6 faletalimalo i Sochi o le a maua ai faigata i le faʻalauiloaina faletalimalo mai fafo

Pin
Send
Share
Send

Fale Adobe

O le le masani ai igoa ma le ata e fesoʻotaʻi ma se tulaga ese ma siosiomaga faʻalelei fale mea. O puipui o lenei fale talimalo moni e faia i le ele, oneone ma vaovao. O teuteuga e faia i laʻau masani, ma o polofiti e maua ai ni vaaiga matagofie i luga o mauga.

E ui lava i foliga matagofie, o le fale o Samanny e iai uma tuutuuga mo le nofo lelei: faletaele ma faleuila i totonu o potu, leai se totogi WI-FI, paka ma le agavaʻa e ave fagafao ma oe. I totonu o le savali savali atu o se fale taele, faleʻaiga ma faleʻaiga, o le nofoaga tutotonu o le SPA, o se vai taele ma o se tatala vera veranda

O le tau o le nofo ai i se suite mo se ulugaliʻi o le 30,000 rubles i le aso (taeao ma le 'aiga o le afiafi aofia ai, i le taumalulu - fesiitai i le faaseʻe i luga).
Tuatusi: Sochi, per Komsomolsky 1.

Vaomatua glamping

O le manatu o le Glamping Les faletalimalo faʻafitauli o le a apili ia i latou oe ua lelava i le pisi o le taulaga, manaʻo e fesoʻotaʻi ma natura, ae le o sauni mo le "fiafia" o le nofo i se faleie. O le faʻafitauli o loʻo tu i atumauga, sefulu sefulu kilomita mai Sochi, e sosoʻo ma le fanua faʻasao o Caucasian.

E tuʻufaʻatasia faleʻie e 15 e tu mamao mai le tasi. O fale o loʻo faʻaauupegaina i le ea malulu, fale taele faʻaoga ma fale lelei. O se sauna, spa, tafaoga i totonu o le togavao ma nuʻu a le tusitala meaʻai e avanoa mo malo.

O le tau o le soifuaga mo lua amata i le 17,000 rubles i le aso, e aofia ai malologa, yoga ma taele faʻagasologa.
Tuatusi: s. Chvizhepse, Sochi taulaga itu, st. Narzan 13.

Faletalimalo Bogatyr

O le faletalimalo, faʻalelei e pei o se maota, na muamua fausia mo le nofoaga o malo mai fafo aofia ai i le Olimipeka 2014, e tusa ai ma tulaga Europa. Nei e aoga mo tagata uma ma mafai ona ofaina anamua potu i soʻo se tau tulaga.

O se faʻaaliga tulaga ese o le faletalimalo e maua fua mo malo i Sochi Park, le tutusa Rusia o Disneyland. Mai mea lelei: leai se meaʻai taeao, WI-FI, ma paka taʻavale. Mo se totogi, malo asiasi asiasi i le SPA, vai taele, jacuzzi ma pa-faleaiga.

O le tau o le ola mo le lua o le a amata mai i le 15,900 i le 85,300 rubles i le aso.
Tuatusi: Sochi, Adler district, Imeretinskaya lowland, Olimipeka faamoemoe 21.

Greenflow

Pau lava le faletalimalo i Lusia e iai le vaitaele i fafo atu o le tausaga atoa e iloa atu ai atumauga. O le Greenflow polokalame faʻamalolo e faʻamoemoe e toe faʻafoʻi le malosi i totonu, detox, malologa ma le teteʻe.

O potu e teuteuina i mea masani ile lanu malu. I le taumalulu e mafai ona e alu faaseʻe ii, i le taumafanafana e mafai ona e savali i luga o mauga. Greenflow e iai lona faletaʻalo, potu a tamaiti, yoga ma Nordic savali vasega ma faʻafiafiaga fiafia.

O le tau o le soifuaga mo se ulugaliʻi faʻaipoipo e aunoa ma se fanau e amata mai le 5 695 i le 14 595 rubles i le aso.
Tuatusi: Rosa Khutor, Esto-Sadok, st. Sulimovka 9.

Hyatt

O le a apili ia i latou e fiafia i le mafanafana nai lo le masani ai ma o mai i Sochi e faʻasusu luga le Black Sea talafatai. E i lalo ifo o le 5 minute le umi mai le Hyatt Regency Sochi i le matafaga latalata.

Faatasi ai ma le tulaga lelei:

  • nofoaga talafeagai,
  • tisaini po nei totonu ma fafo,
  • vai taele,
  • WI-FI,
  • SPA,
  • paka taʻavale
  • ma ulufale i se matafaga tumatafaga.

O le tau o le ola mo le lua tagata o le a amata mai 24,600 i le 51,100 rubles i le aso.
Tuatusi: Sochi, st. Ordzhonikidze 17.

Atunuʻu

O Rodina na faalua ona aloaʻia o se faletalimalo sili ona lelei i Lusia. O se tamaʻi faletalimalo laitiiti lea e naʻo le 40 potu, o loʻo tu i totonu o se paka faʻanatura.

O le "chips" a le faletalimalo o ona ia lava arboretum, togalaau 'aina ma totonu matagofie. O fale talimalo masani e aofia ai vaitaʻele, kalapu a tamaiti, malae taʻaloga, matafaga tumaʻoti, fale faʻapitoa ma se tasi o faleoloa tele i Rusia.

Le tau o le ola mo se ulugaliʻi faaipoipo: mai le 70,000 i le 240,000 rubles i le aso.
Tuatusi: Sochi, st. Vine, 33.

Nofoaga i soʻo se tasi o nei faletalimalo o le a mautinoa tuʻua matagofie aitia o lau taumafanafana tafaoga i Sochi. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e malolo faʻamalolosi iinei i le taumalulu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: My dunnhumby life - Satish Kumar Borkar, analytical product manager (Mae 2024).