Balkon i Khrushchev: faʻataʻitaʻiga moni ma ata

Pin
Send
Share
Send

Potu teuteu totonu

O le masani vaega poʻo piliki Khrushchev e leai se faʻatulagaga sili ona lelei. O le poletito i totonu o sea fale e pei o le L- poʻo le U-foliga. O sea potu e manaʻomia se toe faʻafouga uma, lea e aofia ai maualuga-lelei glazing ma totonu teuteuina.

O le faʻamamaina o le faʻalo, foloa ma puipui o loʻo faʻaaogaina ai fulufulu mamoe minerale ma faʻalauteleina polystyrene poʻo se sili atu taugata filifiliga i le tulaga o mafanafana foloa ua filifilia.

A maeʻa ona toe faʻaleleia le loggia ma ua faʻamalosia le poletito laupapa, latou o atu i le pito i fafo o le pito o le fale. O le tali sili ona talafeagai, faigofie ma aoga ole vinyl siding.

O le taualuga i le poletito o le Khrushchev

O se mea sili ona lelei mo le teuteuina o le taualuga vaʻalele luga o le poletito i se Khrushchev fale o drywall poʻo se faʻalo ie e mafai ona tetee atu i le maualalo o le vevela. Faʻafetai i lenei maeʻa, ua foliga mai e fausia ai se atoatoa mafolafola vaʻalele, nana uma faʻaletonu ma faaletonu. O se faʻamutaina pe faʻanunununuina fausaga ma moliuila fauina i totonu o le a foliga ofoofogia e oʻo lava i le mamanuina o se laʻititi loggia.

I le ata o loʻo iai le poletito i totonu o se fale Khrushchev ma se faʻalo faʻalo.

Teuteuga o le puipui

O le ituaiga sili ona lauiloa o le maeʻaina o loʻo avea ma laupapa laupapa, laupapa laupapa, palasitika pvc panels, cork, pepa faʻapipiʻi ma siding. Mo pa piliki, e talafeagai le valiina, e maua ai e le ea le ea se mea faʻapitoa faʻapitoa ma i le taimi e tasi e le nanaina le aoga vaega o le poletito i le Khrushchev.

I totonu o le loggia, piniki, samasama, lanumeamata lanumoana, lanumoana, lanu beige poʻo se paolo o moli uʻamea o le a foliga lelei.

I le ata o loʻo i ai puipui o loʻo lainaina ma teuteuina piliki i luga o se loggia i Khrushchev.

Fola fola

Ae le i amataina le maeʻaina o galuega, e uaʻi faapitoa le mafaufau i le tulaga o le foloa, lona faʻaletonu, tausaga ma le tikeri o le faʻaleagaina o le poletito laupapa, ma le amanaʻia o le faʻamoemoe mamafa avega.

O mea taua manaʻomia mo foloa foloa o le malosi, anagata ma faigofie tausiga.

O mea na faia mai laupapa siʻosiʻomaga agalelei o loʻo faʻaaogaina o se teuteuga faʻaonapo nei, o se analogue e filifilia i le tulaga o le laminate poʻo le linoleum e tuʻuina. O se mafanafana ma matagofie laupapa poʻo fola laupapa o le a faʻatumuina ai le siosiomaga o le loggia ma le natura ma le masani ai. Mo le poletito i le Khrushchev, o loʻo tu i le itu la, e mafai ona e faʻaaogaina keramika poʻo ni kapeta vaivai.

Faila pupula o le poletito

O se mea taua tele i le ata o le polotito pupula, lea e faʻalagolago atoa i le tumau o le fola laupapa. Glazing mafai ona mafanafana pe malulu. O le muamua metotia aofia ai le faʻaaogaina o fafie poʻo le palasitika, ma i le tulaga lona lua, o se alumini talaʻaga o loʻo faʻaaogaina. A aveʻeseina faʻamalama faʻamalama, o le a mafai ona faʻalauteleina le lauitiiti loggia, faʻapea foi ma le faʻalauteleina faʻamalama sill, lea o le a faigofie ona galue o se matagofie ma lautele fata.

Tioata tioata poʻo Farani ituaiga o pupula e faia i le tulaga o se faʻavaʻa ma tioata. O le polotito vaʻaia o loʻo i ai pupuni o le fola i le faʻalo e faʻatagaina ai le tele o malamalama masani i totonu o le potu. I lenei tulaga, naʻo luga o faʻamalama pito i luga e mafai ona tatalaina.

O loʻo faʻaalia i le ata le ata o le polotito i le potu o Khrushchev.

Mo le poletito i le Khrushchev luga o le fogafale pito i luga, o mea taualuga e manaʻomia. O sea elemeni e fesoasoani i tau faʻaopopo ma galuega faʻapipiʻi. E tatau ona manatuaina o le faʻapipiʻiina o le visor e tatau ona tuʻufaʻatasia ma faʻalapotopotoga talafeagai.

Faatulagaina o avanoa

O gaugauina meaafale e fetaui lelei i totonu o se tamaʻi poletito i Khrushchev. O le gaugau laulau ma gaugau nofoa o le a le faʻalavelave i le maua fua gaioiga ma sefe tele avanoa. Afai e tatau ai, o nei aitema e mafai ona gaugau faigofie ma aveʻese. Gaugauina meaafale mafai foi ona faigofie pa puipui-faʻapipiʻi mo teuina.

O se kapeneta poʻo fata e faʻapipiʻi latalata i le pito o le poletito pa. Ina ia ofi se laʻititi numera o aitema, e talafeagai e faʻapipiʻi tulimanu fata. E sili atu le faʻamalieina o se laʻau loggia ma le lautele o le 3 sikuea mita faʻataʻavalevale e lua nai lo le ofu tele.

I le ata o loʻo i ai se loggia i totonu o le Khrushchev, faʻaauupegaina ma se kapoti lavalava ma se gaugau laulau.

O se laulau kofe faʻatasi ma se pouf poʻo se nofoa faʻapaʻiaina ma ni aluga vaivai o le a avea ma se teuteuga moni o le poletito i Khrushchev. Ina ia fausia se siosiomaga mafanafana, e mafai ona e faataatiaina se kapeta felanulanuaʻi luga o le foloa.

O le faʻatautau nofoa o le a avatua ai le mamanu originality ma le fealuaʻi. O le susulu ma le le masani ai foliga foliga foliga manaia ma sefe avanoa i luga o le foloa.

O se elemene taua tele i le fausiaina o se polotito i se Khrushchev o le faʻatulagaina o le malamalama. Faʻafetai i moliuila Taʻitaʻi, o se siosiomaga faʻamalieina ua fausiaina ma le atemosifia mauaina se ituaiga uiga.

Pupuni ma teuteuga

Ona o ona po nei ma pupuni e fai ai ie pupuni, ua mafai ai ona puipuia le pupula loggia mai le susulu tele o le la ma le vevela. Mo le fuafuaina o polotito faʻavaʻa, faʻapuʻupuʻu faʻataʻitaʻiga o le laʻititi le lapoʻa e masani ona filifilia. O ie faʻaseʻe, o pupuni Roma poʻo pupuni faʻapipiʻi e lelei atoatoa. O oloa e ese i le faʻapipiʻiina i totonu ole faʻataga e faʻatagaina ai oe e faʻateleina le avanoa i luga ole poletito.

Ina ia mafai ona tuʻuina se tamaʻi polotito i Khrushchev a foliga mafanafana ma le mafanafana, o le potu e mafai ona teuteuina i malulu aluga poʻo lima-faia mea faʻaaoga. O atavali i puipui, o mea e faia e lima ma fafo e faʻatumuina ai le siʻosiʻomaga ma se mafanafana faʻapitoa. E talafeagai le valivali luga puipui faʻaaogaina stensil pe teuteuina le vaʻalele ma faʻapipiʻi faʻapitoa. O ia ata e le gata ina faʻaeseese ai le teuteuina o le puipui i luga o le polotito i Khrushchev, ae avea foʻi ma nofoaga tutotonu autu.

Moli o le a fesoasoani e faʻamamafaina le teuteu loggia. O le LED strip ma ni lanu lanu o le a atili ai ona faʻafiafiaina le siosiomaga.

I le ata, o laʻau ma teuteuga i le ata o le laufanua poletito i Khrushchev.

Manatu mo se poletito matala

O foliga o se tatala loggia ua manatu o se pa. Faʻasaʻoina ie uʻamea e leai se mamafa ma foliga faʻapipiʻi, o le ie taliga e foliga mai e matua faʻamaoni ma faʻatuatuaina. Tusa lava poʻo le a le filifiliga o le pa, o le mea taua o le fausaga e malosi ma lava le maualuga.

I le maeʻa ai o se poletito matala, e manaʻomia le tuʻuina atu i maa keramika, acrylic poʻo maa, faʻapea foi ma vali vali.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o se tamaʻi poletito tatala i totonu o le fale o Khrushchev ma mea gaugau o meaafale.

O se faletala matala i totonu o se Khrushchev-ituaiga fale mautotogi mafai ona faʻatumuina ma puʻupuʻu meaafale ma aluga ma palanikeke, faʻaopoopoina ma mea faʻaaoga i le tulaga o pot potopoto ma fugalaʻau. I lea, o le a mafai ai ona maua se mafanafana tulimanu mo fafo tafaoga.

Faʻafefea ona e faʻatulagaina se poletito?

E i ai ni faʻataʻitaʻiga moni i le olaga e mafai ai ona liua se loggia laitiiti i se nofoaga lelei mo malologa, faʻafiafiaga faʻafiafia ma faʻafiafiaga ma uo.

  • Sone malolo. O le avanoa potu i Khrushchev mafai ona avea ma sili lelei faʻafiafiaga eria. O meaafu malulu, pou poʻo nofoa faʻasolosolo faʻatasi ma teuteuga i lanu malu pastel o le a fesoasoani e fausia ai se siʻosiʻomaga o le malologa ma le mafanafana fale. O se fola fala, ie pupuni ma fugalaʻau i totonu o koneteina o le a faʻaopopo atili ai le lalelei ma le matagofie i le ata.
  • Kapeneta O sea loggia o se tamaʻi ofisa lea e tuʻufaʻatasia se siosiomaga galue ma faʻanatura. O le potu e faʻatumuina i se laulau mo se komipiuta poʻo se komepiuta feaveaʻi, o se nofoa faʻanofonofani mafanafana ma uluaʻi aitema teuteuina na faʻatulagaina oe mo se galue lelei galue. I le avea ai o se fesoasoani i le tulimanu o le ofisa, e mafai ona e faʻaaogaina fugalaʻau matagofie i totonu o ulo matagofie.
  • Nofoaga mo taʻaloga. E talafeagai le faʻatulagaina o se tamai fale taʻalo taʻaloga ma le fesoasoani o masini faʻamalositino puʻupuʻu mo le tasi tagata. O puipui e teuteuina i ata faʻaosofia ma ata puʻe, faʻapea foʻi ma fata faigofie ma loka e teu ai masini.
  • Potu taalo mo se tamaititi. Fata ma meataʻalo pusa o le a ofi fetaui lelei i le taʻaloga a tamaiti. O se elemeni i le tulaga o se manaia nofoa faʻaletino poʻo se laulau, iloga i se le masani ai foliga poʻo paolo, mafai ona avea ma se susulu faʻaaliga. Mea i lanu mauoa e talafeagai mo teuteuga.
  • Fale vevela Faʻamanuiaina suia se polotito eria i se aoga ma valaʻaulia fafo avanoa. O se tūsaʻo, koneteina tamai-togalaʻau, o se tamai fugalaʻau moega poʻo se fugalaʻau pa o le a fausia ai se matua ofoofogia tele mamanu lanumeamata o le loggia i le Khrushchev.

I le ata o loʻo i ai se nofoaga faʻafiafia ma aluga, faʻatulagaina i luga o le polotito i le Khrushchev fale.

A faʻalauteleina se fale mautotogi ma le poletito, lenei faʻaopoopoga o le potu malolo mafai foi ona i ai se faʻapitoa gaioiga avega. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le loggia e tuʻufaʻatasia ma le umukuka o le a avea o se nofoaga lelei e 'ai ai ma le pa fata, ma o se poletito tuʻufaʻatasia ma se potumoe o le a avea ma se mafanafana nofoaga faigaluega.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o le poletito i totonu o le fale o Khrushchev ma le tamaʻi kapeneta o loʻo galue, teuteuina i se fale maualuga.

Faletusi o ata

Faʻafetai i se ata mafaufauina-fafo mamanu, e mafai ai i ergonomically faʻatulaga meaafale mea ma teuteuga elemeni luga o se tamai poletito i le Khrushchev. O le faʻatinoina o le sili atu le fefe ma aso nei aitia tisaini faʻatagaina oe e tulaga ese faʻanumeraina le avanoa, avatu ia mafanafana ma coziness.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: April 17th 1894 - Khrushchev is born. HISTORY CALENDAR (Iuli 2024).