Potu o tamaiti i se sitaili Scandinavian: uiga faʻaalia, mamanu aitia

Pin
Send
Share
Send

Uiga o uiga

Nuances autu o le Nordic faiga:

  • O le ata e puleaina e papaʻe, milky tone ma le tele o malamalama.
  • O mea masani e faʻaaogaina malosi mo teuteuga.
  • O meaafale e faʻatinoina e mea e sili ona aoga meaafale.
  • Susu blotches ma lolomitusi ma ituaiga ituaiga e talia i totonu.

Meafale

O meaafale e i ai se tulaga ese masani, malamalama ma faigofie. O le iai o meaafale laupapa e maua ai se saogalemu ma siosiomaga faʻalelei totonu mo le tamaititi. Mo le gaosia o aitema, latou te fiafia i ituaiga taugofie o laʻau, i le tulaga o le beech, spruce poʻo le paina. O se moega, ofu, faʻataʻoto ma se laulau ma se nofoa o le a ofi atoatoa i totonu o le siʻosiʻomaga, tuʻufaʻatasia pe faʻatusatusa i le foloa o le ufiufi.

O se fofo aoga o le mamanu ma le ikea meaafale ma taugofie modular faiga.

Talu ai o le Nordic style e faʻaaogaina le avanoa ma le saolotoga, o mea e teu ai nana o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le potu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le moega e faʻatumuina i drawers, ma o le laulau e faʻatumuina i roll-fafo panels. I le avea ai o se nofoa, suia fale ua filifilia e mafai ona suia ma le matua o le tamaititi.

I le ata o loʻo i ai le tamaʻi vasega o le Scandinavian-style ma le paʻepaʻe papaʻe.

O elemene manaʻomia o le potu o se pusa ato, ie poʻo ni palasitika mo meataʻalo. Faʻaoga tatau o pa puipui o loʻo matala fata mo tusi ma drawers susulu mo mea laiti eseese. O le ata o le a faʻamalosia atoatoa e ottomans, nofoa faʻataʻavale, nofoa maualalo ma nofoa teuteuina i le tele-lanu pulou, ufiufi poʻo aluga malulu.

Tele taimi i totonu ole scandi-totonu e iai moli malamalama male feaveaʻi e fai ma fata.

Ina ia faʻaauupegaina le sone foafoa i le vasega pepe, o se tamaʻi laulau ma nofoa, o se vaʻa, o se penisina poʻo se laupapa laupapa ua faʻatuina. Afai e i ai se lautele faʻamalama sill, e mafai ona tuʻufaʻatasia i totonu o se galuega poʻo faʻaliliuina i totonu o se nofoaga e nonofo ai.

I le ata, o tamaʻi ofu ofu, faʻaleleiina o se fale i totonu o le potumoe a se tamaititi i se sitaili Scandinavian.

Lanu fusi o alaleo

O ata Scandinavian e iloga mai i lanu vaivai ma mutia o le vai vali. Lauiloa beige, pistachio, lanumoana, susu poʻo nifo o nifo o nifo elefane. Ma o le itu i matu o palete e foliga mai e le manaia tele ma monotonous, ua faʻavaivaia ma suamalie faʻaaliga i lanu mumu, lanumoana, lanumeamata poʻo turquoise lanu. Black ma papaʻe tandem i le tuʻufaʻatasia ma laupapa luga o le a fausia ai le faʻavae o se Nordic totonu.

I le ata, o se vasega pepe mo se teine ​​i le Scandinavian style, faia i mint mint ma accents o piniki ma papaʻe.

O le lanu e masani ona faʻaaogaina e papaʻe. E maua i puipui, foloa ma meaafale meaafale. O lenei mamanu faʻaeeina le ea i le freshness, lautele ma vaʻaia faʻalauteleina le avanoa o se tamai potu.

O ata o le efuefu e taʻua o le lona lua e sili ona taʻutaʻua, mo se faʻataʻitaʻiga, o leo mafanafana e fausia ai se tulaga sili ona lelei mo pupula susulu. Mo le mamanu, latou filifilia foi siliva, tina-o-penina, slate lanu, faʻapea foi ma paolo o laʻau masani e faʻaopoopo ai le mafanafana i le malulu monochrome avanoa.

O le ata faʻaalia totonu o le vasega pepe mo teineiti, fuafuaina i piniki ma paolo paolo pupuni.

Maea ma mea

Ina ia fausia le atoatoa lelei scandi totonu, o nisi faʻasaga mea o loʻo faʻaaogaina:

  • Pa. Lona uiga masani, o le pito i luga o puipui teuteuina ma vali i moli malamalama po o embossed sima. O se filifiliga taatele o paʻepaʻe papaʻe, pepa puipui ma geometric mamanu, po o pepa puipui ma masani ai mafuaaga.
  • Fogafale Masani ai, o le foloa e faʻapipiʻi ma laminate lautele, kapeti poʻo papaʻe papa. E talafeagai le faʻaaogaina o se koroka ma maualuga meatotino afaina ai ma le faʻaleagaina orthopedic aafiaga. Fola faalenatura e mafanafana nai lo le fola fola.
  • Taualuga. O le vaalele o le faʻalo e masani lava ona faʻasolo lelei ma valiina i papaʻe papaʻe. Mo luga e le tutusa, e faʻalautele poʻo ni vali laupapa. O le faʻalo e ufiufi ai laupapa, laupapa, laupapa laupapa poʻo mea teuteu foliga e matuaʻi foliga mai lava.
  • Faitotoʻa O faitotoʻa i totonu e fai i le veneer, o le oak na faʻafefeteina poʻo le lefulefu o le a faʻaeeina le potu i le mama, lelei atoatoa oka ma o le a ogatasi ma le siosiomaga.

I le ata o loʻo iai laupapa faʻalava i luga o le faʻalo ma puipui i totonu o le vasega pepe mo tamaiti e toatolu o tausaga eseese.

O se tali manaia o le teuteuina o puipui i le laupapa vali. O le mea lea, o le a liliu atu e maua ai le tamaititi le saolotoga mo fatufatuga ma ata.

I le ata o loʻo i ai se vasega pepe mo tamaiti e toʻalua i se sitaili Scandinavian ma se puipui o loʻo ufiufiina i le beige pepa puipui ma se lolomiga o fetu.

Ituaiga ie

O se faʻamalama pepe i Scandinavian-teuteuina i le ie lino poʻo pupuni vavae ma se faʻataʻitaʻiga saʻo. Afai e talafeagai le puipuia o le potu mai le loloto o le susulu o le la, latou te ave le fiafia i pupuni laupapa, Roma poʻo pupuni Suetena.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se teuteuina o ie i lanu efuefu i totonu o le vasega pepe i se ituaiga Nordic.

E mafai ona e fausiaina se siosiomaga mafanafana ma se nofoaga manaia e taʻalo ai i se kapeta fulufulu manu pe faʻapipiʻiina. I se faʻaopopoga, o lenei oloa e mafai ona avea o se susulu faʻaali i totonu o se potu le faʻaituau. Ina ia teuteuina le moega, e talafeagai lelei se ie e tasi le lanu, ie e fai i ie mo ie mafanafana poʻo ni ie afu lalaga. O le tuʻufaʻatasia o le a faʻamalosia e tele-textured, susulu pe faʻatusatusa aluga ma lolomitusi.

I le ata o loʻo i ai se tamaʻi vasega pepe mo se teineititi e iai pupuni Roma ma se tulle canopy i beige shade.

Teuteuga ma meataalo

O le Nordic totonu e iloga i le i ai o mea i totonu o le ituaiga o lalaga ma fulufulu auiliiliga, faʻatusa ma silhouettes o aila poʻo ni snowflakes. O meaafale e teuteuina i tuʻaiga a ituaiga e mafai ona faʻamau i luga o puipui pe teuteuina i atavali ma faʻasologa fasipepa faʻapitoa.

O le ata o se tamaʻi vasega o le Scandinavian-style mo se pepe fou faʻatasi ai ma ni foliga o ni laʻau i luga o le puipui.

O le vasega pepe ua teuteuina foi ma uluaʻi fausiaina, tusi i ufiufi pupuni, lapisi manu ma pepe.

O le filifiliga lelei o le a avea ma meataulima na faia e lima e faʻaopoopoina ai se ituaiga faʻapitoa i le ea o le potu.

O puipui e teuteuina i pepa faʻapipiʻi i foliga o manu, laʻau poʻo ni katuni.

Moli

Ona o tulaga tau, o le Scandinavian atunuu ua faʻatulagaina e se alofa faʻapitoa mo le tele o malamalama malamalamaaga. O le mea lea, e i ai lava lava le lava aofaʻiga o moli i le mamanu o se vasega pepe. Lamepa o se faigofie fomu e filifilia o moli moli, e aunoa ma le le manaʻomia ni auiliiliga teuteuina.

I le ata o loʻo i ai se moli mumu i tafatafa o le moega i le mamanuina o se vasega pepe i se sitaili Scandinavian.

O le elemene autu o le potu o se tutotonu tutotonu i se matte, malamalama tioata mamanu poʻo se faʻataʻitaʻiga i le tulaga o le polo po o le pusa. O sikareti vane ma oloa gaosia e pei o se moli karasini e iloga i se foliga manaia.

I le ata o loʻo i ai se vasega pepe malamalama i le sitaili Scandinavian, teuteuina i le laconic paʻepaʻe moli uila.

Fuafuaina potu talavou

O le potu a le autalavou e puleaina e efuefu pe paʻepaʻe meaafale, o le potu teuteuina ma faʻaaoga i le tulaga o pepa faʻasalalau, pepa faʻasalalau, atavali ma le tele o teuteuga faia mai mea masani. Mo moli, o se moli ma se spherical pepa paolo e masani ona faʻaaogaina. O totonu e mafai ona faʻaauupegaina i se nofoa faʻalelei tautau poʻo se hammock.

I le ata o se potumoe mo se teine ​​talavou, faia i se Scandinavian faiga.

O le tali sili ona lelei ole faʻapipiʻiina o se moega moe peʻa nonofo ni tamaiti se toʻalua i le potumoe pe filifili se faʻataʻoto maualuga ma se vaega pito i lalo o loʻo faʻaauupegaina i se faiga e teu ai mea, se galuega poʻo se mea e fauina ai se mea.

O le ata o loʻo faʻaalia totonu o le potumoe mo se tamaititi talavou i se sitaili Scandinavian, faʻatasi ma se nofoa faʻatautau.

Potu o teine ​​i totonu

O le potumoe a le teine ​​e masani ona faia i peach, pale piniki, lavender poʻo le beige. O le moega e faʻatumuina e se ie afu lalaga, o se fulufulu mamoe poʻo se palanikeke palanikeke ma le tele o aluga ma faʻatasi ata, geometric poʻo le atunuʻu lolomi. I luga aʻe o le moega, e mafai ona e tuʻuina se pupuni e faia i ie i totonu o se paolo malu.

Lamepa i foliga o manu poʻo se paleali eletise o le a avea ma se teuteuga moni o le potu, fausiaina se faʻapitoa atemosifia i le afiafi. O meataalo tetele, pepa-pom-ata, ata tusi, mataʻitusi poʻo ni tusitusiga na faia i laupapa ma isi mea masani e faʻaaoga e teuteu ai.

Ata o se potu mo se tama

Faʻaopopo le tamaoaiga i le Nordic potumoe tisaini ma eseese meataʻalo i le tulaga o taʻavale, ausa locomotives ma plush manu. I le avea ai o se teuteuga, o le a talafeagai e faʻaaoga sami, fuʻa faʻailo, se kelope poʻo se faʻafanua.

O se potu mo se tama tama aʻoga mafai ona vaevaeina i sone faʻagaioiga ona o le laupapa vaeluaina. O moega ma mea uʻamea fai mea lelei e fetaui lelei mo le faʻavasegaina o se mea e moe ai.

I le ata o loʻo i ai le tamaʻi tamaʻi tamaititi tamaititi i Scandinavian, o loʻo tu i le afeafe.

I le lava o le avanoa, e mafai ai ona faʻapipiʻi se ie ie poʻo se wigwam e fausia ai se faʻaopoopo taʻaloga ma tuʻuina atu i le potu se tuʻaiga masani i matu. O totonu ole tama o loʻo teuteuina i totonu ole faiga o le fale tulimanu, i mea e teuteuina ai puipui i ipu eseese, pei o meataʻalo ulu manu.

Faʻataʻitaʻiga mo le potu o le pepe fou

O le laconic Scandinavian style, faʻaalia e mama foliga, e sili ona talafeagai mo le potumoe a le tamaititi. Monograms, manaia pepa faʻapipiʻi ma aulelei ata o le a matua faʻaolaola le potu.

E mafai ona e teuteuina le siʻosiʻomaga ma tausi le potu i le faʻasologa saʻo ma le fesoasoani o ato mo mea laiti eseese, taga mo ofu moe ma isi. O le vasega pepe mo se pepe faatoa fanau mai e masani lava ona faʻaauupegaina i se moega pepe, pusa o drawers, fesuiaʻi laulau ma se nofoa faʻalelei nofo.

I le ata, o se ata o le mauga i luga o le puipui i le potumoe mo se pepe fou, faia i le sitaili Scandinavian.

Faletusi o ata

O le Scandinavian style fausia ai se manaia ma moni faʻataulaitu atemosifiaʻi i le vasega pepe. Faʻafetai i le tuʻufaʻatasia o lanu lanu ma matua saogalemu mea masani, o totonu e foliga malamalama ma ea.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: ЛУЧШИЙ В НЕБЕ - 2019 (Mae 2024).