i luga o sauniuniga faʻapipiʻi muamua poʻo seisi faʻalo masini. O nei oloa e fetaui lelei mo le faʻamagoina o moli ma mea vaivai (mo se faʻataʻitaʻiga, ofuvae, ofu pepe, sikafu).

Le faʻataʻavaleina o puipui o masini faamago

E tele pa e faʻamago i puipui i ituaiga eseʻese ma faʻatulagaina. E iloga foʻi latou latou latou faʻatusatusaga. Ina ia filifilia le sili ona talafeagai pa masini faamago, matou fautuaina oe e faʻamasani ia oe lava ma a latou foliga foliga:

  1. Siʻi i luga. O se faʻavaʻa (i le faʻavae o le faʻatafaʻi), i totonu o loʻo iai le faʻavaʻa ma toʻotoʻo ma itu lagolago. A o le i faʻaaogaina, e tatau ona tatala le oloa: siʻi le faʻavaa i tootoo ma faʻamau i luga o lagolago i se tulaga faʻasolosolo. O le aulelei o faʻataʻitaʻiga o lo latou puʻupuʻu ma faigofie o le faʻaaogaina.
  2. Rod (leai se fetuunaiga). Latou foliga mai o se pea o tulimanu puipui, i le va o le tele o faʻamau o loʻo i ai. O ituaiga faʻataʻitaʻiga latou te faʻaaluina se avanoa laitiiti, ae aua le gaugau. O le mea lea, e sili atu ona talafeagai mo latou faʻapipiʻi luga o le lautele balconies.
  3. Gaugauina O itu o faʻataʻitaʻiga e pei o se maliega. Latou te aofia ai sopoia elemeni, i le va o laʻau ua faʻamau. Ina ia faʻaaoga le oloa, oe manaʻomia le tosoina o le gaugau maliega ia te oe e maua ai le ulufale i le toʻotoʻo.

Fautuaga mo le filifilia o se masini faamago

Pe a filifilia se faʻamomoli talafeagai poletito, o le a mulimuli ane aiaiga e tatau ona iloiloina:

  • compactness; O le oloa e le tatau ona faʻaaluina le tele o avanoa avanoa i luga o le poletito faʻaaoga. Mo laiti avanoa, tautau faʻataʻitaʻi poʻo feaveai gaugau masini o le a sili ona lelei filifiliga.
  • meafaitino; E fautuaina e faʻapipiʻi alumini, palasitika ma uʻamea mago luga o paʻu leai ni vevela.Soʻo se faʻataʻitaʻiga e mafai ona tuʻu luga o mea vevela.

  • o le tele o le vaega luga; Fuafua le lelei o le faʻamagoina o ituaiga eseese o mea. Mo le fufuluina masani o ofuvae, ofu mafanafana, ofu mafanafana (po o mitiafu), o masini faamago lapoʻa ma se avega maualuga o le a avea ma vaifofo sili ona lelei.
  • taimi ma le tele o le fufuluina; Afai e masani ona e faia se tele lapisi o mulumuluga, oe tatau ona ave le fiafia i le faʻamutaina faʻalo ifo faʻataʻitaʻiga poʻo se fafo masini faamago. Mo se aofaʻi laʻititi o mea mafai ona fufuluina, o le fola faʻamago po o le vine o le a lava.
  • numera o tootoo ma o latou umi; Fuafua le agavaʻa e faʻamamago tele tele o lavalava i le taimi e tasi. Mo se aiga o 1-2 tagata, o se masini faamago ma 5 puʻupuʻu uʻamea ua lava lea. Mo se aiga toatele ma tamaiti, o se masini faamago ma le 6 pe sili atu laʻau o feololo ma le uumi umi e talafeagai.
  • o le i ai o se nofoaga nofoia luga o le poletito. O le mea e nonofo ai le poletito e manatu o le faʻapipiʻiina o le maualuga-faʻavasega taualuga faʻamama masini faʻaaluina poʻo le faʻatulagaina o se masini faamago fafo.

  

Faʻafefea ona fai oe lava

O le filifiliga sili ona faigofie mo le faia o se masini faamago luga o le poletito o le faapipiiina o uamea tulimanu ma 4-5 pu muamua-viliina ia latou. O le lavalava o le a tosoina i le va o nei pu. E sili atu le faʻamautuina o tulimanu i luga o dowels. Faʻapea foi, oe mafai ona faigofie ona faia se atoa faʻamamago sisitema ma ou oe lava lima faʻaaoga masani uamea-palasitika paipa ma mea faʻapipiʻi mo latou. O le galuega e faia e tusa ai ma faʻatonuga nei:

    1. O se faʻavae e iai ona itu e sili ona lelei e faʻatasia mai paipa palasitika (tulimanu o totoga e fai ma fesoʻotaʻiga).
    2. O pu e viliina i totonu o paipa i le tutusa mamao mo le tosoina o le ofu.
    3. Ua tosoina maea.
  1. O se gaugau koluse felavasaʻi lagolago o loʻo potopoto mai paipa a le PVC (e tatau ona faʻasaʻo faʻatasi ma faʻovilivili, mimilo e le fufusi, ae faʻatasi ai ma sina alauni).
  2. Afai e manaʻomia, e le mafai ona faʻaopopo le masini ma le lagolago o le foloa, ae faʻatautau i luga o le taualuga e faʻaaoga ai le maliega (muaʻi faʻapipiʻi i le faʻauma maeʻa) pe faʻamau i luga o matau uʻamea ma maea (tautau i matau).

 

Faaiuga

O le filifiliga o se talafeagai masini faamago mo se poletito tatau ona faia i le amanaʻia uma uiga o le faʻataʻitaʻiga, fua ma le faʻamoemoe o le poletito. Mo se potu e le faʻaaogaina o se potu e teu ai mea, o se nofoaga mo le teuina o ni vaitau e le o ni vaitau o se potu, e faʻatagaina e filifili soʻo se ituaiga (e mafai ona na ona tosoina se ie lino i le va o tulimanu, faʻaaoga atoa fola faʻataʻitaʻi). Mo se poletito faʻaaogaina o se ofisa, teuina potu poʻo le aofia ai o se tafaoga nofoaga, e fautuaina e ave faʻamuamua i puʻe gaugau faʻatusa. Nei mafai ona avea mautu oloa po o feaveaʻi masini faamago. A faʻaogaina soʻo se ituaiga o masini faamago, mulimuli i faʻatonuga a le kamupanī ma faʻaaloalo i le maualuga o le uta. A leai, o le faʻataʻitaʻiga o le a amata ona deform poʻo le ie lino o le a amata ona magoto i luga o ia. Afai foi e te manaʻo ai, e mafai ona e faia oe lava lima ia masini faamago ofu. Uamea tulimanu, fafie ma e oo lava paipa PVC mafai ona faʻaaogaina mo galuega. Mai nei mea i le lima, oe mafai ona faigofie faia se oloa ma se maualuga avega ma aulelei foliga vaaia.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Faauli Mai O Mauga (Mae 2024).